Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Čuj ako ćemo tako gledat, duša ne pripada materijalnom nego energetskom svemiru pa onda nisi doša s nikoje PLANETE ako ćemo pravo jer PLANETE su dio materijalnog svemira.red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je nešto odvojeno od ovog što se događa. To je dio Agende 2030.RayMabus wrote:Ti si smiješan lik. Europa više nikad neće napraviti grešku pa da hrani čudovište na svojim granicama. Ide embargo na naftu i plin a to će se kupovat od drugih i ujedno prelazak na zelenu energiju i električne aute.red wolf wrote:Ne. Dao se maksimum na približavanju Rusije Zapadu. I to se dogodilo. No, sada ovi koji vode Rusiju, napravili su salto mortale, a to shvaća ruska elita. I neće se dugo čekati da se stvari poslože. No, to će biti tek prvi korak. Rusija je sada jako ranjena. Njena vojska je osramoćena, a neprijatelj njezin to vidi.RayMabus wrote:Da da.red wolf wrote:Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
Vidiš me kao čovjeka, ali ja nisam čovjek. Pritom ne mislim na one bedastoće teoretičara zavjere o shapeshiftingu.AlfaOmega wrote:red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
red wolf-
2016-02-10
To ti je prekid odnosa sa Rusijom jer ovdje ti je udio njihove nafte i plina u njihovom proračunu.red wolf wrote:To je nešto odvojeno od ovog što se događa. To je dio Agende 2030.RayMabus wrote:Ti si smiješan lik. Europa više nikad neće napraviti grešku pa da hrani čudovište na svojim granicama. Ide embargo na naftu i plin a to će se kupovat od drugih i ujedno prelazak na zelenu energiju i električne aute.red wolf wrote:Ne. Dao se maksimum na približavanju Rusije Zapadu. I to se dogodilo. No, sada ovi koji vode Rusiju, napravili su salto mortale, a to shvaća ruska elita. I neće se dugo čekati da se stvari poslože. No, to će biti tek prvi korak. Rusija je sada jako ranjena. Njena vojska je osramoćena, a neprijatelj njezin to vidi.RayMabus wrote:Da da.red wolf wrote:Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
2014-04-11
Ne! To je dio Agende 2030. To je godina završetka procesa stvaranja Novog svjetskog poretka.RayMabus wrote:To ti je prekid odnosa sa Rusijom jer ovdje ti je udio njihove nafte i plina u njihovom proračunu.red wolf wrote:To je nešto odvojeno od ovog što se događa. To je dio Agende 2030.RayMabus wrote:Ti si smiješan lik. Europa više nikad neće napraviti grešku pa da hrani čudovište na svojim granicama. Ide embargo na naftu i plin a to će se kupovat od drugih i ujedno prelazak na zelenu energiju i električne aute.red wolf wrote:Ne. Dao se maksimum na približavanju Rusije Zapadu. I to se dogodilo. No, sada ovi koji vode Rusiju, napravili su salto mortale, a to shvaća ruska elita. I neće se dugo čekati da se stvari poslože. No, to će biti tek prvi korak. Rusija je sada jako ranjena. Njena vojska je osramoćena, a neprijatelj njezin to vidi.RayMabus wrote:Da da.red wolf wrote:Ne i NE!RayMabus wrote:Neće stati. Shvati konačno. Europa je nakon ovoga želi uništiti.red wolf wrote:Ovo se nije trebalo dogoditi. Ali, kad se već dogodilo, dogodit će se sranje za Rusiju. No, kad joj u budućnosti bude teško, tad će Zapad stati iza nje.red wolf wrote:Da, neko vrijeme, ali onda će Rusija opet biti uz Zapad.RayMabus wrote:Europa je s Rusijom završila. Sad embargo na naftu a kasnije i na plin.
red wolf-
2016-02-10
Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
ZAUVIJEK.
2014-04-11
Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
red wolf-
2016-02-10
Inače, u harkivskoj oblasti ukrajinska vojska je oslobodila još tri sela i kreću se prema granici s Rusijom.
red wolf-
2016-02-10
NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
GF neće da ima posla sa smradom. Fino ćemo ih ograditi bodljikavom žicom i prekinit trgovinu koja se ionako odvija oko nafte i plina koju ćemo zammjeniti dijelom zelenim energijama a dijelom od drugih dobavljaća.
AJ BOG.
2014-04-11
Duša je van svega. Ovdje samo posjedujem duh.RayMabus wrote:Čuj ako ćemo tako gledat, duša ne pripada materijalnom nego energetskom svemiru pa onda nisi doša s nikoje PLANETE ako ćemo pravo jer PLANETE su dio materijalnog svemira.red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
red wolf-
2016-02-10
Ti uopće nemaš pojma tko je i što je GF.RayMabus wrote:NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
GF neće da ima posla sa smradom. Fino ćemo ih ograditi bodljikavom žicom i prekinit trgovinu koja se ionako odvija oko nafte i plina koju ćemo zammjeniti dijelom zelenim energijama a dijelom od drugih dobavljaća.
AJ BOG.
red wolf-
2016-02-10
AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
od toliko naprednih alijenskih civilizacija u Svemiru nama poslali dva aliena debila.
Guest- Guest
Gnječ wrote:AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
od toliko naprednih alijenskih civilizacija u Svemiru nama poslali dva aliena debila.
2014-04-11
Pa zapravo, vaša ljudska znanost je konačno došla do zaključka da ste i vi ljudi zapravo izvanzemaljci, to jest život je došao iz svemira. Vi, ljudi, općenito ste debili na kvadrat.Gnječ wrote:AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ti uopće nemaš pojma tko je i što je GF.RayMabus wrote:NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
AJ BOG.
A ti ne znaš tko je Imanol Harinordoquy!
Mislim u biti nitko ovdje ne zna. I nije toliko bitan čovjek, ali radi se stvarno o nekada izvanrednom ragbijašu. Francuski Bask.
Last edited by MDMiridije on 1/5/2022, 01:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
REKAO SAM TI DA NEĆE.red wolf wrote:Ti uopće nemaš pojma tko je i što je GF.RayMabus wrote:NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
AJ BOG.
NEMOJ DA SE PONAVLJAM.
2014-04-11
red wolf wrote:Duša je van svega. Ovdje samo posjedujem duh.RayMabus wrote:Čuj ako ćemo tako gledat, duša ne pripada materijalnom nego energetskom svemiru pa onda nisi doša s nikoje PLANETE ako ćemo pravo jer PLANETE su dio materijalnog svemira.red wolf wrote:I ja sam čovjek tijelom, ali ja sam došao u tijelu. Ja nisam sa Zemlje.RayMabus wrote:Ja nisam svemirac nego Zemljanin šta mi daje pravo a se miješam u slobodnu volju ove planete.AlfaOmega wrote:Ono kad se svemirci ne mogu dogovoriti.
vrati se u Svemir imamo mi na Zemlji previše debila ne trebaju nam još i alieni debili iz neke druge galaksije.
Guest- Guest
Ma briga me. Znam što će se dogoditi u budućnosti. Zapravo, baš mi je nezanimljivo na Zemlji, ovdje, sada, u ovom vremenu...RayMabus wrote:REKAO SAM TI DA NEĆE.red wolf wrote:Ti uopće nemaš pojma tko je i što je GF.RayMabus wrote:NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
AJ BOG.
NEMOJ DA SE PONAVLJAM.
Last edited by red wolf on 1/5/2022, 01:03; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:REKAO SAM TI DA NEĆE.red wolf wrote:Ti uopće nemaš pojma tko je i što je GF.RayMabus wrote:NEĆE.red wolf wrote:Ne. Europa i Rusija će biti zajedno u Novom svjetskom poretku.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al Rusija i Europa su završile raspravu.
ZAUVIJEK.
AJ BOG.
NEMOJ DA SE PONAVLJAM.
Gasi caps lock.
Ne ponašaj se.
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu