Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
A jebote...nisam imao pojma.
Vjerojatno je i etna otisao. Znali smo se cuti nekad, zanji put kad smo pricali je rekao da je dobio karcinom na plucima da su prognoze katastrofa...da je trebao ranije prestati itd...mucno.
Kasnije se nismo culi. Ja si i dan danas volim reci da stari ludjak se izvukao, zakljucio da je zivot prekratak i da se provodi kao nikad. Bolje tako razmisljati.
Vjerojatno je i etna otisao. Znali smo se cuti nekad, zanji put kad smo pricali je rekao da je dobio karcinom na plucima da su prognoze katastrofa...da je trebao ranije prestati itd...mucno.
Kasnije se nismo culi. Ja si i dan danas volim reci da stari ludjak se izvukao, zakljucio da je zivot prekratak i da se provodi kao nikad. Bolje tako razmisljati.
Guest- Guest
Vjerojatnije je da ljudi bez žmigavaca nisu normalni.MDMiridije wrote:michaellcmacha wrote:ja svoj stav o tom nadrogiranom kretenu ne mislim mjenjati, pogotovo ne zato što je u razdoblju dok je bio premijer, uspio kupiti naklonost gotovine. čermaka i još nekih koji su svoju muku višestruko naplatili... za moj pojam radi se o proračunatoj štetočini...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:ja sam sto put rekao da će hrvati uvijek više favorizirati ljevicu, ali mora biti hrvatska i poštena a mi takve nemamo... zato ponekad popizdim na tebe kad pokušavaš likove poput bauka (brački bandit) peđu grbina (nesvjesni pulski ustaša) ili milanovića (totalna ništarija kojeg u životu isključivo zanimaju kurve i kokain) prikazati poštenom ljevicom... onog ober lopova josipovića neću ni spominjati...
što se tiče hadezeovaca i to sam sto puta rekao, da sam krajnje nesretan što je taj politički talog za 3 razine iznad ostalih uključujući i te tvoje kvazi lijeve klošare, desničare uopće ne želim spominjati jer nisu vrijedni spomena, pa ja sam tu odmah razotkrio kakav su jad i bijeda taj domovinski pokret... MOST koji kao platforma nezavisnih lista od kojih su neke liberalne neke konzervativne, ali u načelu koliko toliko čestite bi bio najbolja opcija za hrvatsku, ali tek kad bi u ovoj državi narod došao do svijesti da prvo mora prisiliti suce da budu pošteni i da se nad sve i jednim sprovede sigurnosna provjera, potom nad državnim odvjetnicima (tužiteljima) a onda da se provedu izbori gdje bi upravo pravosuđe pravno i stvarno sprovelo nadzor nad izborima, i potom nadziralo političke procese... znači ne pričam o MOSTu koji je sad aktualan nego o platformi...
priča da je za lustraciju kasno je priča koja služi za razvodnjavanje i relativizaciju... a mi svjedočimo i danas 32 godine od promjene DP da su nam čelni ljudi djeca udbaša i komunističkih funkcionera... nisi glup, jasno ti je da su upravo perkovići i mustaći bili zaduženi da osiguraju kanaliziranje da ti i takvi idu brzo do vrha političke piramide, nebitno da li sa lijeva ili s desna
Čelni su jer su dobro uvezani. Zoki da mu je stari bio tokar sad bi u najboljem slučaju bio kakav referent. No Zoki kakav god da je, a često debilan je u javnom nastupu, ispada kao DeGaulle naspram jednog apsolutno pokvarenog štetočine Mesića.
Meni se gade generalno žmigavci u životu. Iskreno mislim da ljudi koji su uvjereni da je ovaj promijenio životnu filozofiju i napravio politički zaokret za 180 nisu jebeno normalni.
2014-04-16
bugija ubio alkohol.MDMiridije wrote:A jebote...nisam imao pojma.
mati ga našla u sobi.
etnu je više sudar dokusurio, nije se godinu dana oporavio. ni on ni žena.
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Tebe nema 10 godina pa se čudiš što su neki odsvirali...
Mene je iznenadilo za regocha, to je zadnje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Umro.jastreb wrote:Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Guest- Guest
nisam to znao.cassanowa wrote:Umro.jastreb wrote:Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
2014-04-22
Ima već dosta. Netko je napisao na forumu.jastreb wrote:nisam to znao.cassanowa wrote:Umro.jastreb wrote:Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Guest- Guest
epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Pa nije 10 godina navratim tu i tamo. Nisam znao da je covjek umro jbt...nije grijeh. Nema pola ljudi s kojima sam prije pisao sta bi trebao pretpostaviti da su svi umrli?
