Ruska invazija na Ukrajinu
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eo sad će, samo šta nije.red wolf wrote:Zadnji trzaji jedne države koja će pasti na koljena.RayMabus wrote:Eto cijena pšenice ti je porasla a kako Elvira ima najviše pšenice izvoli izvadit pare pa joj fino napuni proračun.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uskoro. No to je neophodno da se dogodi ono ključno u Moskvi, a onda će uslijediti totalni krah ruske vojske u Ukrajini.RayMabus wrote:Eo sad će, samo šta nije.red wolf wrote:Zadnji trzaji jedne države koja će pasti na koljena.RayMabus wrote:Eto cijena pšenice ti je porasla a kako Elvira ima najviše pšenice izvoli izvadit pare pa joj fino napuni proračun.
red wolf-
2016-02-10
Samo ti izvadi pare.red wolf wrote:Uskoro. No to je neophodno da se dogodi ono ključno u Moskvi, a onda će uslijediti totalni krah ruske vojske u Ukrajini.RayMabus wrote:
Eo sad će, samo šta nije.
2014-04-11
red wolf wrote:Iza svega toga stoji jedna ideja, nazvat ćemo je "Zapad". Ona je sanjana generacijama, i ona će biti ostvarena. Ili ćemo živjeti u "đungli", ili ćemo živjeti u svijetu u kojem će vladati zakon i red.Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa ok. Bolje i tako, nego biti ovisan o Rusiji. Uskoro kreće ekonomsko demoliranje Rusije. Onako kako je to učinjeno i na ratnom polju u Ukrajini. Nažalost, neophodno je.RayMabus wrote:Jeste. 20% skuplji od ruskog. Sretno im.red wolf wrote:https://twitter.com/TpyxaNews/status/1520847028779114499?cxt=HHwWhoCzwZOUkZsqAAAA''Ukraine will have access to liquefied gas terminals in Poland and Lithuania This was stated by the Director of the Operator of the gas transmission system of Ukraine Serhiy Makogon. According to him, Ukraine will be able to access LNG terminals in Klapeda in the summer of 2022."
Ukrajina je već dio EU i Zapada. Ukrajina će to biti prije Srbije.
a nisi ovisan o USA jer si zapad?
da da znam nećemo imati ništa ali biti ćemo sretni.
ne hvala.
i na koji način ta nesretna Rusija smeta ostvarenju tog galaktičkog plana?
Guest- Guest
forum hr nije upropastio nitko, sam se sjebao no ako mogu što sugerirati za ovo ovdje jasno je da se mora tu moderirati svašta no isto tako banirati nekoga za spamanje (bilo koga od svih koji su bili ili jesu ili će biti ) pored spamanja dvorske forumske lude crvljikastog je totalno besmisleno.Ringo10 wrote:Zasto baniranje Ere
Nista on lose na radi I ne govori
Nemojte to raditi, upropastiti cete forum
Kao sto su upropastili forum.hr
Snimanje ovoga je dosta jednostavno i zato ima puno snimaka kako stugna hebe i ne vadi, ostale operacije zahtjevaju više hrabrosti snimatelja ukoliko se ne radi o dronu jel.MDMiridije wrote:
Evo konačno i koja stugna da ekran nije na arapskom majkumu. Znači ipak nisu baš sve bile za izvoz.
Inače oružje izvanredno... pogotovo ovako kad gađa na veće udaljenosti.
U svakom slučaju kako god da unište barbare sa istoka je pozitivno i tu nema spora ma kako ih zvali normalni ljudi ili ruske kujice, bitno je da barbara ima što manje.
Vjerujem da je to pitanje za Raya....Gnječ wrote:red wolf wrote:Iza svega toga stoji jedna ideja, nazvat ćemo je "Zapad". Ona je sanjana generacijama, i ona će biti ostvarena. Ili ćemo živjeti u "đungli", ili ćemo živjeti u svijetu u kojem će vladati zakon i red.Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa ok. Bolje i tako, nego biti ovisan o Rusiji. Uskoro kreće ekonomsko demoliranje Rusije. Onako kako je to učinjeno i na ratnom polju u Ukrajini. Nažalost, neophodno je.RayMabus wrote:Jeste. 20% skuplji od ruskog. Sretno im.red wolf wrote:https://twitter.com/TpyxaNews/status/1520847028779114499?cxt=HHwWhoCzwZOUkZsqAAAA''Ukraine will have access to liquefied gas terminals in Poland and Lithuania This was stated by the Director of the Operator of the gas transmission system of Ukraine Serhiy Makogon. According to him, Ukraine will be able to access LNG terminals in Klapeda in the summer of 2022."
Ukrajina je već dio EU i Zapada. Ukrajina će to biti prije Srbije.
a nisi ovisan o USA jer si zapad?
ne hvala.
red wolf-
2016-02-10
To nije naš plan, tako da se ja ograđujem. Nas zanimaju negativni vanzemaljci a ne borbe ega država na ovoj planeti za resurse i teritorij.red wolf wrote:Vjerujem da je to pitanje za Raya....Gnječ wrote:
ne hvala.
2014-04-11
Nužda pravila mjenja, daj što daš jer su se najbolje cure poudale ili su pobjegle u drugo seloMDMiridije wrote:
Sletila kod Dnipropetrovska.
Inače radi se o tipu koji je pobio civile onomad u Kramatorsku, dakle o raketi koju Ruska vojska više ne koristi
Ruska ratna propaganda zakazala je u prvim danima rata u Ukrajini, no protekle dane i tjedne obilježilo je sve aktivnije djelovanje Ruske pravoslavne crkve, političkih oficira unutar ruske vojske, te sve aktivnijih internetskih farmi trolova, koji zajedno ulažu znatne napore kako bi podigli moral i ojačali odlučnost ruskih vojnika, te urušili međunarodni otpor spram ruske invazije Ukrajine.
Kako za Foreign Policy piše profesor Dmitrij Adamski s izraelskog Sveučilišta Reichman, njihova je zadaća održavati lojalnost, motivaciju i psihičku stabilnost ruskih vojnika i građana. Novi zampoliti nalaze se u svakoj vojnoj postrojbi koja ima više od 100 vojnika.
Svrha ruske operacije, počeli su ih uvjeravati, jest neizbježan preventivni udar kako bi uklonili egzistencijalnu prijetnju - spriječiti postavljanje NATO-ovih projektila pored Rusije, i izradu kemijskih, nuklearnih i bioloških oružja na teritoriju Ukrajine. Cilj je "denacificirati" Ukrajinu i spasiti Ruse na Donbasu od genocida. Bjelorusija, Rusija i Ukrajina zajednički su društveni, kulturni i vjerski entitet, kojem je suđeno da se ponovno ujedini.
Zampoliti su sada, piše FP, na prvim linijama bojišnice, gdje objašnjavaju vojnicima zašto Rusija ratuje s bratskim narodom i zašto je otpor tako žestok. Objašnjenje je da su zapadne države sile zla koje su iskvarile duh bratskog naroda svojim stranim vrijednostima, te da siju neslogu među braćom. Njihov je utjecaj dubok, i stoga će bitka protiv njega biti duga i teška. Bitka nije protiv Ukrajinaca, već protiv tamne sile koja prijeti cijeloj Rusiji, i pobjeda znači slobodu za ruski narod.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-na-prvu-liniju-bojisnice-poslao-zampolite-evo-tko-su-oni-sile-zla-iskvarile-su-duh-bratskog-naroda-15191716
Kako za Foreign Policy piše profesor Dmitrij Adamski s izraelskog Sveučilišta Reichman, njihova je zadaća održavati lojalnost, motivaciju i psihičku stabilnost ruskih vojnika i građana. Novi zampoliti nalaze se u svakoj vojnoj postrojbi koja ima više od 100 vojnika.
Svrha ruske operacije, počeli su ih uvjeravati, jest neizbježan preventivni udar kako bi uklonili egzistencijalnu prijetnju - spriječiti postavljanje NATO-ovih projektila pored Rusije, i izradu kemijskih, nuklearnih i bioloških oružja na teritoriju Ukrajine. Cilj je "denacificirati" Ukrajinu i spasiti Ruse na Donbasu od genocida. Bjelorusija, Rusija i Ukrajina zajednički su društveni, kulturni i vjerski entitet, kojem je suđeno da se ponovno ujedini.
Zampoliti su sada, piše FP, na prvim linijama bojišnice, gdje objašnjavaju vojnicima zašto Rusija ratuje s bratskim narodom i zašto je otpor tako žestok. Objašnjenje je da su zapadne države sile zla koje su iskvarile duh bratskog naroda svojim stranim vrijednostima, te da siju neslogu među braćom. Njihov je utjecaj dubok, i stoga će bitka protiv njega biti duga i teška. Bitka nije protiv Ukrajinaca, već protiv tamne sile koja prijeti cijeloj Rusiji, i pobjeda znači slobodu za ruski narod.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-na-prvu-liniju-bojisnice-poslao-zampolite-evo-tko-su-oni-sile-zla-iskvarile-su-duh-bratskog-naroda-15191716
2014-04-11
Nije to skupo ako skine i jednog jedinog ruskog govnara koji je zakoračio nogom u UkrajinuMDMiridije wrote:
Fancuz koristi Accuracy International AMW pušku. Britansku. Ovo mu kod kuće nikada neće oprostiti
Inače krasno oružje. Mislim da je ovo u Lapua Magnum izvedbi sa streljivom znači gađa mete od 1.5 do 2.5 kilometra s ovim čudom. Optika je dualna s termalnom optikom namještenom na klasičnu. Ima 30 000kn opreme samo kod optike jebote. Na stranu još cijena puške.
Ovo nije neka budala. U svakom slučaju puno sreće momci!
nitko nije banirao eru osim ja prvi dan na 12h. samo mu brišem gluposti, lik dođe ovdje nalijepi 30 postova u roku 10minuta, od čega 15 postova smo mi stavili 10minuta prije, pa sve jedno ne pogleda forum, nego zasere, nestane za pola ure, i vrati se i napravi isto. pa mu ja samo brišem takve gluposti. brate znam da je stariji i da mozak ne radi kao kada je bio 10godina mlađi, ali ako može 40h u komadu visiti na forumu, onda može odvojiti 10minuta u natrag, i vidjeti ako smo snimku raznesenog tenka stavili ja, max ili tko već ,ne mora niti on dođi i stavi 10minuta kasnije. ne jednu, nego sve. dakle samo brišem ne baniram nikoga, iako njemu bi bilo bolje da malo manje visi.Šandor Winnetou wrote:forum hr nije upropastio nitko, sam se sjebao no ako mogu što sugerirati za ovo ovdje jasno je da se mora tu moderirati svašta no isto tako banirati nekoga za spamanje (bilo koga od svih koji su bili ili jesu ili će biti ) pored spamanja dvorske forumske lude crvljikastog je totalno besmisleno.Ringo10 wrote:Zasto baniranje Ere
danas je bio na forumu u komadu od 2 ujutro do 6 popodne... možete i sami provjeriti. to je jebeno loše za zdravlje pa i za mozak, koji propada pri takvom nezdravom životu
Šandor Winnetou likes this post
Naravno da je fijasko, od samog imena operacije pa do zadnjeg cilja kojeg su ruski barbari postavili za cilj. Tko ne vjeruje neka pogleda video o tome što je rekao ludi kepec 24. 02. 2022 kad je napao Ukrajinu, alfa i ostali rusofiloi nek sisaju kurac dok ovo gledaju, valjda bi im bilo lakše na taj način prihvatiti realnost ( čisto zato da mi netko ne može prigovoriti da sam okrutan spram forumskih kolega)RayMabus wrote:Ovaj ruski napad na Ukrajinu je teški fijasko vojno gledano.
Lakše im je objesit kepeca nego nastavit ovaj i ovakav rat voditi.
michaellcmacha likes this post
Pa dobro malčice je pogriješio u procjeni al sad će on to ispravit kad pošalje još topovskog mesa, topova i tenkova dole nakon šta i službeno objavi rat Ukrajini.Šandor Winnetou wrote:Naravno da je fijasko, od samog imena operacije pa do zadnjeg cilja kojeg su ruski barbari postavili za cilj. Tko ne vjeruje neka pogleda video o tome što je rekao ludi kepec 24. 02. 2022 kad je napao Ukrajinu, alfa i ostali rusofiloi nek sisaju kurac dok ovo gledaju, valjda bi im bilo lakše na taj način prihvatiti realnost ( čisto zato da mi netko ne može prigovoriti da sam okrutan spram forumskih kolega)RayMabus wrote:Ovaj ruski napad na Ukrajinu je teški fijasko vojno gledano.
Lakše im je objesit kepeca nego nastavit ovaj i ovakav rat voditi.
Tko radi taj i griješi.
2014-04-11
MB ili dron, ovakvu ubacnu putanju nema ni haubicamichaellcmacha wrote:nek Tre baci oko, meni ovo djeluje kao minobacačka granata,AssadNaPodmornici wrote:lol
od cijelog putovanja visiš po cile dane na forumu . što se tiče mene, više od pola foruma ima moj kontakt na mobitel, mail,društvene mreže tako da znaju više manje sve gdje sam i šta sam.
idi odmori se. jučer si roka klasično većinu dana i navečer, došao si u sitne jutarnje sate i sada polu-spamaš od sitnih jutarnjih sati do popodne.
neće valjda oboriti rekord od 40h na forumu
a što se tiče nesretnog rata.
--------------------------------------
prvo jedna nepotvrđena informacija. dakle nepotvrđena. ukrainci opet zasuli neko skupljanje ruskih generala kod izjuma, navodno je tamo bilo nešto faca. inače jutros se potvrdila smrt 11 ruskog generala. ostaje još nepotvrđena smrt za 2 generala u hersonu.
ali za ovo navodno rokanje kod izjuma, čekamo potvrdu, osim ukrainskih izvora nemamo ništa drugo.
ali moramo naglasiti da dosta tih nepotvrđenih informacija je kasnija ispalo kao istina, kada bi bili pogrebi tih generala ili bi čak rusi priznali. dakle čekati ćemo par dana
a što se tiče videa sa prve fronte. evo jadna 4 rusa. idu prema svom tenku , projektil pao točno između njih. zanima me kako su ovi ukrainci ovo precizno pogodili. dosta ima snimki preciznih pogodaka, međutim ovo je na pješadiju. da li postoji neki kalibar preciznih granata manjeg kalibra da nisu 152 ili 155mm da ne googlam sada.
ili su jednostavno ispalili granatu pa pala točno gdje je trebala
Vrhovni zapovjednik ruske vojske Valerij Gerasimov ranjen je u Ukrajini u napadu u kojem je ubijeno više visokorangiranih ruskih oficira, prenijeli su ukrajinski mediji.
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bild-ukrajinci-napali-komandni-centar-ruske-vojske-ranili-vrhovnog-zapovjednika/220501115
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bild-ukrajinci-napali-komandni-centar-ruske-vojske-ranili-vrhovnog-zapovjednika/220501115
2014-04-11
Hebaji ga, kad sam rekao da svatovi nisu jači od sela malo tko me ozbiljno shvatio( tu ne računam ratnu ekipu ), dakle ako se cijeli zapad udružio da ne dozvoli rusiji da pobjedi onda ruski poraz nije fikcija nego realnost i rusija bi se trebala zapitati koje su joj granice vojne i financijske i ljudske te dokle može ići prije nego prelomi greben sinusoide gdje nastaje trenutak kad više povratka neće biti.michaellcmacha wrote:ja prestao psovati... jedino me tu neki skroz zamrziše što sam bio u pravu kad sam ustvrdio da zapad neće pustiti ukrajinu niz vodu... to im je skroz poremetilo koncepcijuAssadNaPodmornici wrote:nikoga ne baniram, ero je jednom popio slučajni ban, jednom na početku jebenica prije 10 dana, od jedan dan, i to je to. čak nakon pustog brisanja je i "normalizira" spam, tako da je situacija izdržljiva. evo i sada moram pobrisati par psovki. o detaljima kakav je tko , jebiga neću više, samo ću reći da neman više negativnih emocija prema njemu, iako je većini nas poželio najgore stvari a onda smo mi i mi njemu, ali više niti to ne želim, ne želim u životu imati negativne e mocije prema nekome, ali treba paziti na takve ljude koji žele najgore stvari (logore, zatvore, uništavanje zdravlja) velikom postotku populacije itd... jedan takav je i Putin, oprostiti da, zaboraviti baš i nedarth_vader wrote:MDMiridije wrote:Svi živi jebote spamaju ako se vodiš po tim pravilima pola si foruma jucer na ovoj temi trebao banirati uključujući mene. Ne voliš Eru. Ne moraš ga voliti ali ili naganjaj sve jednako ili nikako isusati.
Pet ljudi je barem jučer istu stavilo sliku sa twittera okoli onoga grada što je na sakhalinu se upalio....i raspravljalo o tome. Nitko oko toga nije problem radio...de malo sjaši s njega bogati. Jesi citao sinoc onog idiota gnjeca sto je pisao? a longi? A ja naposlijetku s politikom isto jucer kad me primilo? crvenkasti? Ništa od toga ti nije smetalo ali te smeta ovaj...čak iako se pridržava teme ovdje 100% u pravilu. Onda baniraj sve...a ne samo onoga koga ti osobno najmanje voliš.
Ero može biti nekome naporan, ovakav onakav, ali čovjek se većinom i drži teme, a glede spamanja, a bokte... To je tradicija na forumu još od barem 2004.
. Jebate, ne pamtim da se nakon druge stranice ikad itko na bilo kojoj temi držao dosljedno iste... Tako da, mislim da je u pitanju osobni animozitet, ali ajd... Igrajmo se da je ovo ozbiljna tema na ozbiljnom forumu...čast izuzecima, ali većina ovdi i je iz razloga što im je klasična forma foruma malo presterilna pa vole podbosti da se malo začini rasprava i to je oduvijek bio trademark baš ovog foruma...
michaellcmacha likes this post
prije 1h
“Odluka Poljske da prebaci 232 svoja tenka T-72, znači da je Poljska na drugom mjestu kao država, poslije Sjedinjenih Američkih Država, koja je pružila najveću vojnu pomoc Ukrajini,” navodi se u saopštenju na Twitteru, prenosi ruska agencija RIA Novosti.
Dodaje se da je poljska pomoć takođe uključivala MANPADS, MLRS, bespilotne letelice i samohodne haubice.
Ovu informaciju indirektno je potvrdio i šef kabineta premijera Poljske Mihal Dvorčik na Twitteru.
Poljska predala Ukrajini 232 tenka T-72
Poljska je predala Ukrajini 232 tenka T-72, prenosne protuzračne raketne sisteme, višecijevne raketne sisteme i samohodne haubice, saopštila je danas Višegradska grupa.“Odluka Poljske da prebaci 232 svoja tenka T-72, znači da je Poljska na drugom mjestu kao država, poslije Sjedinjenih Američkih Država, koja je pružila najveću vojnu pomoc Ukrajini,” navodi se u saopštenju na Twitteru, prenosi ruska agencija RIA Novosti.
Dodaje se da je poljska pomoć takođe uključivala MANPADS, MLRS, bespilotne letelice i samohodne haubice.
Ovu informaciju indirektno je potvrdio i šef kabineta premijera Poljske Mihal Dvorčik na Twitteru.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:...onda može odvojiti 10minuta u natrag, i vidjeti ako smo snimku raznesenog tenka stavili ja, max ili tko već ,ne mora niti on dođi i stavi 10minuta kasnije. ne jednu, nego sve. dakle samo brišem ne baniram nikoga, iako njemu bi bilo bolje da malo manje visi.Šandor Winnetou wrote:forum hr nije upropastio nitko, sam se sjebao no ako mogu što sugerirati za ovo ovdje jasno je da se mora tu moderirati svašta no isto tako banirati nekoga za spamanje (bilo koga od svih koji su bili ili jesu ili će biti ) pored spamanja dvorske forumske lude crvljikastog je totalno besmisleno.Ringo10 wrote:Zasto baniranje Ere
danas je bio na forumu u komadu od 2 ujutro do 6 popodne... možete i sami provjeriti. to je jebeno loše za zdravlje pa i za mozak, koji propada pri takvom nezdravom životu
...miha i ponekad alfa...
Tvoje kombiniranje je skučeno na 1 i 0 , više od toga nisi u stanju.
Ajd uzmi čokolino i skloni se s ovog foruma.
I ovo sada ti je spam, a komentari su ti da te Bog sačuva.
Takvo što možeš vidjeti samo na kakvim srpskim portalima.
Tamo visiš kad nisi ovdje, zato su ti komentari nekonzistentni.
Malo si Putinov (Assadkuracpalac) a malo s ove strane.
Nisi primijetio da te ljudi ne doživljavaju? Što bi ti rekao više od 80%.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
to nije spam, to je rasprava i vrijeđanje moderatora to je čak i OK jer si tu morao uključiti mozak.
inače spam zna se šta je
inače spam zna se šta je
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu