Ruska invazija na Ukrajinu
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:REKAO SAM TI DA NEĆE.red wolf wrote:Ti uopće nemaš pojma tko je i što je GF.RayMabus wrote:NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
GF neće da ima posla sa smradom. Fino ćemo ih ograditi bodljikavom žicom i prekinit trgovinu koja se ionako odvija oko nafte i plina koju ćemo zammjeniti dijelom zelenim energijama a dijelom od drugih dobavljaća.
AJ BOG.
NEMOJ DA SE PONAVLJAM.
Gasi caps lock.
Ne ponašaj se.
Guest- Guest
U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
TO ĆE MOŽDA BITI ZA 50 ILI 100 ILI 200 GODINA I TO MOŽDA.
RON HUBBARD KOJI IMA I TE KAKO VEZE S GF JE JOŠ ONDA ZA VRIJEME HLADNOG RATA NAPISAO DA SCIENTOLOGIJA NE SMIJE IZA ŽELJEZNE ZAVJESE JER JE TO SVIJET ROPSTVA.
SAD ĆEMO IH OPET OGRADIT BODLJIKAVOM ŽICOM.
I BACIT KLJUČ.
RON HUBBARD KOJI IMA I TE KAKO VEZE S GF JE JOŠ ONDA ZA VRIJEME HLADNOG RATA NAPISAO DA SCIENTOLOGIJA NE SMIJE IZA ŽELJEZNE ZAVJESE JER JE TO SVIJET ROPSTVA.
SAD ĆEMO IH OPET OGRADIT BODLJIKAVOM ŽICOM.
I BACIT KLJUČ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja nisam u Svemiru...Niti u nekoj drugoj galaksiji...U ništa što je vama vidljivo...Gnječ wrote:red wolf wrote:Duša je van svega. Ovdje samo posjedujem duh.RayMabus wrote:Čuj ako ćemo tako gledat, duša ne pripada materijalnom nego energetskom svemiru pa onda nisi doša s nikoje PLANETE ako ćemo pravo jer PLANETE su dio materijalnog svemira.red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
vrati se u Svemir imamo mi na Zemlji previše debila ne trebaju nam još i alieni debili iz neke druge galaksije.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa zapravo, vaša ljudska znanost je konačno došla do zaključka da ste i vi ljudi zapravo izvanzemaljci, to jest život je došao iz svemira. Vi, ljudi, općenito ste debili na kvadrat.Gnječ wrote:AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
od toliko naprednih alijenskih civilizacija u Svemiru nama poslali dva aliena debila.
ma zamisli !!! Zemlja je u Svemiru.
Guest- Guest
Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
Neće proći godine, stoljeća. Sve će biti završeno do 2030. godine.
To je Agenda koja će biti izvršena.
Ljudska populacija će biti znatno smanjena od ove koja je sada zbog događaja koji će se dogoditi. No, biti će dovoljan broj pripadnika ljudske vrste koji će nastaviti dalje.
Last edited by red wolf on 1/5/2022, 01:09; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja nisam u Svemiru...Niti u nekoj drugoj galaksiji...U ništa što je vama vidljivo...Gnječ wrote:red wolf wrote:Duša je van svega. Ovdje samo posjedujem duh.RayMabus wrote:Čuj ako ćemo tako gledat, duša ne pripada materijalnom nego energetskom svemiru pa onda nisi doša s nikoje PLANETE ako ćemo pravo jer PLANETE su dio materijalnog svemira.red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
vrati se u Svemir imamo mi na Zemlji previše debila ne trebaju nam još i alieni debili iz neke druge galaksije.
da da ti si izletio iz crne rupe.
Guest- Guest
Točno, ali ste si uzeli za pravo da ste jedini u Svemiru. Pa niste. A i još k tomu, i sami ste izvanzemaljci. Ironija?...Da.Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa zapravo, vaša ljudska znanost je konačno došla do zaključka da ste i vi ljudi zapravo izvanzemaljci, to jest život je došao iz svemira. Vi, ljudi, općenito ste debili na kvadrat.Gnječ wrote:AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
od toliko naprednih alijenskih civilizacija u Svemiru nama poslali dva aliena debila.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
Ljudska populacija će biti znatno smanjena od ove koja je sada zbog događaja koji će se dogoditi. No, biti će dobvoljan broj pripadnika ljudske vrste koji će nastaviti dalje.
tko je napisao tu agendu 2030?
Guest- Guest
red wolf wrote:Točno, ali ste si uzeli za pravo da ste jedini u Svemiru. Pa niste. A i još k tomu, i sami ste izvanzemaljci. Ironija?...Da.Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa zapravo, vaša ljudska znanost je konačno došla do zaključka da ste i vi ljudi zapravo izvanzemaljci, to jest život je došao iz svemira. Vi, ljudi, općenito ste debili na kvadrat.Gnječ wrote:AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
gluposti.
Guest- Guest
Optimističan si al ajd, iz tvojih usta u Božje uši. Mada ja iskreno sumnjam u to jer mi se čini da će tribat malo više vremena al neka ti bude. Nije da sam ja protiv toga, dapaće al jednostavno nekako više vremena treba, smjena generacija, podizanje znanja, događaji na kojima ljudi i društva uće itd a to ipak zahtjeva i neko vrijeme a ne sve u par godina. Al ok, nadam se da si u pravu iako čisto sumnjam.red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
Ljudska populacija će biti znatno smanjena od ove koja je sada zbog događaja koji će se dogoditi. No, biti će dobvoljan broj pripadnika ljudske vrste koji će nastaviti dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:Longi caps lock ugasi, zadnje upozorenje.
da jebote stvarno caps lock crpi enerđi iz forumaša. nekih.
Guest- Guest
To je Agenda UN-a. Imaš je na njihovim stranicama. Vama ljudima se sve kaže, ali ste toliki debili niti da to shvatite.Gnječ wrote:red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To je Agenda UN-a. Imaš je na njihovim stranicama. Vama ljudima se sve kaže, ali ste toliki debili niti da to shvatite.Gnječ wrote:red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
tko je tu agendu napisao imena i prezimena molim.
Guest- Guest
Sve je spremno. Više od 500 godina se radi na ovome. ;))))RayMabus wrote:Optimističan si al ajd, iz tvojih usta u Božje uši. Mada ja iskreno sumnjam u to jer mi se čini da će tribat malo više vremena al neka ti bude. Nije da sam ja protiv toga, dapaće al jednostavno nekako više vremena treba, smjena generacija, podizanje znanja, događaji na kojima ljudi i društva uće itd a to ipak zahtjeva i neko vrijeme a ne sve u par godina. Al ok, nadam se da si u pravu iako čisto sumnjam.red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
red wolf-
2016-02-10
Na stranicama UN-a imaš sve što ti je potrebno.Gnječ wrote:red wolf wrote:To je Agenda UN-a. Imaš je na njihovim stranicama. Vama ljudima se sve kaže, ali ste toliki debili niti da to shvatite.Gnječ wrote:red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Na stranicama UN-a imaš sve što ti je potrebno.Gnječ wrote:red wolf wrote:To je Agenda UN-a. Imaš je na njihovim stranicama. Vama ljudima se sve kaže, ali ste toliki debili niti da to shvatite.Gnječ wrote:red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
pa napiši ti već kad znaš.
Guest- Guest
red wolf wrote:
Mi smo zaista svi Jedno.
Nismo, ja nemam niti jednu poveznicu čak ni s nekim gadovima koji ovdje pišu.
Guest- Guest
red wolf wrote:Sve je spremno. Više od 500 godina se radi na ovome. ;))))RayMabus wrote:Optimističan si al ajd, iz tvojih usta u Božje uši. Mada ja iskreno sumnjam u to jer mi se čini da će tribat malo više vremena al neka ti bude. Nije da sam ja protiv toga, dapaće al jednostavno nekako više vremena treba, smjena generacija, podizanje znanja, događaji na kojima ljudi i društva uće itd a to ipak zahtjeva i neko vrijeme a ne sve u par godina. Al ok, nadam se da si u pravu iako čisto sumnjam.red wolf wrote:Mi smo zaista svi Jedno.RayMabus wrote:U TVOJIM GLUPIM UTOPIJSKIM ZAMSILIMA SVIJET JE LOPTA ŠARENA I SVI SMO I BIT ĆEMO JEDNO.
a jebiga, ja nisam spreman i puno takvih kao ja nisu spremni. rat? bad luck.
Guest- Guest
To je dio tebe. Sve je Jedno.MDMiridije wrote:red wolf wrote:
Mi smo zaista svi Jedno.
Nismo, ja nemam niti jednu poveznicu čak ni s nekim gadovima koji ovdje pišu.
red wolf-
2016-02-10
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu