Sejdo: Hrvate nećemo pitat ništa da dobiju i podršku cijelog svijeta
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sejdo: Hrvate nećemo pitat ništa da dobiju i podršku cijelog svijeta
Satan Nizozemski wrote:Nema većih pičaka pd Hrvata.. čast izuzecima
jesto ti?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Glavom i uvijek bez brade hehe
Satan Nizozemski- Posts : 73
2022-05-06
Satan Nizozemski wrote:Glavom i uvijek bez brade hehe
Pa di si :)
Kak si kaj nisam te vidio pa ima preko 5 godina ako ne i više.
2015-08-06
Ima tako nesto....Najmanji sin mi uskoro puni 6
Opet malo svratio samo da vidim jel postotak budala u Hrvata sa 99% spao barem na 98%
Opet malo svratio samo da vidim jel postotak budala u Hrvata sa 99% spao barem na 98%
2022-05-06
Satan Nizozemski wrote:Ima tako nesto....Najmanji sin mi uskoro puni 6
Količina pameti u RH je fiksna, broj ljudi se smanjuje...tako da napredujemo :)
2015-08-06
Hahahaha
Sreća pa priroda radi svoje...
Sta ima kod tebe?Jel jos netko dobio barem jedno dijete u svim ovim godinama ili sta?
Sta ima kod tebe?Jel jos netko dobio barem jedno dijete u svim ovim godinama ili sta?
2022-05-06
Satan Nizozemski wrote:Hahahaha
stao sam na dva
marc je isto postao tatko s dvoje
weber ima 4 ljubavnice
general i nihilius još nisu sigurni u sexualne identitete
ostalo, manje više pos tarom
2015-08-06
general i nihilius još nisu sigurni u sexualne identitete
2022-05-06
Ja sam se bogami osigurao.... Zena i 3 sina...i 2 švalerke
2022-05-06
Satan Nizozemski wrote:Ja sam se bogami osigurao.... Zena i 3 sina...i 2 švalerke
respect :D
2015-08-06
2022-05-06
Konzervativna stranka britanskoga premijera Borisa Johnsona izgubila je u petak na lokalnim izborima u Engleskoj tradicionalno uporište Wandsworth u Londonu, prvi put nakon 44 godine, javlja Hina.Tovariš Koba wrote:ne serite.
cijeli svijet (tako se vole samodefinirati naši strateški partneri i saveznici) daje podršku bošnjacima i sadašnjem izbornom zakonu.
eto i ono švapsko govno iz cdu-a.
plen-ki-moon i njegov utjecaj u eu.
jedino je rus davao podršku hrvatima u bih za ravnopravnost.
ali jebaj ga, vama važnija nacibanderovska ukrajina od hrvata u bih.
sad pušite kurac.
Konzervativci su kontrolirali vijeće u Wandsworthu od 1978., a ta je općina bila jedan od glavnih ciljeva opozicione Laburističke stranke.
Lokalni vođa konzervativaca Ravi Govindia rekao je da su glasači kaznili stranku zbog krize izazvane poskupljenjem životnih troškova.
--
Čekam još popodne izvješće s parlamentarnih izbora u sjevernoj Irskoj jer :
[size=33]Sinn Fein prvi put mogući pobjednik izbora u Sjevernoj Irskoj[/size]
Na političkoj sceni Sjeverne Irske, na pomolu su historijske promjene – Sinn Fein, nekada političko krilo Irske republikanske armije, mogao bi da postane najjača stranka nakon sutrašnjih izbora.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U tijeku je prebrojavanje glasova za skupštinske izbore.
Prvi rezultati očekuju se tek u petak poslijepodne. To je nakon što su birači u četvrtak širom Sjeverne Irske izašli na birališta kako bi izabrali 90 članova Skupštine.
Očekuje se da će prvi od 90 MLA biti vraćen do petka poslijepodne, a prebrojavanje će se vjerojatno nastaviti i u subotu.
Poveznica
Prvi rezultati očekuju se tek u petak poslijepodne. To je nakon što su birači u četvrtak širom Sjeverne Irske izašli na birališta kako bi izabrali 90 članova Skupštine.
Očekuje se da će prvi od 90 MLA biti vraćen do petka poslijepodne, a prebrojavanje će se vjerojatno nastaviti i u subotu.
Poveznica
2014-04-11
Rezultati izbora u Sjevernoj Irskoj: Michelle O'Neill iz Sinn Feina izabrana u Mid Ulsteru
Rane naznake da je dobar dan za Sinn Fein, Alliance i TUV
Potpredsjednica Sinn Feina Michelle O'Neill izabrana je s 10.845 prvih preferencijalnih glasova u Mid Ulsteru.
Prebrojavanje glasova za skupštinske izbore je uveliko u tijeku. To je nakon što su birači u četvrtak širom Sjeverne Irske izašli na birališta kako bi izabrali 90 članova Skupštine.
Rane naznake da je dobar dan za Sinn Fein, Alliance i TUV
Potpredsjednica Sinn Feina Michelle O'Neill izabrana je s 10.845 prvih preferencijalnih glasova u Mid Ulsteru.
Prebrojavanje glasova za skupštinske izbore je uveliko u tijeku. To je nakon što su birači u četvrtak širom Sjeverne Irske izašli na birališta kako bi izabrali 90 članova Skupštine.
2014-04-11
RayMabus wrote:Konzervativna stranka britanskoga premijera Borisa Johnsona izgubila je u petak na lokalnim izborima u Engleskoj tradicionalno uporište Wandsworth u Londonu, prvi put nakon 44 godine, javlja Hina.Tovariš Koba wrote:ne serite.
cijeli svijet (tako se vole samodefinirati naši strateški partneri i saveznici) daje podršku bošnjacima i sadašnjem izbornom zakonu.
eto i ono švapsko govno iz cdu-a.
plen-ki-moon i njegov utjecaj u eu.
jedino je rus davao podršku hrvatima u bih za ravnopravnost.
ali jebaj ga, vama važnija nacibanderovska ukrajina od hrvata u bih.
sad pušite kurac.
Konzervativci su kontrolirali vijeće u Wandsworthu od 1978., a ta je općina bila jedan od glavnih ciljeva opozicione Laburističke stranke.
Lokalni vođa konzervativaca Ravi Govindia rekao je da su glasači kaznili stranku zbog krize izazvane poskupljenjem životnih troškova.
--
Čekam još popodne izvješće s parlamentarnih izbora u sjevernoj Irskoj jer :
[size=33]Sinn Fein prvi put mogući pobjednik izbora u Sjevernoj Irskoj[/size]
Na političkoj sceni Sjeverne Irske, na pomolu su historijske promjene – Sinn Fein, nekada političko krilo Irske republikanske armije, mogao bi da postane najjača stranka nakon sutrašnjih izbora.
Shta sam ja tebi govorio?Sada ti je jasno zashto rusi idu laganini,eno madjar kaze da je embargo na rusku naftu i plin ravno atomskoj.Krenuce u Europi tzunami i to poliitiichki jer nove generacije nisu nauchile na patnju ii odricanje.Ovii starcheki koji navijaju za svoje zelje davno su iiskljucheni iz svog zivota a kamoli nisuu iz tudjih.Prati to ,na dobrom si tragu.
Pratim ja to bolje nego šta ti misliš a moja ratna takitka je : Napad je najbolja obrana.
Znam ja tko najviše podržava Komšića i kome su se oni odma išli žalit kad je Čović najajvio treći entitet jer SDA želi preglasati Hrvate.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/velika-britanija-zaprijetila-sankcijama-covicu-zbog-izjava-o-reorganizaciji-bih/220504117
Eto mu sad IRA tamo.
Kad je moglo Kosovo može i sjeverna Irska izać iz unije s Velikom Britanijom.
Znam ja tko najviše podržava Komšića i kome su se oni odma išli žalit kad je Čović najajvio treći entitet jer SDA želi preglasati Hrvate.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/velika-britanija-zaprijetila-sankcijama-covicu-zbog-izjava-o-reorganizaciji-bih/220504117
Eto mu sad IRA tamo.
Kad je moglo Kosovo može i sjeverna Irska izać iz unije s Velikom Britanijom.
2014-04-11
S. Irska: Očekuje se pobjeda stranke koja se zalaže za izlazak iz UK
U toku je brojanje glasova na izborima u Sjevernoj Irskoj, gdje se očekuje da bi Sinn Fein mogao odnijeti pobjedu.
Stranka je to koja se zalaže za izlazak iz Ujedinjenog Kraljevstva i priključenje Irskoj.
U toku je brojanje glasova na izborima u Sjevernoj Irskoj, gdje se očekuje da bi Sinn Fein mogao odnijeti pobjedu.
Stranka je to koja se zalaže za izlazak iz Ujedinjenog Kraljevstva i priključenje Irskoj.
2014-04-11
Svijet nas gura na rusku stranu.
A Bošnjaci i Šipci su jedini muslimani koji su izričito antiruski nastrojeni.
A Bošnjaci i Šipci su jedini muslimani koji su izričito antiruski nastrojeni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, Bosnjaci i Sipci...
Bosnjaci radi dubokog antipravoslavnog animoziteta, oni u svim Pravoslavcima vide omrazene Srbe
Siptari radi stava Rusije oko Kosova...
Ali zato ih ostali islmski svijet ne jebe ni za suvu sljivu
Bosnjaci radi dubokog antipravoslavnog animoziteta, oni u svim Pravoslavcima vide omrazene Srbe
Siptari radi stava Rusije oko Kosova...
Ali zato ih ostali islmski svijet ne jebe ni za suvu sljivu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rusi su jedini na svijetu bar verbalno podrzali BiH Hrvate
Ukrajinci su uvijek dijelili stav Zapada po tom pitanju iako ih je u sustini bolio kitomir
I to je jedan od razloga sto podrzavam Ruse...iako ne ni jedini ni glavni
Ukrajinci su uvijek dijelili stav Zapada po tom pitanju iako ih je u sustini bolio kitomir
I to je jedan od razloga sto podrzavam Ruse...iako ne ni jedini ni glavni
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
smrdljivac kud si pobjegao, tko tebe jebe u australijiRingo10 wrote:Hrvati su pizde
Jer da nisu sa Sejdom bi stvar bila odrađena tako da ni njemu ni bilo kome drugome ne bi više palo na pamet da urade istu stvar
Dođu likovi sa kapuljačama i riješe stvar
Ali ništa od Hrvata
NAs tamo jebu kako stignu a Kiflari se bave Ukrajinom... jebala ih Ukrajina
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» Predsjednica rasturila u Americi: Postala je modni uzor i diplomatska kraljica, fanovi iz cijelog svijeta je obasipaju podrškom
» PREDSJEDNICI STIŽU ČESTITKE IZ CIJELOG SVIJETA Papa joj udijelio obilje Božjeg blagoslova, Trump ističe sve snažnije partnerstvo, Putin želi suradnju
» "Jaco vrati se, nećemo ti ništa..."
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
» Predsjednica rasturila u Americi: Postala je modni uzor i diplomatska kraljica, fanovi iz cijelog svijeta je obasipaju podrškom
» PREDSJEDNICI STIŽU ČESTITKE IZ CIJELOG SVIJETA Papa joj udijelio obilje Božjeg blagoslova, Trump ističe sve snažnije partnerstvo, Putin želi suradnju
» "Jaco vrati se, nećemo ti ništa..."
» Milanović: Ako se otcijepi RS a što ćemo onda mi: Hoćemo li ostaviti Hrvate u BH u državi s muslimanima, pa nećemo!
Page 2 of 3