Ruska invazija na Ukrajinu
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ajme idem otić na onaj srpski vojni forum slušati kmečanje.. malo kasnije neka ukucan dvi tri linije koda prvo
AssadNaPodmornici- Posts : 22270
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ali pazi ovo.. Ukrainci su prije staljinovog gladomora na tim područjima čak i bili etnička većina :D i na rostovu na donu i dole prema kavkazu(zanimljivo na krimu nikada) aj daj mi ponovo link od strealkovog telegrama da ga otvorim sada na desktopu dok sam na laptopu , dobar život kodiram jedan svoj projekt za završni rat, kao sustav umjetne inteligencije koji predviđa dali će nekome dati kredit ili ne, i surfan ovaj nesretni rat u ukrainiHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a slušaj i ja bih želio da stane rat. i mislim da stoji to da ako se rat oduži na više mjeseci ili koju godinu, a ukrainci nastave biti ovako "nabrijani", da će sa vremenom ući u Herson, rokati će po Donbasu, približavati se Mariopolu, čak i sam Krim staviti pod domet svoje artiljerije, to je sasvim realno - a onda bi Rusi mogli prijetiti nuklearnim oružjem
Strelkov vidim predviđa da će Ukrajina zauzeti Kursk, Brijansk, Belgrod.
Vidim čak predviđa i propast ove najavljene ofenzive u Donbasu, na osnovu informacija sa terena.
Nakon toga Ukrajina ide u ofenzivu duž čitave granice.
Tad očekuje paničnu predaju "kremaljskog gnoma".
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
daj mi njegov telegram.. ovdje ga stavi..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ali pazi ovo.. Ukrainci su prije staljinovog gladomora na tim područjima čak i bili etnička većina :D i na rostovu na donu i dole prema kavkazu(zanimljivo na krimu nikada) aj daj mi ponovo link od strealkovog telegrama da ga otvorim sada na desktopu dok sam na laptopu , dobar život kodiram jedan svoj projekt za završni rat, kao sustav umjetne inteligencije koji predviđa dali će nekome dati kredit ili ne, i surfan ovaj nesretni rat u ukrainiHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a slušaj i ja bih želio da stane rat. i mislim da stoji to da ako se rat oduži na više mjeseci ili koju godinu, a ukrainci nastave biti ovako "nabrijani", da će sa vremenom ući u Herson, rokati će po Donbasu, približavati se Mariopolu, čak i sam Krim staviti pod domet svoje artiljerije, to je sasvim realno - a onda bi Rusi mogli prijetiti nuklearnim oružjem
Vidim čak predviđa i propast ove najavljene ofenzive u Donbasu, na osnovu informacija sa terena.
p.s ipak strealkov mora biti malo pažljiv, da ga ne bi progutala noć.. u rusiji trenutno nije popularno kritizirati vlast.
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ali pazi ovo.. Ukrainci su prije staljinovog gladomora na tim područjima čak i bili etnička većina :D i na rostovu na donu i dole prema kavkazu(zanimljivo na krimu nikada) aj daj mi ponovo link od strealkovog telegrama da ga otvorim sada na desktopu dok sam na laptopu , dobar život kodiram jedan svoj projekt za završni rat, kao sustav umjetne inteligencije koji predviđa dali će nekome dati kredit ili ne, i surfan ovaj nesretni rat u ukrainiHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a slušaj i ja bih želio da stane rat. i mislim da stoji to da ako se rat oduži na više mjeseci ili koju godinu, a ukrainci nastave biti ovako "nabrijani", da će sa vremenom ući u Herson, rokati će po Donbasu, približavati se Mariopolu, čak i sam Krim staviti pod domet svoje artiljerije, to je sasvim realno - a onda bi Rusi mogli prijetiti nuklearnim oružjem
Ako su svime tesko frustrirani navijaci kako nece biti Strelkov.
Razumljiva reakcija.
Tesko razocarenje svim potezima Putina.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:daj mi njegov telegram.. ovdje ga stavi..Hektorović wrote:Tad očekuje paničnu predaju "kremaljskog gnoma".
p.s ipak strealkov mora biti malo pažljiv, da ga ne bi progutala noć.. u rusiji trenutno nije popularno kritizirati vlast.
Zanimljivo lik je postao među najžešćim kritičarima Kremlja i vojnog vrha... Pazi samo sarkazma...
https://t.me/s/strelkovii
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Srpski medij:
U uslovima bure krstarica je potonula.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=14&nav_category=78&nav_id=2140095
U uslovima bure krstarica je potonula.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=14&nav_category=78&nav_id=2140095
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
dijagram wrote:
Razumljiva reakcija.
Ruski navijači uglavnom pričaju bajke o genijalnim potezima Putina "varkom oko kijeva" "nadolazećom ofenzivom oko donbasa"... Dok ovaj govori kako je sve skupa totalna debilana a Putin jebeni gnom.
2018-04-10
Hektorović wrote:dijagram wrote:
Razumljiva reakcija.
Ruski navijači uglavnom pričaju bajke o genijalnim potezima Putina "varkom oko kijeva" "nadolazećom ofenzivom oko donbasa"... Dok ovaj govori kako je sve skupa totalna debilana a Putin jebeni gnom.
On je involviran, Rus je, borio se vec.
Naravno da je presao Rubikon, ne svidja mu se nista i jasno to kritizira.
Navijacima je ipak lakse ostati idiotom do kraja:)
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
Igor Girkin, aka Igor Strelkov, admits on live Russian state TV Sunday that the war so far has been a failure and become a quagmire. A former FSB officer, he played a key role in the annexation of Crimea in 2014 pic.twitter.com/IK7CGU6MvO
— Battle Leaks Independent (@leaks_battle) April 9, 2022
Dakle totalna pušiona, bez ikakvih dobrih izgleda.
2018-04-10
Hektorović wrote:
Pa kod Donbassa bi moglo biti svega. Pazi nesto...kod Kieva nisu znali sto ocekivati, upali su ko debili i imali su potpuno nesigurnu pozadinu, jebeno duge opskrbne pravce itd. Ovdje znaju gdje je protivnik tocno...puno su im kraci pravci opskrbe, imaju relativno blizu sigurnu pozadinu...tesko da ce imati probleme logisticke kakve su imali tamo.
Jedino sto su potpuni idioti pa i uz sve to se mozda sve pretvori u cirkus kao i na sjeveru.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:
Pa kod Donbassa bi moglo biti svega. Pazi nesto...kod Kieva nisu znali sto ocekivati, upali su ko debili i imali su potpuno nesigurnu pozadinu, jebeno duge opskrbne pravce itd. Ovdje znaju gdje je protivnik tocno...puno su im kraci pravci opskrbe, imaju relativno blizu sigurnu pozadinu...tesko da ce imati probleme logisticke kakve su imali tamo.
Jedino sto su potpuni idioti pa i uz sve to se mozda sve pretvori u cirkus kao i na sjeveru.
Pa o tome se radi, klauni i debili.
I kad u Donbasu dobiju po nosu, de facto će Rusija biti demilitarizirana.
2018-04-10
Ukratko, ojebina i od države i od vojske.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Herson je jos uvijek po meni prvo mjesto na koje bi se Ukrainci trebali skoncentrirati ako je ikako moguce. Prventive radi...da dignu one jebene mostove uzrak po zauzimanju teritorija doslovno su zavrsili bilo kakav pokusaj daljnih prodora prema Odessi bez zauzimanja Zaporozja za Ruse. Oslobodili bi sami sebi kišu isusovu jedinica tako. Smanjili pritisak skroz na ovaj dio fronte.
Ovako još na sjeveru moraju držati sve i svašta jer nije isključeno nikada da ovi divljaci opet od gore nešto pokušaju. Nije baš da su najpredvidljivija čeljad.
Ovako još na sjeveru moraju držati sve i svašta jer nije isključeno nikada da ovi divljaci opet od gore nešto pokušaju. Nije baš da su najpredvidljivija čeljad.
Guest- Guest
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:Hektorović wrote:
Tipovi imaju nevjerojatan problem generalno kada se radi o velikim operacijama. Male operacije na puno manjem podrucju, sa ogranicenim napadima na jednu-dvije tocke koje rjesavaju sukob...tu su bili dobri. Ali ovo....sjever konkurira Grazianiju u Libiji i to ladno....za ovo ostalo cemo vidjeti.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:
Tipovi imaju nevjerojatan problem generalno kada se radi o velikim operacijama. Male operacije na puno manjem podrucju, sa ogranicenim napadima na jednu-dvije tocke koje rjesavaju sukob...tu su bili dobri. Ali ovo....sjever konkurira Grazianiju u Libiji i to ladno....za ovo ostalo cemo vidjeti.
Pa samo kad imaju totalnu i apsolutnu dominaciju.
2018-04-10
Čim postoji šansa da se zasere, zaseru.
2018-04-10
https://tass.com/russia/1438045?utm_source=forum.hr&utm_medium=referral&utm_campaign=forum.hr&utm_referrer=forum.hr
Ode...hahahahahahahahahahaha...Koja blamaža...
Ode...hahahahahahahahahahaha...Koja blamaža...
red wolf-
2016-02-10
Nego, od ovdje proruskih štovatelja, imali tko info što se trenutno događa u Belgorodu?...Izgleda da je neki vatromet tamo...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nego, od ovdje proruskih štovatelja, imali tko info što se trenutno događa u Belgorodu?...Izgleda da je neki vatromet tamo...
Jok. Doslo im je iz guzice u glavu da ugase webcamove po gradu da se ne moze na internetu gledati prije tri dana
Guest- Guest
POTOPLJENA MOSKVA Ukrajina u euforiji, stručnjaci u nevjerici zbog ruske verzije priče: ‘Kakva je to posada?!‘ U ovom trenutku čini se da je točna ukrajinska verzija događaja prema kojoj je brod pogođen protubrodskim projektilom Neptun
Jao, koja blamaža...
Jao, koja blamaža...
red wolf-
2016-02-10
Prva vojna sila je to....rece nas branitelj-hrvat-rus-pjesnik-umjetnik-izraelac-pravednik-snajperist-poljoprivrednik,...
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu