Sejdo: Hrvate nećemo pitat ništa da dobiju i podršku cijelog svijeta
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sejdo: Hrvate nećemo pitat ništa da dobiju i podršku cijelog svijeta
smrdljivac kud si pobjegao, tko tebe jebe u australijiRingo10 wrote:Hrvati su pizde
Jer da nisu sa Sejdom bi stvar bila odrađena tako da ni njemu ni bilo kome drugome ne bi više palo na pamet da urade istu stvar
Dođu likovi sa kapuljačama i riješe stvar
Ali ništa od Hrvata
NAs tamo jebu kako stignu a Kiflari se bave Ukrajinom... jebala ih Ukrajina
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vec vidim sejdu kako igra kozoracko jer je pobjedio na izborima
osini po prasini
osini po prasini
2014-04-19
epikur37 wrote:Satan Nizozemski wrote:Hahahaha
Sreća pa priroda radi svoje...
Sta ima kod tebe?Jel jos netko dobio barem jedno dijete u svim ovim godinama ili sta?
stao sam na dva
marc je isto postao tatko s dvoje
weber ima 4 ljubavnice
general i nihilius još nisu sigurni u sexualne identitete
ostalo, manje više pos tarom
??
marcellus se oženio i ima dvoje?
oupi..... sad mi je sve jasno.
što mu kažu kad ga vide s djecom - ponosni djed?
:D
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» Predsjednica rasturila u Americi: Postala je modni uzor i diplomatska kraljica, fanovi iz cijelog svijeta je obasipaju podrškom
» PREDSJEDNICI STIŽU ČESTITKE IZ CIJELOG SVIJETA Papa joj udijelio obilje Božjeg blagoslova, Trump ističe sve snažnije partnerstvo, Putin želi suradnju
» "Jaco vrati se, nećemo ti ništa..."
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
» Predsjednica rasturila u Americi: Postala je modni uzor i diplomatska kraljica, fanovi iz cijelog svijeta je obasipaju podrškom
» PREDSJEDNICI STIŽU ČESTITKE IZ CIJELOG SVIJETA Papa joj udijelio obilje Božjeg blagoslova, Trump ističe sve snažnije partnerstvo, Putin želi suradnju
» "Jaco vrati se, nećemo ti ništa..."
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 3 of 3