"Odinovi vojnici" patroliraju finskim ulicama
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "Odinovi vojnici" patroliraju finskim ulicama
Neoliberalni portugalac wrote:kod finaca hoće, mogu guziti šveđane, ali neće baš finceveber wrote:Ovi sa sjevera se ne daju zajebavat. A doktori i fizicari ce uskoro zaplivat ledno.
Šveđani moraju dokazati da nisu najuzvišenija rasa, kako ih je Hitler svrstao na 1. mjesto. U kršćansko-marksističkoj kulturi, biti bolji od drugih je sramotno.
Guest- Guest
pa i nisu šveđani nad rasa, jer nebi ih onda arapi onako pleskali i guzili.
puno veća nad rasa su poljaci nego šveđani.
puno veća nad rasa su poljaci nego šveđani.
Guest- Guest
više mi vrijedi jedan poljak nego 10 šveđana
Guest- Guest
Ne kuzite da krscanstvo nije nikad sazivjelo na sjeveru.Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
2014-12-30
točnoveber wrote:Ne kuzite da krscanstvo nije nikad sazivjelo na sjeveru.Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
Guest- Guest
Oooo,je.veber wrote:Ne kuzite da krscanstvo nije nikad sazivjelo na sjeveru.Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
I te kako.
Sve do reformacije. Pogotovo Švedska.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako ne bi kad im se od malih nogu ispire mozak da su bili uzor nacistima zbog svog izgleda i svojih vrlinaNeoliberalni portugalac wrote:pa i nisu šveđani nad rasa, jer nebi ih onda arapi onako pleskali i guzili.
svrha propagande je da demoralizira, da karakterno slomi osobu pa se ona onda neće opirati ni boriti za vlastiti život
Šveđani pokušavaju dokazati da nisu nacisti, kao što dobar dio Hrvata se jako turdi pokazati da nisu Ustaše
Last edited by deda na aparatima on 11/1/2016, 14:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije.Neoliberalni portugalac wrote:točnoveber wrote:Ne kuzite da krscanstvo nije nikad sazivjelo na sjeveru.Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
Nebitno.
Zato i je reformacija krenula na sjeveru, a ne na jugu gdje se svetkuju rimska bozanstva.
2014-12-30
Da sam nepristojan odgovorio bih ti... aLi posto sam vizantijska, gospodska skola..necu!maggie13 wrote:Ne zazivaju na agresiju i ratove, kao kod vas..sad je pitanje što je tu 'debelo'..Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
deda na aparatima wrote:kako ne bi kad im se od malih nogu ispire mozak da su bili uzor nacistima zbog svog izgleda i svojih vrlinaNeoliberalni portugalac wrote:pa i nisu šveđani nad rasa, jer nebi ih onda arapi onako pleskali i guzili.
svrha propagande je da demoralizira, da karakterno slomi osobu pa se ona onda neće opirati ni boriti za vlastiti život
Šveđani pokušavaju dokazati da nisu nacisti, kao što dobar dio Hrvata se jako tvrdi da nisu Ustaše
da ali nižu rasu se nemože ispirati nelogičnim glupostima.
možda su nekome šveđani uzrok, ali oni su meni europsko dno, ono genetski otpad. meni puno više vrijede poljaci, ukrainci, pa i portugalci nego šveđani.
i da većini Hrvata neide ta priča "ustaše su klale stoga morate se trpati arapima, i ispričavati svima" , ok dio populacije je popupio propagandu, ali niti približno koliko njemci..
a šveđani još gori od njemaca, oni su bili neutralni u WW2 pa kmeče hahah..
Last edited by Neoliberalni portugalac on 11/1/2016, 14:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
ahahahahhahaaaaa...a taman da vidim o čemu se tu radistenjalica wrote:nijedan finac nema puna jaja,,finkinje se jebu di god stignu
vili40-
2015-08-02
Mogu li ja? Ja sam nepristojan.Stanojko wrote:Da sam nepristojan odgovorio bih ti... aLi posto sam vizantijska, gospodska skola..necu!maggie13 wrote:Ne zazivaju na agresiju i ratove, kao kod vas..sad je pitanje što je tu 'debelo'..Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
ne znam kako je u Finskoj, ali sjećam se Milićeve emsije u Šveckoj, gdje plavokose šveđanke plaču da ih domaći ne sexaju..jedino se obliju nakon posla da zaborave da su previše arijevci
2014-04-15
Jedan moj iz razreda je jebo Finkinju na eskurziji. Doduše nama ostalima nije dala.stenjalica wrote:nijedan finac nema puna jaja,,finkinje se jebu di god stignu
Udri Dzango! :)dzango wrote:Mogu li ja? Ja sam nepristojan.Stanojko wrote:Da sam nepristojan odgovorio bih ti... aLi posto sam vizantijska, gospodska skola..necu!maggie13 wrote:Ne zazivaju na agresiju i ratove, kao kod vas..sad je pitanje što je tu 'debelo'..Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
moze se tako uvijek kad se nema argumenata..;-)dzango wrote:Mogu li ja? Ja sam nepristojan.Stanojko wrote:Da sam nepristojan odgovorio bih ti... aLi posto sam vizantijska, gospodska skola..necu!maggie13 wrote:Ne zazivaju na agresiju i ratove, kao kod vas..sad je pitanje što je tu 'debelo'..Stanojko wrote:Pa kod njih je i danas "kriscanstvo" tanko...
Doduse,misirac se lukavo izvukao :D
2014-04-12
Munjen je to narod i živi dokaz kako sve možeš imati, ali i dalje si veća sirotinja od prave sirotinje.n_razbojnik wrote:ne znam kako je u Finskoj, ali sjećam se Milićeve emsije u Šveckoj, gdje plavokose šveđanke plaču da ih domaći ne sexaju..jedino se obliju nakon posla da zaborave da su previše arijevci
Guest- Guest
http://naughtynomadforum.com/forum/showthread.php?tid=1116
izgleda da su finkinje ipak na vrhu po jebežljivosti
izgleda da su finkinje ipak na vrhu po jebežljivosti
Marina Adshade over at BigThink has ranked how promiscuous people are by country. United States comes in middle of the pack at number 22 with a score of 37.05. The higher the score, the more promiscuous.
Interestingly, there is a pretty balanced global spread through the list, with the exception of several Asian countries towards the bottom.
Interestingly, there is a pretty balanced global spread through the list, with the exception of several Asian countries towards the bottom.
2014-12-30
slovenke su visokoplasirane treće u svijetu, čime su opravdale "predrasude" odnosno viceve o slovenkama, a ni hrvatice nisu nešto previše djevice.. srbija između turbokatoličke poljske i španjolske, ali mislim da su ipak i poljakinje prenisko, to kad se opije...
Similar topics
» Vojnici patroliraju ulicama nakon ubojstva 33 muslimana
» Putin poslao strateške bombardere na Baltik da patroliraju iznad sjevernog toka 2
» ERDOGANOVE JADIKOVKE ‘Kurdske jedinice još se nisu povukle, a s njima i dalje patroliraju Amerikanci. Nismo se tako dogovorili…’
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
» Putin poslao strateške bombardere na Baltik da patroliraju iznad sjevernog toka 2
» ERDOGANOVE JADIKOVKE ‘Kurdske jedinice još se nisu povukle, a s njima i dalje patroliraju Amerikanci. Nismo se tako dogovorili…’
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
Page 5 of 10