Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
Page 17 of 21
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Gotovina i generali traže pomilovanje Perkovića i Mustača
michaellcmacha wrote:moj kum darko babić je poginuo u dubrovniku, tj kad se oslobađalo dubrovačko zaleđe... bio je dragovoljac, desne političke orijentacije, zagrepčanac... knežija, nije bio kriminalac, studirao šumarstvoMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:michaellcmacha wrote:to nije točno, lijevi su se u rat uključivali temeljem mobilizacijskih poziva u listopadu 1991 i odmah po dolasku gledali kako da se demobiliziraju, a to su i radili jer su im prijatelji uglavnom bili po uredima za obranu i tu su si sređivali da se vrate raditi... zato su njihovi angažmani u vojsci bili po mjesec dva ili tri... i onda još eventualno za oluju... a desničari uglavnom imaju po 1500+ dana u borbenom sektoru plus većinu oslobodilačkih operacija... opravo obrnuto za ljevičare su ratni putevi frizirani... tipa profesor hrvoje klasa... sekunde nije bio u ratu, jedne sekunde, a upravo u vrijeme milanovićevog mandata je dolazio u upravu kod ZS, koji mu je frizirao učeđće u dr pod fol da je bio pričuvni policajac po punktovima a on ako je jednom se prištekao ekipi kod trokuće i s njima veče na punktu proveo, cugajući...sitting_bull wrote:nisi odgovorio na pitanja.vuksadinare wrote:glup si....tko je bio tad u vlasti...1991?...bad blue boysi,torcida,paraga,parađik,barišić,gavran....bili su manolic,boljkovac,perkovic,mustac,mesic,nobilo,babac,gregurić..blize medusitting_bull wrote:tko je to napisao?vuksadinare wrote:zanimljiv sam komentar procitao..tuđmanova pomirba - 'Dok su lijevi bili na vlasti i bavili se privatizacijom i pozicijama desni su bili na fronti'
netko iz minkenske bojne?
kako je onda moguće da je hdz na vlasti?
hdz je ljevica?
škoro je desnica?
c, jebote.
ponašaš se kao anemično đubre u saboru: što god ga se pita, on tjera svoje. tako i ti.
na frontu su bili svi koji su željeli obraniti hrvatsku, lijevi i desni.
razlika je bila u tome što su desni svoje prisustvo stavljali na sva zvona, a lijevi su svoje odradili i vratili se kući.
zato danas u udrugama branitelja dominiraju desnica i desno orijentirani članovi, s tim da je barem za polovicu ratni put friziran kako bi imali beneficije.
također, zaboravio si napisati kako je tuđman tada bio predsjednik hrvatske.
Primjera radi na više slučajnih prigoda gdje smo bili ekipa i ja na nekim prigodama ovim onim..-nebitno, je bio muk kada bi došlo do priče o ratnim putevima i akcijama koje je netko proživio. Budući da me poiznaješ i da znaš da nikada nisam djelio branitelje ma gdje god ratovali i da volim saslušati svačiju storiju no kod ovih lijevioh klipana bi uvijek nastao muk i pokušaj skretanja u druge vode. Nemali broj puta smo ih i isprovocirali tipa pa daj ime nekoga pa ćemo saznati već o čemu se radi, naravno krene trolanje i kilometrima naširoko i sve ti postane jasno- banda uglavnom nema dana ratišta ali eto zahvaljujući perkoviću, mustaču, i sličnim bitangama koje su se provukle kroz sustav i takve bitange su se dočepale braniteljskih činova i mirovina i takvi se još usude i svima sipati svu pamet svijeta koeju su popili pljačkajući sve ono nšto su im razni manolići omogućili.
Evo ja imam jedan primjer pomalo drugačiji. U Dubrovniku su utekli i lijevi i desni
Ha? Šta nije on iz Metkovića bio?
Guest- Guest
ne, to je bio fakin sa trešnjevke, knežija... 25 godina, 67. godišteMDMiridije wrote:michaellcmacha wrote:moj kum darko babić je poginuo u dubrovniku, tj kad se oslobađalo dubrovačko zaleđe... bio je dragovoljac, desne političke orijentacije, zagrepčanac... knežija, nije bio kriminalac, studirao šumarstvoMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:michaellcmacha wrote:to nije točno, lijevi su se u rat uključivali temeljem mobilizacijskih poziva u listopadu 1991 i odmah po dolasku gledali kako da se demobiliziraju, a to su i radili jer su im prijatelji uglavnom bili po uredima za obranu i tu su si sređivali da se vrate raditi... zato su njihovi angažmani u vojsci bili po mjesec dva ili tri... i onda još eventualno za oluju... a desničari uglavnom imaju po 1500+ dana u borbenom sektoru plus većinu oslobodilačkih operacija... opravo obrnuto za ljevičare su ratni putevi frizirani... tipa profesor hrvoje klasa... sekunde nije bio u ratu, jedne sekunde, a upravo u vrijeme milanovićevog mandata je dolazio u upravu kod ZS, koji mu je frizirao učeđće u dr pod fol da je bio pričuvni policajac po punktovima a on ako je jednom se prištekao ekipi kod trokuće i s njima veče na punktu proveo, cugajući...sitting_bull wrote:nisi odgovorio na pitanja.vuksadinare wrote:glup si....tko je bio tad u vlasti...1991?...bad blue boysi,torcida,paraga,parađik,barišić,gavran....bili su manolic,boljkovac,perkovic,mustac,mesic,nobilo,babac,gregurić..blize medusitting_bull wrote:tko je to napisao?vuksadinare wrote:zanimljiv sam komentar procitao..tuđmanova pomirba - 'Dok su lijevi bili na vlasti i bavili se privatizacijom i pozicijama desni su bili na fronti'
hdz je ljevica?
škoro je desnica?
c, jebote.
ponašaš se kao anemično đubre u saboru: što god ga se pita, on tjera svoje. tako i ti.
razlika je bila u tome što su desni svoje prisustvo stavljali na sva zvona, a lijevi su svoje odradili i vratili se kući.
zato danas u udrugama branitelja dominiraju desnica i desno orijentirani članovi, s tim da je barem za polovicu ratni put friziran kako bi imali beneficije.
Primjera radi na više slučajnih prigoda gdje smo bili ekipa i ja na nekim prigodama ovim onim..-nebitno, je bio muk kada bi došlo do priče o ratnim putevima i akcijama koje je netko proživio. Budući da me poiznaješ i da znaš da nikada nisam djelio branitelje ma gdje god ratovali i da volim saslušati svačiju storiju no kod ovih lijevioh klipana bi uvijek nastao muk i pokušaj skretanja u druge vode. Nemali broj puta smo ih i isprovocirali tipa pa daj ime nekoga pa ćemo saznati već o čemu se radi, naravno krene trolanje i kilometrima naširoko i sve ti postane jasno- banda uglavnom nema dana ratišta ali eto zahvaljujući perkoviću, mustaču, i sličnim bitangama koje su se provukle kroz sustav i takve bitange su se dočepale braniteljskih činova i mirovina i takvi se još usude i svima sipati svu pamet svijeta koeju su popili pljačkajući sve ono nšto su im razni manolići omogućili.
Evo ja imam jedan primjer pomalo drugačiji. U Dubrovniku su utekli i lijevi i desni
2015-08-08
eto ja u Supetru drugu godinu na sezoni i zdrmalo ga samo tako... bili mi malo smiješni ovi ispod moje zgrade, izletjeli van sa dekom prek ramena... sjetim se odmah kako smo mi onomad pobjegli iz kuća, a pred noć bi ne bi ušli u kuću po kakvu deku da se ne pozmrzavamo vani...cassanowa wrote:Ja na Braču cijelo djetinjstvo proveo i nikad nisam doživio potres.michaellcmacha wrote:heh, "kod mene" na Braču je lijepo streslo... ja kud god, potres za mnom... :)cassanowa wrote:Prije par minuta je ovdje kod mene bubnio potres. Možda su se stvari promjenile.:))MDMiridije wrote:Usput ovako laički.
Svi koji na ovome forumu spominju lexiliume,praxitene,apaurine i slično u negativnome kontekstu. Stvarno ne činite nikome uslugu na duge pruge
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/jaki-potres-u-dalmaciji-1186543
Izgleda da je Crna Gora najebala...
2015-08-08
sitting_bull wrote:od četiri milijuna hrvata, ili građana hrvatske, koliko ih je po tvom mišljenju normalno, a koliko je ubojica među njima?Ulpijan wrote:
Valjda ne mislite da se mogu pomiriti normalni ljudi i ubojice?
Pitanje ti je navlakuša. Ne može biti "pomirbe" sa elementarnim kriminalcima pa sada eto to što je netko ubojica je ok jer svi smo ista govna (naravno kada to nekome odgovara).
To uopće nije pitanje lustracije kao opsesije desnih ekstremista, treba procesuirati i sankcionirati kriminal i zločin.
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
I ovdje preko bare je dobro ljuljalo jedno 15-ak sekundi. Ja sam samo gledao u plafon.michaellcmacha wrote:eto ja u Supetru drugu godinu na sezoni i zdrmalo ga samo tako... bili mi malo smiješni ovi ispod moje zgrade, izletjeli van sa dekom prek ramena... sjetim se odmah kako smo mi onomad pobjegli iz kuća, a pred noć bi ne bi ušli u kuću po kakvu deku da se ne pozmrzavamo vani...cassanowa wrote:Ja na Braču cijelo djetinjstvo proveo i nikad nisam doživio potres.michaellcmacha wrote:heh, "kod mene" na Braču je lijepo streslo... ja kud god, potres za mnom... :)cassanowa wrote:Prije par minuta je ovdje kod mene bubnio potres. Možda su se stvari promjenile.:))MDMiridije wrote:Usput ovako laički.
Svi koji na ovome forumu spominju lexiliume,praxitene,apaurine i slično u negativnome kontekstu. Stvarno ne činite nikome uslugu na duge pruge
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/jaki-potres-u-dalmaciji-1186543
Izgleda da je Crna Gora najebala...
BTW, kad si već u Supetru valjda si vidio onaj nogometi stadiončić...Tamo sam ti ja igrao 5 godina za juniore NK Jadran (S).
Seniori se prvi put u povijesti ove sezone nisu takmićii u ŽNL, jer nema novaca. SDP-ovka na vlasti uništila im je sport..
Guest- Guest
ne, pitanje nije navlakuša, nego samo ukazuje na apsurde koje režimski mediji i vrhuška izvršne vlasti serviraju hrvatskoj javnosti.Ulpijan wrote:sitting_bull wrote:od četiri milijuna hrvata, ili građana hrvatske, koliko ih je po tvom mišljenju normalno, a koliko je ubojica među njima?Ulpijan wrote:
Valjda ne mislite da se mogu pomiriti normalni ljudi i ubojice?
Pitanje ti je navlakuša. Ne može biti "pomirbe" sa elementarnim kriminalcima pa sada eto to što je netko ubojica je ok jer svi smo ista govna (naravno kada to nekome odgovara).
To uopće nije pitanje lustracije kao opsesije desnih ekstremista, treba procesuirati i sankcionirati kriminal i zločin.
riječ je o tome da su mnogi u vrhu, ili vrlo bliski vrhu vlasti zainteresirani da perković i mustač ostanu u zatvoru kako javnost ne bi saznala stvari neugodne za tu ekipu, posebice za vladimira šeksa i još nekolicinu poznatih suradnika udba-e koji su kao i perković i mustač bili dio vrha vlasti kod franje tuđmana.
činjenica je kako je riječ o vrlo malom broju ljudi zbog kojih su se hdz i aktualna vlast digli na stražnje noge i zbog kojih su spremni stigmatizirati sve koji nisu na njihovoj liniji.
nevjerojatno je što se danas može čuti o generalu gotovini, gotovo pa da je proglašen izdajnikom, a još je nevjerojatnije što kaptol kao najveći sljednik isusova nauka šuti kao zadnja kurva koje se kao ne tiče ni pitanje milosrđa ni pitanje oprosta.
ako je to pitanje u slučaju norac apsolvirano tako da je norac pomilovan - i neka je, a u osnovi je riječ o istoj vrsti kaznenog djela, zašto se sada bježi od tog čina milosrđa i oprosta i inzistira na oko za oko, zub za zub starozavjetnom principu?
dakle: u slučaju norac je isto bilo u pitanju procesuiranje i sankcioniranje zločina kao i u slučaju perković-mustač (s tim da perković i mustač nisu bili izvršitelji, a norac jeste).
