Ruska invazija na Ukrajinu
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:Imaš i ustaše koji znaju da je pad Mariuoplja = pritisak na Vučicevu Srbiju.dijagram wrote:Ima i Hrvata koje bas briga za Vukovar.kaya wrote:Ne mogu stari, mogu se dizati na sve 4 i vrijeđati me, ali svakog hrvata ovog s mariupoljom i marincima asocira na vukovar i zlo im je.Šandor Winnetou wrote:kaya wrote:Ovo nisu rusofili samo, ebenica i ovaj gore ...ovo su četnici.
Nemoš ovako nenormalan biti i veseliti se da što četnici iz moskve ubijaju ove marince a da nisi četnik.
Mislim da je marc u pravu, ne mogu to biti hrvati. Srbi iz hrvatske 100%
Jedino čede to veseli...to moraju biti srbi..
Tako ne mora biti da je netko Srbin ako pise sto pise.
Imas mjesance, komunisticki podmladak, orjunu i slicne.
Imas i skupinu koja ne spada u navedene, jednostavno su idioti.
No jednostavno, glede Vukovara ,a slicno i Ukrajine, radi se o neljudima.
Vazeeellllliiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Incident u Zagrebu, Miro Bulj Vučića pitao "Kada ćeš u hrvatsku Glinu?"
3. velj 2018.
https://www.youtube.com/watch?v=HyEif5UT1Bg
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:zerohedge
@zerohedge
BIDEN SAYS PACKAGE WILL INCLUDE ARTILLERY SYSTEMS, ARTILLERY ROUNDS, AND ARMORED PERSONNEL CARRIERS
BIDEN SAYS HE HAS ALSO APPROVED TRANSFER OF ADDITIONAL HELICOPTERS
artiljerijski sistemi, streljivo, oklopna vozila i dodatni helikopteri
Ovo je u biti ono što je bilo namjenjeno za Afganistan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A moguće i todijagram wrote:Ima i Hrvata koje bas briga za Vukovar.kaya wrote:Ne mogu stari, mogu se dizati na sve 4 i vrijeđati me, ali svakog hrvata ovog s mariupoljom i marincima asocira na vukovar i zlo im je.Šandor Winnetou wrote:kaya wrote:Ovo nisu rusofili samo, ebenica i ovaj gore ...ovo su četnici.
Nemoš ovako nenormalan biti i veseliti se da što četnici iz moskve ubijaju ove marince a da nisi četnik.
Tako ne mora biti da je netko Srbin ako pise sto pise.
Imas mjesance, komunisticki podmladak, orjunu i slicne.
Imas i skupinu koja ne spada u navedene, jednostavno su idioti.
No jednostavno, glede Vukovara ,a slicno i Ukrajine, radi se o neljudima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vjerojatno, u svakom slučaju toj stoci je jebeni kuršlus u bundevi na ramenima. Imaju izopačen sustav vrednovanja a rekao bih da su i sadisti po prirodi. Drugačije se to teško da objasniti. Recimo ono ventilator je zanimljiva kao kuhana kokošija noga i ebeni je posve zaslužuje i ona njega no to ventilator je u biti vampir koji se hrani tuđom nesrećom i ubada u smjeru koji će izazvati reakciju nakon čega zarije zube u žrtvu i hrani se na njoj, gnječ je anti protivan uvijek i za sve, koba se boji svoje sjene ali je kurčevit na netu i sadist po prirodi... srbende nije vrijedno ni spomenuti, to su divljaci sa istoka i tu nema pomoći.kaya wrote:Ne mogu stari, mogu se dizati na sve 4 i vrijeđati me, ali svakog hrvata ovog s mariupoljom i marincima asocira na vukovar i zlo im je.Šandor Winnetou wrote:kaya wrote:Ovo nisu rusofili samo, ebenica i ovaj gore ...ovo su četnici.
michaellcmacha and kaya like this post
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zerohedge
@zerohedge
BIDEN SAYS PACKAGE WILL INCLUDE ARTILLERY SYSTEMS, ARTILLERY ROUNDS, AND ARMORED PERSONNEL CARRIERS
BIDEN SAYS HE HAS ALSO APPROVED TRANSFER OF ADDITIONAL HELICOPTERS
artiljerijski sistemi, streljivo, oklopna vozila i dodatni helikopteri
Ovo je u biti ono što je bilo namjenjeno za Afganistan.
ispada da su najprofesionalnije službe, dviju najjačih sila na svijetu, u biti nesposobne..
toliko o čovječanstvu..
Hektorović likes this post
al ono specijalna vojna operacija a već 50 dana??? rusofili to piju brže nego sahara vodu ali su zato rezistentni na činjenicu da je ovo čista agresija u cilju otimanja tuđeg teritorija.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Nije to rat, to je specijalna vojna operacija od tri danaAssadNaPodmornici wrote:Ti si bolestan ko safet iako za razliku od njega imaš malo ljudskosti.
Govoriš bratoubilacki rat a prije par tjedana kada se mislilo da će Rusi lako - udri Putine gazi gamad. Sada će izgleda ovaj rat trajati nekoliko godina umjesto nekoliko dana
ni ovo što su im uvalili nisu sankcije. To je specijalna ekonomska operacija.
Umesto u Avganistan stiže u Ukrajinu
SAD će Ukrajini prebaciti 11 helikoptera Mi-8/17 i 200 borbenih vozila pešadije M113, koji su ranije trebalo da budu isporučeni avganistanskoj vojsci.
SAD će Ukrajini prebaciti 11 helikoptera Mi-8/17 i 200 borbenih vozila pešadije M113, koji su ranije trebalo da budu isporučeni avganistanskoj vojsci.
2014-04-11
Čekamo da padne Mariupolj da možemo vršiti pritisak na Putinove pomagače u Europi a to su Vučic, Dodik, Austrija, Orban, Njemačka itd.
Istovremeno hrpa oružja ulazi u Ukrajinu i to ponajviše u tu zapadnu Ukrajinu šta drži malo Lukašenka na uzici jer će tu sad stalno bit dovlačeno modernije zapadno oružje.
Istovremeno hrpa oružja ulazi u Ukrajinu i to ponajviše u tu zapadnu Ukrajinu šta drži malo Lukašenka na uzici jer će tu sad stalno bit dovlačeno modernije zapadno oružje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pirate wrote:melkior wrote:Zašto jednostavno ne roknu dvije-tri kazetne bombe na taj Azovstalj?Pirate wrote:marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ray, Mariupolj je pao. Samo jos celicana AZOVSTALJ je u rukama Azova brigade
vodotoranj.
Vodotoranj red velicine pola Zagreba.
Taj kompleks je jedan od 4 strateska industrijska kompleksa u Ukrajini i predmnijevam da zato Rusi idu polako bez prekomjernog granatiranja. Htjet ce ga cim prije vratiti u pogon.
Neće.
Prvo u Rusiji ima željezara i kapaciteti su im preveliki i za rusko tržište a drugo ovdje im ne bi ima tko raditi.
Proučija san ja to, ne beri brigu. Ovo ti je 1/3 industrije čelika u Ukrajini i Rusi će to stuć. Rusiji je bitna samo luka.
Nisi proucija dobro, ima jos nesto. Pustit cu ti malo vremena da sam otkrijes.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
marcellus wrote:Pirate wrote:marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ray, Mariupolj je pao. Samo jos celicana AZOVSTALJ je u rukama Azova brigade
vodotoranj.
Vodotoranj red velicine pola Zagreba.
govorim o simbolici vukovarskog vodotornja.
Ne moras objasnjavati, bio si jasan i prvi put, samo komparacija ti je ono... nidje veze.
2019-09-06
RayMabus wrote:Ima litij.
Znam.
Cijela centralna i istocna Ukrajina imaju litija.
Dalje.
2019-09-06
A ne znam. Ima nafte i ugljena tu u tom Donbasu. Poljoprivreda. Ne znan na šta ciljaš a pričaš o Maripolju i eventualno Donbasu kao širem području Mariupolja.Pirate wrote:RayMabus wrote:Ima litij.
Znam.
Cijela centralna i istocna Ukrajina imaju litija.
Dalje.
Generalno željezara Putinu ne treba a objasnija san već zašto. Oni su u SSSRu toga izgradili pa on ima u Rusiji kapacitete koji su neiskorišteni a ode neće imat ni ljudi za radit a i ne isplati mu se obnova tako da neće se nitko tu bavit s time previše.
2014-04-11
NEW: US equipment being sent to Ukraine as part of Biden Admin’s $800M aid package.
18 155mm Howitzers & 40k rounds
10 AN/TPQ-36 counter-artillery radars
2 AN/MPQ-64 Sentinel air surveillance radars
300 Switchblade drones
500 Javelins & 1000s anti-armor systems
—---
Koliko sam skuzio inih 300 Switchblade dronova je navodno 300 sistema svaki sa 10 dronova samoubojica, sve skupa 3000 dronova... Rusi nisu svjesni kakve će gubitke imati, Ukraincima samo trpaju oružje.. Uskoro im dolaze i artiljerija 155mm a u paketu sa pametnim granatama, a sa druge strane Rusi svaki dan gube dronove, Ukrainci na njih samo ispaljuju ove zapadne i istočne manpads koji i onako dolaze u ogromnim količinama.. A Rusi svoje gubitke u dronovima neće tek tako nadoknaditi (nadam se)
Jednom kada Ukrainci dobiju tech edge u dronovima i artiljeriji (a već ga sada imaju) jebali su ovima majku... Samo trebaju izdržati mjesec dana u Donbasu, i onda par mjeseci naoružanje i kreće veselje
18 155mm Howitzers & 40k rounds
10 AN/TPQ-36 counter-artillery radars
2 AN/MPQ-64 Sentinel air surveillance radars
300 Switchblade drones
500 Javelins & 1000s anti-armor systems
—---
Koliko sam skuzio inih 300 Switchblade dronova je navodno 300 sistema svaki sa 10 dronova samoubojica, sve skupa 3000 dronova... Rusi nisu svjesni kakve će gubitke imati, Ukraincima samo trpaju oružje.. Uskoro im dolaze i artiljerija 155mm a u paketu sa pametnim granatama, a sa druge strane Rusi svaki dan gube dronove, Ukrainci na njih samo ispaljuju ove zapadne i istočne manpads koji i onako dolaze u ogromnim količinama.. A Rusi svoje gubitke u dronovima neće tek tako nadoknaditi (nadam se)
Jednom kada Ukrainci dobiju tech edge u dronovima i artiljeriji (a već ga sada imaju) jebali su ovima majku... Samo trebaju izdržati mjesec dana u Donbasu, i onda par mjeseci naoružanje i kreće veselje
Šandor Winnetou likes this post
Šandor Winnetou wrote:vjerojatno, u svakom slučaju toj stoci je jebeni kuršlus u bundevi na ramenima. Imaju izopačen sustav vrednovanja a rekao bih da su i sadisti po prirodi. Drugačije se to teško da objasniti. Recimo ono ventilator je zanimljiva kao kuhana kokošija noga i ebeni je posve zaslužuje i ona njega no to ventilator je u biti vampir koji se hrani tuđom nesrećom i ubada u smjeru koji će izazvati reakciju nakon čega zarije zube u žrtvu i hrani se na njoj, gnječ je anti protivan uvijek i za sve, koba se boji svoje sjene ali je kurčevit na netu i sadist po prirodi... srbende nije vrijedno ni spomenuti, to su divljaci sa istoka i tu nema pomoći.kaya wrote:Ne mogu stari, mogu se dizati na sve 4 i vrijeđati me, ali svakog hrvata ovog s mariupoljom i marincima asocira na vukovar i zlo im je.Šandor Winnetou wrote:kaya wrote:Ovo nisu rusofili samo, ebenica i ovaj gore ...ovo su četnici.
Samo se s jednim ne slazem u ovom tvom postu. Pise se: kokošja, ne kokošija
I kad ti u narednim danima, negdje putem, pod okriljem noci (ili dana, jer posve je svejedno) bude prilazila (ili stajala pored) osoba koja ce netremice zuriti u tebe, zurit ce ti ravno u oci, bez ikakvog treptaja, a nosit ce odjecu daleko stariju od njene prividne dobi, odjecu iz nekog davnog stoljeca i cinit ce ti se da je nitko drugi ne vidi (osim tebe), tada se zabrini. Tada se jako zabrini.
Guest- Guest
Jedna nepotvrđena vijest, Ukrainci tvrde da su maloprije ruski vojni brod pogodili sa dvije svoje krstareće rakete Neptun
To su Ukr domaći projektili, čudno mi je da ih nisu koristili do sada. Što znači da ili lažu, ili su koristili neke zapadne, ili je lako moguće da su ih izgubili u početku rata a u međuvremenu su proizveli nešto i sada rokaju po Rusima
Nemam pojma jel sve ovo istina pa kažem da uzmete sve sa rezervom
Moguće da dođu satelitske snimke tako su satelitom snimili kako su im Ukrainci u Berdijansku uništili jedan brod a drugi oštetili ili kada Ukr tvrdili da su Ruse zasuli kod Hersona pa nakon par dana su došle satelitske snimke gdje se moglo vidjeti 15 uništenih helikoptera (svaki vrijedi 150 milijuna kn) i ostale tehnike
To su Ukr domaći projektili, čudno mi je da ih nisu koristili do sada. Što znači da ili lažu, ili su koristili neke zapadne, ili je lako moguće da su ih izgubili u početku rata a u međuvremenu su proizveli nešto i sada rokaju po Rusima
Nemam pojma jel sve ovo istina pa kažem da uzmete sve sa rezervom
Moguće da dođu satelitske snimke tako su satelitom snimili kako su im Ukrainci u Berdijansku uništili jedan brod a drugi oštetili ili kada Ukr tvrdili da su Ruse zasuli kod Hersona pa nakon par dana su došle satelitske snimke gdje se moglo vidjeti 15 uništenih helikoptera (svaki vrijedi 150 milijuna kn) i ostale tehnike
Pogrešna slika jer ovo je slika nekog iranskog broda od prije.
https://www.wsj.com/amp/articles/iranian-navy-ship-sinks-after-catching-fire-in-gulf-of-oman-11622634903
Nemaš još slikovne potvrde.
https://www.wsj.com/amp/articles/iranian-navy-ship-sinks-after-catching-fire-in-gulf-of-oman-11622634903
Nemaš još slikovne potvrde.
Last edited by RayMabus on 13/4/2022, 23:25; edited 1 time in total
2014-04-11
Nebitno s čime su ih roknuli, bitno je da porokaju što više te gamadi koja uništava njihovu zemlju
Ne znam jel to točna slika jel to nešto drugo ima dosta lažnog Infa itd. Ako su ga pogodili neće se moći sakriti, satelit će snimiti da gori brod.. U međuvremenu Češka je poslala +20 artiljerijskih sustava dana i +20 ovoga
https://en.wikipedia.org/wiki/RM-70_multiple_rocket_launcher
Plus 40 komada ovih sustava, odlično odlično
Naoružava se Ukraina.. Još dolazi od Slovačke 16 suzana artiljerija,.. Pazi tek je 50dana "demilitarizacije" a Ukraina što se tiče pojedinih grana vojske ima više oružja nego prije rata...
Naoružava se Ukraina.. Još dolazi od Slovačke 16 suzana artiljerija,.. Pazi tek je 50dana "demilitarizacije" a Ukraina što se tiče pojedinih grana vojske ima više oružja nego prije rata...
Šandor Winnetou wrote:Nebitno s čime su ih roknuli, bitno je da porokaju što više te gamadi koja uništava njihovu zemlju
Ne znam jel to istina rekao sam odmah da su Ukrainci objavili ali nema još nikakvog dokaza.
AssadNaPodmornici wrote:Ne znam jel to točna slika jel to nešto drugo ima dosta lažnog Infa itd. Ako su ga pogodili neće se moći sakriti, satelit će snimiti da gori brod.. U međuvremenu Češka je poslala +20 artiljerijskih sustava dana i +20 ovoga
A može biti i da se brod samozapalio, jer pred ovaj rat bio je za otpis. Brod sa kraja 70tih, bez ozbiljne modernizacije. A znamo kakvi su problemi sa Sovjetskim turbinama koje se godinama nisu održavale. Zadnja dva mjeseca je u konstantnom visokom tempu, a to je za tako star brod problem.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu