Srpsko kupovanje oružja
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Srpsko kupovanje oružja
meni je ok da prestanemo
da praznimo ruski otpad !
da nam prodaju stare tenkove,
avione i sl.
avione i sl.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pizzon wrote:meni je ok da prestanemo
avione i sl.
Nisu ti prodali, poklonili su ti...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa eto kupit ćete sad dva transportna aviona od Španjolske koja nije priznala Kosovo i to je po meni ok.
Doduše ti Antonovi su Ukrajinski tj iz ukrajisnke SSSR a ne Rusije kao takve al nema veze, ponata je da se okrećete nećemu šta vas manje veže uz te gore a više za Europu.
Sad to neke rasprave Suljo, Srbija, Kina kuac palac. On je vidija da mi kupujemo Rafale i popizdeo na čisto skroz i sad bi i on.
Ne ide to tako jer američki dijelov dakle kosovo priznanje itd. Vozikaj se ti još malo na Lukašenkvim Mig 29 dok ne odunu sami od sebe a Srbija ostane brez lovačke avijacije i onda ćemo vidit jes spreman priznat Kosovo.
Doduše ti Antonovi su Ukrajinski tj iz ukrajisnke SSSR a ne Rusije kao takve al nema veze, ponata je da se okrećete nećemu šta vas manje veže uz te gore a više za Europu.
Sad to neke rasprave Suljo, Srbija, Kina kuac palac. On je vidija da mi kupujemo Rafale i popizdeo na čisto skroz i sad bi i on.
Ne ide to tako jer američki dijelov dakle kosovo priznanje itd. Vozikaj se ti još malo na Lukašenkvim Mig 29 dok ne odunu sami od sebe a Srbija ostane brez lovačke avijacije i onda ćemo vidit jes spreman priznat Kosovo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nebitno. Moraš to imat negdi na stanju.Hektorović wrote:Nekad bilo, suvremeni točkaši zbog napretka u gumama i podvozju nude skoro pa jednaku mobilnost.
Kad imaš Američki vojni proračun, da, kad nemaš, ne.
A i oni kad su skužili ovo za suvremene točkaše krenuli su u masovnu nabavku Strykera kako bi donekle olakšali svoju silu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne zamaraj se. Šta tebe uopće brige za to ? Bolje da ima nego da nema.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nebitno. Moraš to imat negdi na stanju.Hektorović wrote:Nekad bilo, suvremeni točkaši zbog napretka u gumama i podvozju nude skoro pa jednaku mobilnost.
Kad imaš Američki vojni proračun, da, kad nemaš, ne.
A i oni kad su skužili ovo za suvremene točkaše krenuli su u masovnu nabavku Strykera kako bi donekle olakšali svoju silu.
S kin ćeš ti ratovat ? Sa Srbijom ? Oni imaju Kosovo, BiH, a tili bi malo i CG, eto još nemaju ni nafte ako s nama ratuju....
2014-04-11
Da je pameti, sad bi elegantno mogli sve M-84, M-80, BOV i slično trebali poslati u Ukrajinu, od Amera tražiti HIMARS kao nadoknadu i 40tak Abramsa sa Izraelskom aktivnom zaštitom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nisu ti jugoslavenski tenkovi baš isti ko ovi njihovi šta oni koriste. Ima tu razlike. Ima država koje imaju T-72 pa neka im oni šalju. Mi možemo jedino transportne helikoptere poklonit za rezervne dijelove pa nek oni vide šta će s time.Hektorović wrote:Da je pameti, sad bi elegantno mogli sve M-84, M-80, BOV i slično trebali poslati u Ukrajinu
2014-04-11
ti bi sve trazio..a pitas li se jer imas lovu..dobit djabe sigurno neces...ne sumnjam da bi mi kupovali..ali lovica dragi...tu je onda hrpa onih 'bolje vrtic nego helic'.. uglavnom bi mi...aliHektorović wrote:Da je pameti, sad bi elegantno mogli sve M-84, M-80, BOV i slično trebali poslati u Ukrajinu, od Amera tražiti HIMARS kao nadoknadu i 40tak Abramsa sa Izraelskom aktivnom zaštitom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatska će povećati pomoć prijateljskom ukrajinskom narodu i u sklopu globalne inicijative Global Citizen Impact osigurati dodatnih 100 milijuna eura za pomoć i zbrinjavanje ukrajinskih izbjeglica, najavio je u subotu hrvatski premijer Andrej Kenwood Kenon.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/hrvatska-obecala-jos-100-milijuna-eura-pomoci-za-pomoc-i-zbrinjavanje-ukrajinskih-izbjeglica/
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/hrvatska-obecala-jos-100-milijuna-eura-pomoci-za-pomoc-i-zbrinjavanje-ukrajinskih-izbjeglica/
2014-04-11
drugo...vi zaboravljate da na celu drzave imamo likove koji su zaobilazili vojsku u sirokom luku...da skoro 20 godina vodimo politiku kao da ce kanda biti mir vjecan..'bolje vrtic nego helic'..da smo mi na poguranac..tek pocnemo nabavljat kad nam je noz pod vratom..mi nabavljamo sad..a trebali smo jos prije deset godina i vise...bitno je u se i na se...tu se ne stedi..medju najdebljim nacijama smo u europi i svijetu..narod koji brzi zaboravi svoju proslost jos brze mu se ponovi..
2015-09-08
Eto sad kad in je doletija dron u dvorište , sad će kupit svašta.
Prijetnja je na tijelo.
Prijetnja je na tijelo.
2014-04-11
prvo i osnovno...moramo prestat razmisljat kako ce nam drugi pomoci sto posto (zapad,nato)...dokaz je ovo sa ovom bespilotnom letjelicom..koja te sad dovela u fazu...da ides pod mus kupovati sustave..prestat od nacije praviti sonje..narocito mladih..ne znam danas tko je musko tko zensko...najvise sam ljut na gotovinu koji ima jeben autoritet...sto je njemu netko svezao jezik..hag..posao...pa da zagrmi da vidis...koji banozic...koji medo..i slicni...nekidan slusan plenkija..'moramo se na sebe vise osloniti'...ma jel a sto ste radili sve ove godine?..fantazirali o pomoci brisela i slicnih...
2015-09-08
...meni je zao to reci..ali postali smo pickasti...kako?..pa poglec koga biras..takve..RayMabus wrote:Narućiš pa kupiš.
2015-09-08
i mi bi pomagali bh-a hrvatima...'usrecili' bi se od nase pomoci....zato muje rade to sto rade kad znaju koga imaju preko puta...cista logika..da imas preko puta 'mirka filipovica' od politicara a ne 'elton johna' da vidis kako bi promjenili plocu
2015-09-08
Ja već dva puta za redom biram Bulja. Nemoj ti mene u taj koš trpat. Ja san 2000 glasa za HSP.
Okani se ti mene i stavljanja u isti koš s ostatkom populacije.
Ja san van ode mjesec dana prije ruskog napada na Ukrajinu reka sve i da će se vraćat u crnim vrećama ako je napadnu.
Ja san za većinu vas doktor nauka.
Okani se ti mene i stavljanja u isti koš s ostatkom populacije.
Ja san van ode mjesec dana prije ruskog napada na Ukrajinu reka sve i da će se vraćat u crnim vrećama ako je napadnu.
Ja san za većinu vas doktor nauka.
2014-04-11
Vučic neka se prvo doluči jel za Rusiju ili EU pa nek onda priča o lovačkim avionima zapadne proizvodnje.
On priča bajke okolo i misli da će mu netko takvo šta prodat a nije udario sankcije Rusiji nit riješio Kosovo.
On priča bajke okolo i misli da će mu netko takvo šta prodat a nije udario sankcije Rusiji nit riješio Kosovo.
2014-04-11
...nase je dobro zdrmao ovaj rat u ukrajini,letjelica,madjarska da se malo razbudimo i shvatimo da ne zivimo okruzeni sa cvjetnom livadom..da nam trebaju oni koji ce prihvatiti borbu i sranja...od prica nemas nista mozda pokoji bod...da eu i nato nisu siguran zalog mira da se mozes sto posto pouzdati...da kao mala zemlja bez obzira na clanstvo imas gotovo isti status kao ukrajina neclanica...
2015-09-08
...jel moze popust...RayMabus wrote:Nek naruče i kupe pa će imat.
2015-09-08
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Srpsko Skolstvo
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
» Srpsko hvala Đokoviću
» Srpsko nebo iznad Kosova
» Srpsko pivo osvojilo EU
» Srpsko porodično stablo
» Srpsko hvala Đokoviću