za dinamo dao bih sve
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: za dinamo dao bih sve
C,c,c,c... Dokle ova srpsko-srpska prepucavanja...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ne zabraniti nogomet,već tzv.navijačke skupine.mentalitet wrote:Nogomet zabraniti jer nije zvaka za selaka.Ta bagra koja danas obozava nogomet su najvece shtetochine na kugli zemaljskoj.Izgraditi nove zoloshke i staviti ih iza reshetaka da normalan svijet vidii kakav ne bi trebao biti.
Taj prevaziđeni talijanski izum,koji je još samo ovdje na Balkanu preživio,treba ukinutzi jednom za svagda.
Huligani,narkomani,propalice,neradnici,alkoholičari i šovinisti.
to veze nema sa nogometom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ej mentalni jesu li ovi što vole nogomet nogofili ili nogofobi, daj nam tvoj stručni odgovor, ma sigurno ćeš znati ovaj put ali šanse su ti opet 50 % pa pazi da opet ne zajebeš stvar :))))mentalitet wrote:Nogomet zabraniti jer nije zvaka za selaka.Ta bagra koja danas obozava nogomet su najvece shtetochine na kugli zemaljskoj.Izgraditi nove zoloshke i staviti ih iza reshetaka da normalan svijet vidii kakav ne bi trebao biti.
Mislim da je to bezveze. Ne vidim kako mi picigin može u tome pomoć.ljubo1212 wrote:veliš, bi ti ali nemaš čimecassanowa wrote:Žao mi je što mu ne mogu troduplo vratit.veber wrote:pa onda istom mjerom vratiš.cassanowa wrote:Pa ubro sam ga da me zajebava s glupostima.veber wrote:pa ispada da si ti glup.cassanowa wrote:Ti si glup.ljubo1212 wrote:
nema ni manje....
Nisam to ni napisao.
navlači vas na tanki led, a vi ko jeleni u proljeće na isti preko leda...
baš ste jeleni kada se pare.
hebga, prebaci se na picigin
Guest- Guest
do istrage naše ili vaše! Čekaj malo, pa bi naša na krajuStanojko wrote:C,c,c,c... Dokle ova srpsko-srpska prepucavanja...
Sori čedo, više sreće drugi put :)
tre, sad ti isto krivo
do istrage znači do nestanka, znači, nestanak bi njihov
il si zbilja srbin
do istrage znači do nestanka, znači, nestanak bi njihov
il si zbilja srbin
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
a, u piciginu imate šanse pobjeđivatcassanowa wrote:Mislim da je to bezveze. Ne vidim kako mi picigin može u tome pomoć.ljubo1212 wrote:veliš, bi ti ali nemaš čimecassanowa wrote:Žao mi je što mu ne mogu troduplo vratit.veber wrote:pa onda istom mjerom vratiš.cassanowa wrote:Pa ubro sam ga da me zajebava s glupostima.veber wrote:pa ispada da si ti glup.cassanowa wrote:Ti si glup.ljubo1212 wrote:
nema ni manje....
Nisam to ni napisao.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
I miisliš da bi mi picigin pomogao da ti troduplo vratim što me zajebavaš s glupostima?ljubo1212 wrote:a, u piciginu imate šanse pobjeđivatcassanowa wrote:Mislim da je to bezveze. Ne vidim kako mi picigin može u tome pomoć.ljubo1212 wrote:veliš, bi ti ali nemaš čimecassanowa wrote:Žao mi je što mu ne mogu troduplo vratit.veber wrote:pa onda istom mjerom vratiš.cassanowa wrote:Pa ubro sam ga da me zajebava s glupostima.veber wrote:pa ispada da si ti glup.cassanowa wrote:Ti si glup.ljubo1212 wrote:
nema ni manje....
Nisam to ni napisao.
Guest- Guest
odi, dam ti pusu.ljubo1212 wrote:što ne staviš sebe kao mjeru za glupost, teb to bolje stojiveber wrote:ajd, složili smo se o imenicama, djelomično.cassanowa wrote:Prefix duplo znači puta 2, a u kombinaciji sa tro znači puta 3.veber wrote:prefix duplo u biti znači uno?cassanowa wrote:Ne nego 3.veber wrote:znači šest?cassanowa wrote:To ti je puta tri.
1 x 3 = 3
ako napišem da je ljubo jednom duplo glup, da li je on onda jednom glup ili dva put glup.
ono jedno duplo glup si ljubo.
kaj se desi ako velim da je duplo glup iz korjena 2.
jel onda glup samo jednom ili dva put?
2014-12-30
Hajduk i Rijeka (kao službeni domaćin) od 19 sati na Poljudu igraju susret finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.
Ovim susretom zaključit će se domaća sezona, a Bijeli imaju prilike doći do prvog trofeja nakon 2013. godine, kada su također osvojili Kup
Ovim susretom zaključit će se domaća sezona, a Bijeli imaju prilike doći do prvog trofeja nakon 2013. godine, kada su također osvojili Kup
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6