što to hdz i vrh režima sad žele pokazati?
žele li potvrditi anemičarevu maksimu "ja mogu što ja hoću" pa sukladno tome politički zloupotrijebiti svoju poziciju kako bi se do kraja obračunali s ljudima koje smatraju opasnim po neke u vrhu aktalne vlasti i one bliske vrhu vlasti?
ponavljam citat iz pisma generala gotovine:
"Držim da o gladi može govoriti siromah, o ratu onaj koji ga je proživio – bilo kao civil, bilo kao vojnik. O slobodi onaj, koji ju je jednom izgubio, bio u okovima i živio u tamnici, o pravdi oni, koji su otrpjeli nepravdu.
Danas su glasni teoretičari, koji imaju mišljenje o svemu – bilo bi dobro da se nauče slušati i čuti onog iz druge perspektive – ostati ponizni i, ako su vjernici, zahvaliti Gospodinu što su pošteđeni osobnog iskustva onog o čemu govore."
pogledaj tko je danas najglasniji u medijima pa ćeš vidjeti kako je riječ o od strane hdz-a politički orkestriranim istupima od kojima tek rijetki udovoljavaju ponekom od u pismu generala gotovine navedenom životnom iskustvu.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
riječ je o tome da su mnogi u vrhu, ili vrlo bliski vrhu vlasti zainteresirani da perković i mustač ostanu u zatvoru kako javnost ne bi saznala stvari neugodne za tu ekipu, posebice za vladimira šeksa i još nekolicinu poznatih suradnika udba-e koji su kao i perković i mustač bili dio vrha vlasti kod franje tuđmana.
činjenica je kako je riječ o vrlo malom broju ljudi zbog kojih su se hdz i aktualna vlast digli na stražnje noge i zbog kojih su spremni stigmatizirati sve koji nisu na njihovoj liniji.
nevjerojatno je što se danas može čuti o generalu gotovini, gotovo pa da je proglašen izdajnikom, a još je nevjerojatnije što kaptol kao najveći sljednik isusova nauka šuti kao zadnja kurva koje se kao ne tiče ni pitanje milosrđa ni pitanje oprosta.
ako je to pitanje u slučaju norac apsolvirano tako da je norac pomilovan - i neka je, a u osnovi je riječ o istoj vrsti kaznenog djela, zašto se sada bježi od tog čina milosrđa i oprosta i inzistira na oko za oko, zub za zub starozavjetnom principu?
dakle: u slučaju norac je isto bilo u pitanju procesuiranje i sankcioniranje zločina kao i u slučaju perković-mustač (s tim da perković i mustač nisu bili izvršitelji, a norac jeste).
što to hdz i vrh režima sad žele pokazati?
žele li potvrditi anemičarevu maksimu "ja mogu što ja hoću" pa sukladno tome politički zloupotrijebiti svoju poziciju kako bi se do kraja obračunali s ljudima koje smatraju opasnim po neke u vrhu aktalne vlasti i one bliske vrhu vlasti?
ponavljam citat iz pisma generala gotovine:
"Držim da o gladi može govoriti siromah, o ratu onaj koji ga je proživio – bilo kao civil, bilo kao vojnik. O slobodi onaj, koji ju je jednom izgubio, bio u okovima i živio u tamnici, o pravdi oni, koji su otrpjeli nepravdu.
Danas su glasni teoretičari, koji imaju mišljenje o svemu – bilo bi dobro da se nauče slušati i čuti onog iz druge perspektive – ostati ponizni i, ako su vjernici, zahvaliti Gospodinu što su pošteđeni osobnog iskustva onog o čemu govore."
pogledaj tko je danas najglasniji u medijima pa ćeš vidjeti kako je riječ o od strane hdz-a politički orkestriranim istupima od kojima tek rijetki udovoljavaju ponekom od u pismu generala gotovine navedenom životnom iskustvu.
Vrtiš se oko vlasti i oporbe u nekom vlastitom filmu iz nekih tebi znanih emotivnih poriva. Mustač i Perkovič ne mogu govoriti o Šeksu iz zatvora, ali pomilovanje i kontakte s generalima, predsjendicima i medijima preko najbogatijeg odjetnika u Hrvatskoj mogu imati? Tu priču se ne može prodati ni djetetu i jedino objašnjenje je emotivni navijački poriv iz tko zna kojih razloga (u Hrvatskoj najčešće emotivno-obiteljskih razloga). Ovo nije priča o nezaštićenima Perkoviću i Mustaču, ne radi se o sirotinji na društvenoj margini nego vrlo moćnim i utjecajnim ljudima u svim sistemima. Prije nekoliko godina pričalo se i da će isti odati državne tajne strancima sada kada su u zatvoru. To si i sam tvrdio. I što je bilo od toga? Norac pomilovanje nije dobio pa ne znam čemu usporedba, a i da ga jest dobio takvo što je također problem jer se radi o presuiđenom ubojici, bez obzira na naše emotivne ocjene cijelog tog kontektsta obrambenog Domovinskog rata. Pomilovanje Norca štetilo bi i percepciji Hrvatske, ali što je važnije pomirbi među ljudima i daljnjoj normalizaciji života (među Hrvatima i Srbima). Na isti način ovo šteti jer za zločine ipak treba odgovarati, a ne tražiti ekstrajuridičke načine da se izbjegne kazna, pogotovo ne za moćne i utjecajne pojedince. Naravno, pri tome je druga vrsta navijačke priče nekoga diskvalificirati zbog tog stava. Gotovina i bilo tko drugi na njega ima pravo, ali taj stav je naprosto pogrešan i šalje poruku da se za zločin može ne odgovarati ovisno o tome koliko je jak milje kojem pripadate.
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
michaellcmacha wrote:ne, to je bio fakin sa trešnjevke, knežija... 25 godina, 67. godišteMDMiridije wrote:michaellcmacha wrote:moj kum darko babić je poginuo u dubrovniku, tj kad se oslobađalo dubrovačko zaleđe... bio je dragovoljac, desne političke orijentacije, zagrepčanac... knežija, nije bio kriminalac, studirao šumarstvoMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:michaellcmacha wrote:to nije točno, lijevi su se u rat uključivali temeljem mobilizacijskih poziva u listopadu 1991 i odmah po dolasku gledali kako da se demobiliziraju, a to su i radili jer su im prijatelji uglavnom bili po uredima za obranu i tu su si sređivali da se vrate raditi... zato su njihovi angažmani u vojsci bili po mjesec dva ili tri... i onda još eventualno za oluju... a desničari uglavnom imaju po 1500+ dana u borbenom sektoru plus većinu oslobodilačkih operacija... opravo obrnuto za ljevičare su ratni putevi frizirani... tipa profesor hrvoje klasa... sekunde nije bio u ratu, jedne sekunde, a upravo u vrijeme milanovićevog mandata je dolazio u upravu kod ZS, koji mu je frizirao učeđće u dr pod fol da je bio pričuvni policajac po punktovima a on ako je jednom se prištekao ekipi kod trokuće i s njima veče na punktu proveo, cugajući...sitting_bull wrote:nisi odgovorio na pitanja.vuksadinare wrote:glup si....tko je bio tad u vlasti...1991?...bad blue boysi,torcida,paraga,parađik,barišić,gavran....bili su manolic,boljkovac,perkovic,mustac,mesic,nobilo,babac,gregurić..blize medusitting_bull wrote:tko je to napisao?vuksadinare wrote:zanimljiv sam komentar procitao..tuđmanova pomirba - 'Dok su lijevi bili na vlasti i bavili se privatizacijom i pozicijama desni su bili na fronti'
hdz je ljevica?
škoro je desnica?
c, jebote.
Moj zajeb, prvo mi prode kroz glavu jer ima isto ime i prezime isto poginuo covjek na juznome ali ovoga su ubili 1991. Isto ime i prezime ali 63-e godište. Zato me vuklo da nije to isti čovjek.
Guest- Guest
IOva tema otišla je na nivo djece u nižim razredima osnovnih škola.
Ja sam najjači. Ne, najjači je Marko. Ne, Marko je neki dan rekao da je ipak najjači Igor. Da,ali Marko je najbolji u nogometu,on je već 2 godine u pionirima Dinama. Ne ,nego Zagreba. Zoran kaže da je otišao u Hajduk. Moj tata je trebao potpisati za Hajduk...
Ja sam najjači. Ne, najjači je Marko. Ne, Marko je neki dan rekao da je ipak najjači Igor. Da,ali Marko je najbolji u nogometu,on je već 2 godine u pionirima Dinama. Ne ,nego Zagreba. Zoran kaže da je otišao u Hajduk. Moj tata je trebao potpisati za Hajduk...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajd abolirani, odjebi.jastreb wrote:IOva tema otišla je na nivo djece u nižim razredima osnovnih škola.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ajd abolirani, odjebi.jastreb wrote:IOva tema otišla je na nivo djece u nižim razredima osnovnih škola.
di si pederu kad navratiš da odemo na pivu
bio sam dva dana.marcellus wrote:veber wrote:ajd abolirani, odjebi.jastreb wrote:IOva tema otišla je na nivo djece u nižim razredima osnovnih škola.
prije srpnja ne mislim dolazit.
ako mi dođe mala, ne bum do božića.
tako da pivo visi u zraku.
pederu.
veber-
2014-12-30
Mogu ja? Stalno sam skoro u Zg,ali piva ne dolazi u obzir ,budući ne pijem,pa ću popit kaj drugo.marcellus wrote:veber wrote:ajd abolirani, odjebi.jastreb wrote:IOva tema otišla je na nivo djece u nižim razredima osnovnih škola.
2014-04-22
Buduć je vas većina ovdje iz Zg,a ja ne živim u GGSH,nisam uspio nikog upoznat.
No kako sam u posljednje 2-3 godine skoro svaki vikend,svetac,blagdan u ZG mogao bih se s nekim naći na pijači.
Red bi bio da se upoznamo u živo.
Može?
No kako sam u posljednje 2-3 godine skoro svaki vikend,svetac,blagdan u ZG mogao bih se s nekim naći na pijači.
Može?
2014-04-22
jastreb wrote:Buduć je vas većina ovdje iz Zg,a ja ne živim u GGSH,nisam uspio nikog upoznat.
Može?
Ja se u zadnje vrijeme nađem samo s nekima koji mi ili prijete ili me šalju u vražju mater. Savjetovalo me da se treba sa svakim problemom direktno susresti. Uz par masnica,fraktura i povrijeđen ego...nisam puno toga dobio kad se promatra čitav paket
Guest- Guest
Ja znam samo Soru.MDMiridije wrote:jastreb wrote:Buduć je vas većina ovdje iz Zg,a ja ne živim u GGSH,nisam uspio nikog upoznat.
Može?
Ja se u zadnje vrijeme nađem samo s nekima koji mi ili prijete ili me šalju u vražju mater. Savjetovalo me da se treba sa svakim problemom direktno susresti. Uz par masnica,fraktura i povrijeđen ego...nisam puno toga dobio kad se promatra čitav paket
Trebao sam se nac sa Bugijem,ali do toga nije doslo.
2014-04-22
Ja sam sa starog foruma upoznao masu ljudi. Još najmanje s politike. Jebote s nogometa sam valjda 30-40 ljudi upoznao. S jednim sam se i u marici vozio skupa. Šupak je na kraju potpisao, ja nisam. Mene tata izvukao
Guest- Guest
Ne budi lud...Znam ja te šeme.jastreb wrote:Buduć je vas većina ovdje iz Zg,a ja ne živim u GGSH,nisam uspio nikog upoznat.
Može?
Svi će buljit u pametni telefon...To ja mrzim.
Guest- Guest
Umro.MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Šta bi s bugatijem btw?
dijagram-
2015-08-09
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Doživotni zatvor za Perkovića i Mustača
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu
Page 17 of 21