Guest- Guest
MDMiridije wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Pa nije 10 godina navratim tu i tamo. Nisam znao da je covjek umro jbt...nije grijeh. Nema pola ljudi s kojima sam prije pisao sta bi trebao pretpostaviti da su svi umrli?
Ma ne, nego događa se a i ekipa pomalo matori.
Niels nam je došao kao pravo osvježenje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
Naime, ja sam bio umro, ali sam poslije oživio.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
Nisu ni u raju ni u paklu znali sto ce s tobom pa te vratili nazad?
Guest- Guest
gdje si ti vidio da spominjem oporbu na ovoj temi?Ulpijan wrote:Vrtiš se oko vlasti i oporbe u nekom vlastitom filmu iz nekih tebi znanih emotivnih poriva.
opet konstruiraš priču.Ulpijan wrote:Mustač i Perkovič ne mogu govoriti o Šeksu iz zatvora, ali pomilovanje i kontakte s generalima, predsjendicima i medijima preko najbogatijeg odjetnika u Hrvatskoj mogu imati? Tu priču se ne može prodati ni djetetu i jedino objašnjenje je emotivni navijački poriv iz tko zna kojih razloga (u Hrvatskoj najčešće emotivno-obiteljskih razloga).
posao odvjetnika je da poduzima radnje u korist svojih klijenata.
što bi nobilo trebao raditi? pustiti da mu klijenti umru u zatvoru jer vrh hdz-a i neki likovi bliski vrhu hdz-a to žele?
pravo je pitanje što ti želiš prodati uvodeći neke emotivno obiteljske razloge u ovu temu?
nije valjda u pitanju udbaško podmetanje kako me opanjkavao?
upravo suprotno.Ulpijan wrote:
Ovo nije priča o nezaštićenima Perkoviću i Mustaču, ne radi se o sirotinji na društvenoj margini nego vrlo moćnim i utjecajnim ljudima u svim sistemima. Prije nekoliko godina pričalo se i da će isti odati državne tajne strancima sada kada su u zatvoru. To si i sam tvrdio. I što je bilo od toga?
mustač i perković nisu bili zaštićeni i hrvatsko ih je pravosuđe po političkoj direktivi nezakonito izručilo nijemcima, umjesto da sami u hrvatskoj odrade sudski proces i presude.
priče o odavanju tajni su priče iz režimskih medija.
laž je kako sam to i ja tvrdio.
moja je teza bila i ostala kako su nijemci željeli perkovića i mustača ne bi li od njih saznali modus operandi udbe u njemačkoj i eventualne suradnike koji su još tamo.
dapače, cijenim kako su im ovako strogo i presudili jer nisu ništa saznali, a k tome su u samom procesu odbili svjedoke obrane koji su mogli svjedočiti u njihovu korist.
tako se njemačko pravosuđe pokazalo u istom svjetlu kao i hrvatska ekipa iz osijeka koja je sudila mamićima i vrbanoviću.
mirko norac je uvjetno pušten iz zatvora, jer je to bio način da po zahtjevu odvjetnika za prijevremeni otpust izađe iz zatvora. tako je hrvatsko pravosuđe diskretno i bez pompe osuđenog ubojicu pustilo na slobodu temeljem pravnih mogućnosti koje su iskoristili njegovi odvjetnici.Ulpijan wrote:
Norac pomilovanje nije dobio pa ne znam čemu usporedba, a i da ga jest dobio takvo što je također problem jer se radi o presuiđenom ubojici, bez obzira na naše emotivne ocjene cijelog tog kontektsta obrambenog Domovinskog rata. Pomilovanje Norca štetilo bi i percepciji Hrvatske, ali što je važnije pomirbi među ljudima i daljnjoj normalizaciji života (među Hrvatima i Srbima).
i perković i mustač su u njemačkoj odgovarali za zločine za koje su bili optuženi i presuđeni.Ulpijan wrote:
Na isti način ovo šteti jer za zločine ipak treba odgovarati, a ne tražiti ekstrajuridičke načine da se izbjegne kazna, pogotovo ne za moćne i utjecajne pojedince. Naravno, pri tome je druga vrsta navijačke priče nekoga diskvalificirati zbog tog stava. Gotovina i bilo tko drugi na njega ima pravo, ali taj stav je naprosto pogrešan i šalje poruku da se za zločin može ne odgovarati ovisno o tome koliko je jak milje kojem pripadate.
nema izbjegavanje kazne - kazna je izrečena i ne briše se. uopće nije bitno o komu je riječ i iz kojeg miljea dolazi.
dakle, uopće ne razumiješ bit.
riječ je o čisto ljudskom činu milosrđa koje hrvatsko pravosuđe u slučaju perković-mustač iz političkih razloga sigurno ne bi riješila pozitivno, kao u slučaju norac, i sukladno toj procjeni je pokrenut zahtjev za pomilovanjem kojeg daje predsjednik republike.
