Ruska invazija na Ukrajinu
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Slovak lupeta gluposti. Oni sa UKRAJINOM nemaju veze
Sad on pravi neku histeriju
Koga boli kitomir za njih.
Sad on pravi neku histeriju
Koga boli kitomir za njih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rusi konstantno bombardiraju grad, a otpor koji pružaju ukrajinske snage svakim danom kao da postaje sve besmisleniji.
-
Zarobljeni civili bez hrane i vode, grad pretvoren u prah i pepeo: ‘Rusi su pred vratima‘
-
Zarobljeni civili bez hrane i vode, grad pretvoren u prah i pepeo: ‘Rusi su pred vratima‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://twitter.com/warmonitor3/status/1529380658535178242?s=21&t=3q8LKEro2t6RXM4Ko2QLWQ
Da, besmisleno vam je branit taj grad.
Na sastanak su stigli ambasasdori EU, OSCE-a, SAD-a, Francuske, Njemačke, Italije i Velike Britanije, a tema je blokada finansiranje Općih izbora 2022. godine koje je Centralna izborna komisija BiH zakazala za 2. oktobar.
-
Ambasadori Kvinte stigli u Vijeće ministara zbog blokade finansiranja izbora, Bevanda nije došao
Na sastanak su stigli ambasasdori EU, OSCE-a, SAD-a, Francuske, Njemačke, Italije i Velike Britanije, a tema je blokada finansiranje Općih izbora 2022. godine koje je Centralna izborna komisija BiH zakazala za 2. oktobar.
-
Ambasadori Kvinte stigli u Vijeće ministara zbog blokade finansiranja izbora, Bevanda nije došao
2014-04-11
Kvinta će morat poslat malo više oružja u Ukrajinu ako želi da ovi prestanu gubit teritorije na istoku.
Oni će odblokirat izbore i opet instalirat Komšića i mene izbacit.
Oni će odblokirat izbore i opet instalirat Komšića i mene izbacit.
2014-04-11
Ruske snage nakon gubitaka na bojnome polju šalju tenkove najnovije generacije na frontu!
Guest- Guest
Možda je ružno za reći, mnogima se to neće svidjeti, ali realnost je takva da što prije padne Donbas, prije će završiti rat. Zapad će Zelenskog natjerati na pregovore, Putin će jedva dočekati kraj ratnih operacija i zato da kaže Rusima da su eto, pobijedili. Ali barem će prestati agonija civila na tom području, prestat će umirati ljudi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Možda je ružno za reći, mnogima se to neće svidjeti, ali realnost je takva da što prije padne Donbas, prije će završiti rat. Zapad će Zelenskog natjerati na pregovore, Putin će jedva dočekati kraj ratnih operacija i zato da kaže Rusima da su eto, pobijedili. Ali barem će prestati agonija civila na tom području, prestat će umirati ljudi.
Bolje smrt nego život pod Rusima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovaj koji snima nije čist baš u glavi s obzirom na blizinu protivnika i slično....isto ovaj koji odgovara preko radija je sterilno miran i ja bi popizdio
Izgleda da su uspjeli uništiti tenkove na kraju, izgoreni barbari je svakako lijep događaj ali nikako ne kontam ni jednu ni drugu stranu čitavo vrijeme forsaju napade tenkova bez pješaka i ovo im se događa...
Guest- Guest
Neka se čačkaju. Planiram Putinu uništit sve tenkove šta tamo pošalje.melkior wrote:Možda je ružno za reći, mnogima se to neće svidjeti, ali realnost je takva da što prije padne Donbas, prije će završiti rat. Zapad će Zelenskog natjerati na pregovore, Putin će jedva dočekati kraj ratnih operacija i zato da kaže Rusima da su eto, pobijedili. Ali barem će prestati agonija civila na tom području, prestat će umirati ljudi.
2014-04-11
Pa onda ćeš imati zamrznuti sukob, a ja ću sljedećih 10 ili više godina slušati natezanja oko istočne Ukrajine koja je ekonomski, demografski ionako već propala i nema budućnosti.RayMabus wrote:Neka se čačkaju. Planiram Putinu uništit sve tenkove šta tamo pošalje.melkior wrote:Možda je ružno za reći, mnogima se to neće svidjeti, ali realnost je takva da što prije padne Donbas, prije će završiti rat. Zapad će Zelenskog natjerati na pregovore, Putin će jedva dočekati kraj ratnih operacija i zato da kaže Rusima da su eto, pobijedili. Ali barem će prestati agonija civila na tom području, prestat će umirati ljudi.
2015-08-09
Vidi jednu stvar: taj ti se ne bi zaustavio na Donbasu jer želi obnoviti carsku Rusiju a gura ga crkva koja ne može progutat povratak autokefalnosti Kijevu. Dakle cilj je Kijev a meni je interes zapadna Ukrajina. Ako padne glavni grad onda će oni jednostavno proglasit te na zapadu Ukrajini separatistima i krenit na njih.melkior wrote:Pa onda ćeš imati zamrznuti sukob, a ja ću sljedećih 10 ili više godina slušati natezanja oko istočne Ukrajine koja je ekonomski, demografski ionako već propala i nema budućnosti.RayMabus wrote:Neka se čačkaju. Planiram Putinu uništit sve tenkove šta tamo pošalje.melkior wrote:Možda je ružno za reći, mnogima se to neće svidjeti, ali realnost je takva da što prije padne Donbas, prije će završiti rat. Zapad će Zelenskog natjerati na pregovore, Putin će jedva dočekati kraj ratnih operacija i zato da kaže Rusima da su eto, pobijedili. Ali barem će prestati agonija civila na tom području, prestat će umirati ljudi.
Pusti ti mene da ja radim svoje. Igraj se bojica i crtaj nešto. Nisu za tebe vojna promišljanja.
2014-04-11
Dajte ohladite glave, Ameri si ne mogu dozvoliti totalnu propast Rusije niti njeno trajno vezivanje uz Kinu. Kad završi rat, Ameri će prvi biti za ukidanje svih ekonomskih sankcija prema Rusiji, uz uvjet odlaska Putina s vlasti.
2015-08-09
Pravoslavci jedni i pravoslavci drugi. Realno, sve istočno od Dnjepra ionako i jest rusko. Nekakve ofenzive na Kijev ne može biti jer Rusi su već sada prilično demilitarizirani. S ovakvom vojskom bit će sretni ako uopće zaokruže Donbas, a pravoslavni popovi i s jedne i s druge strane mogu samo saugat kurac. Ne znam kakve veze imaju istočni i zapadni Ukri, većina branitelja su sa zapada Ukrajine. Dakle, Lvov i okolica koji ne mogu smisliti Ruse i ne žele ih u svojoj blizini, a ovi istočni ni sami ne znaju što su.RayMabus wrote:Vidi jednu stvar: taj ti se ne bi zaustavio na Donbasu jer želi obnoviti carsku Rusiju a gura ga crkva koja ne može progutat povratak autokefalnosti Kijevu. Dakle cilj je Kijev a meni je interes zapadna Ukrajina. Ako padne glavni grad onda će oni jednostavno proglasit te na zapadu Ukrajini separatistima i krenit na njih.melkior wrote:Pa onda ćeš imati zamrznuti sukob, a ja ću sljedećih 10 ili više godina slušati natezanja oko istočne Ukrajine koja je ekonomski, demografski ionako već propala i nema budućnosti.RayMabus wrote:Neka se čačkaju. Planiram Putinu uništit sve tenkove šta tamo pošalje.melkior wrote:Možda je ružno za reći, mnogima se to neće svidjeti, ali realnost je takva da što prije padne Donbas, prije će završiti rat. Zapad će Zelenskog natjerati na pregovore, Putin će jedva dočekati kraj ratnih operacija i zato da kaže Rusima da su eto, pobijedili. Ali barem će prestati agonija civila na tom području, prestat će umirati ljudi.
Pusti ti mene da ja radim svoje. Igraj se bojica i crtaj nešto. Nisu za tebe vojna promišljanja.
2015-08-09
Dajte Rusima Donbas i nek Putin više ode na tu operaciju raka koju neće preživjeti i to je to. S gubicima kakve ima, Rusija će lizati rane još desetljećima.
2015-08-09
Ne može Rusija osvojiti Kijev bez mobilizacije pola milijuna do milijun vojnika, Putin je toga svjestan, većina Rusa je protiv mobilizacije, prema tome, dajte mu vražji Donbas i to je to. Nek krkne još malo Moldaviju, pa nek si tepaju da su pobjednici. S tehnološkim i ekonomskim zaostatkom sljedećih 50 godina.
2015-08-09
A to zapadno liberalno trkeljanje "nikad više rata" nek si zabiju u guzicu. Najbolje godine su iza nas i neće se više nikad vratiti.
2015-08-09
melkior wrote:Ne može Rusija osvojiti Kijev bez mobilizacije pola milijuna do milijun vojnika, Putin je toga svjestan, većina Rusa je protiv mobilizacije, prema tome, dajte mu vražji Donbas i to je to. Nek krkne još malo Moldaviju, pa nek si tepaju da su pobjednici. S tehnološkim i ekonomskim zaostatkom sljedećih 50 godina.
Pa neka ga uzme sam. Šta ću mu ja davat ? Pa nije to moje.
2014-04-11
melkior wrote:Ne može Rusija osvojiti Kijev bez mobilizacije pola milijuna do milijun vojnika, Putin je toga svjestan, većina Rusa je protiv mobilizacije, prema tome, dajte mu vražji Donbas i to je to. Nek krkne još malo Moldaviju, pa nek si tepaju da su pobjednici. S tehnološkim i ekonomskim zaostatkom sljedećih 50 godina.
Trebali smo tako i mi biti u ime viših ciljeva razumni i prepustiti četnicima četvrtinu teritorije mira radi.
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu