Bauk iskreno:'Od ideala se ne zivi.Bez slepanja uz Zokija nema ni foteljica'
Page 1 of 1
Bauk iskreno:'Od ideala se ne zivi.Bez slepanja uz Zokija nema ni foteljica'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2361286&index_ref=naslovnica_najnovije_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bauk iskreno:'Od ideala se ne zivi.Bez slepanja uz Zokija nema ni foteljica'
...covjek je bar iskren..
nema zokija nema mene ni fotelje...ak zoki skace sa mosta skacemo i mi...ebo fince i svede ako zbog njih necu muljat sa dnevnicama
nema zokija nema mene ni fotelje...ak zoki skace sa mosta skacemo i mi...ebo fince i svede ako zbog njih necu muljat sa dnevnicama
2015-09-08
Re: Bauk iskreno:'Od ideala se ne zivi.Bez slepanja uz Zokija nema ni foteljica'
[quote="vuksadinare"]...covjek je bar iskren..
Tip je Jandrokovic, lijevi. Doslovno. Nije imao toliko prilika za onaj finalni stab-in-the-back ali sve ostalo je tu. Baš ono...govno iz nosa.
Tip je Jandrokovic, lijevi. Doslovno. Nije imao toliko prilika za onaj finalni stab-in-the-back ali sve ostalo je tu. Baš ono...govno iz nosa.
Guest- Guest
covjek iskren..'boli me kurac ua sve ja hocu sa dnevnicama muljat i okretat lovu koji finci kurci palci bez zokija mi toga nema'MDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...covjek je bar iskren..
2015-09-08
vuksadinare wrote:covjek iskren..'boli me kurac ua sve ja hocu sa dnevnicama muljat i okretat lovu koji finci kurci palci bez zokija mi toga nema'MDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...covjek je bar iskren..
A gle bolje da ga boli kurac za fince nego za hrvate kaj ne
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:covjek iskren..'boli me kurac ua sve ja hocu sa dnevnicama muljat i okretat lovu koji finci kurci palci bez zokija mi toga nema'MDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...covjek je bar iskren..
Trebas vidjet kako je iskren bio kad je u Vrgorcu i Metkovicu pricao o problemu glasaca prekogranicnih. Šušnjar mu se krvi htio napiti.
No prođe vrijeme, kamen se promijeni dje neće čovjek
Guest- Guest
Ja ne znam kako možeš u naslovu teme stavljati navodne znakove, atribuirati nekome riječi koje nije ni izbliza izgovorio, a ti ih prenosiš u formi citata.
Osim što je lažljivo i nepošteno, znak je manjka kreativnosti u smišljanju naslova koji bi bio i korektan i zanimljiv.
Osim što je lažljivo i nepošteno, znak je manjka kreativnosti u smišljanju naslova koji bi bio i korektan i zanimljiv.
niels-
2021-04-26
jos ga vise boli kurac za hrvate...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:covjek iskren..'boli me kurac ua sve ja hocu sa dnevnicama muljat i okretat lovu koji finci kurci palci bez zokija mi toga nema'MDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...covjek je bar iskren..
A gle bolje da ga boli kurac za fince nego za hrvate kaj ne
2015-09-08
Evo Kotromanović podržava.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kotromanovic mora...ovi mu dug otplacuju..kockarski...epikur37 wrote:Evo Kotromanović podržava.
2015-09-08
...inace najbolje naci neki kompromis..vukuci svatko na svoju stranu nikakve koristi a otkrivaju se slabosti..na zalost takvi smo...netko je rekao...i po pitanju mjeseca bili bi podjeljeni...
2015-09-08
Similar topics
» Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
» Kucan iskreno:'Brisel nema iskrene namjere prema ovim prostorima'
» Muslimana gotovo da više nema u CAR-u, pobjegli su da ne bi bili ubijeni ili živi spaljeni
» Bijesni Vrkljan ko niko oprao Plenkija i Zokija:'Dodika gledaju kao zastitnika Hrvata a to je ono zalosno.Ugledajte se na Kurtija kako ga stite zapadni saveznici.Hrvatska nema vise strateskog saveznika na zapadu a krivi su Plenkovic i Milanovic.'
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Kucan iskreno:'Brisel nema iskrene namjere prema ovim prostorima'
» Muslimana gotovo da više nema u CAR-u, pobjegli su da ne bi bili ubijeni ili živi spaljeni
» Bijesni Vrkljan ko niko oprao Plenkija i Zokija:'Dodika gledaju kao zastitnika Hrvata a to je ono zalosno.Ugledajte se na Kurtija kako ga stite zapadni saveznici.Hrvatska nema vise strateskog saveznika na zapadu a krivi su Plenkovic i Milanovic.'
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
Page 1 of 1