Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
Ispricavam se sto nisam postavio link slusao sam maloprije Brunu Esih na Radio sljemenu.Esih je bila brutalno iskrena kad je rekla da neka netko pronađe poveznice da je ovaj dansnji HDZ pravi HDZ i da li ga nesto veze sa autenticnom HDZ-ovom politikom.Esih je nastavila,osdim casnih iznimaka u vrhu HDZ-a i vlade nema covjeka koji bastini politiku HDZ-a a to se prvo ogleda na odnosu politike u međunarodnoj zajednici i domacoj sceni.Svi ovi koji cine danas vrh hdz-a i vlade ne bi bili ni blizu Tuđmana ostra je bila Esih,te naglasila da ipak sa ejdne strane joj je drago sto se vidi da ipak ima kriticna masa unutar HDZ-a koja se ne slaze sa danasnjom politikom vrha HDZ-a i da su sve glasniji izrazi nezadovoljstva stanjem u stranci i drzavi.Bruna Esih naglasava da drzavni vrh napose misli na Vladu forsira suradnju u EU i međunarodnoj zajednici sa onim politickim opcijama koje uopce nemaju poveznicu sa u politickom pogledu sa HDZ-om a zapostavljaju se odnosi sa onim europskim politickim opcijama koje su autenticno bliski hdz-ovom politickom programu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bruna Esih:'Iskreno,HDZ-u je ostalo samo ime sve drugo nema veze sa HDZ-om'
naravno esih je rekla jednu istinu koja pecka.ovakvom danas politikom i potezima koje vuku pojedinci unutar Hdz-a Hdz prakticno vraca sdp iz mrtvih..naravno okrznula je i MOST i bandica..optuzivsi MOST da su prirepak SDP-a sto dokazuje da sklapaju dosta koalicija sa sdp-om za ove lokalne izbore na lokalnoj razini...te da imaju svoje ljude unutar HDZ-a i Vlade...kako kaze esih..covjek sa vizijom i stavom ne bi svakako dugo trio ucjenjivanje mostovaca...gdje kaze ona ipak ima i clanova MOSt-a koji su za iskrenu suradnju sa HDZ-om i dijele politicke stavove ali sa onom autenticnom politikom HDZ-a u takve ne spadaju ni Petrov niti njegov uzi krug..
2015-09-08
Mudro zbori Bruna. Radujem se njezinoj kandidaturi 2025.
plenki ljut na esih nakon danasnjeg intervjua esih..dgje ej rekla da hdz vise nije na hdz dok ima na celu koga ima..
http://www.direktno.hr/zagreb/plenkovic-o-kandidaturi-esih-vidjet-cemo-kakva-ce-biti-njena-sudbina-8007/
http://www.direktno.hr/zagreb/plenkovic-o-kandidaturi-esih-vidjet-cemo-kakva-ce-biti-njena-sudbina-8007/
2015-09-08
http://www.direktno.hr/zagreb/plenkovic-o-kandidaturi-esih-vidjet-cemo-kakva-ce-biti-njena-sudbina-80087/vuksadinare wrote:plenki ljut na esih nakon danasnjeg intervjua esih..dgje ej rekla da hdz vise nije na hdz dok ima na celu koga ima..
2015-09-08
Dobro, sve 5. Ali kako onda da se kandidirala na listi takvog HDZ-a? Da sam na njenom mjestu ne bi ni pljunuo na takvi stranku.
Guest- Guest
Ma ti vucko ni ne moras stavljati poveznicevuksadinare wrote:Ispricavam se sto nisam postavio link slusao sam maloprije Brunu Esih na Radio sljemenu.
Posebno ne one koje ne rade.:)
Guest- Guest
nista zagreb vizija buducnost ?
zasto bi bilo bitno u izboru za gradonacelnika sto ona misli o HDZ od kojih prima placu ?
zasto bi bilo bitno u izboru za gradonacelnika sto ona misli o HDZ od kojih prima placu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nije ona clan hdz-akic wrote:
sudbina Kolarićke..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
deboto, hoces glasovat za Brunicu? :Ddebotoijusto wrote:nista zagreb vizija buducnost ?
2014-04-12
maggie13 wrote:deboto, hoces glasovat za Brunicu? :Ddebotoijusto wrote:nista zagreb vizija buducnost ?
prije bi spolno opcio sa svojom mackom...
i sto sad , budemo slusali sto ona misli o HDZ do kraja kampanje ? ili se upusti u avanturu pa malo o kostima i misli 19 st. ?
ako bude tako uhvati 7-8% , glupost je neunistiva
2014-04-12
ajoj, sad si me razocarao..stavljas ideologiju pred biologiju, neces valjda za istoimenu (istoznacnu) Mrak (mrak) Taritas ;Pdebotoijusto wrote:maggie13 wrote:deboto, hoces glasovat za Brunicu? :Ddebotoijusto wrote:nista zagreb vizija buducnost ?
i sto sad , budemo slusali sto ona misli o HDZ do kraja kampanje ? ili se upusti u avanturu pa malo o kostima i misli 19 st. ?
2014-04-12
I, ne spominji mi mace u tom kontekstu O.O
2014-04-12
maggie13 wrote:ajoj, sad si me razocarao..stavljas ideologiju pred biologiju, neces valjda za istoimenu (istoznacnu) Mrak (mrak) Taritas ;Pdebotoijusto wrote:maggie13 wrote:deboto, hoces glasovat za Brunicu? :Ddebotoijusto wrote:nista zagreb vizija buducnost ?
ne znam jos kome dati glas , kad odlucim budes obavijestena , gospo moja
2014-04-12
deboto clan gradjanskog saveza bh-a..
2015-09-08
maggie13 wrote:I, ne spominji mi mace u tom kontekstu O.O
najdegutantnije sto mi palo na pamet u tom trenutku...sad vec imam pregrst gorih usporedbi , to cuvam za nastavak kampanje
2014-04-12
Megi pa ne mislis valjda da bi doticna bila bolja gradonacelnica jer je zgodnija. To bi bilo zbilja dno dna, i to od jedne zene. :(maggie13 wrote:
ajoj, sad si me razocarao..stavljas ideologiju pred biologiju, neces valjda za istoimenu (istoznacnu) Mrak (mrak) Taritas ;P
Guest- Guest
osjecam da ti je Mrakusa nekako najbliza..mozda me i prevario osjecaj, vidjet cemo..bit ces iskren, naravno ;Ddebotoijusto wrote:maggie13 wrote:ajoj, sad si me razocarao..stavljas ideologiju pred biologiju, neces valjda za istoimenu (istoznacnu) Mrak (mrak) Taritas ;Pdebotoijusto wrote:maggie13 wrote:deboto, hoces glasovat za Brunicu? :Ddebotoijusto wrote:nista zagreb vizija buducnost ?
ne znam jos kome dati glas , kad odlucim budes obavijestena , gospo moja
2014-04-12
Bez brige, imam i ja naramak brzopoteznih... ;)debotoijusto wrote:maggie13 wrote:I, ne spominji mi mace u tom kontekstu O.O
najdegutantnije sto mi palo na pamet u tom trenutku...sad vec imam pregrst gorih usporedbi , to cuvam za nastavak kampanje
Guest- Guest
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Bruna Esih ima zanimljivu teoriju: "Praljka su naveli da popije otrov"
» Bruna Esih će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, HDZ joj prijeti izbacivanjem iz Kluba
Page 1 of 11