Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
Page 19 of 21
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
Ovdje na kraju ako je suditi po razgovorima koji se vode ispada najmanje bitno što su ovi ubili nekoga.
Guest- Guest
ne nekoga nego mnogeMDMiridije wrote:Ovdje na kraju ako je suditi po razgovorima koji se vode ispada najmanje bitno što su ovi ubili nekoga.
2015-08-08
viđe junaka!michaellcmacha wrote:ja ti nisam neki veliki vjernik, evo to ti mogu potvrditi i tu veći vjernici od mene s kojima sam dobar... poštujem i dajem za pravo svakom da se sa vjerom saživi kako tko želi i osjeća... ja imam svoj stav i ne znam kako si mene uklopio u to što iznosiš... bit će da te pere nervoza... jer znaš da su dvije trećine doživotne jako dugo i predugo... ali u svakom slučaju je pravedno da odsluže dvije trećine pa da se onda ide u razmatranje pomilovanja i puštanja na slobodu... sada bi to bilo preuranjeno, a i očito je da je cilj napraviti što je moguće više interne štete hrvatskom društvu...sitting_bull wrote:eto, još se jedan pravi hrvatski kršćanin javio na mladi uskrs.michaellcmacha wrote:pa dobro u čemu je problem... nek odsluže dvije trećine kazne i onda nek ih pomiluje, to je ionako uobičajena procedura... nobilo bi taj zahtjev trebao podnijeti negdje 2299. godine i ja vjerujem da nikakvih problema neće biti oko pomilovanja i puštanja na slobodu, hrvatskih zaslužnika jose i zdravkićaMDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
Naime, ja sam bio umro, ali sam poslije oživio.
Nisu ni u raju ni u paklu znali sto ce s tobom pa te vratili nazad?
živio drug isus i njegov nauk! živio kaptol i svi kaptolski apostoli crkve u hrvata!
dolje lažni general gotovina i ostali potpisnici pisma za pomilovanje!
napisao sam da me za Gotovinu i Čermaka nakon što su stupili na tlo hrvatske nakon ukidanja presude i njihovog obraćanja javnosti, živo boli kurac... radi se civilima koji su generali u miru, koji nikad više neće biti vojno angažirani kao ni sam, a javno su se odrekli mogućnosti da sudjeluju u političkom životu hrvatske, što im nitko nema pravo zamjeriti, ali isto tako niti ih apostrofirati kao nekakve moralne veličine ili autoritete... meni osobno više znači stav i mišljenje ljudi poput Trea ili Dijagrama, Casanowe, Dannia, i drugih da sad sve ne nabrajam, nego tamo nekog Čermaka ili Gotovine, a pogotovo u vezi navedenog gdje je preočito da ih se koristi za potkusurivanje na što oni pristaju jer su dužni... ja nisam kao ni ovi koje sam naveo... zato me za njih dvojicu i Rojsa boli kiki...
što nisi takve tekstove o gotovini i čermaku pisao prije 10 godina?
lako je sad glumiti domoljubnog svetog petra i odreći se generala gotovine prije nego anemično đubre tri puta kukurikne.
ne, ne pere me nervoza, nego mi se gade likovi koji u jednoj situaciji arlauču po rivi smi smo mi norci, a u drugoj oštre nož na giljotini.
po tebi je pravedno da mirko norac za dva teška kaznena djela ubojstva: u jednom je bio nalogodavac, a u drugom izvršitelj, dobije 15 godina zatvora, a da perković i mustač dobiju kaznu doživotnog zatvora za sudjelovanje u ubojstvu đurekovića?
također, po tebi je pravedno što je norac sada na slobodi, a ova dvojica neka umru u zatvoru bez šanse da budu pomilovani? riječ je o starcima od 77 i 80 godina.
o tome je general gotovina progovorio, čovjek koji je u zatvoru proveo sedam (7) godina i onda oslobođen optužbi i krivnje.
govorio je to general koji zna kakav i koliki su doprinis ta dvojica imala u ustrojavanju hrvatskih obavještajnih službi nakon proglašenja neovisnosti.
istovremeno ti i tebi slični gledate samo ono loše što su učinili u sustavu u kojem su bili prije toga, za što su im kaznu odrezali nijemci jer im nisu razotkrili ono što su znali o djelovanju udbe u njemačkoj, a po zakonu i pravdi im je trebalo biti suđeno u hrvatskoj, i boli vas kiki za sve drugo.
jebe se meni i za norca i za perkovića i za mustača, ali treba postojati neka dosljednost i ujednačenost kriterija u usustavu ukoliko mislimo od hrvatske stvoriti državu, a ne ostati sluge s puazjućim briselskim agentom anemičnim đubretom.
mi imamo samo teritorijanu državnost, po svim ostalim parametrima i atributima nismo čak ni banana država, nego kora od te banana države.
sitting_bull-
2015-09-28
abolirani četniče i kronični alkiću, kaj sam ja tebe "obvezao" da sam te kojim slučajem "obvezao" tekućim dušikom bi podhladio stup od rasvjete i zakeljio bi te na isti.jastreb wrote:Za Bugija znam. Pa govorili smo o tome,oštija!veber wrote:bio si u "umjetničkoj" fazi.jastreb wrote:nisam to znao.cassanowa wrote:Umro.jastreb wrote:Šta je bilo s njim?epikur37 wrote:dijagram wrote:MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Tebe nema 10 godina pa se čudiš što su neki odsvirali...
Mene je iznenadilo za regocha, to je zadnje.
družio se s brljom.
bugi kihnuo prije osam godina.
Čak si me obavezao da ne iznosim ovdje detalje,a čega sam se držao,no si ti sinoć sam prekršio zadano.
Ovdje pričamo o Etni.
daj se riješi alkohola.
meni je javila od bugijeve žene sestra da je lik kihnuo.
o čemu ti bulazniš?
etna je najebao u sudaru prije ne znam koliko godina kod zadar2.
lik ih je sve "pokupio"
rak je bio samo posljedica.
niti on niti žena se nakon tog sudara nisu opravili.
ne lupetaj abolirani.
veber-
2014-12-30
Oćeš da ti sad ovdje kopiram poruke koje si mi u vezi Bugija pisao i koje još uvijek imam u inboxu?veber wrote:
abolirani četniče i kronični alkiću, kaj sam ja tebe "obvezao" da sam te kojim slučajem "obvezao" tekućim dušikom bi podhladio stup od rasvjete i zakeljio bi te na isti.
daj se riješi alkohola.
meni je javila od bugijeve žene sestra da je lik kihnuo.
o čemu ti bulazniš?
ne lupetaj abolirani.
veber 2/6/2018, 15:23
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kolega, odite se umiti.... Naime drzavni tuzilac tj Nobilo je progonio covjeka starijeg od ova dva krvanika. Nikoga osobno nije ubio i na kraju je (s pravom) osudjen. Nisu mu uzete nikakove olakotne okolnosti, starost, alzhaimer i sl. Cak su morali i laznog svjedoka da mu podmecu (onaj musliman sta je bio kao sofer). Koji jebeni mentalni sklop. Zlocinci u rangu Artukovica su sada stari???? Oni sta su ih pobili , prognali i cije su obitelji starali nisu stari i ne trebaju satisfakciju. Zasto??? Artukovic je njihov zlocinaca a ovo su nasi: Koja jebena kila mozga.....sitting_bull wrote:viđe junaka!michaellcmacha wrote:ja ti nisam neki veliki vjernik, evo to ti mogu potvrditi i tu veći vjernici od mene s kojima sam dobar... poštujem i dajem za pravo svakom da se sa vjerom saživi kako tko želi i osjeća... ja imam svoj stav i ne znam kako si mene uklopio u to što iznosiš... bit će da te pere nervoza... jer znaš da su dvije trećine doživotne jako dugo i predugo... ali u svakom slučaju je pravedno da odsluže dvije trećine pa da se onda ide u razmatranje pomilovanja i puštanja na slobodu... sada bi to bilo preuranjeno, a i očito je da je cilj napraviti što je moguće više interne štete hrvatskom društvu...sitting_bull wrote:eto, još se jedan pravi hrvatski kršćanin javio na mladi uskrs.michaellcmacha wrote:pa dobro u čemu je problem... nek odsluže dvije trećine kazne i onda nek ih pomiluje, to je ionako uobičajena procedura... nobilo bi taj zahtjev trebao podnijeti negdje 2299. godine i ja vjerujem da nikakvih problema neće biti oko pomilovanja i puštanja na slobodu, hrvatskih zaslužnika jose i zdravkićaMDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
živio drug isus i njegov nauk! živio kaptol i svi kaptolski apostoli crkve u hrvata!
napisao sam da me za Gotovinu i Čermaka nakon što su stupili na tlo hrvatske nakon ukidanja presude i njihovog obraćanja javnosti, živo boli kurac... radi se civilima koji su generali u miru, koji nikad više neće biti vojno angažirani kao ni sam, a javno su se odrekli mogućnosti da sudjeluju u političkom životu hrvatske, što im nitko nema pravo zamjeriti, ali isto tako niti ih apostrofirati kao nekakve moralne veličine ili autoritete... meni osobno više znači stav i mišljenje ljudi poput Trea ili Dijagrama, Casanowe, Dannia, i drugih da sad sve ne nabrajam, nego tamo nekog Čermaka ili Gotovine, a pogotovo u vezi navedenog gdje je preočito da ih se koristi za potkusurivanje na što oni pristaju jer su dužni... ja nisam kao ni ovi koje sam naveo... zato me za njih dvojicu i Rojsa boli kiki...
lako je sad glumiti domoljubnog svetog petra i odreći se generala gotovine prije nego anemično đubre tri puta kukurikne.
ne, ne pere me nervoza, nego mi se gade likovi koji u jednoj situaciji arlauču po rivi smi smo mi norci, a u drugoj oštre nož na giljotini.
po tebi je pravedno da mirko norac za dva teška kaznena djela ubojstva: u jednom je bio nalogodavac, a u drugom izvršitelj, dobije 15 godina zatvora, a da perković i mustač dobiju kaznu doživotnog zatvora za sudjelovanje u ubojstvu đurekovića?
također, po tebi je pravedno što je norac sada na slobodi, a ova dvojica neka umru u zatvoru bez šanse da budu pomilovani? riječ je o starcima od 77 i 80 godina.
o tome je general gotovina progovorio, čovjek koji je u zatvoru proveo sedam (7) godina i onda oslobođen optužbi i krivnje.
govorio je to general koji zna kakav i koliki su doprinis ta dvojica imala u ustrojavanju hrvatskih obavještajnih službi nakon proglašenja neovisnosti.
istovremeno ti i tebi slični gledate samo ono loše što su učinili u sustavu u kojem su bili prije toga, za što su im kaznu odrezali nijemci jer im nisu razotkrili ono što su znali o djelovanju udbe u njemačkoj, a po zakonu i pravdi im je trebalo biti suđeno u hrvatskoj, i boli vas kiki za sve drugo.
jebe se meni i za norca i za perkovića i za mustača, ali treba postojati neka dosljednost i ujednačenost kriterija u usustavu ukoliko mislimo od hrvatske stvoriti državu, a ne ostati sluge s puazjućim briselskim agentom anemičnim đubretom.
mi imamo samo teritorijanu državnost, po svim ostalim parametrima i atributima nismo čak ni banana država, nego kora od te banana države.
2014-04-14
Za Gotovinu.... Za zasluge u ratu svaka cast a za ovaj potpis , jebena katastrofa Nitko nije ni vjecan ni bezgrijesan. Pametniji je bio kada je sutio. Kila mozga....
2014-04-14
abraham wrote:Za Gotovinu.... Za zasluge u ratu svaka cast a za ovaj potpis , jebena katastrofa Nitko nije ni vjecan ni bezgrijesan. Pametniji je bio kada je sutio. Kila mozga....
Sve je to Franjo zasrao kad je ubojice u startu i zaposlio!
Ja sam jedini koji to kazem, pa se propnu na zadnje noge svi oko toga. Ja ne kuzim u cemu je problem prihvatiti cinjenicu da su ljudi kojima se divimo puni i mana i negativnih strana. Konstantno idealiziranje je nezdravo.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:abraham wrote:Za Gotovinu.... Za zasluge u ratu svaka cast a za ovaj potpis , jebena katastrofa Nitko nije ni vjecan ni bezgrijesan. Pametniji je bio kada je sutio. Kila mozga....
Sve je to Franjo zasrao kad je ubojice u startu i zaposlio!
Ja sam jedini koji to kazem, pa se propnu na zadnje noge svi oko toga. Ja ne kuzim u cemu je problem prihvatiti cinjenicu da su ljudi kojima se divimo puni i mana i negativnih strana. Konstantno idealiziranje je nezdravo.
Naravno da je tudjman sve zajebao.
Vec sam rekao da ga nismo voljeli.
Razloga je bilo i previse.
Glede divljenja, medju generalima nema ljudi vrijednih divljenja.
Opet selekcija i izbor FT.
Ima boljih i losijih medju njima, ali nitko vrijedan divljenja.
No ljudi se mogu diviti i kakvom lokalnom politicaru , a kako tek ne generalu HV-a,
dijagram-
2015-08-09
abraham likes this post
Mislim kada sada pogledate Rojs, okultna oligarhija, Gotovina.... Srbi su jebeni odron od ljudi kada su ih ovakovi stjerali u tri pm.
2014-04-14
kolega, uspoređujete neusporedivo.abraham wrote:
Kolega, odite se umiti.... Naime drzavni tuzilac tj Nobilo je progonio covjeka starijeg od ova dva krvanika. Nikoga osobno nije ubio i na kraju je (s pravom) osudjen. Nisu mu uzete nikakove olakotne okolnosti, starost, alzhaimer i sl. Cak su morali i laznog svjedoka da mu podmecu (onaj musliman sta je bio kao sofer). Koji jebeni mentalni sklop. Zlocinci u rangu Artukovica su sada stari???? Oni sta su ih pobili , prognali i cije su obitelji starali nisu stari i ne trebaju satisfakciju. Zasto??? Artukovic je njihov zlocinaca a ovo su nasi: Koja jebena kila mozga.....
artuković nije bio osuđen dok nije završilo suđenje koje i jeste bilo organizirano kako bi se i simbolički osudilo ustaške zločine u kojima je sudjelovao kao organizator.
niti perković niti mustač nikoga nisu osobno ubili tako da je vaša uporaba riječi krvnik promašena ukoliko ste s njom željeli naglasiti razliku između artukovića i ove dvojice.
poslije suđenja i artuković i perković i mustač su osuđeni zločinci.
znam da razumijete o čemu pričam, ali je čudno što usprkos tome pokušavate prodati priču o našim i njihovim zločincima.
koliko je to kila jebenog mozga?
