za dinamo dao bih sve
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: za dinamo dao bih sve
Uopće ne pratin nogomet ove godine al vidin da su se pošajbali s policijom kod Karlovca na autocesti.
Ni to neću pratit. To nek Plenkovic prati.
Ni to neću pratit. To nek Plenkovic prati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prespavao si prošlu večer,?pametno, što bi bio dodatno frustriran
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ne pratim. Ne pratin uopće ligu ove godine. Previše ovih sranja okolo pa onda nogomet nisan niti pogleda ima po godine ništa.ljubo1212 wrote:prespavao si prošlu večer,?pametno, što bi bio dodatno frustriran
Ne znam zašto bi triba biti frustriran ? Nisan ti u toku uopće. Baš nula bodova.
2014-04-11
ma nisam pisao tebi, tebi ću kad vi iz svih kaštela i hajduk osnujete ligu u kojoj bi handuk konačno mogao biti prvak, nečegaRayMabus wrote:Ne pratim. Ne pratin uopće ligu ove godine. Previše ovih sranja okolo pa onda nogomet nisan niti pogleda ima po godine ništa.ljubo1212 wrote:prespavao si prošlu večer,?pametno, što bi bio dodatno frustriran
Ne znam zašto bi triba biti frustriran ? Noisan ti u toku uopće. Baš nula bodova.
2015-08-02
tko se pravi glup, takav bi mogao i ostati, ono tovar, hebga
2015-08-02
Samo sam pretpostavljao da si meni pisao. Nisam bio siguran.ljubo1212 wrote:tko se pravi glup, takav bi mogao i ostati, ono tovar, hebga
Guest- Guest
hebeš sve, kad upišeš u google dinamo hajduk 3:1 on te pita, koja te godina zanima?
nema godine kad niste dobili tri komada
https://www.google.com/search?q=dinamo+hajduk+3%3A1+golovi&oq=dinamo+hajduk+3%3A1+golovi&aqs=chrome..69i57.10555j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
https://www.google.com/search?q=dinamo+hajduk+3%3A1+golovi&oq=dinamo+hajduk+3%3A1+golovi&aqs=chrome..69i57.10555j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
2015-08-02
Dobro sad to, ne treba gledati u prošlost, bila utakmica, očekivano luzerski Hajduk škartiran od šampionskog Dinama.
Hajduk čeka svijetla budućnost.
Nakon što izgube finale Kupa od Rijeke posred Poljuda (desilo im se već jednom i to, 2005), onda omiljena Hajdukova disciplina zvana “ljeto u Europi”.
Izbaci ih ekipa lihenštajskih vrtnih patuljaka u sudačkoj nadoknadi, ili kroz totalni karambol i svijetla tradicija se nastavlja.
Nakon što izgube finale Kupa od Rijeke posred Poljuda (desilo im se već jednom i to, 2005), onda omiljena Hajdukova disciplina zvana “ljeto u Europi”.
Izbaci ih ekipa lihenštajskih vrtnih patuljaka u sudačkoj nadoknadi, ili kroz totalni karambol i svijetla tradicija se nastavlja.
niels-
2021-04-26
cassanowa wrote:Ima.ljubo1212 wrote:
Ima, zadnji puta u sezoni 2010/‘11 (ne, nije šala).
12 godina zaredom primaju barem jednom u sezoni ili Kupu 3 ili više golova od Dinama.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Dobro sad to, ne treba gledati u prošlost, bila utakmica, očekivano luzerski Hajduk škartiran od šampionskog Dinama.
2014-04-11
gle, taj hajdukovac gotovo je simpa, tako potrebitniels wrote:cassanowa wrote:Ima.ljubo1212 wrote:
Ima, zadnji puta u sezoni 2010/‘11 (ne, nije šala).
12 godina zaredom primaju barem jednom u sezoni ili Kupu 3 ili više golova od Dinama.
ono, slavodobitno, ima jedna godina kad nisu popili tri gola, ma krasno
drž se sad za tu godinu, čvrsto samo
2015-08-02
Sad će ovo Kic prebacit na sport, a može i na znanost što se mene tiče.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ima više godina kad Hajduk nije popio tri gola od Dinama.ljubo1212 wrote:
Guest- Guest
a ledteyebo, pa ako tko siše, to su sektašidarth_vader wrote:Samo poručiš tattičarima da sisaju đoku, što se imaš raspravljati, zar je to toliko teško?
niels likes this post
ne, nek stane ovdje, tamo već ima, ali pišu samo dečki s onog PDF-a, ovak će malo i k nama doći :)Eroo wrote:Sad će ovo Kic prebacit na sport, a može i na znanost što se mene tiče.
kic, ne seli...ovo je vijest
Eroo wrote:Sad će ovo Kic prebacit na sport, a može i na znanost što se mene tiče.
Tko je nogometni prvak jest vijest.
Skupo revanje vozila po marsovskim gudurama, koje traje već godinama, bi ipak trebalo ići pod Znanost. :)
niels-
2021-04-26
Noor likes this post
nekaj i nijemci osvojili. bio doček, vatromet, puškaranje.niels wrote:Eroo wrote:Sad će ovo Kic prebacit na sport, a može i na znanost što se mene tiče.
Tko je nogometni prvak jest vijest.
Skupo revanje vozila po marsovskim gudurama, koje traje već godinama, bi ipak trebalo ići pod Znanost. :)
letili avioni.
neka se puk veseli.
2014-12-30
nema ni manje,cassanowa wrote:Ima više godina kad Hajduk nije popio tri gola od Dinama.ljubo1212 wrote:
evo niels kaže svaka od 2012
ti ne gledaš link, a imaš pamćenje zlatne ribice izgleda...
dakle, 3:1 je za početak bilo lani i preklani, i jučer,
2015-08-02
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6