Zbogom matematiko nisam te ni volo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zbogom matematiko nisam te ni volo
inace..
demokrati u epizodi "cuvaj demokraciju kao zjenicu oka svoga"
Fighting Trump, Dems launch plan to elect thousands of local election supervisors - POLITICO
demokrati u epizodi "cuvaj demokraciju kao zjenicu oka svoga"
Fighting Trump, Dems launch plan to elect thousands of local election supervisors - POLITICO
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
2014-04-19
Skužio sam da si sarkastičan.prckov wrote:mrznja je u redu al samo kad dolazi sa lijeve strane
sa desne strane i tvrdnja da postoje dva spola je alt right ekstremizam
Po mom mišljenju mržnja je dobra jedino ako je iskrena.
A i ne postoje nego samo 2 spola, pa je svaka daljnja rasprava o tome bespotrebna. Tko to ne zna ima nekih poremećaja u glavi.
Guest- Guest
Iskrena mržnja je pokretač svega. Ne možeš napraviti svijet boljim, ako iskreno ne mrziš ono što ne valja.cassanowa wrote:
Po mom mišljenju mržnja je dobra jedino ako je iskrena.
Meni su dragi ljudi koji iskreno mrze i nikad ne koriste nasilje.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» zbogom svi
» Zbogom Silvija
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» zbogom svi
» Zbogom Silvija
Page 2 of 2