"Odinovi vojnici" patroliraju finskim ulicama
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: "Odinovi vojnici" patroliraju finskim ulicama
Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Tis glup, lijepo je rekla Reker na koliko moraš stajati od kozojeba da nebi fasovao nevinost čmara, a ovakve su im penicilinjastreb wrote:Sa ovime pokazuju samo koliko su glupe.n_razbojnik wrote:kaže, ovolika mora biti razdaljina od vas do grupe imigranata
U ove se cure svaka europska djevojka mora ugledati.
2014-04-15
Ovo stoji, žene ni ne trebaju biti u prvih borbenih redovih, ali moraju se moći obraniti od napadaja, ili, u slučaju stani-pani, ratovati uz muške.Neoliberalni portugalac wrote:ja sam protiv toga.
muškarci evolucijski ginu u ratovima, pa ono muškaraca što preživi treba ploditi ženske, zato su žene u skandinaviji zgodne, jer radi selekcije i broja samo su se zgodnije parile.
a u kurdistanu ako ovako nastave, muški kurdi bježe prema europi, a ženke ratuju, samo će postati nacija grdnih i ružnih
Lagertha..Regoč wrote:Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
2014-04-12
Čemu se vraćati natrag, i koja korist od starog solarnog kulta u kojem su se slavila godišnja doba kad većina ljudi danas ne obrađuje zemlju?Stribor wrote:
Kršćanstvo va svojih korenih reče ''ljubi neprijatelja svog i obrni drugi obraz kad te trisne''. Utopistička pacifistička religija. Zgleda kako nam je vrime za vrnuti se starohrvatskom/staroslovinskom panteonu. Gdo tebe jednim kamenom, ti njega sa sto kameni ravno med roge.
Guest- Guest
uvijek to dobro dođe..Regoč wrote:Ovo stoji, žene ni ne trebaju biti u prvih borbenih redovih, ali moraju se moći obraniti od napadaja, ili, u slučaju stani-pani, ratovati uz muške.Neoliberalni portugalac wrote:ja sam protiv toga.
muškarci evolucijski ginu u ratovima, pa ono muškaraca što preživi treba ploditi ženske, zato su žene u skandinaviji zgodne, jer radi selekcije i broja samo su se zgodnije parile.
a u kurdistanu ako ovako nastave, muški kurdi bježe prema europi, a ženke ratuju, samo će postati nacija grdnih i ružnih
2014-04-12
Ove sto dizu ruku, sta je poenta? "Hocu `voliki, arapski" ili sta?
Da, ispalo mi "r", "h" namjerno nisam napisao.maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
Shvatila sam, ali nisam odoljela..ipak sam picajzla..Regoč wrote:Da, ispalo mi "r", "h" namjerno nisam napisao.maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
2014-04-12
Dvie frendice su mi na krav-magi, kažu, malo se ispucaju, a i zlu ne trebalo.maggie13 wrote:uvijek to dobro dođe..Regoč wrote:Ovo stoji, žene ni ne trebaju biti u prvih borbenih redovih, ali moraju se moći obraniti od napadaja, ili, u slučaju stani-pani, ratovati uz muške.Neoliberalni portugalac wrote:ja sam protiv toga.
Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
Glavno je pitanje - Šta svatko od vas pojedinačno radi na tome - ?
A rekao bih - NIŠTA - jer vidimo da je u RH stanje alarmantno.
Osobno znam da u u mome kvartu ima najmanje 10-12 muških
koji su od 18 pa do 40 god. a da žive sa roditejima, bez posla, bez
ženskog društva, bez dice.
A kako to misli -vlada- popraviti???? Uvodjenjem još jednoga
-Ministarstva useljeništva ( evo sad će svi doći) i demografske obnove LOL evo sad će....HAHAHAHAHHAA
- ( ustvari gomila uhljeba koji će cicati državnu blagajnu )
Uzaludno novo ministarstvo, uzaludnih nadanja, nema ništa od toga.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mislim da su te vještine uvijek bile poželjne, a danas postale i neophodne..morala bih se aktivirat..Regoč wrote:Dvie frendice su mi na krav-magi, kažu, malo se ispucaju, a i zlu ne trebalo.maggie13 wrote:uvijek to dobro dođe..Regoč wrote:Ovo stoji, žene ni ne trebaju biti u prvih borbenih redovih, ali moraju se moći obraniti od napadaja, ili, u slučaju stani-pani, ratovati uz muške.Neoliberalni portugalac wrote:ja sam protiv toga.
2014-04-12
maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:
Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.
Ona ne izgleda kao skandinavka, crte lica joj više vuku na slavensku rasu, a i boja kose je vjerojatno lažna.
Guest- Guest
Nema frke, samo ti izpravljaj, nikad ne znaš kad ću stvarno nešto zaboraviti ili krivo zapamtiti pa mi je draže da me izprave na vrieme, nego da me okolo izsmijavaju.maggie13 wrote:Shvatila sam, ali nisam odoljela..ipak sam picajzla..Regoč wrote:Da, ispalo mi "r", "h" namjerno nisam napisao.maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
Glumica je, mislim, ukrajinskog porijekla..zaboravila sam joj ime..deda na aparatima wrote:maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:
Ona ne izgleda kao skandinavka, crte lica joj više vuku na slavensku rasu, a i boja kose je vjerojatno lažna.
2014-04-12
bio sam i ja na kravi magi, i vidio ženske, uglavnom žene nisu za borbu.. vidiš da imaju dosta sporije reflekse.. recimo ti dođeš učiti borilačku vještinu, a tu je kao curka koja je već dosta mjeseci, i nakon tjedan dana, ti kao muškarac već iste vježbe ponavljaš puno preciznije i tehnički ispravnije.. dakle očito muškarci imaju bolju-koordinaciju i refelkse i stignu ženske u roku par dana što ženama treba par mjeseci.
a da ne govorim fizička snaga, muški mišići su jednostavno 300-400% jači od ženskih
a da ne govorim fizička snaga, muški mišići su jednostavno 300-400% jači od ženskih
Guest- Guest
true that..Soldier of Allah u mojim godinama več ima cijelo selo djece...Soldier of Odin odumire, a nismo ni mi dalekoYehudi wrote:Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
2014-04-15
Glumica je kanadska Ukrajinka.deda na aparatima wrote:maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:
ne brini se što se tiče mene, ja sam dobronamjerna...Regoč wrote:Nema frke, samo ti izpravljaj, nikad ne znaš kad ću stvarno nešto zaboraviti ili krivo zapamtiti pa mi je draže da me izprave na vrieme, nego da me okolo izsmijavaju.maggie13 wrote:Shvatila sam, ali nisam odoljela..ipak sam picajzla..Regoč wrote:Da, ispalo mi "r", "h" namjerno nisam napisao.maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:Osim rađanja, moraju biti spremne za rat. Kao Lageta u Vikinzih.Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
2014-04-12
Yehudi wrote:Neoliberalni portugalac wrote:curke su za rađanje europskih odinovih ratnika, glavno da ne odgoje pederčiće i multikulturaliste kao njihovi preci katolici/protestanti/ateisti
Osobno znam da u u mome kvartu ima najmanje 10-12 muških
koji su od 18 pa do 40 god. a da žive sa roditejima, bez posla, bez
ženskog društva, bez dice.
A kako to misli -vlada- popraviti???? Uvodjenjem još jednoga
-Ministarstva useljeništva ( evo sad će svi doći) i demografske obnove LOL evo sad će....HAHAHAHAHHAA
- ( ustvari gomila uhljeba koji će cicati državnu blagajnu )
Uzaludno novo ministarstvo, uzaludnih nadanja, nema ništa od toga.
ok , pošalji pismo Oreškoiću i Karamrku
Guest- Guest
Katherin Winnick ili tomu slično, ne da mi se kopati.maggie13 wrote:Glumica je, mislim, ukrajinskog porijekla..zaboravila sam joj ime..deda na aparatima wrote:maggie13 wrote:Lagertha..Regoč wrote:
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vojnici patroliraju ulicama nakon ubojstva 33 muslimana
» Putin poslao strateške bombardere na Baltik da patroliraju iznad sjevernog toka 2
» ERDOGANOVE JADIKOVKE ‘Kurdske jedinice još se nisu povukle, a s njima i dalje patroliraju Amerikanci. Nismo se tako dogovorili…’
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
» Putin poslao strateške bombardere na Baltik da patroliraju iznad sjevernog toka 2
» ERDOGANOVE JADIKOVKE ‘Kurdske jedinice još se nisu povukle, a s njima i dalje patroliraju Amerikanci. Nismo se tako dogovorili…’
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Američki gej vojnici pretučeni u Zadru
Page 3 of 10