sitting_bull-
2015-09-28
Kolega, opet klasicna indoktriranost ali ono do kosti. Sami si uskacete u usta. Simbolicki osudilo ustashke zlocine.... Pustiti udbaske nalogodavce jer su stari???? Kako ovo povezati. Ja ne mogu ali vi i izgleda dosta u DNRH moze. UDBA ne treba osuditi, makar na simbolicnkoj razini?????? u DNRH. Ova dva UDBA-ska monstruma su ok i pomilovanjem treba u stvari rehabilirati UDBA, dati joj pravo gradjanstva ili sto vec. Da se vratimo na neke druge paralele. Socijalisticka YU/DNRH je bila nedemokratska - antidemokratska zemlja vodena od diktatora i podloznih mu sluzb. Monopol na silu je imao samo diktator. Izuzetno nasilan sustav, narocito prvih desetak godina nakon WWll, poslije je umivan, diktator je skinuo uniformu , obukao odijelo i od nepismanog kmeta iz Kumrovca postao klavirski genij????? Kalkuliram da bi isto uradio i Pavelic da je potrajao. Problem svih sta zive na tim prostorima je da su bili dio ili samo zivjeli u tom i takovom sustavu. Tko ce priznati da je kurvin sin????? Ma ne , polupismeni kovac je svirao koncerte na klaviru i natezao SL za cice. Ides....Kila jebenog mozga...sitting_bull wrote:kolega, uspoređujete neusporedivo.abraham wrote:
Kolega, odite se umiti.... Naime drzavni tuzilac tj Nobilo je progonio covjeka starijeg od ova dva krvanika. Nikoga osobno nije ubio i na kraju je (s pravom) osudjen. Nisu mu uzete nikakove olakotne okolnosti, starost, alzhaimer i sl. Cak su morali i laznog svjedoka da mu podmecu (onaj musliman sta je bio kao sofer). Koji jebeni mentalni sklop. Zlocinci u rangu Artukovica su sada stari???? Oni sta su ih pobili , prognali i cije su obitelji starali nisu stari i ne trebaju satisfakciju. Zasto??? Artukovic je njihov zlocinaca a ovo su nasi: Koja jebena kila mozga.....
artuković nije bio osuđen dok nije završilo suđenje koje i jeste bilo organizirano kako bi se i simbolički osudilo ustaške zločine u kojima je sudjelovao kao organizator.
niti perković niti mustač nikoga nisu osobno ubili tako da je vaša uporaba riječi krvnik promašena ukoliko ste s njom željeli naglasiti razliku između artukovića i ove dvojice.
poslije suđenja i artuković i perković i mustač su osuđeni zločinci.
znam da razumijete o čemu pričam, ali je čudno što usprkos tome pokušavate prodati priču o našim i njihovim zločincima.
koliko je to kila jebenog mozga?
2014-04-14
Pogledajte samo onog udbasa sta stalno gostuje po desnim podcastima..... Simpa covo, jelte.... Unistavo ljudima sudbone, cijelim obiteljima.. Kada je zagustilo sjetio se da je Hrvat. I to Veeellliiikkkiiiii. Jebo ga Marko sta ga zove i na taj nacin daje cijeloj udbi neki ljudski lik tj gradjansvo... Tip je gad i treba ga izolirati ako ne nesta gore.... Kovacevicevu urnu nema tko pokupiti???? Nema nikoga... Zasto???? Mozda je i ovaj UDBA-a imao svoj udio u unistavanju Kovacevivcevog zivota??????Bilo kako bilo eto simpa covo, umirovljenik koji se eto sada kaje i posipa pepelom. Mars u pizdu materinu....
2014-04-14
kolega, razvidno je kako ne želite prihvatiti činjenicu da su perković i mustač osuđeni za nedjela u prošlosti, a artuković nije bio.
dakle, udba je barem simbolično osuđena kao zločinačka organizacija kažnjavanjem perkovića i mustača.
druga je stvar što kao pojedinci u svojoj biografiji imaju upisano i razdoblje u kojem su na neki način činili dobra djela za hrvatsku. i što s tim? zaboraviti, nije postojalo, postojao je samo udbaški mr.hyde, a to što je kakav god bio oživio i dr.jekyll koji je bio na korist hrvatskoj nikom ništa.
pripisujete meni indoktriniranost, a pišete kao da ste odgajani u hrvatskim katoličkim misijama u kanadi, ili argentini.
artuković je bio simbol zločinačkog ndh režima i kao takvom mu je suđeno kad je postao dostupan.
prije toga je u miru i s obitelji proživio život, a priveden je kad je, realno, još samo vegetirao.
usporedbe koje potežete između režima u prošlosti s današnjim kriterijima demokratskih sloboda su promašene.
u usporedbi sa zemljama tadašnjeg varšavskog pakta ex-yu je bila demokracija par excellence.
kako bi onda ocijenili vrijeme iz doba inkvizicije u usporedbi s današnjom situacijom?
promašili ste seo fudbal.
logičnija bi bila usporedba autoritarnog režima anemičnog đubreta u kojoj su i pravosuđe i tužilaštvo pod kontrolom zločinačke organizacije imenom hdz, a jedino nad hrvatskom vojskom tu kontrolu nemaju i zato anemičaru i ekipi oko njega smeta predsjednik milanović kako bi u potpunosti zaživjela anemičareva sintagma "ja mogu što ja hoću".
dakle, udba je barem simbolično osuđena kao zločinačka organizacija kažnjavanjem perkovića i mustača.
druga je stvar što kao pojedinci u svojoj biografiji imaju upisano i razdoblje u kojem su na neki način činili dobra djela za hrvatsku. i što s tim? zaboraviti, nije postojalo, postojao je samo udbaški mr.hyde, a to što je kakav god bio oživio i dr.jekyll koji je bio na korist hrvatskoj nikom ništa.
pripisujete meni indoktriniranost, a pišete kao da ste odgajani u hrvatskim katoličkim misijama u kanadi, ili argentini.
artuković je bio simbol zločinačkog ndh režima i kao takvom mu je suđeno kad je postao dostupan.
prije toga je u miru i s obitelji proživio život, a priveden je kad je, realno, još samo vegetirao.
usporedbe koje potežete između režima u prošlosti s današnjim kriterijima demokratskih sloboda su promašene.
u usporedbi sa zemljama tadašnjeg varšavskog pakta ex-yu je bila demokracija par excellence.
kako bi onda ocijenili vrijeme iz doba inkvizicije u usporedbi s današnjom situacijom?
promašili ste seo fudbal.
logičnija bi bila usporedba autoritarnog režima anemičnog đubreta u kojoj su i pravosuđe i tužilaštvo pod kontrolom zločinačke organizacije imenom hdz, a jedino nad hrvatskom vojskom tu kontrolu nemaju i zato anemičaru i ekipi oko njega smeta predsjednik milanović kako bi u potpunosti zaživjela anemičareva sintagma "ja mogu što ja hoću".
sitting_bull-
2015-09-28
tebe isto treba zatvorit i bacit kljucsitting_bull wrote:viđe junaka!michaellcmacha wrote:ja ti nisam neki veliki vjernik, evo to ti mogu potvrditi i tu veći vjernici od mene s kojima sam dobar... poštujem i dajem za pravo svakom da se sa vjerom saživi kako tko želi i osjeća... ja imam svoj stav i ne znam kako si mene uklopio u to što iznosiš... bit će da te pere nervoza... jer znaš da su dvije trećine doživotne jako dugo i predugo... ali u svakom slučaju je pravedno da odsluže dvije trećine pa da se onda ide u razmatranje pomilovanja i puštanja na slobodu... sada bi to bilo preuranjeno, a i očito je da je cilj napraviti što je moguće više interne štete hrvatskom društvu...sitting_bull wrote:eto, još se jedan pravi hrvatski kršćanin javio na mladi uskrs.michaellcmacha wrote:pa dobro u čemu je problem... nek odsluže dvije trećine kazne i onda nek ih pomiluje, to je ionako uobičajena procedura... nobilo bi taj zahtjev trebao podnijeti negdje 2299. godine i ja vjerujem da nikakvih problema neće biti oko pomilovanja i puštanja na slobodu, hrvatskih zaslužnika jose i zdravkićaMDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smrt je nešto sasvim prirodno. Osjećaj je vrlo ugodan. Ja vam to mogu posvjedočiti iz prve ruke.
2014-04-19
Ja bi stvarno trebao početi naplaćivati predviđanja. Ima jače od 10 godina što sam govorio na forumu da će doći trenutak kad sam naj-hrvatima govorio da će doći trenutak da će iste generale koje su kucali u zvijezde proklinjati.
Guest- Guest
mnogi su bili teroristi, kriminalci i dužnici iz 2. ratamichaellcmacha wrote:ne nekoga nego mnogeMDMiridije wrote:Ovdje na kraju ako je suditi po razgovorima koji se vode ispada najmanje bitno što su ovi ubili nekoga.
tak da
nemere se sve zločince u heroje pretvoriti
sjećam se da su 70.tih gdina na obali postavljali ti naši domoljubi mine po obali Jadrana
u Opatiji je bio jedan od meno poznatih turističkih šefova svjedokom potrage bombe postavljane u nekom WCeju, bilo je to ciljano da se naša obala načini nesigurnom
Sora wrote:mnogi su bili teroristi, kriminalci i dužnici iz 2. ratamichaellcmacha wrote:ne nekoga nego mnogeMDMiridije wrote:Ovdje na kraju ako je suditi po razgovorima koji se vode ispada najmanje bitno što su ovi ubili nekoga.
tak da
sjećam se da su 70.tih gdina na obali postavljali ti naši domoljubi mine po obali Jadrana
u Opatiji je bio jedan od meno poznatih turističkih šefova svjedokom potrage bombe postavljane u nekom WCeju, bilo je to ciljano da se naša obala načini nesigurnom
Mozda neki Italijanski diverzant
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
osobno mislim da Hrvatska stvarno svakim danom pokazuje da je slučajna država
i u ovom primjeru
ovdje se radi o sukobu iseljene i domaće kljentele kojoj je je politika razbibriga, a od nje nema baš nitko nikakve koristi
tak da jedino mogu pratiti s divljenjem ODSUSTVO IKOJE hrvatske autohtone, suverene , samostalne i državne polotike u slučaju Perković Mustač
i još nešto -kad nama veliki brat zaprijeti prstom, useremo se mam
kako se vidi svakim danom se tone na smetlištu povijesti sve više
i u ovom primjeru
ovdje se radi o sukobu iseljene i domaće kljentele kojoj je je politika razbibriga, a od nje nema baš nitko nikakve koristi
tak da jedino mogu pratiti s divljenjem ODSUSTVO IKOJE hrvatske autohtone, suverene , samostalne i državne polotike u slučaju Perković Mustač
i još nešto -kad nama veliki brat zaprijeti prstom, useremo se mam
kako se vidi svakim danom se tone na smetlištu povijesti sve više
hrvatska politika neprestano ovisi o svima drugima osim o sebi samoj
o Briselu
o Mostaru
o Berlinu
o Kijevu
o SAD...
pljuv
jbt. koja sramota smo jer kad se sjetim kako je Tito bio meštar za tu vanjsku politiku , dođe mi suza na oko
pa
pljuc
o Briselu
o Mostaru
o Berlinu
o Kijevu
o SAD...
pljuv
jbt. koja sramota smo jer kad se sjetim kako je Tito bio meštar za tu vanjsku politiku , dođe mi suza na oko
pa
pljuc
ma daSerbinho-3 wrote:Sora wrote:mnogi su bili teroristi, kriminalci i dužnici iz 2. ratamichaellcmacha wrote:ne nekoga nego mnogeMDMiridije wrote:Ovdje na kraju ako je suditi po razgovorima koji se vode ispada najmanje bitno što su ovi ubili nekoga.
tak da
Mozda neki Italijanski diverzant
možda Brigatte Rosse
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Doživotni zatvor za Perkovića i Mustača
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
Page 19 of 21