Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Frontmen irske rock grupe U2, Bono i njegov kolega iz benda The Edge održali su u nedjelju 40-minutni koncert na stanici metroa u glavnome ukrajinskom gradu Kijevu te su pritom odali priznanje svim Ukrajincima koji se bore za slobodu.
"Vaš predsjednik trenutačno predvodi cijeli svijet u ime slobode... Ukrajinski narod ne bori se samo za slobodu vaše zemlje, vi se borite za sve nas koji volimo slobodu", rekao je Bono okupljenima na postaji podzemne željeznice Kreščatik, gdje ih je bilo stotinjak.
Nakon koncerta na stanici podzemne željeznice, Bono i The Edge su posjetili Buču pokraj Kijeva.
plenky stigne i pokupit autogram na svome primjerku unforgettable fire
dobar posao u ukrajini
"Vaš predsjednik trenutačno predvodi cijeli svijet u ime slobode... Ukrajinski narod ne bori se samo za slobodu vaše zemlje, vi se borite za sve nas koji volimo slobodu", rekao je Bono okupljenima na postaji podzemne željeznice Kreščatik, gdje ih je bilo stotinjak.
Nakon koncerta na stanici podzemne željeznice, Bono i The Edge su posjetili Buču pokraj Kijeva.
plenky stigne i pokupit autogram na svome primjerku unforgettable fire
dobar posao u ukrajini
Last edited by debotoijusto on 8/5/2022, 18:25; edited 1 time in total
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Chief Mufti of Russia Talgat Tadzhuddin: A Fatwa Has Been Issued Obligating Muslims to Fight Alongside Russia in Ukraine; This Is a Holy Jihad, Those Who Die Fighting Are Martyrs #Russia #Ukraine #UkraineRussianWar pic.twitter.com/xE9vqno4I1
— MEMRI (@MEMRIReports) May 8, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Katastrofa Ukra na Zmijskom Otoku
Ima snimak na YT
Ono je strasno
Ima snimak na YT
Ono je strasno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jel, evo sad će se sigurno predati svi rusima onda..Ringo10 wrote:Katastrofa Ukra na Zmijskom Otoku
Ima snimak na YT
Ono je strasno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
daj taj snimakRingo10 wrote:Katastrofa Ukra na Zmijskom Otoku
Ima snimak na YT
Ono je strasno
ja sam za sada vidio idući snimak
ukrainci uništili ruskh nekoliko PZO sustava dronom. uništili nekoliko patrolnih brodova i jedan transportni brod. napravili bombardiranje avionima uništili komunikaciju . rusi poslali helikopter da uspostave komunikaciju, ukrainci uništili i helikopter i ruske specijalce u njemu.
sve skupa uništeno 3-4 patrolna vojna glisera, 1 trasnportni brod, 3 PZO sustava, komunikacijski i radarski sustav, jedan helikopter i nekoliko destaka vojnika . to je ono što smo vizualno vidjeli. ukrainci tvrde da su još toga porokali, ali eto, drž mo se vizualnih dokaza
zanima me kakvu si ti to "snimku" vidio na youtubu, jer gledam pro-ruske profile, ništa nemaju osim gubitaka na zmijskom otoku
Šandor Winnetou likes this post
e da već su stavljena videa, gdje kod Izjuma Ukrainci "otkrili" Rusku bazu tehnike i rokaju je artiljeriom.
Evo najnoviji video. dakle gomila tehnike, već ima dosta izgorene, nove explozije , veselje
jbt ovdje će im Ukrainci kod Izjuma samo na ovoj jednoj lokaciji srušiti više tehnike nego što ima pola Hrvatske vojske
Evo najnoviji video. dakle gomila tehnike, već ima dosta izgorene, nove explozije , veselje
jbt ovdje će im Ukrainci kod Izjuma samo na ovoj jednoj lokaciji srušiti više tehnike nego što ima pola Hrvatske vojske
Unistili su oni nista
Dozivjeli su katastrofu
Ne moze taj otok niko drzat i sad je u sivoj zoni
Dozivjeli su katastrofu
Ne moze taj otok niko drzat i sad je u sivoj zoni
2015-09-24
Iskrcale se budale na otok, Rusi se prividno povukli a onda ih poklopili projektilima i sve ih poubijali
Iskrcavat se tu je ludost.
Taj otok trenutno niko ne moze drzat
Iskrcavat se tu je ludost.
Taj otok trenutno niko ne moze drzat
2015-09-24
Ringo10 likes this post
i onda se čudiš zašto ti brišem postove.
lipi kvalitetne snimke uništavanja dronovima na ruske položaje i tehniku.
---
kažeš ti - "ja imam video ukrainsih gubitaka tamo" - ok stavi, jer samo sam vidio ruske gubitke.
i onda kažeš "ništa oni nisu uništili imali su katastrofu".
i čudiš se zašto su te trajno banirali na forum.hr, i zašto ti tu i tamo pobrišem gluposti
---
kažeš ti - "ja imam video ukrainsih gubitaka tamo" - ok stavi, jer samo sam vidio ruske gubitke.
i čudiš se zašto su te trajno banirali na forum.hr, i zašto ti tu i tamo pobrišem gluposti
Šandor Winnetou likes this post
daj dokaze o tome "kako su ukri imali katastrofu" ili ti brišem postove
Muslimani mlate Ukrajince? Ništa ne razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
Ceceni vicu alah nesto.
Da se zna do kud je rusija:)
Da se zna do kud je rusija:)
dijagram-
2015-08-09
Ne znam kakav dokaz ovaj hoce
Zmijski.otok je nebitan i ginuti za to je ludost
Trenutno ga ne drzi niko
Rusi ga napustili a Ukri ga nisu uspjeli uzet
Tu samo mozes dobro izginuti
Zmijski.otok je nebitan i ginuti za to je ludost
Trenutno ga ne drzi niko
Rusi ga napustili a Ukri ga nisu uspjeli uzet
Tu samo mozes dobro izginuti
2015-09-24
teraj to u kurac... to je tolika debilčina da nisu istine... nema dana da ne zaboravi popiti prazine i ladiomil, to mu je obvezna terapija... i onda tu ubija svojim kretenlukom...AssadNaPodmornici wrote:i onda se čudiš zašto ti brišem postove.
---
2015-08-08
darth_vader and kaya like this post
konjina sam sebe lajka i to iz dana u dan, i onda se pravi mutav... "se pravi" uvjetno rečenoAssadNaPodmornici wrote:i onda se čudiš zašto ti brišem postove.
---
2015-08-08
koji je to "as" rekli bi mi u Splitu(napokon sam nazad došao jučer iako opet ne možda zadugo :) )
ma neću mu brisati ništa ovaj put, čisto za primjer kakve pizdarije ja brišem inače- jer već vidim "kmečanje" da nepravedno brišem ,.
pa lik kaže "ukrainci imali gadne gubitke na zmijskom otoku vidio video na youtube" -
u zadnja 3-4 dana situacija obrnuta, ono sve ukrainska videa gdje uništavaju gomilu Ruske tehnike , zadnji video čak i helikopter koji je doveo Ruske specialce da vide zašto su izgubili komunikacijom sa svojom vojskom tamo -nakon što su im Ukrainskia avioni stukli te antene i radare.
OK asu, imaš to , stavi taj video, ... ne opet on "ukrainci imaju gadne gubitke, njihova videa su fejk". ništa video sa youtuba, da je barem stavio neki link na neki srpski forum, pa aj nešto nego ništa..
.a onda kmeči zašto je dobio trajni ban na forum.hr ,a onda mi dođu frustrirane babe i ovdje kmeče da nekada ljudima "nepravedno" brišem postove. de omg
ma neću mu brisati ništa ovaj put, čisto za primjer kakve pizdarije ja brišem inače- jer već vidim "kmečanje" da nepravedno brišem ,.
pa lik kaže "ukrainci imali gadne gubitke na zmijskom otoku vidio video na youtube" -
u zadnja 3-4 dana situacija obrnuta, ono sve ukrainska videa gdje uništavaju gomilu Ruske tehnike , zadnji video čak i helikopter koji je doveo Ruske specialce da vide zašto su izgubili komunikacijom sa svojom vojskom tamo -nakon što su im Ukrainskia avioni stukli te antene i radare.
OK asu, imaš to , stavi taj video, ... ne opet on "ukrainci imaju gadne gubitke, njihova videa su fejk". ništa video sa youtuba, da je barem stavio neki link na neki srpski forum, pa aj nešto nego ništa..
.a onda kmeči zašto je dobio trajni ban na forum.hr ,a onda mi dođu frustrirane babe i ovdje kmeče da nekada ljudima "nepravedno" brišem postove. de omg
Ni meni ovdje ništa nije jasno, ali je krasiva, morate piznat...neka samo gori...
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
PS:
Ima li netko ideju šta se događa u predhodnom videu?
Meni pada na pamet nekakvo podzemno skladište nečeg veoma zapaljivog...
Municija? Ne bih rekao.
Ima li netko ideju šta se događa u predhodnom videu?
Meni pada na pamet nekakvo podzemno skladište nečeg veoma zapaljivog...
Municija? Ne bih rekao.
pogođen vjerojatno TOS1 artiljerijski sustav koji ima termobaričke projektile
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu