Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Želiš reči da ti podupireš invaziju Ukrajine ?ebenica10 wrote:
zašto nije baniran nitko tko ovdje svršava na ubijene ruse ?
Znaš li da je republika Hrvatska priznala Ukrajinu u svim njenin granicama ?
Želiš li policiju da ti nazovem ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ahhaha, i ko za q...ac ovdje te banira car foruma s 15 članova i tolko alteraebenica10 wrote:kic wrote: ja sam administrator na forumu sa 30 000 članova
nema tu poštovanja prema veličinama, hebga
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
kic and darth_vader like this post
vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
vjerujem dosljednost, tri spama il offa, dobiješ ban
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
Ja sam samo postavija pitanje da zašto Violator nije isto dobila ban od tri dana jer podržava čečenske koljače ?
2014-04-11
https://gab.com/RT
na gabu ima raznih kanala dostupnih, ako nekom fali RT npr..
Šta rade modertori? Čakaju mene da nešto napišem, pa evo:Šandor Winnetou wrote:imate teme na infu za žalbu, ova tema nije za to.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
Podrška kicu i yodi
kic and michaellcmacha like this post
Kako ću stat ?kic wrote:
de longi stani.
Pokušavam vidit koji su to brodić Ukrajinci digli kraj Zmisjkog otoka i onda mi upadne ovaj ebenica pričat o pravilima foruma a on podržava rusku invaziju na Ukrajinu a to je zakonom zabranjeno i onda on nama kako postoje zakoni.
Nemoj da ti ja dam zakon pa češ se naučit neke stvari.
2014-04-11
Šandor Winnetou wrote:Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
što se mene tiče.. slobodno nek otvore
pored crvenog ništa nije trolanje no meni osobno smeta svadljiva ekipa koja sisa ovdje tuđu energiju i to bi svakako sankcionirao da sam moderator.Eroo wrote:Šta rade modertori? Čakaju mene da nešto napišem, pa evo:Šandor Winnetou wrote:imate teme na infu za žalbu, ova tema nije za to.
Ja ih ignoriram, nemam što s njima raspravljati jer se ne mogu s njima složiti niti jedan atom oko ove teme a za konstruktivni razgovor jednostavno nisu nego sve okrenu na spam i svađu.
Šandor Winnetou wrote:Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
Ovo nije VASA tema, vec tema koju je otvorio @AlfaOmega. Time je sve receno.
Guest- Guest
kic wrote:Šandor Winnetou wrote:Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
što se mene tiče.. slobodno nek otvore
RayMabus wrote:Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
Ja sam samo postavija pitanje da zašto Violator nije isto dobila ban od tri dana jer podržava čečenske koljače ?
Ti bi trebao dobiti trajni izgon do nekog tapeciranog sobicka, neke ustanove s medicinskim osobljem koje ce paziti da redovno uzimas terapiju.
Last edited by violator on Sat 7 May - 14:58; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ni govora!Šandor Winnetou wrote:Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
Da nema rusofila ja ovdje uopće ne bih pisao.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
OK sada se vraćamo na rat eto malo ste se iživili svi sretni
Šandor Winnetou likes this post
Reče mi netko tko podržava čečenske koljače u istočnoj Ukrajini.violator wrote:RayMabus wrote:Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
Ti bi trebao dobiti trajni izgon do nekog tapeciranog sobicka, neke ustanove s medicinskim osobljem koje ce paziti da redovno uzimas terapiju.
Bolesti teška li si.
2014-04-11
pa odeš na njihovu temu, nije zabranjeno kao ni njima ovdje, samo što oni ovdje ne dolaze na raspravu nego na hranilište a to je velika razlikaEroo wrote:Ni govora!Šandor Winnetou wrote:Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
Da nema rusofila ja ovdje uopće ne bih pisao.
RayMabus wrote:Reče mi netko tko podržava čečenske koljače u istočnoj Ukrajini.violator wrote:RayMabus wrote:Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
Bolesti teška li si.
Molit cu link za te tvoje tvrdnje.
Guest- Guest
violator wrote:Šandor Winnetou wrote:Moj prijedlog je da rusofili otvore svoju temu za podršku putinu i spamanje i tamo nek im kic odredi moderatora npr ebenog i nek briše što želi i nek pišu što žele. Ovdje ta ekipa dolazi isključivo da spama, svađa se i da se hrani. Tamo neka se glođu i hrane međusobno koliko im je drago na koji god način žele.
Podrška kicu i yodi
Ovo nije VASA tema, vec tema koju je otvorio @AlfaOmega. Time je sve receno.
kic je preimenovao i tako uzeo.
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Pa napala si Kayu i mislim da je bio Marc jer su se radovali šta je neki Čečen dobio granatu u glavu.violator wrote:RayMabus wrote:Reče mi netko tko podržava čečenske koljače u istočnoj Ukrajini.violator wrote:RayMabus wrote:Ja nisan komentira svoj ban od tri dana. Znači šta ja to ne komentiram a inaće kad mi nešto nije po volji onda od mene dobiješ jezikovu juhu a kad takva reakcija izostane znači da ništa jel.ljubo1212 wrote:vidim da si sav britkog uma nakon bana, palac gore za stavRayMabus wrote:Nema ovdje trajnih banova ( uglavnom nema ). Imaš ban od jednog ili tri dana da odmoriš mozak i da ti reaktivni um popusti i opet dođeš u analitički.ljubo1212 wrote:
Bolesti teška li si.
Molit cu link za te tvoje tvrdnje.
Dakle ljudi se raduju jer je invazor dobio granatu u glavu a ti ih napadaš. Dakle zaključak je da se ne smiju tome radovati jer su to TVOJI.
2014-04-11
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu