Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
RayMabus wrote:Nije baš lako ni nać te podatke koliko pšenice neka država troši. Moraš tražit članke o tome pa tu kopat točne brojke a ne da mi se to al me ovo za Italiju kopkalo i zašto Albanija moljaka Srbiju za pšenicu a u biti Italija nije izvoznik nego teški uvoznik pšenice.
Zato ta priča Vučiceva oko pšenice na Balkanu ovim planinskim siročićima.
Trazili iz Albanije, Rama, TITO im dao.
Zatim i Makedoniji.
Otvoreni Balkan prica.
Vasington tera i Crnu Goru u isti, tako da ih ne zovu i ne
traze nista.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
A neš ti Crne Gore i njihove potrošnje. Mogu se svi iz jednog kazana najist.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, skužija san sad zašto ta priča kad san vidija da je Italija teški uvoznik iste da u osnovi uopće ne može ovima dat jer je i ona masovno uvozi.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Nije baš lako ni nać te podatke koliko pšenice neka država troši. Moraš tražit članke o tome pa tu kopat točne brojke a ne da mi se to al me ovo za Italiju kopkalo i zašto Albanija moljaka Srbiju za pšenicu a u biti Italija nije izvoznik nego teški uvoznik pšenice.
Zato ta priča Vučiceva oko pšenice na Balkanu ovim planinskim siročićima.
Trazili iz Albanije, Rama, TITO im dao.
Zatim i Makedoniji.
Otvoreni Balkan prica.
Nije mi to bilo jasno oko čega je ta priča al sad san skužija.
Mi u Hrvatskoj imamo oko miljon tona godišnje i nama to dovoljno tako se i ne bavimo s time previše. Imamo za sebe i jebe nas se.
2014-04-11
Vidim da je dosta portala u Hrvatskoj prenijelo ovu vijest mada ja ne vidin bitnost toga za nas osim ako nije u kontekstu porasta cijena hrane i otežanih opskrba itd itd itd.
Općenito to nas previše ne dira al ovo valjda u kontekstu te priče s krizom u opskrbi hranom je valjda bitan dio priče tj nešto šta možda zanimljivo kao vijest.
Hrvatsku u osnovi boli kurac. Ima Slavoniju, ima ribe u moru, ima mediteransko voće itd.
Mi uopće ne proizvodimo koliki su nam kapaciteti. Zato nas nije ni brige previše za tu priču oko krize hrane.
Općenito to nas previše ne dira al ovo valjda u kontekstu te priče s krizom u opskrbi hranom je valjda bitan dio priče tj nešto šta možda zanimljivo kao vijest.
Hrvatsku u osnovi boli kurac. Ima Slavoniju, ima ribe u moru, ima mediteransko voće itd.
Mi uopće ne proizvodimo koliki su nam kapaciteti. Zato nas nije ni brige previše za tu priču oko krize hrane.
2014-04-11
Bitno je da su se oni nažderali danas na tom sajmu.
2014-04-11
89 sajam , ovo je dosta povijesno i star sajam
Grad Novi Sad je u povijesti bilo popularno mjesto za trgovce. U 19. stoljeću brzo je postalo važno trgovačko mjesto, zbog svog položaja na Dunav rijeke i na prirodnoj granici između Bačka i Syrmia regijama. Novi Sad se također nalazi u Vojvodina, Srbija, koja je u to vrijeme bila najrazvijenija poljoprivredna regija u tadašnjem razdoblju Kraljevina Jugoslavija. Stoga je 1923. godine postao dom prve poljoprivredne izložbe u zemlji, a kasnije 1930. Godine postao je međunarodni.
1958. Novosadski sajam postao je članom međunarodne sajamske organizacije i stekao reputaciju najvažnije poljoprivredne izložbe u tadašnjem SFR Jugoslavija. Osim što je organizirala godišnju poljoprivrednu izložbu, tvrtka je tijekom godina održavala i mnoge druge sajmove posvećene financije, računarstvo, bankarstvo, automobili, knjige, lijekoviitd.
Grad Novi Sad je u povijesti bilo popularno mjesto za trgovce. U 19. stoljeću brzo je postalo važno trgovačko mjesto, zbog svog položaja na Dunav rijeke i na prirodnoj granici između Bačka i Syrmia regijama. Novi Sad se također nalazi u Vojvodina, Srbija, koja je u to vrijeme bila najrazvijenija poljoprivredna regija u tadašnjem razdoblju Kraljevina Jugoslavija. Stoga je 1923. godine postao dom prve poljoprivredne izložbe u zemlji, a kasnije 1930. Godine postao je međunarodni.
1958. Novosadski sajam postao je članom međunarodne sajamske organizacije i stekao reputaciju najvažnije poljoprivredne izložbe u tadašnjem SFR Jugoslavija. Osim što je organizirala godišnju poljoprivrednu izložbu, tvrtka je tijekom godina održavala i mnoge druge sajmove posvećene financije, računarstvo, bankarstvo, automobili, knjige, lijekoviitd.
2014-04-11
Orban je crna ovca u EU a Vučic neće da uvede sankcije Rusiji pa je u problemima i ova dvojica se sad međusobno tješe ko Bolek i Lolek.
Tako ja to vidim.
Tako ja to vidim.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» vi nama noleta mi vama kolindu ...
» Mi vama A-bombu, vi nama naftu i hranu
» Orban se tesko narugao Milanovicu:'Milanovic nam je htio zariti zube u nase meso ali na nama ih je polomio'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» PREDSEDNIČE, VI IDITE U RAT, NAS OSTAVITE NA MIRU Žestoke reakcije na izjavu Tomislava Nikolića
» Mi vama A-bombu, vi nama naftu i hranu
» Orban se tesko narugao Milanovicu:'Milanovic nam je htio zariti zube u nase meso ali na nama ih je polomio'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» PREDSEDNIČE, VI IDITE U RAT, NAS OSTAVITE NA MIRU Žestoke reakcije na izjavu Tomislava Nikolića
Page 4 of 4