Papa Franjo nakon sastanka sa Orbanom krenuo braniti Putina
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa Franjo nakon sastanka sa Orbanom krenuo braniti Putina
Gnječ wrote:mentalitet wrote:Ma taj psihopata koji misli da je vanzemaljac nije sluchajno izabrao avatar vuka .Skuzio sam da svi koji su poshtovaoci zivotinja pasa ilii vukova u danashnjem poimanju zivotinjskog svijeta da su psihopati ,psihichki bolesnici tako da sa njima razmjenjivati mishljenje barem ja mogu samo kaubojski,metak u chelo.Jebem ti modernu tehnologiju,svaka shusha moze da trkelja shto zeli.Mozda je Hitler i bio u pravu kada je ziidove sve htjeo istrijebiti.Vidii danas,zidovi su na strani naciista,pa jebo te dragi bog i ovaj svijet .Pto treba stisnuti dugme da nestanemo pa beka pravi pacovi nastave zivot na ovoj zemlji a ne ovi u ljudskom obliku.
ima na ovom forumu ozbiljno mentalno poremećenih lunatika. this is not a joke.
Svjestan sam ja vec dugo,alii sam primijetio da su neke ustashe postale normalne ii shvatile da su zapadne kujice i da su se boriili za kurac.Davno sam tim idiiotima postavljao pitanje."Zashto ste se borili"???.Uviijek pomislim na onu pjesmu od Bore Chorbe ttps://www.youtube.com/watch?v=Z3ISrEGzLss
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Pa Francek je shvatio ko je kriv za svo to sranje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Amerikanci i Englezi su dugo pripremali Ukrajinu za ovo...
Francek je to shvatio
Francek je to shvatio
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Papa je jako slabo...
VATICAN—Pope Francis has said in interviews, now, that he can no longer walk.
— Bree A Dail (@breeadail) May 5, 2022
The pope was clearly in pain during Holy Week, last month, but demonstrably worse yesterday at the Wednesday audience.
Ref: @EWTNVatican pic.twitter.com/n3QqGfYO50
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Papa je jako slabo...VATICAN—Pope Francis has said in interviews, now, that he can no longer walk.
— Bree A Dail (@breeadail) May 5, 2022
The pope was clearly in pain during Holy Week, last month, but demonstrably worse yesterday at the Wednesday audience.
Ref: @EWTNVatican pic.twitter.com/n3QqGfYO50
Au, gori od Bidena.
dijagram-
2015-08-09
Jadan, ne može više ni stajati a šalabajza i trči po svijetu za komunjarama i al kaidom i sotonom kirilom.
Aj pošaljite ga doma i stavite novog više..
Aj pošaljite ga doma i stavite novog više..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Prema očitom nalogu Rusije i Putina: Dodik krenuo na Vučica
» "NE INTEGRACIJI SA RUSIJOM!" Protest u Minsku zbog sastanka Putina i Lukašenka
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Prema očitom nalogu Rusije i Putina: Dodik krenuo na Vučica
» "NE INTEGRACIJI SA RUSIJOM!" Protest u Minsku zbog sastanka Putina i Lukašenka
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 5 of 5