kad već spominješ navijače onda spomeni i to kako je anemični predsjednik hdz-a neformalni vođa svih onih koji navijaju da do pomilovanja ne dođe.
sitting_bull-
2015-09-28
bio si u "umjetničkoj" fazi.jastreb wrote:nisam to znao.cassanowa wrote:Umro.jastreb wrote:Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
družio se s brljom.
bugi kihnuo prije osam godina.
veber-
2014-12-30
Za Bugija znam. Pa govorili smo o tome,oštija!veber wrote:bio si u "umjetničkoj" fazi.jastreb wrote:nisam to znao.cassanowa wrote:Umro.jastreb wrote:Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
družio se s brljom.
bugi kihnuo prije osam godina.
Čak si me obavezao da ne iznosim ovdje detalje,a čega sam se držao,no si ti sinoć sam prekršio zadano.
Ovdje pričamo o Etni.
2014-04-22
pa dobro u čemu je problem... nek odsluže dvije trećine kazne i onda nek ih pomiluje, to je ionako uobičajena procedura... nobilo bi taj zahtjev trebao podnijeti negdje 2299. godine i ja vjerujem da nikakvih problema neće biti oko pomilovanja i puštanja na slobodu, hrvatskih zaslužnika jose i zdravkićaMDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
2015-08-08
eto, još se jedan pravi hrvatski kršćanin javio na mladi uskrs.michaellcmacha wrote:pa dobro u čemu je problem... nek odsluže dvije trećine kazne i onda nek ih pomiluje, to je ionako uobičajena procedura... nobilo bi taj zahtjev trebao podnijeti negdje 2299. godine i ja vjerujem da nikakvih problema neće biti oko pomilovanja i puštanja na slobodu, hrvatskih zaslužnika jose i zdravkićaMDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
živio drug isus i njegov nauk! živio kaptol i svi kaptolski apostoli crkve u hrvata!
dolje lažni general gotovina i ostali potpisnici pisma za pomilovanje!
sitting_bull-
2015-09-28
ja ti nisam neki veliki vjernik, evo to ti mogu potvrditi i tu veći vjernici od mene s kojima sam dobar... poštujem i dajem za pravo svakom da se sa vjerom saživi kako tko želi i osjeća... ja imam svoj stav i ne znam kako si mene uklopio u to što iznosiš... bit će da te pere nervoza... jer znaš da su dvije trećine doživotne jako dugo i predugo... ali u svakom slučaju je pravedno da odsluže dvije trećine pa da se onda ide u razmatranje pomilovanja i puštanja na slobodu... sada bi to bilo preuranjeno, a i očito je da je cilj napraviti što je moguće više interne štete hrvatskom društvu...sitting_bull wrote:eto, još se jedan pravi hrvatski kršćanin javio na mladi uskrs.michaellcmacha wrote:pa dobro u čemu je problem... nek odsluže dvije trećine kazne i onda nek ih pomiluje, to je ionako uobičajena procedura... nobilo bi taj zahtjev trebao podnijeti negdje 2299. godine i ja vjerujem da nikakvih problema neće biti oko pomilovanja i puštanja na slobodu, hrvatskih zaslužnika jose i zdravkićaMDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
živio drug isus i njegov nauk! živio kaptol i svi kaptolski apostoli crkve u hrvata!
dolje lažni general gotovina i ostali potpisnici pisma za pomilovanje!
napisao sam da me za Gotovinu i Čermaka nakon što su stupili na tlo hrvatske nakon ukidanja presude i njihovog obraćanja javnosti, živo boli kurac... radi se civilima koji su generali u miru, koji nikad više neće biti vojno angažirani kao ni sam, a javno su se odrekli mogućnosti da sudjeluju u političkom životu hrvatske, što im nitko nema pravo zamjeriti, ali isto tako niti ih apostrofirati kao nekakve moralne veličine ili autoritete... meni osobno više znači stav i mišljenje ljudi poput Trea ili Dijagrama, Casanowe, Dannia, i drugih da sad sve ne nabrajam, nego tamo nekog Čermaka ili Gotovine, a pogotovo u vezi navedenog gdje je preočito da ih se koristi za potkusurivanje na što oni pristaju jer su dužni... ja nisam kao ni ovi koje sam naveo... zato me za njih dvojicu i Rojsa boli kiki...
2015-08-08
Ovdje na kraju ako je suditi po razgovorima koji se vode ispada najmanje bitno što su ovi ubili nekoga.
Guest- Guest
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Doživotni zatvor za Perkovića i Mustača
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
Page 18 of 21