ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Eroo 21/5/2022, 06:29

Ringo10 wrote:Citao sam ekonomsku analizu po kojoj Rusiji nikako ne odgovara Rublja ispod 60 za dolar.
Radi izvoza I kad Rublja krene da raste da ce je Ruska banka umjetno drzati iznad 60
E sad ja nemam pojma o financijama ...Ali tako kazu.
Daj prestani više s tim kursom dolar-rublja. Za njih dolar ne postoji, jer nemaju što radit s time.
Mogu uspostavit već danas  kurs, na primjer 1:1. Rusu je danas svejedno imali dolare ili nekadašnje jugoslOvenski dinare.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/5/2022, 06:40

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc  a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.
To je prosto nevjerojatno koliko si ti glup :facepalm

Pa zar tii nije drago kretenchino.Mislim ono,toliko se upinjete na zadnje noge da vam ni najvjeshtiji shiimpanza nije ravan ,a sad sam glup shto sam vam donio radosnu vijest.Uzivaj te necete vi vracati ukrainske dugove ali cete bogamii hrvatske vracati i to sa jebenim kamatama tako da crnci mogu imati socijalu::::)))))Ameri su vas navukli na neshto drugo shto vam je mentalna rak rana pa ii nije teshko vas naguziti.Tvoji unuci ce raditi za moju mirovinu.PPrtz Miilojka :::))))Pa ti vidi tko je budala?
ukrofobi :D

Pa ti ne barataš ni osnovnim pojmovima retardu a dijelio bi lekcije svima :)
Bojite se da ne izgube i rusi ne dodju u vashu vukojebinu pa zato navijate kao na nogometnoj utakmici za njih a uujedno se ovdje borite protiv zdravog razuma i chinjenice da su vashi miljenici vec izgubili taman da i izbace ruse iz takozvane njihove teritorije jer Ukrajina je stvorena i svarana u svrhu unishtenja Rusije tako da Ruusii dolaze,ali ne bojte se nece vam nishta ima tko je zaduzen za denacifikaciju Hrvatske.
I, tko je to ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/5/2022, 06:46

Nemoj da ti ja objasnim kako se provodi denacifikacija jer zadnji primjer toga kad sam ja reagirao bilo je kad ste u Banja Luci stavili ploču majoru Tepiću koji je rodom iz nekog sela kraj Kozarca a to ste stavili u de fakto glavni grad RS kako bi poručili da je on vaš idol a lik je poginija nakon šta je Hrvatska međunarodno priznata.

U prevodu poruka je kako je poželjno napadati Hrvatsku.

Onda sam ja popizdio i taj slučaj u detalje razložio na forumu a nakon par dana stigla vam je i reakcija od galaktičke federacije i pala vam je četnička vlada u CG.

Nemoj da vas ja denacifiram s tim vašim dogodine i u Kninu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 21/5/2022, 06:47

Eroo wrote:
Ringo10 wrote:Citao sam ekonomsku analizu po kojoj Rusiji nikako ne odgovara Rublja ispod 60 za dolar.
Radi izvoza I kad Rublja krene da raste da ce je Ruska banka umjetno drzati iznad 60
E sad ja nemam pojma o financijama ...Ali tako kazu.
Daj prestani više s tim kursom dolar-rublja. Za njih dolar ne postoji, jer nemaju što radit s time.
Mogu uspostavit već danas  kurs, na primjer 1:1. Rusu je danas svejedno imali dolare ili nekadašnje jugoslOvenski dinare.

Shto te vishe boli,tvoje glupe procjene pada ruske valute ili pad dolara.Josh malo jarane volio bih ti vidjeti facu kada se uvjerish da ti je dzaba bilo prenositi tudju propagandu.Ruuski medo ce ti zakucati i na zlovenska vrata ili plinom ili sa tenkom:::))Jebi ga i jedno i drugo je zapaljivo.No ne sumnjam u tvoju snalazljivost,reci cesh im ja sam bosanac ,mi nismo uvodilili vama sankcije.:::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/5/2022, 06:50

Sad fino izvolte opalit sankcije Rusiji. Imate rok oko pet mjeseci. To ćete napraviti prije onih navodnih izbora u BiH na jesen.

Nemojte to napravit zgazit ću vas ko crve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 21/5/2022, 06:50

RayMabus wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:Ali ima jedna "dobra" vijest za ukrofobe.Moja nova domovina odobrila 40 milijardi $ Ukrima.Al' ce shtamparija da radi dan i noc  a inflacija u USA ce ici do 40% a to ce se preliiti i na svjetsku razinu tako da ce te sitno srati zajedno z menom.

Pa zar tii nije drago kretenchino.Mislim ono,toliko se upinjete na zadnje noge da vam ni najvjeshtiji shiimpanza nije ravan ,a sad sam glup shto sam vam donio radosnu vijest.Uzivaj te necete vi vracati ukrainske dugove ali cete bogamii hrvatske vracati i to sa jebenim kamatama tako da crnci mogu imati socijalu::::)))))Ameri su vas navukli na neshto drugo shto vam je mentalna rak rana pa ii nije teshko vas naguziti.Tvoji unuci ce raditi za moju mirovinu.PPrtz Miilojka :::))))Pa ti vidi tko je budala?

Bojite se da ne izgube i rusi ne dodju u vashu vukojebinu pa zato navijate kao na nogometnoj utakmici za njih a uujedno se ovdje borite protiv zdravog razuma i chinjenice da su vashi miljenici vec izgubili taman da i izbace ruse iz takozvane njihove teritorije jer Ukrajina je stvorena i svarana u svrhu unishtenja Rusije tako da Ruusii dolaze,ali ne bojte se nece vam nishta ima tko je zaduzen za denacifikaciju Hrvatske.
I, tko je to ?

saznat cesh:::)))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 21/5/2022, 06:53

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Razmishljao sam kako da dokazem ciijelom forumu koliko ste glupi a iskreno,prvenstveno samom sebi jer ne mog da vjerujem da ima tako glupih ljudi na ovom svijetu pa me je zato kopkala ta vasha bestijalna mrznja.Pitao sam sebe,shto ih to potiche da tako mrze a hvale se da su uzoriti katolici.Mislim si ,pa jebo te poznajesh mnogo uzornih katolichkih vjernika i znash da nema shanse da oni koji su iskreni vjernici tako mrze sve shto nije po njihovoj matrici razmishljanja i onda sam se sjetio nekih tipova slichnih vama i po toj formuli sam odluchio da vas testiram .Tim ljudima si mogao jebati cijelu obitelj oni su ostajali hladni kao upravo slozeni gemischt.Ali kada si im rekao da neshto ne smiju ili si ih poistovijetio i rekao im da su isti kao njihov predmet mrznje oni su se upirali i rukama i nogama da dokazu da to nije istina,a kada hajdukovcu kazesh da voli Dinamo ili obrnuto znali su se zapjeniti i bili su u stanju ubiti onog tko im je to rekao.Chitajuci vashu mrznju i glupe opservacije (evo upotrijebio sam namjerno tudjicu da budem IN kao vi) na temu rata u Ukrajini palo mi je na pamet da vas nazovem ukrofobima jer ste skloni tudjicama(posebno ona vreca govana Miridjije) i po meni na takav nachin pishate po svome jeziku i svojoj kulturi.Dok ja koji zivim vec 30 god. vani rijetko kada upotriijebim neku englesku ili njemachku rijech kako u virtualnom tako i u stvarnom svijetu iako dobro vladam tim jezicima zato shto moram a ne zato shto mi se dopadaju.Elem, kazem sebi daj ih testiraj da li su to oni isti mentalni bolesnici koje si svojevremeno jebavao u mozak dok si tamo zivio i nazvao sam vas ukrofobima znajuci da cete se zakachiti za to kao glupi sharan za kuhani kukuruz jer sam pretpostavljao da cete se zbog toga naci uvrijedjeni ali necete htjeti priznati.Medjutim , da sam vas nazvao ukrofilima to bi za vas bila chast i ponosili bi ste se tom chinjenicom jer su oni fashisti isti kao vi.Bojite se da ne izgube i rusi ne dodju u vashu vukojebinu pa zato navijate kao na nogometnoj utakmici za njih a uujedno se ovdje borite protiv zdravog razuma i chinjenice da su vashi miljenici vec izgubili taman da i izbace ruse iz takozvane njihove teritorije jer Ukrajina je stvorena i svarana u svrhu unishtenja Rusije tako da Ruusii dolaze,ali ne bojte se nece vam nishta ima tko je zaduzen za denacifikaciju Hrvatske.Toliko ste zaslijepljeni vashom mrznjom prema svemu shto je rusko da ne vidite da vam je jedini spas ponovo vracanje pradjedovskoj vjeri .Skidajte sa tavana ikone da sachuvate glave jer ste se vec ochitovali da ste azovci a rusi ih ne podnose iz dna svoga bica kao shto ne podnose ni vas ustashe,odnosno ustashku kopilad.Vidi se kako ja znam ubosti u Ahilovu petu "junaci".Elem samo primitivna budala moze pomisliti da ne znam shto je to ukrofil ili ukrofob, ali kako rekoh samo sam zelio da se poigram vashom inteligenciom i da vas izvedem na chistac te dokazem kako vas ne zanima sushtina nekog izlaganja nego forma.Uglavnom se ulovite za neku pogreshnu rijech i dokazujete da je to sushtina shto je netko zelio reci a ne vidite da je navlakusha za vas polupismene amerofile koji bi sve u svom zivotu dali da mozete zivjeti u nekoj zapadnoj zemlji a kurchite se da ste neki domoljubi.Kazete da ste se borili.Pa zashto ste se borili,mozda kao ovi azovci koji izlaze vani na sunce kao pacovi.Pitajte se,a meni ne trebate odgovoriti ali odgovorite sebi samo se ne lagati.Svaka budala moze vidjeti da kratko budem na forumu i ne visim 24 sata te ako malo zna o razlici u vremenu izmedju Amerike {da pomognem polupismenima,razlika je 6 sati) i Hrvatske onda ce shvatiti da uglavnom dolazim pred spavanje da vidim shto budale pishu jer me to neizmjerno zabavlja i smiruje da u vashoj vukojebini nema nishta novo nego se stanje pogorshava a to me chinii zadovoljnim i uspavljuje.Bash dobra tema o ukrofobima i ukrofilima za neki ratni roman.Mozda je malo bolesno ali me bolesne budale uvijek inspiriraju pa im onda napishem ovako dugachku plahtu mada znam da nece nishta shvatiti kao ni ovi gdje zivim jer su vec amerikanizirani i ispranih mozgova.A najbolje mi je to da me taj chopor stavio na ignore ii da me ne chitaju.Kazem opet malo je sa moje strane bolesno,priznajem ali si ne mogu pomoci jer me to zabavlja.U buduce mozete ochekivati josh takvih fora i fazona zato mi ne odgovarajte.Posebno ona vreca govana:::)))

OVO JE SAMO ZA PRAVE KATOLIICHKE VJERNIKE.KOMUNJARE ODSTUPITE

PODCAST VELEBIT – Bundalo: Ovo nije rat Rusije i Ukrajine ovo je rat dobra i zla
https://www.youtube.com/watch?v=T3YMyvpvCEU

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:03

mentalitet wrote:Toliko ste zaslijepljeni vashom mrznjom prema svemu shto je rusko
Danas gledamo rusku Zvastiku u svoj svojoj bijedi i i to je ono šta normalan čovjek mora malo je reći osuditi.
Oni ruše, pale i ubijaju samo zbog toga da bi rušili, palili i ubijali. To je protiv svih prirodnih i Božjih zakona,
zato će i biti uništeno na ovaj ili onaj način. Nije CCCP nitko srušio s ratom, sam se urušio, a danas su ga neki
ondašnji pokušali ponovo restaurirati, jer se nisu pomirili s time da su bili prirodna nakaza.
Ne trebaš ti nikoga u ništa uvjeravati, dovoljno je da pokušaš pokazati barem jednu stvar koju posjeduješ
a da je ruski proizvod. Imaš li barem jednu? Nemaš, budaletino neuljudna, a i tome ti nije kriva ni USA a još manje
Hrvati, koje bi ti denacificirao, ili čak  demilitarizirao ako bi bio u prilici. No, na svu sreću, nemaš ti ništa
učinkovito za učiniti bilo što u tom smjeru.
Postali ste nervozni jer se u Ukrajini sve odvija  suprotno od onoga šta ste očekivali: umjesto denacifikacija Ukrajinci
nikad samosvjesniji svoje nacije, umjesto demilitarizacija Ukrajina nikad vojno jača i tako redom.
Ukrajina će dobiti ovaj rat, jer je invazija na nju bila unaprijed osuđena na propast. Onaj tko je pokušao  skokom
s velike visine dokazivati da gravitacija ne postoji već sada osjeća da je napravio grešku...treba pristati, a niđe padobrana.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 21/5/2022, 07:16

7ujutro je a ti si cijelu noć i prošlu večer dežuran. Aktivan si od 6 popodne jučer.
Skratit će ti forum život idi spavaj a posli na zrak

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:17

Ringo10 wrote:I zavrsila ta saga sa Azovstaljem.
Konacno, fala kurcu, da vise ne slusam o tome.

Za Putina najbolja prilika da baš sada povuče vojsku iz Ukrajine, nakon što
urbi et orbi proglasi pobjedu. Nikad bolja prilika neće biti za to. Može biti samo gora.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:23

AssadNaPodmornici wrote:7ujutro je a ti si cijelu noć i prošlu večer dežuran. Aktivan si od 6 popodne jučer.
Skratit će ti forum život idi spavaj a posli na zrak
Upravo stiglo, jedan dio mojih već 14 dana uživaju u ovim ljepotama...
Nemaš pojma koliko uživam ..(Srednji princ fotografira).
U čemu ti uživaš?

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 161
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:26

PS: Nije Mars. Mnogo ljepše je. :D

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 162

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:31

PS2: ...i papica...osjećam se kao i da sam sam ovdje. Volim kad moji uživaju u životu.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 163

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 21/5/2022, 07:33

Pregled dana:

-u Azovstalu se predalo ukupno 2.439 pripadnika ukrajinske vojske i Nacionalne garde,ruske i savezničke snage preuzele potpuni nadzor nad kompleksom.
-na bojišnici kod Harkova jaki ruski topničko-raketni udari na položaje ukrajinske vojske kod mjesta Derhachi, Bezruki, Slatyne, Prudyanka i Ruska Lozova.
-u borbama oko Lymana ruske snage zarobile veću količinu oružija,streljiva i opreme (uključujući i oružije koje je stiglo kao pomoć). Kao kapitalni primjerci opreme ističu se:jedan tenk T-64 BM Bulat,jedan VRL BM-21 Grad i dvije samohodne haubice 2S3 Akatsya.
-u zasjedi ukrajinskih snaga kod mjesta Kamyshevakha,uništeno sedam logističkih vozila i cisterni ruskih snaga.
-napredujući na pravcima oko Popasne ruske snage zauzele mjesto Vrbovka;jake borbe na prilazima mjestima Pylypchatyne i Hirske. Jake borbe oko mjesta Zolote na koje su ruske snage prekjučer pokrenule napad većih razmjera. Intenzivna uporaba VRL BM-21 Grad. U tijeku operacija "čišćenja" mjesta Troitskoye.
-vođeni projektili pogodili ukrajinske vojne objekte,infrastrukturu i zone okupljanja snaga u mjestima Lozovaya (korišten Iskander-M),Odesa (korišteni Kalibri),Poltava (stožer TO),Žitomir (ciljano željezničko čvorište Malin,napad izveli zrakoplovi Su-57) i Tsyrkuny.
-teški minobacači 2S4 Tulpan kalibra 240 mm iz Azovstala prebačeni kod Severodonetska.Ruske snage,na jednom mjestu-industrijska zona, probile crtu obrane oko garada.
-ruske i savezničke snage vjerovatno planiraju okružiti u cijelosti Lysychansk i Severodonetsk. Nakon čega bi sljedeći ciljevi bili (redom) Bakhmut,Soledar,Slavyansk i Kramatorsk. Paralelno s ovim operacijama vjerovatno je više napada ograničenog karaktera (po nekoliko mjesta) na dijelu bojišnice kod Nikolayeva.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:33

PS3: 
Tražio si pa gledaj, a i imaš porciju za brisanje i to je nešto. :^0
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:35

AlfaOmega wrote:Pregled dana:

-u Azovstalu se predalo ukupno 2.439 pripadnika ukrajinske vojske i Nacionalne garde,ruske i savezničke snage preuzele potpuni nadzor nad kompleksom.
-na bojišnici kod Harkova jaki ruski topničko-raketni udari na položaje ukrajinske vojske kod mjesta Derhachi, Bezruki, Slatyne, Prudyanka i Ruska Lozova.
-u borbama oko Lymana ruske snage zarobile veću količinu oružija,streljiva i opreme (uključujući i oružije koje je stiglo kao pomoć). Kao kapitalni primjerci opreme ističu se:jedan tenk T-64 BM Bulat,jedan VRL BM-21 Grad i dvije samohodne haubice 2S3 Akatsya.
-u zasjedi ukrajinskih snaga kod mjesta Kamyshevakha,uništeno sedam logističkih vozila i cisterni ruskih snaga.
-napredujući na pravcima oko Popasne ruske snage zauzele mjesto Vrbovka;jake borbe na prilazima mjestima Pylypchatyne i Hirske. Jake borbe oko mjesta Zolote na koje su ruske snage prekjučer pokrenule napad većih razmjera. Intenzivna uporaba VRL BM-21 Grad. U tijeku operacija "čišćenja" mjesta Troitskoye.
-vođeni projektili pogodili ukrajinske vojne objekte,infrastrukturu i zone okupljanja snaga u mjestima Lozovaya (korišten Iskander-M),Odesa (korišteni Kalibri),Poltava (stožer TO),Žitomir (ciljano željezničko čvorište Malin,napad izveli zrakoplovi Su-57) i Tsyrkuny.
-teški minobacači 2S4 Tulpan kalibra 240 mm iz Azovstala prebačeni kod Severodonetska.Ruske snage,na jednom mjestu-industrijska zona, probile crtu obrane oko garada.
-ruske i savezničke snage vjerovatno planiraju okružiti u cijelosti Lysychansk i Severodonetsk. Nakon čega bi sljedeći ciljevi bili (redom) Bakhmut,Soledar,Slavyansk i Kramatorsk. Paralelno s ovim operacijama vjerovatno je više napada ograničenog karaktera (po nekoliko mjesta) na dijelu bojišnice kod Nikolayeva.
Rusi su izgubili rat. Nemaju šanse. Kuvertiram, a vi se tješite mrvicama.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 21/5/2022, 07:39

:D

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 21/5/2022, 07:40

Kapitulirali, samo im još niko nije reka

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Eroo 21/5/2022, 07:42

Eroo wrote:Harkiv ima cca 1.5 milijuna stanovnika, dakle nešto kao 2x Zagreb.
Na popisu (dostupni podatci) je bilo 50.4% Ukrajinaca i 43.6% Rusa.
Stanovništvo je uglavnom rusofono. Ruski jezik je uglavno nasilno
naturan stanovništvu, tako što se "maloruski" proglašavao seljačkim
jezikom. Ukrajinski bard Ševčenko (pjesnik, pisac, slikar, ilustrator itd)
je bio  skoro 10 godina zatvoren zato šta je pisao na ukrajinskom i sebe 
smatrao Ukrajincem (vrijeme cara Nikolaja I -danas Putinov Bog).
Danas je u Harkivu službeni jezik ukrajinski, ali se na ulici potpuno
tolerira(i uglavnom govori) ruski, dok je u institucijama obvezan ukrajinski. 
Mada ja mislim da bi u ovakvim slučajevima morala biti uvedena dvojezičnost.
Zanimljivo je kako su to riješili na fakultetima: usmeni ispiti su na ruskom,
a pismeni na ukrajinskom... :^0...Harkiv je inače po svemu europski grad.

Imaju li rusofili objašnjenje zašto Rusi ruše Harkiv?
Jučer su im srušili kulturni dom, prekrasan objekat.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 Screenshot-2857
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 21/5/2022, 07:44

Eroo wrote:
Eroo wrote:Harkiv ima cca 1.5 milijuna stanovnika, dakle nešto kao 2x Zagreb.
Na popisu (dostupni podatci) je bilo 50.4% Ukrajinaca i 43.6% Rusa.
Stanovništvo je uglavnom rusofono. Ruski jezik je uglavno nasilno
naturan stanovništvu, tako što se "maloruski" proglašavao seljačkim
jezikom. Ukrajinski bard Ševčenko (pjesnik, pisac, slikar, ilustrator itd)
je bio  skoro 10 godina zatvoren zato šta je pisao na ukrajinskom i sebe 
smatrao Ukrajincem (vrijeme cara Nikolaja I -danas Putinov Bog).
Danas je u Harkivu službeni jezik ukrajinski, ali se na ulici potpuno
tolerira(i uglavnom govori) ruski, dok je u institucijama obvezan ukrajinski. 
Mada ja mislim da bi u ovakvim slučajevima morala biti uvedena dvojezičnost.
Zanimljivo je kako su to riješili na fakultetima: usmeni ispiti su na ruskom,
a pismeni na ukrajinskom... :^0...Harkiv je inače po svemu europski grad.

Imaju li rusofili objašnjenje zašto Rusi ruše Harkiv?
Jučer su im srušili kulturni dom, prekrasan objekat.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 Screenshot-2857
vođeni projektili pogodili ukrajinske vojne objekte,infrastrukturu i zone okupljanja snaga u mjestima Lozovaya (korišten Iskander-M)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/5/2022, 07:46

Rusi su izgubili rat a samo su osvojili ovo :

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 Z

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 35 800px-2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down