Ruska invazija na Ukrajinu
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa napala si Kayu i mislim da je bio Marc jer su se radovali šta je neki Čečen dobio granatu u glavu.violator wrote:RayMabus wrote:Reče mi netko tko podržava čečenske koljače u istočnoj Ukrajini.violator wrote:RayMabus wrote:Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
vjerujem dosljednost, tri spama il offa, dobiješ ban
Ja sam samo postavija pitanje da zašto Violator nije isto dobila ban od tri dana jer podržava čečenske koljače ?
Ti bi trebao dobiti trajni izgon do nekog tapeciranog sobicka, neke ustanove s medicinskim osobljem koje ce paziti da redovno uzimas terapiju.
Bolesti teška li si.
Molit cu link za te tvoje tvrdnje.
Dakle ljudi se raduju jer je invazor dobio granatu u glavu a ti ih napadaš. Dakle zaključak je da se ne smiju tome radovati jer su to TVOJI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa napala si Kayu i mislim da je bio Marc jer su se radovali šta je neki Čečen dobio granatu u glavu.violator wrote:RayMabus wrote:Reče mi netko tko podržava čečenske koljače u istočnoj Ukrajini.violator wrote:RayMabus wrote:Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
vjerujem dosljednost, tri spama il offa, dobiješ ban
Ja sam samo postavija pitanje da zašto Violator nije isto dobila ban od tri dana jer podržava čečenske koljače ?
Ti bi trebao dobiti trajni izgon do nekog tapeciranog sobicka, neke ustanove s medicinskim osobljem koje ce paziti da redovno uzimas terapiju.
Bolesti teška li si.
Molit cu link za te tvoje tvrdnje.
Dakle ljudi se raduju jer je invazor dobio granatu u glavu a ti ih napadaš. Dakle zaključak je da se ne smiju tome radovati jer su to TVOJI.
Molim link na taj moj upis. Nista rekla-kazala. I, molim te, zovi tu policiju. Mozda te konacno i smjeste ondje gdje si odavno trebao zavrsiti.
Last edited by violator on Sat 7 May - 15:01; edited 2 times in total
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:OK sada se vraćamo na rat eto malo ste se iživili svi sretni
Sa ka ti agenti forumotiona pokucaju na vroto...
2014-04-16
darth_vader likes this post
Ovdje dođeš na terapiju?AssadNaPodmornici wrote:OK sada se vraćamo na rat eto malo ste se iživili svi sretni
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
2016-07-22
lijepo, lijepo, tako i treba sa barbarima koji dolaze s istokaEroo wrote:Prekrasivoe...
Rusija, brale...Ringo, ovo je za tebe.Malo domaće atmosfere bi ti ljekovito djelovalo.
2016-07-22
Ukrainci uz pomoć zapadne artiljerije, preciznog streljiva uništavaju dva ruska mobilna artiljerijska 152mm sustava
Šandor Winnetou likes this post
Kako njih tretirati? Radi li se o ekonomskim migrantima ili o ratnim izbjeglivcama?
2016-07-22
Milošević ovome nije bio ni do koljena...
Tako te Kiril i svjati Putin pomogo.
Tako te Kiril i svjati Putin pomogo.
2016-07-22
Brod Makarov nije stradao ...Ali Ukri jesu napravili neke pomake na Harkovskom frontu
Rusi su se povukli 12 do 13 kilometara BEZ BORBE i napustili neka sela i naselja.
Zasto, nemam pojma o strategiji ...utvrdili se na drugim polozajima na nekim uzvisinama
Pri tome su Ukri opet imali gadne gubitke nakon toga od ruske artiljerije i avijacije.
Ni oni ne vode mnogo racuna o ljudstvu.
Rusi su se povukli 12 do 13 kilometara BEZ BORBE i napustili neka sela i naselja.
Zasto, nemam pojma o strategiji ...utvrdili se na drugim polozajima na nekim uzvisinama
Pri tome su Ukri opet imali gadne gubitke nakon toga od ruske artiljerije i avijacije.
Ni oni ne vode mnogo racuna o ljudstvu.
Last edited by Ringo10 on Sat 7 May - 17:27; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AssadNaPodmornici wrote:Ukrainci uz pomoć zapadne artiljerije, preciznog streljiva uništavaju dva ruska mobilna artiljerijska 152mm sustava
Nego, ispada kako je Ringo ipak bio u pravu, evo konačno smo blizu stvaranju kotla u Donbasu, Putko genijalac :D
The salient south of Izyum holds Russias most capable combat units in this sector. Cutting them off and destroying them would basically make any short term Russian success impossible. https://t.co/5S3sw0SBBt
— Petri Mäkelä (@pmakela1) May 7, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Rusi ne smiju dopustiti okruzenje Iziuma. Poslat ce velika pojacanja.
Ali ovim Ukri smanjuju znatno ruski pritisak na Donbaskom ratistu.
2015-09-24
odem ubit oko po ure a ovod oci krvave i zovu policiju
BERLINSKA policija zabranila je isticanje ruskih i ukrajinskih zastava na spomenicima Drugom svjetskom ratu tijekom obilježavanja obljetnice završetka Drugog svjetskog rata, javlja BBC.
Zabranjene su i zastave samoproglašenih proruskih "republika" Donjeck i Luhansk te ruski ratni simboli "Z" i "V". Te zastave i simboli ne smiju se isticati sutra i u ponedjeljak, objavila je berlinska policija.
BERLINSKA policija zabranila je isticanje ruskih i ukrajinskih zastava na spomenicima Drugom svjetskom ratu tijekom obilježavanja obljetnice završetka Drugog svjetskog rata, javlja BBC.
Zabranjene su i zastave samoproglašenih proruskih "republika" Donjeck i Luhansk te ruski ratni simboli "Z" i "V". Te zastave i simboli ne smiju se isticati sutra i u ponedjeljak, objavila je berlinska policija.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A sta oni u Njemackoj imaju isticat te zastave
Budalastine
Ne bih im ni ja dopustio na mjestu Svaba
Budalastine
Ne bih im ni ja dopustio na mjestu Svaba
Last edited by Ringo10 on Sat 7 May - 17:40; edited 1 time in total
2015-09-24
Ringo10 wrote:Rusi ne smiju dopustiti okruzenje Iziuma. Poslat ce velika pojacanja.
Koja, od kud?
Ovo sad je doslovno sve što imaju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ukrainci uz pomoć zapadne artiljerije, preciznog streljiva uništavaju dva ruska mobilna artiljerijska 152mm sustava
Nego, ispada kako je Ringo ipak bio u pravu, evo konačno smo blizu stvaranju kotla u Donbasu, Putko genijalac :DThe salient south of Izyum holds Russias most capable combat units in this sector. Cutting them off and destroying them would basically make any short term Russian success impossible. https://t.co/5S3sw0SBBt
— Petri Mäkelä (@pmakela1) May 7, 2022
Samo napad, nista dok ih ne potjeraju s par mjesta diljem fronta.
Ovo je uskladjeno s proslavom prekosutra.
Grad ce visiti, a mozda i u bjezaniji.
Putko ce puknuti od muke.
dijagram-
2015-08-09
Rusi imaju u cijeloj UKR oko 140 000 vojnika
Nedovoljno za toliki front i takvog protivnika
Nedovoljno za toliki front i takvog protivnika
2015-09-24
Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Rusi ne smiju dopustiti okruzenje Iziuma. Poslat ce velika pojacanja.
Koja, od kud?
Ovo sad je doslovno sve što imaju.
Sprema se jedan vod na vladivostoku:)
dijagram-
2015-08-09
Nece dopustiti gubitak Iziuma jer je previse bitan.
Blizu je i granica
Ali Ukri im ovim jebu koncepciju na Donbasu
Blizu je i granica
Ali Ukri im ovim jebu koncepciju na Donbasu
2015-09-24
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu