vi nama noleta mi vama kolindu ...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
vi nama noleta mi vama kolindu ...
https://informer.rs/vesti/balkan/455517/vedrana-rudan-novak-djokovic-treba-bude-predsednik-hrvatske-nama-noleta-vama-kolindu
Guest- Guest
Re: vi nama noleta mi vama kolindu ...
ne znam da neko nudi noleta
nita da trazu kolindu
osim,
zbog radi sebe :)
nita da trazu kolindu
osim,
zbog radi sebe :)
Guest- Guest
Vidi, vidi, opet bi "naše za naše".
Svojevremeno je i Šešelj nudio Hrvatskoj zamjenu teritorija- Dubrovnik za Vukovar.
Svojevremeno je i Šešelj nudio Hrvatskoj zamjenu teritorija- Dubrovnik za Vukovar.
pa nije ona hrvatica...od kud ti to?pizzon wrote:ne, to hrvatica,
trazi nase
za vase.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ma Nole može i za ambasadora turizma...čovjek ima obveza, putuje cijele godine. Bio je jedino nakon Wimbledona na Jadranu, mislim Kornati, tjedan dana, prekrasne slike je stavljao na Instagram.
£otk@-
2019-02-12
Nije ti to danas nikakav kriterij, evo Ana Brnabić je Hrvatica.vuksadinare wrote:pa nije ona hrvatica...od kud ti to?pizzon wrote:ne, to hrvatica,
trazi nase
za vase.
I Novak igra za Srbiju, iako je 0% Srbin.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Nije ti to danas nikakav kriterij, evo Ana Brnabić je Hrvatica.vuksadinare wrote:pa nije ona hrvatica...od kud ti to?pizzon wrote:ne, to hrvatica,
trazi nase
za vase.
Hahaah, nego šta je?
Guest- Guest
a ki bi ga znao..ima od svakog pomaloBrat Brale wrote:£otk@ wrote:Nije ti to danas nikakav kriterij, evo Ana Brnabić je Hrvatica.vuksadinare wrote:pa nije ona hrvatica...od kud ti to?pizzon wrote:ne, to hrvatica,
trazi nase
za vase.
Hahaah, nego šta je?
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vuksadinare wrote:a ki bi ga znao..ima od svakog pomaloBrat Brale wrote:£otk@ wrote:Nije ti to danas nikakav kriterij, evo Ana Brnabić je Hrvatica.vuksadinare wrote:pa nije ona hrvatica...od kud ti to?pizzon wrote:ne, to hrvatica,
trazi nase
za vase.
Hahaah, nego šta je?
Ko zna vučko od čega ti sve imaš
Guest- Guest
Pa ćale mu Crnogorac, mater Hrvatica.
Ali nema veze, kralj igra za Srbiju, i neka igra! I Crnogorci i mi tiho ponosni na Noleta...
Ali nema veze, kralj igra za Srbiju, i neka igra! I Crnogorci i mi tiho ponosni na Noleta...
£otk@-
2019-02-12
Haha čitam što Rudanica piše, čudo...kad sam bio dijete, na Radio Rijeci je bila emisija na čakavštini “Primorska poneštrica”. Paprena zajebancija, nisam mogao vjerovati svojim ušima.
Rijeku su vodili ljudi koji čakavštinu ne razumiju, a tada je svaki studio bio za sebe.
Uglavnom, došle demokratske promjene, nastao Hrvatski radio, a nova ekipa je čakavicu razumjela, pa i onaj dio gdje je rečeno da su Tudjman i HDZ ratni huškači.
Emisija gotova.
Rijeku su vodili ljudi koji čakavštinu ne razumiju, a tada je svaki studio bio za sebe.
Uglavnom, došle demokratske promjene, nastao Hrvatski radio, a nova ekipa je čakavicu razumjela, pa i onaj dio gdje je rečeno da su Tudjman i HDZ ratni huškači.
Emisija gotova.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Pa ćale mu Crnogorac, mater Hrvatica.
Ćale mu je Srbin što je i sam rekao kod Čmarića u ćirilici.
Guest- Guest
Ma neka je rekao.Brat Brale wrote:£otk@ wrote:Pa ćale mu Crnogorac, mater Hrvatica.
Ćale mu je Srbin što je i sam rekao kod Čmarića u ćirilici.
Nego jel to ona emisija gdje je neki stari objašnjavao kako su Srbi napravili piramide, kako su Nordijci Srbi, kako su Srbi osnovali Spartu i Rimsko carstvo, kako je Isus propovijedao na srpskom, kako su Srbi otkrili Ameriku...
Napisao preko 10 debelih knjižurina. Marić umalo da se nije počeo smijati posred emisije.
£otk@-
2019-02-12
Nole je iznad tih stvari, to Srbin, Hrvat, Mosnjak, to je za nas zaostale, Nole je u nekom drugom univerzumu.
omni-
2014-04-12
Jušer sam osjećao da sam neprikosnoven.
crvenkasti-
2014-04-17
Glupaca koja moze predstavljati jedino sama sebe usudi se javno u naslovu iznuđivati Hr predsjednicu
Ponasa se kao da je Hrvatska njena prcija
Ponasa se kao da je Hrvatska njena prcija
2014-04-16
osjećaš li se ikad kao četnik ??crvenkasti wrote:Jušer sam osjećao da sam neprikosnoven.
immortal-
2014-04-16
Pa evo jedna jako pametna mlada hrvatica ..Ali tko ce nju izabrati za predsjednicu..kada je stoka sitnog zuba vjerojatno ne bi ni razumjela...Uvijek sam tvrdio da su hrvatice inteligentnije od hrvata ...ovaj forum nije mjerilo nichega ...ali postoje ljudi u Hrvatskoj koji su pametni ..a ova zena je uzbudljiva po svemu,,a najvishe po svojoj pameti,,,Mozda sam ja malo chudan ali me ovakve zene strashno rajcaju zbog svoje pameti,,Uzbudljiva je po sveu..::)))
https://www.youtube.com/watch?v=8qYnrJc3UnI
https://www.youtube.com/watch?v=8qYnrJc3UnI
Guest- Guest
cale mu je srbin sa kosmeta,
srbin iz c.gore. nole rodjen u bg.u.
ne mogu svi srbi da se rode u beogradu :)
srbin iz c.gore. nole rodjen u bg.u.
ne mogu svi srbi da se rode u beogradu :)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mi vama A-bombu, vi nama naftu i hranu
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» hrt prevodi noleta
» Francuzi Noleta predstavili kao dvorsku ludu
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» hrt prevodi noleta
» Francuzi Noleta predstavili kao dvorsku ludu
Page 1 of 2