Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jesu, normalno.marcellus wrote:'Jutro rusi
kako ide, za dan pobjede, jeste pobijedili?
Čujem da ide ukrajinska protuofenziva ovih dana
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E...jel vam bio tko na proslavi od stranih državnika?Koba wrote:nego budući je danas dan europe i pobjede nad nacifašizmom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Istina uvijek nađe prolaz, ne može se ništa sakrit...
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
kaya wrote:Jesu, normalno.marcellus wrote:'Jutro rusi
kako ide, za dan pobjede, jeste pobijedili?
Čujem da ide ukrajinska protuofenziva ovih dana
jutro zapade.
ide pomalo.
https://t.me/readovkanews/33246
Službenik-
2022-02-24
ovo mi je epic.
moram ponoviti.
:D
https://t.me/RedPandaNews0/580
moram ponoviti.
Službenik-
2022-02-24
Službenik-
2022-02-24
Nista ovaj, tuc muc,...nista.
Ni nuklearno ne spominje.
Ni najavu rata, ni prekid rata, nista.
Ekipa na frontu ce popizditi.
Najgore od svega, ni spomenuo nije potporu koju ima s naseg foruma:)
Navijaci su mu nevazni.
Strava!
Navijaci su mu nevazni.
Strava!
dijagram-
2015-08-09
darth_vader and michaellcmacha like this post
Jedino Čečencima ide "sve po planu", jebiga...I Talibani su rušili statue Budhe u Afganistanu.Koba wrote:ovo mi je epic.
moram ponoviti.
Rusi umjesto denacifikacije Ukrajinaca sebe čečeniziraju.
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Hektorović wrote:one-of-the-best-pilots-of-ukraine-died-in-a-battle-with-enemies
One of the best pilots in Ukraine, the former commander of the 10th Saki Naval Aviation Brigade of the Naval Forces of Ukraine, Colonel Igor Bedzai, died yesterday fighting the Russian Nazis.
Izgleda da je ipak bila bitka oko Zmijskog otoka.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Naval_Aviation
normalno da je bila. ovako ide razgovor nekih rusa kojeg su Ukri prisluškivali.. kasnije možda zaljepim screenshot. ovako iz glave
tipa "koji kurac radimo tamo, ginemo, itd"
"ukrainci su nam uništili nekoliko brodova, nekoliko PZO sustava, i da poslali smo helikopter -da to je naš helikopter sa specijalcima da uspostave kontakt - raznjeli su i njega i specialce"
................................moj dodatak - ovo smo vidjeli na snimakam
"mi smo njima oborili 1 su-24, 1-su-27 , 1-3 drona barjaktar - nedovoljno.
da zanimljivo. tresla se brda rodio se miš. realno Rusija niti totalnom objavom rata nebi napravila ništa. nije ovo WW2, da Rusija iza sebe kontrolira cijeli sovjetski savez sa 250 milijuna mladog stanovništva, i da obuka za tenkista T-34 traje 3 dana(da doslovno), i da Ameri šalju neograničene količine hrane, strateških resursa, odjeće, streljiva, baruta, svega.dijagram wrote:Nista ovaj, tuc muc,...nista.
Navijaci su mu nevazni.
Strava!
Sada su sami, sa staračkom populacijom , a oružja izgleda da i nemaju toliko. imaju na tisuće starih tenkova koje po skladištima rusi sami popljačkali.. skidali senzore , optiku i druge stvari i prodavali preko "darkneta"... a nemogu rusi to proizvesti u masovnim količinama.. mislim i većina zaapdnih zemalja(izuzev USA) su također razoružani, ali od Rusa se očekivali puno više.
pazi svaka pametna bomba iz aviona košta na desetak i više tisuća $, dronove koje su im ukrajinci poskidali do sada, također su koštali na stotinjak tisuća $, (a i prije ih nisu imali puno jer su korumpirani kao i mi), jedino gdje su se dokazali, da zaista imju pošten arsenal krstarećih i balističkih raketa, tu su se barem pošteno naoružali kako i treba za bivšu vojnu silu No2, i svaki dan udaraju.. .međutim i dalje unatoč tome što su ukrainci primili 2000 udara takvih projektila, i dalje nisu skršeni, a vjerujem da i tu ruske zalihe nisu neograničene...
i sve to je jebeno skupo za proizvesti, i sankcije su tu
dakle nemaju dovoljno modernog oružja, a da ga i imaju nemaju ljudi koji bi mogli upravljati tim oružjem, a i motivacija običnih rusa je nikakva,..
uglavnom taktika Rusa je da pokušaju skršiti Ukraince sa postojećim snagama, dakle osvojiti Donbas, i onda "proglasiti" pobjedu, (inače imali su i švabe u SSSR 1941, i 1942 proglašavanje pobjeda itd) , i nadati se da će kao švabe od 1943, tako i oni Rusi moći zadržati osvojeno uz minimalne gubitke. tipa Herson , Meltipol, Bedijansk, te Donbas.
sada su uzeli Popasnu, i nadaju se da će se UKR obrana nakon toga skršiti sama od sebe itd.. tako su i prije bile priče kada su uzeli Izjum i krenuli još malo južnije da su Ukrainci gotovi, a ovi ih tu sastavili artiljeriom, i sada povlače snage iz toga sektora i prebacuju ih tamo gdje su ostvarili proboj.. tu je ukraincima zajebano , jedino što mogu po meni još osvojiti možda sjevenno-donjeck-lisičnjak , tu su urkainske linije komunikacije sjebane i to je to..
dijagram wrote:Nista ovaj, tuc muc,...nista.
Navijaci su mu nevazni.
Strava!
AssadNaPodmornici wrote:da zanimljivo. tresla se brda rodio se miš. realno Rusija niti totalnom objavom rata nebi napravila ništa. nije ovo WW2, da Rusija iza sebe kontrolira cijeli sovjetski savez sa 250 milijuna mladog stanovništva, i da obuka za tenkista T-34 traje 3 dana(da doslovno), i da Ameri šalju neograničene količine hrane, strateških resursa, odjeće, streljiva, baruta, svega.dijagram wrote:Nista ovaj, tuc muc,...nista.
Navijaci su mu nevazni.
Strava!
Sada su sami, sa staračkom populacijom , a oružja izgleda da i nemaju toliko. imaju na tisuće starih tenkova koje po skladištima rusi sami popljačkali.. skidali senzore , optiku i druge stvari i prodavali preko "darkneta"... a nemogu rusi to proizvesti u masovnim količinama.. mislim i većina zaapdnih zemalja(izuzev USA) su također razoružani, ali od Rusa se očekivali puno više.
pazi svaka pametna bomba iz aviona košta na desetak i više tisuća $, dronove koje su im ukrajinci poskidali do sada, također su koštali na stotinjak tisuća $, (a i prije ih nisu imali puno jer su korumpirani kao i mi), jedino gdje su se dokazali, da zaista imju pošten arsenal krstarećih i balističkih raketa, tu su se barem pošteno naoružali kako i treba za bivšu vojnu silu No2, i svaki dan udaraju.. .međutim i dalje unatoč tome što su ukrainci primili 2000 udara takvih projektila, i dalje nisu skršeni, a vjerujem da i tu ruske zalihe nisu neograničene...
i sve to je jebeno skupo za proizvesti, i sankcije su tu
dakle nemaju dovoljno modernog oružja, a da ga i imaju nemaju ljudi koji bi mogli upravljati tim oružjem, a i motivacija običnih rusa je nikakva,..
uglavnom taktika Rusa je da pokušaju skršiti Ukraince sa postojećim snagama, dakle osvojiti Donbas, i onda "proglasiti" pobjedu, (inače imali su i švabe u SSSR 1941, i 1942 proglašavanje pobjeda itd) , i nadati se da će kao švabe od 1943, tako i oni Rusi moći zadržati osvojeno uz minimalne gubitke. tipa Herson , Meltipol, Bedijansk, te Donbas.
sada su uzeli Popasnu, i nadaju se da će se UKR obrana nakon toga skršiti sama od sebe itd.. tako su i prije bile priče kada su uzeli Izjum i krenuli još malo južnije da su Ukrainci gotovi, a ovi ih tu sastavili artiljeriom, i sada povlače snage iz toga sektora i prebacuju ih tamo gdje su ostvarili proboj.. tu je ukraincima zajebano , jedino što mogu po meni još osvojiti možda sjevenno-donjeck-lisičnjak , tu su urkainske linije komunikacije sjebane i to je to..
Ma slabo je sve to, navijaci ce ostati razocarani.
Barem kakva pobjeda virtualnog tipa, a ono nista.
A sad ozbiljno, nema goreg nego vojniku na frontu proslijediti informaciju kako se neki sminkeri cisti, popeglani sepure po trgovima u kojekakvim paradama.
Neki vise, neki manje, ali svi ce tamo biti ogorceni.
Cak se ni tih ljudi nije nesto drzao u govoru, brinut ce o obiteljima kad tko pogine, to je sve.
I ukrajincima je sad jasno da putko nema odgovor, ne zna sto bi, kud bi, prepustio se matici i sto bude bude.
Izgleda pogubljeno kao kakav ovisnik u kladionici, a sanja da se mozda dogodi kakav veliki dobitak.
Ruska vojska ovim je dodatno ponizena.
dijagram-
2015-08-09
da..
u međuvremenu čitam pro-ruske izvore da se ukrainci povlače iz gradova sjevernodonjeck i lisičnjak.. i ja bi tako napravio.. minirao sve, evakuirao populaciju(i ruse i ukraince nije bitno, ukraincima treba stanovništvo) i povukao se na povoljnije linije obrane. to je sve što još Rusi mogu uzeti
u međuvremenu čitam pro-ruske izvore da se ukrainci povlače iz gradova sjevernodonjeck i lisičnjak.. i ja bi tako napravio.. minirao sve, evakuirao populaciju(i ruse i ukraince nije bitno, ukraincima treba stanovništvo) i povukao se na povoljnije linije obrane. to je sve što još Rusi mogu uzeti
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50