Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ako misliš pobijediti ne smiješ izgubiti.
Ja znam kako se ratovi vode i dobijaju a ne vode se i dobijaju tako da ti njemu dnevno daš miljardu eura u đep na račun energenata il bilo čega i onda očekuješ valjda neku svoju pobjedu.
To je smiješno.
Ja znam kako se ratovi vode i dobijaju a ne vode se i dobijaju tako da ti njemu dnevno daš miljardu eura u đep na račun energenata il bilo čega i onda očekuješ valjda neku svoju pobjedu.
To je smiješno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
150 tisuća tona sirovne nafte iz ruske luke odma do Krima.
Kako stoji u priopćenju, Greenpeaceov brod Rainbow Warrior prosvjedovao je ispred tankera SCF Samotlor.
-
Crno more - Hrvatska
-
To će ti tako ić dok ne udariš embargo. A tko vas jebe.
Kako stoji u priopćenju, Greenpeaceov brod Rainbow Warrior prosvjedovao je ispred tankera SCF Samotlor.
-
Crno more - Hrvatska
-
To će ti tako ić dok ne udariš embargo. A tko vas jebe.
2014-04-11
Usrali se Orban i Vučic kad im je ona iz Ukrajine zapritilia da će dignit u zrak krak naftovoda prema Mađarskoj pa odma puni s juga sve kapacitete da su skladišta puna.
2014-04-11
Orban je u međuvremenu izjavio ovo :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51557-orban-izuzece-naftovoda-druzba-je-dobar-prijedlog-ali-maarska-treba-jamstvo
I sad to i onda mu padaju prihodi 10 do 30 posto i tako ga prisiljavam da nema toliko za municiju i da mora ić na primirje. Neću ga porazit još radi onog Komšića al ga želim zaustaviti to da mi granatira civile. I to sad radimo.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51557-orban-izuzece-naftovoda-druzba-je-dobar-prijedlog-ali-maarska-treba-jamstvo
I sad to i onda mu padaju prihodi 10 do 30 posto i tako ga prisiljavam da nema toliko za municiju i da mora ić na primirje. Neću ga porazit još radi onog Komšića al ga želim zaustaviti to da mi granatira civile. I to sad radimo.
2014-04-11
On kad ima para onda će kupit sto granata i pucat po svemu i svačemu a kad mu smanjiš proračun a 40% mu je nafta i onda mora prodat ciganima u Indiji itd a oni traže 30% jeftinije i onda nema za 100 granata nego za 70 i onda gleda šta će gađat a prioritet su mu ipak vojne mete a ne stambene zgrade.
Sad će Orban dobit jamstva od mene i to potpisat i embargo na uvoz ruske nafte s mora s tim da je Orban i vjerovatno Slovačka i Češka iznimka.
Sad će Orban dobit jamstva od mene i to potpisat i embargo na uvoz ruske nafte s mora s tim da je Orban i vjerovatno Slovačka i Češka iznimka.
2014-04-11
Ipak ne. Ne ide to tako lako s Ukrajincima.Ringo10 wrote:Znaci Severodonjeck je ipak pao. Ili oslobodjen kako bi Rusi rekli
Eroo- Posts : 78955
2016-07-22
Borbe u centru grada...to je samo pitanje vremena
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ukri i dalje granatama ubijaju civile Donjecka ...Navodno iz Avdijevke
Nije mi jasno kako ih Rusi ne uspijevaju neutralizirati
Nije mi jasno kako ih Rusi ne uspijevaju neutralizirati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Čini se da su vijesti o fijasku ukrajinske kontre kod Khersona bile tek poluistina. Istina je da su pretrpili značajne gubitke, ali čini se da nisu odustali, borbe još uvijek traju.
Žestoke ulične borbe traju u Severodonetsku cijeli dan i nastavljaju se i u noć.
Tebi se svašta čini i pričinja.AlfaOmega wrote:Čini se da su vijesti o fijasku ukrajinske kontre kod Khersona bile tek poluistina. Istina je da su pretrpili značajne gubitke, ali čini se da nisu odustali, borbe još uvijek traju.
Sve što iznosiš potkrijepi s dokazima, ili se skini s ovoga foruma...
Takve blablabla priče možeš prodavati samo u svojoj azijatskoj civilizaciji
i ne u našoj europskoj.
Eroo- Posts : 78955
2016-07-22
https://twitter.com/mhmck/status/1531329918155513861?cxt=HHwWioCz2c-csMAqAAAA
The Armed Forces of Ukraine report that rashist occupiers have fled from the settlement of Mykolayivka in Kherson region, throwing surrounding troops into a panic. There is some indication the invaders are abandoning Snihurivka, the last major town they held in Mykolayiv region.
Kao i kod Harkiva...Pomalo...Ofenziva napreduje...Dakle, u ovom trenutku ukrajinska vojska oslobađa Hersonsku oblast.
The Armed Forces of Ukraine report that rashist occupiers have fled from the settlement of Mykolayivka in Kherson region, throwing surrounding troops into a panic. There is some indication the invaders are abandoning Snihurivka, the last major town they held in Mykolayiv region.
Kao i kod Harkiva...Pomalo...Ofenziva napreduje...Dakle, u ovom trenutku ukrajinska vojska oslobađa Hersonsku oblast.
red wolf-
2016-02-10
I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
red wolf-
2016-02-10
Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
Guest- Guest
Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
red wolf-
2016-02-10
Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
Guest- Guest
Ta ti bosanski Srbine iz Slovenije koji pak slobodno vrijeme provodiš na nekom hrvatskom forumu imaš sa Evropom? Do nedavno navija za Dodika, posli toga za kanibale u Siriji, a sad fol doživija katarzu, Ukrajina mu draga, i ono ka neki europejac.Eroo wrote:Tebi se svašta čini i pričinja.AlfaOmega wrote:Čini se da su vijesti o fijasku ukrajinske kontre kod Khersona bile tek poluistina. Istina je da su pretrpili značajne gubitke, ali čini se da nisu odustali, borbe još uvijek traju.
Sve što iznosiš potkrijepi s dokazima, ili se skini s ovoga foruma...
Takve blablabla priče možeš prodavati samo u svojoj azijatskoj civilizaciji
i ne u našoj europskoj.
Ej, ono europejac!
Mrmot
Last edited by AlfaOmega on Mon 30 May - 21:04; edited 1 time in total
Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
red wolf-
2016-02-10
Ajd što druge lažeš, ali što sebe lažeš?red wolf wrote:Ne.cassanowa wrote:Ti si lud.red wolf wrote:Moija je iz budućnosti...;)))cassanowa wrote:Odakle ti ta informacija?red wolf wrote:I prije.cassanowa wrote:Imam dojavu da će za koji misec rat završit.
Moja je s jubitoa.
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu