"Odinovi vojnici" patroliraju finskim ulicama
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "Odinovi vojnici" patroliraju finskim ulicama
Nisu lijepe, ali imaju nesto u sebi, jebozovno.
Znam da ce me forumasice razapet, ali eto risk.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Gaia Weiss.veber wrote:Nisu lijepe, ali imaju nesto u sebi, jebozovno.
Možda mlađahna za vas kolga, ali za mwne kao mlađeg kolegu, taman. Teška srca ću se žrtvovat :)
Ne postoji generalizacija za neki narod po pitanju žena.
Svagdje ima prelijepih i preružnih žena.
No to nije tema ove rasprave.
Svagdje ima prelijepih i preružnih žena.
No to nije tema ove rasprave.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nego, da probam razjasniti nesto. Naime debela vecina podrzava samorganiziranje i opcenito bilo kakov odgovor na MENA agresiju. Posto je godisnjica napad na Charlie Avdo(po novom) , pade mi na um da ste onda, jopet vecina nasli cak i crtu opravdanja sto su novinari pobijeni jer su se sprdali sa Muhamedom. Dobro vecinu je zuljalo sto se sprdaju sa Isusekom a ne sa Zidovima (sto je neistina). Bilo kako bilo nije vam bila strana pomisao da bi oni trebali prestati zajebanciju na Muhin racuna a svabice se ne bi trebale pokrivati i hodati samo u pretnji muskih srodnika. Muhahahahahahahaa Dakle, neka svabice hodaju kako obucene hoce a neka se Avdo zajebava sa kime hoce. Svejdeno su im karikature za kurac ali ih ne treba zato pobiti.
2014-04-14
aaaa.ne bavim se ja time...samo pravim zamjerku,kad netko stavlja slike finih pićoka,a ne zna je temeljito uvecati...marcus-t wrote:Opsesija socijalizmom i antifašizmom. Lik je pravi psiho. Zar ne vidiš?bogomdani wrote:Pa Pičke jesu vrhunske,kako reci suprotno..??marcus-t wrote:Neoliberalni portugalac wrote:n_razbojnik wrote:kaže, ovolika mora biti razdaljina od vas do grupe imigranata
vrhunske pičke, antifašisti na aparatima, islam jedini saveznik antifašizma i socijalizma
Posjeti psihijatra dok još nije kasno.
Guest- Guest
pa klikni na enlarge i full size, hakeru
2014-04-15
Papine izjave vrh, hahah bokte propast kršćanstva
Arapi sunije gube ratove od šaka šija, stoga ne bih ja unaprijed išta prognoziraodzango wrote:I Hitler je voleo da se poziva na germansku mitologiju a da nipodaštava hrišćanstvo. Tako doalazi do još jednog zajeba kod zapadne civilizacije. Dok su Arapi ujedinjeni oko Alaha, glupi zapadnjaci lutaju sa Odinom, Vlahalom i ostalim sranjima. Pobednnik se nazire.jastreb wrote:Odinovi vojnici???
Služe ćoravom gazdi.
Umjesto da se prozovu imenom Krista Spasitelja ,te budaletine se furaju na nekog nepostojećeg ćoronju.
Dobro,možda (kao i mnogi) pogrešno misle da je Kristuš preblag-u tom slučaju trebaju pročitati Otkrivenje.
No,ako je tako mogli su se nazvati Mojsijevi,Ilijini,Davidovi, Gideonovi,ili Jošuini vojnici.
Ipak se radi o kršćanima.
Kermit-
2014-04-17
Islamisti sigurno neće uništiti europski kontinent.asilovski wrote:Arapi sunije gube ratove od šaka šija, stoga ne bih ja unaprijed išta prognoziraodzango wrote:I Hitler je voleo da se poziva na germansku mitologiju a da nipodaštava hrišćanstvo. Tako doalazi do još jednog zajeba kod zapadne civilizacije. Dok su Arapi ujedinjeni oko Alaha, glupi zapadnjaci lutaju sa Odinom, Vlahalom i ostalim sranjima. Pobednnik se nazire.jastreb wrote:Odinovi vojnici???
Služe ćoravom gazdi.
Umjesto da se prozovu imenom Krista Spasitelja ,te budaletine se furaju na nekog nepostojećeg ćoronju.
Dobro,možda (kao i mnogi) pogrešno misle da je Kristuš preblag-u tom slučaju trebaju pročitati Otkrivenje.
No,ako je tako mogli su se nazvati Mojsijevi,Ilijini,Davidovi, Gideonovi,ili Jošuini vojnici.
No ukoliko bi se u većem obimu pojavile ove gnoze i poganštine za 100-tinjak godina bi ovdje mogli očekivati ratove između kršćana i tih novopogana i tu bi se izgubila ova Europa kakvu danas imamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Potrebna je svježa duhovnost, ova je istrošena i isptostituizirana do krajnjih granica.... podržavam vrađanje poganskih bogova kao načela obnove društva i tradicije.jastreb wrote:Islamisti sigurno neće uništiti europski kontinent.asilovski wrote:Arapi sunije gube ratove od šaka šija, stoga ne bih ja unaprijed išta prognoziraodzango wrote:I Hitler je voleo da se poziva na germansku mitologiju a da nipodaštava hrišćanstvo. Tako doalazi do još jednog zajeba kod zapadne civilizacije. Dok su Arapi ujedinjeni oko Alaha, glupi zapadnjaci lutaju sa Odinom, Vlahalom i ostalim sranjima. Pobednnik se nazire.jastreb wrote:Odinovi vojnici???
Služe ćoravom gazdi.
No ukoliko bi se u većem obimu pojavile ove gnoze i poganštine za 100-tinjak godina bi ovdje mogli očekivati ratove između kršćana i tih novopogana i tu bi se izgubila ova Europa kakvu danas imamo.
Guest- Guest
kvaka je jednostavna, ovdje je očito cilj isprovocirati reakciju "ljudi u crnom" pa onda sve koji se suprotstavljaju najezdi kozojeba prikazati kao naciste i fašiste.
Kvaka je jos jednostavnija.
Bit ce krvi, a multikulti ce dobit po picki.
Znam da se Talihani nece nesto dici, kao ni Spanjolci.
No sve promhene od pada Carstva dolazile su sa sjevera.
Bit ce krvi, a multikulti ce dobit po picki.
Znam da se Talihani nece nesto dici, kao ni Spanjolci.
No sve promhene od pada Carstva dolazile su sa sjevera.
2014-12-30
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/odinova-vojska-protiv-alahove-vojske-na-ulicama-finskih-gradova-ako-policija-ne-zeli-stititi-narod-880128
Kaj sam ti rekao u subotu?
Bit ce krvi. Ne znam da li konvertita galeba susnut ili pustit ga da gnoji o multikulti i dalje?
Hamletovsko pitanje.
Bit ce krvi. Ne znam da li konvertita galeba susnut ili pustit ga da gnoji o multikulti i dalje?
Hamletovsko pitanje.
2014-12-30
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/odinova-vojska-protiv-alahove-vojske-na-ulicama-finskih-gradova-ako-policija-ne-zeli-stititi-narod-880128
odličan članak , detaljnije si malo istražio i dao odličan komentar
Guest- Guest
bogomdani wrote:aaaa.ne bavim se ja time...samo pravim zamjerku,kad netko stavlja slike finih pićoka,a ne zna je temeljito uvecati...marcus-t wrote:Opsesija socijalizmom i antifašizmom. Lik je pravi psiho. Zar ne vidiš?bogomdani wrote:Pa Pičke jesu vrhunske,kako reci suprotno..??marcus-t wrote:Neoliberalni portugalac wrote:n_razbojnik wrote:kaže, ovolika mora biti razdaljina od vas do grupe imigranata
vrhunske pičke, antifašisti na aparatima, islam jedini saveznik antifašizma i socijalizma
Posjeti psihijatra dok još nije kasno.
ova u sredini, sa smeđom kosom u sivom mi je najebozovnija iako i ostale su extra
Guest- Guest
Dana s citam da je u nekom kriminalu uhvacen trazitelj azila koji je prijavljen kao maloljetni trazitelj bez obitelji, tj dijete bez roditeljske skrbi. Isto dijete je trazilo i dobilo azil 2009-te u Svedskoj pod drugim imenom??? Sto se stvarno zbiva?? Tko ima kontrolu??? Dijete prema procjenama ima preko 25 godina ali se nitko ne usudi provjeriti zube jer se preko njih moze utvrditi priblizna starost. Kao puno kosta. Vise kosta ako ovo dijete dobije socijalu u iducih 50.60 godina. Uglavnom , lud jebe zbunjenog i nitko u biti nema kontrolu. Gmizuci kaos.
2014-04-14
Da uhapsen je u Finskoj.abraham wrote:Dana s citam da je u nekom kriminalu uhvacen trazitelj azila koji je prijavljen kao maloljetni trazitelj bez obitelji, tj dijete bez roditeljske skrbi. Isto dijete je trazilo i dobilo azil 2009-te u Svedskoj pod drugim imenom??? Sto se stvarno zbiva?? Tko ima kontrolu??? Dijete prema procjenama ima preko 25 godina ali se nitko ne usudi provjeriti zube jer se preko njih moze utvrditi priblizna starost. Kao puno kosta. Vise kosta ako ovo dijete dobije socijalu u iducih 50.60 godina. Uglavnom , lud jebe zbunjenog i nitko u biti nema kontrolu. Gmizuci kaos.
abraham-
2014-04-14
Odgovorio.marcellus wrote:veber pp
Jedan od zanimljivijih pp-ova.
Dapace vrlo intrigantan i jebeno sam se zamislio nad njim.
2014-12-30
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vojnici patroliraju ulicama nakon ubojstva 33 muslimana
» Putin poslao strateške bombardere na Baltik da patroliraju iznad sjevernog toka 2
» ERDOGANOVE JADIKOVKE ‘Kurdske jedinice još se nisu povukle, a s njima i dalje patroliraju Amerikanci. Nismo se tako dogovorili…’
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
» Putin poslao strateške bombardere na Baltik da patroliraju iznad sjevernog toka 2
» ERDOGANOVE JADIKOVKE ‘Kurdske jedinice još se nisu povukle, a s njima i dalje patroliraju Amerikanci. Nismo se tako dogovorili…’
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
Page 9 of 10