Ruska invazija na Ukrajinu
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
taj T55, to su ti rusi izmuli u ww2 da razjebu njemce, mentalni cigo je sve to lijepo objasnio uz obilje psovki i spominjanje matere. Nebitno što je T55 ušao u sovjetsku uporabu 1958, cigo zna da su ih rusi imali u ww2 :)))))Eroo wrote:Jebote, na ovo je šteta trošiti granatu.
Još malo pa ćemo gledati i T55. Istrošilo se, jebiga.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Šandor Winnetou-
2017-12-31
zanimljivo je kako su na ovom forumu srbi u nedođiji super bogati, imaju para ko blata, jebu zagreBchanke imenom safeta, nutrija ili miralema.mentalitet wrote:veber wrote:da ga ideš kupiti, nemreš.mentalitet wrote:Inzenjer,shto ti je to turbo raketa,je li ima Twin turbo na elektriku ili na vakum?
A da ti si onaj koji poznaje hrvatski jezik pa ti je mirovina penzija a zrakoplov avion ,valjda je i ta turbo raketa neka najnovija tehnologija??!!
O sad sam skuzio ima V8 i bit turbo kao tvoj mercedes pa leti 10 puta brze od zvuka.
nisi financijski podoban.
ilit plaća ti je mala.
mirovina je bila oduvjek, prije vas balvanaša.
zrakoplov je bio lila s avionom.
zračna luka je bila zračna luka.
kao što je gat gat.
bit-ovi su nastavci koje koristimo prilikom neke montaže pa onda stavimo bit t60 kada imamo šaraf torax utora.
što se tiče auta, taj je BI turbo.
odnosno ima dva turbo puhala koja prednabijaju zrak kako bi povećali kompresijski omjer.
kada auto radi ispod 3000 okretaja gase se četiri cilindra i jedan turbo.
onaj tren kada stisneš gas ko u jugiću da dođeš do 60 otvara se turbo i drugi red cilindara.
zato je V motor.
ima opcija u odabiru koja je S.
tada svi cilindri rade i cijelo vrijeme je ukopčan prijenos 4×4.
potrošnja je nekih 15-18l.
ali ti kao svaki osvešteni četnik u americi to znaš.
ali ne znaš zakaj ima crveni križ u oznaci.
Kao prvo gospon Ing. (mislim ono kada bi se zajebavali) nisi mi odgovorio na pitanje kakva je to tehnologija turbo raketa,na kakav pogon i gorivo toga chudo ide i trebalo bi da bude 10 puta brze od zvuka.Da li je to neka schwapska tehnologija posprdno recheno sa moje strane Biturbo V8 4 matic sa krizicem:::)))))Gore na pochetku sam ti postavio zamku sa Twin i da si malo struchan znao bi razliku izmedju kako to mi u americi kazemo Bajturbo i Twin turba,shto opet svaka budala moze naci na googletu ali ti si nesposoban da to razlikujesh zato ti i nije palo u ochi inache bi se zakachio za to kao svojevremeno za slovo B .Svi ovo koji chitaju i koji nisu pristrasni znaju folksdeutscheru da si jedan obichni schupak koji zna samo da se hvali i najvaznije ti je da to smece od auta ne mogu kupiti,ja sam goljo i vozim 1993 350S mada kada bi vidio moj bankovni midlim da bi crkao od zavisti dok bi normalna osoba rekla ,boli me kurac za tvoj bankovni i shto imash,pa si precutio da objasnish tu turbo raketnu tehnologiju jer naravno da to ne postoji sisoje pa ne mozesh ni da hocesh to objasniti jer ne postoji onda inache kako radish preshaltash temu da ja to ne mogu kupiiti i usput josh nabacash nekoliko podataka koje si pokupio sa Interneta misleci da ce to neko pushiti i pitash me glupo pitanje za crveni krizic mada prije njega postoji tekstuano objashnjenje shto to znachi.Naravno ovi tvoji iz chopora i da znaju 100% da izmishljash podrzat cete jer po onoj balkanskoj neprijatelj nasheg prijatelja je nash neprijatelj iako je u pravu.Dakle folksdeutscheru tebe je sigurno napravio neki balkanac a ne schvabo jer geni se ne miijenjaju po 2 do 3 tiisuce godina pa ti toplo preporuchujem da odesh napraviti test svoga DNK jer mozda a ja vjerujem ako ti je otac ziiv hranish (opet Lazesh) stranca u kuci,u prevodu mama ti je bila nuttschen.Meni su Mercedesi i BMW,Porsche ,Audiji svojevremeno blii hobiji ii na njiima sam namatio love u USA shto ti mozesh vidjeti u filmovima a ja da imam josh tri zivota mogao bih od toga da zivim i nshta ne radim,Chak imam schwabu u toj tvojoj kujica drzavi koji mi je iskeshirao veliki novac za jednog 280SL iz 1968 god.Tako da gospon chistach WC ubuduce morash paziti ako zelish ga impresionirash forumashe jer uvjek mozesh naletiti na nekoga tko zna vishe od tebe.Ja se ne volim kurchitii jer nisam ne zadovoljan zivotom ono shto sam ovdje postgao iiako sam doshao sa jednim koferom ne poznavajuci jezik ni neke ljude koj b mi mogli pomoci.Tako da ti savjetujem da ne pishesh shto imash ,shto vozish i sa koliko si se zena rastao.Koga boli kurac za to i ako mislish da cwsh nekoga napraviti ljubomornim zbog toga onda si fakat kreten par exellence.Dakle,to sam ti objasnio a sada malo da predjem na takozvani hrvatski jezik.Nemoj da te zbunjujem jer su te rijech hrvatske pa ih srecemo u Hercegovni i u Dalmaciji i Slavonij.Kuziish poantu ovog teksta?Ako ne kuzish onda ti ni Papa Franjo ne moze pomoc jer si folksdeutscherski krele kakvog je teshko nac medju schwabama.
eto rusi su uveli t55 u drugom ratu.
križić nemreš naći na guglu, ali bitno da sereš.
a većina nas se ionako zna in vivo pa nemrem srat da mi je žena debela ili da vozim rollsa.
samo ste vi oznojeni, pobjegulje četnici iskompleksirani. django je fetivi četnik i kao takav dobrodošao. isto i stanojko.
vi luzeri koji samo lažete možete za rusiju.
(a tebi za info, auto ide luzeru kao što si ti, samo njegov stari ima 80 000€ kojih ti nemaš. privatno nemam vozilo.)
odi sada guglati zakaj je križić na oznaci i zašto su rusi t55 skrivali u drugom ratu.
2014-12-30
Zar nije lijepo živjeti u demokraciji?
Možeš govorit sve što ti padne na pamet bez straha da ćeš biti uhićen.
Čak ako i tu i tamo izmjeriš kukuruz.
Ne mogu vjerovati da bi naši rusofili željeli živjeti u državi u kojoj
se samocenzuriraš na svaku izjavu.
Vidi ove dolje, jebote...grrr....kao Sjeverna Koreja i tko još?
Možeš govorit sve što ti padne na pamet bez straha da ćeš biti uhićen.
Čak ako i tu i tamo izmjeriš kukuruz.
Ne mogu vjerovati da bi naši rusofili željeli živjeti u državi u kojoj
se samocenzuriraš na svaku izjavu.
Vidi ove dolje, jebote...grrr....kao Sjeverna Koreja i tko još?
Što kažu safete, jel stiga M270? Bude i ATACMS uključen ili samo M26 municija?
Čini se da se ovi neće više jebavat oko 1302 ceste sjevernije (bar ne neko vrijeme), nego idemo odmah na Bakhmut.
South of Popasna RuAF captured Midna Ruda yesterday, today RU claims to have captured Vidrodzhennya. I think its possible, marking it red. Battles for Novoluhans'ke and Pylypchatyne are reported by RU sources. UAF reinforcments are arriving in the Bakhmut area. pic.twitter.com/ZmGkDN5jfi
— Def Mon (@DefMon3) May 27, 2022
Mujaga moj,brate azijatski, bude toga i prikoviše.AlfaOmega wrote:Što kažu safete, jel stiga M270? Bude i ATACMS uključen ili samo M26 municija?
Nego ruski tenkovi T-62 su tek stigli. Hoće li dovući i T-55 kad se ovi potroše?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Već su ih potrošili. Eno izvlače T-54. Pedesetpeticu čuvaju za odbranu Rusije ak ovi krenu prek granice nakon što oslobode Donbass i Krim.
Znači ništa od "oslobađanja" Kijiva i denacifikacije?AlfaOmega wrote:Već su ih potrošili. Eno izvlače T-54. Pedesetpeticu čuvaju za odbranu Rusije ak ovi krenu prek granice nakon što oslobode Donbass i Krim.
2016-07-22
Ukrajinski zvaničnik: Zauzimanje Limana pokazuje ‘taktičke vještine’ ruske vojske
Oleksij Arestovič, savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, rekao je da osvajanje strateškog grada Limana u Donbasu pokazuje “rastući nivo operacionalnog upravljanja i taktičnih vještina ruske vojske”.“Prema neprovjerenim informacijama, izbugili smo grad Liman. Ruska vojska ga je zauzela.”
“I način na koji je zauzela grad pokazuje da su tamo veoma talentirali komandanti koji su dobro organizirali operaciju”, rekao je Arestovič.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vaporizira ljudski orgnizam u cijelosti. Svinje.
Treba Ukrajincima dostavit nešto od atomskog, ako se ovako nastavi.
Imali su ga i predali ga Rusima na lijepe oči.
Treba Ukrajincima dostavit nešto od atomskog, ako se ovako nastavi.
Imali su ga i predali ga Rusima na lijepe oči.
2016-07-22
Šta je rekla ona jučer ministrica vanjskih poslova Britanije kad je došla u Sarajevo : da se izbori moraju održati po svaku cijenu i da nema mijenjanja pravila.
Znači ono baš otovoreno instalirat ću vam Komšića.
Ode Lugansk.
Idemo dalje. Do Moldavije.
Znači ono baš otovoreno instalirat ću vam Komšića.
Ode Lugansk.
Idemo dalje. Do Moldavije.
Last edited by RayMabus on 27/5/2022, 16:41; edited 1 time in total
2014-04-11
Zašto ? Znači sve brzo i pobjeda Britanije i onda instalirat Komšića. E ne može to tako. Sad vide da će morat puno više uložit u taj front i da će ovo potrajat.Eroo wrote:PS: Svijet (USA) ovo mora ustavit!
2014-04-11
Kad ne možeš stvari dobit na bojnom polju, onda ti to tako ide:
„Tih par četvornih kilometara u Donbasu"
Ta izjava uglednog američkog političara Henryja Kissingera, koji usput rečeno danas slavi 99. rođendan, nije izazvala zgražanje samo u Ukrajini nego i na društvenim mrežama. No neki njemački mediji imaju nešto drugačiji pogled. Tako se u današnjem izdanju lista Süddeutsche Zeitung pod naslovom „Tih par četvornih kilometara u Donbasu" podsjeća da je Henry Kissinger nedavno i sam izjavio da ovu rusku invaziju na Ukrajinu nije smatrao mogućom. „Da bi onda dao savjet da se ne riskira stabilnost Europe zbog par četvornih kilometara u Donbasu. Tko iza tih rečenica naslućuje Putinovog branitelja ili zagovornika onog načina razmišljanja koji Zapad okrivljuje za rat – pojednostavljuje stvari. Kissinger samo zna da ništa nije tako teško održati kao ravnotežu među državama", upozorava autor članka u listu Süddeutsche Zeitung. A list Die Welt o toj temi donosi tekst pod naslovom „Kompromisi su uvijek truli". Autor priznaje da je teško slijediti Kissingerovu „hladnu trezvenost", ali odmah postavlja pitanje: „No je li zbog toga ova analiza pogrešna?" Nadalje citira izjave američkog predsjednika Joea Bidena i njemačkog kancelara Olafa Scholza da je rat tek tada dobiven kada Moskvi više neće biti moguće diktirati uvjete mira. „No što učiniti ako taj trenutak nikada ne dođe?" - pita autor. I podsjeća da Rusija ima vojsku koja je druga po veličini na svijetu i resurse „kojima Ukrajina jedva da može nešto suprotstaviti". „Kratko rečeno: sviđalo se to nekom ili ne – jednoga dana će se morati pregovarati s Moskvom. Rezultat tih razgovora će vjerojatno silom prilika biti jedan kompromis: cilj Kijeva, da uspostavi Ukrajinu u onoj veličini koju je imala prije okupacije Krima, neće biti moguće postići", zaključuje se u članku u listu Die Welt.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/njemacki-mediji-o-kissingerovom-prijedlogu-svidalo-se-to-nekom-ili-ne-morat-ce-se-pregovarati-s-moskvom-1589981 - www.vecernji.hr
„Tih par četvornih kilometara u Donbasu"
Ta izjava uglednog američkog političara Henryja Kissingera, koji usput rečeno danas slavi 99. rođendan, nije izazvala zgražanje samo u Ukrajini nego i na društvenim mrežama. No neki njemački mediji imaju nešto drugačiji pogled. Tako se u današnjem izdanju lista Süddeutsche Zeitung pod naslovom „Tih par četvornih kilometara u Donbasu" podsjeća da je Henry Kissinger nedavno i sam izjavio da ovu rusku invaziju na Ukrajinu nije smatrao mogućom. „Da bi onda dao savjet da se ne riskira stabilnost Europe zbog par četvornih kilometara u Donbasu. Tko iza tih rečenica naslućuje Putinovog branitelja ili zagovornika onog načina razmišljanja koji Zapad okrivljuje za rat – pojednostavljuje stvari. Kissinger samo zna da ništa nije tako teško održati kao ravnotežu među državama", upozorava autor članka u listu Süddeutsche Zeitung. A list Die Welt o toj temi donosi tekst pod naslovom „Kompromisi su uvijek truli". Autor priznaje da je teško slijediti Kissingerovu „hladnu trezvenost", ali odmah postavlja pitanje: „No je li zbog toga ova analiza pogrešna?" Nadalje citira izjave američkog predsjednika Joea Bidena i njemačkog kancelara Olafa Scholza da je rat tek tada dobiven kada Moskvi više neće biti moguće diktirati uvjete mira. „No što učiniti ako taj trenutak nikada ne dođe?" - pita autor. I podsjeća da Rusija ima vojsku koja je druga po veličini na svijetu i resurse „kojima Ukrajina jedva da može nešto suprotstaviti". „Kratko rečeno: sviđalo se to nekom ili ne – jednoga dana će se morati pregovarati s Moskvom. Rezultat tih razgovora će vjerojatno silom prilika biti jedan kompromis: cilj Kijeva, da uspostavi Ukrajinu u onoj veličini koju je imala prije okupacije Krima, neće biti moguće postići", zaključuje se u članku u listu Die Welt.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/njemacki-mediji-o-kissingerovom-prijedlogu-svidalo-se-to-nekom-ili-ne-morat-ce-se-pregovarati-s-moskvom-1589981 - www.vecernji.hr
2014-04-11
Neće ovi dat ništa nego će ovi to zaposjet šta god mogu.
Njihov problem. Da je drukčije još žešće bi podržavali Komšića a ovako nisu sigurni.
Ne mogu Ukri ništa tu na istoku do jeseni. Mogu samo gubit teritorije i gradove.
Njihov problem. Da je drukčije još žešće bi podržavali Komšića a ovako nisu sigurni.
Ne mogu Ukri ništa tu na istoku do jeseni. Mogu samo gubit teritorije i gradove.
2014-04-11
Polako, nije nigdi priša. Iman ja kalendar.
2014-04-11
Opaaa...šta ti je volja i hrabrost. Rus se valjda upiškio o'stra...
2016-07-22
AlfaOmega wrote:Čini se da se ovi neće više jebavat oko 1302 ceste sjevernije (bar ne neko vrijeme), nego idemo odmah na Bakhmut.South of Popasna RuAF captured Midna Ruda yesterday, today RU claims to have captured Vidrodzhennya. I think its possible, marking it red. Battles for Novoluhans'ke and Pylypchatyne are reported by RU sources. UAF reinforcments are arriving in the Bakhmut area. pic.twitter.com/ZmGkDN5jfi
— Def Mon (@DefMon3) May 27, 2022
lakše je ići na okruženje, ovako na prvu.
na drugu pogledaj topografsku kartu. da bi presjekli SjevernoDonjeck/Lisičnjask trebaju proći lanac uzvišenja i brda na kojima su se ukrainci vjerojatno već sada ukopali . a moguće da Rusi jednostavno koriste mogućnosti i obavještajne informacije i nadiru gdje mogu.
pitaj boga šta se dešava.
ukrainci prvi put priznaju da je gadno njima za popizdit i da imaju gadne gubitke, a bogami i dalje izlaze videa ruskih gubitaka, iako zadnja dva mirno. kako rekoh na mjestu Ukrainaca bi se povukao iz sjeverno donjecka dignuo mostove, a onda krenuo izvlačenje iz Ličinjaska iza Bahmutske rijeke . To bi bila prva linija obrane (tu je problem što je ta rijeka i svi gradovi su u nizini a Rusi bi držali brda sa istoka). međutim onda UKRi sa time bi kupovali vrijeme jer između Bahmutske rijeke i Kramatorska i Slavijanska postoji isto tako linija brda gdje se ovi mogu ukopati, ne da mogu nego već sada tu bageri trebaju kopati dan noć rovove.. jer fronta će se sigurno pomaknuti tu kroz mjesec dana. Tu bi imali rijeku Sjeverni Donjec sa Sjevera , ta brda sa istoka, i dole sa Juga Rusi i nisu nešto napredovali od početka rata.. neka se zabijaju i ginu. Tu su UKR linije komunikacije jače, ako su pametni tu su već dovukli Američke haubice, dronove, itd.. veći su gradovi itd..
do tada će se valjda i Rusi iscrpiti.. osim artiljerije , ostali Ruski resursi prvo oklop a onda najvažniji - ljudi su također potrošeni.
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 25 of 50