Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
dosli oni mene klat i srat pa ih zarobim i jos ih treba tetositi..ebenica wrote:a u stvarnosti je to nešto sasvim obrnuto, kad tak smakneš stvaraš potpuno obrnuto, i najvećem mirotvorcu dođe da ti vrati na isti način.vuksadinare wrote:....pa normalno da je mrznja..ako te netko napadne porusi i opljacka dom..nastradaju ti clanovi obitelji..bas ces pucati od tolerancije i ljubavi...ima da rokas da onima koji misle isto uciniti ne padne napamet vrsit agresiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
umjesto kaj su radili smaknuća na sigurnom oko kijeva bolje da se netko javio ovima i išao pomoć. to bi bilo geroiski.
Guest- Guest
jedno je zarobit vojnika koji nije dosao ubijat,pakit,silovat i biti milostiv makar je agresor okupator a drugo zarobiti zlocince i barbare..pustis ga isti kurac ce mislit i raditi...poglec sljivancanina i jos neke..nema tu kajanja jos te i krive
2015-09-08
Sve to triba pobiti.vuksadinare wrote:jedno je zarobit vojnika koji nije dosao ubijat,pakit,silovat i biti milostiv makar je agresor okupator a drugo zarobiti zlocince i barbare..pustis ga isti kurac ce mislit i raditi...poglec sljivancanina i jos neke..nema tu kajanja jos te i krive
Meni je draže klat te koji kao eto slučajno su tu upali nego ove koji su otvoreno koljači.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve to triba pobit.
Tako meni u galaktičkoj, imaš ove reptile koji su ratnici i male greyse koji su sluge i onda meni najdraže te male greyse klat i kidat im udove i vješat po stropu oko sebe.
Pun ured njihovih udova kako vise s plafona.
Kad pitaju zašto onda ti je odgovor :
Jel oni će ti reč da nisu oni nego njih natiralo itd a onda ih ja namjerno koljem i iživljavam se gore nego nad tim reptilima koji su otvoreni koljači i ratnici pa onda ako želiš ostat živ izvoli napadn tog reptila koji te gura u rat.
A ne bi mi....
TAP
Udovi im vise po mom uredu s plafona.
ŠTA TI NE BI ?
Tako meni u galaktičkoj, imaš ove reptile koji su ratnici i male greyse koji su sluge i onda meni najdraže te male greyse klat i kidat im udove i vješat po stropu oko sebe.
Pun ured njihovih udova kako vise s plafona.
Kad pitaju zašto onda ti je odgovor :
Jel oni će ti reč da nisu oni nego njih natiralo itd a onda ih ja namjerno koljem i iživljavam se gore nego nad tim reptilima koji su otvoreni koljači i ratnici pa onda ako želiš ostat živ izvoli napadn tog reptila koji te gura u rat.
A ne bi mi....
TAP
Udovi im vise po mom uredu s plafona.
ŠTA TI NE BI ?
2014-04-11
Produžila se brte ta vaša od 45 dana trodnevna invazija?Tovariš Koba wrote:Eroo wrote:Ni Herson nije u rukama Rusa. Nće ih Ukrajinci, jebiga...Ringo10 wrote:Mariupolj je kompletno u rukama Rusa osim Azovstalja
e tebe sam čekao k'o ozebli sunce i žedni vode.
ide pizdarija ubrzo ukrajincima samo takva.
:)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vesele se "novoj" perilici.kic wrote:
vidio neki klip gdje rusi pjevaju i mašu zastavama, gotovo bacaju cvijeće pred ruske tenkove :|
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Vesele se "novoj" perilici.kic wrote:
vidio neki klip gdje rusi pjevaju i mašu zastavama, gotovo bacaju cvijeće pred ruske tenkove :|
još jedan ratni pohod za pravoslavlje, veš mašine i televizore...
https://www.vecernji.hr/vijesti/kadirov-prvo-cemo-osloboditi-luhansk-i-doneck-a-zatim-zauzeti-kijev-1577851
"Dogodine u Kijevu"
"Dogodine u Kijevu"
Eroo wrote:Produžila se brte ta vaša od 45 dana trodnevna invazija?Tovariš Koba wrote:Eroo wrote:Ni Herson nije u rukama Rusa. Nće ih Ukrajinci, jebiga...Ringo10 wrote:Mariupolj je kompletno u rukama Rusa osim Azovstalja
e tebe sam čekao k'o ozebli sunce i žedni vode.
ide pizdarija ubrzo ukrajincima samo takva.
brtvilo jedno staro i propusno, gdje sam rekao da će to trajati tri dana?
takvo što se niti moj plemenski vrač ne bi usudio prognozirati.
a što se tiče predskazanja meni je baba vanga deset puta veći autoritet od vas ovdje.
Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:
https://sputniknews.com/20220411/genocide-of-donbass-civilians-women-elderly-and-children-1094619604.html
Za gledanje i uživanje:
https://sputniknews.com/20220411/genocide-of-donbass-civilians-women-elderly-and-children-1094619604.html
crvenkasti-
2014-04-17
Ne zanima nas. Odi u mesnicu pa gledaj meso i kosti ako te to baš zanima.crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:
Mora ih se pobiti 58 tisuća jer rekao je Šojgu da oni mogu istrpit 50 tisuća a ja sam dodao faktor sigurnosti 8 tisuća dakle 58 tisuća ih se mora pobiti.
2014-04-11
Tovariš Koba wrote:
brtvilo jedno staro i propusno, gdje sam rekao da će to trajati tri dana?
takvo što se niti moj plemenski vrač ne bi usudio prognozirati.
a što se tiče predskazanja meni je baba vanga deset puta veći autoritet od vas ovdje.
pa nisi ti rekao da će trajat tri dana, nego putinova propaganda.
Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
prošlo 30 godina evo srbi po floridi i po svuda, požarevac ovo ono... "dogodine u kninu", aha
prošlo 30 godina evo srbi po floridi i po svuda, požarevac ovo ono... "dogodine u kninu", aha
usput što je onaj mentalni cigano prosrao da ga kic upucao?
crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:
to su rusi u donbasu od 2014. trpjeli svako malo.
zapadu bolio kurac za te zločine.
i sad da ih netko vrati pod ukrajinu?
ajd i da to vidim.
izgleda da je kod njih sve u znaku broja trimarcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
2015-09-08
...tak su srbi jadni trpjeli u srao krajini...oluja je bila jeben genocid...prava nejac oni i rusiTovariš Koba wrote:crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:
to su rusi u donbasu od 2014. trpjeli svako malo.
zapadu bolio kurac za te zločine.
i sad da ih netko vrati pod ukrajinu?
ajd i da to vidim.
2015-09-08
vuksadinare wrote:izgleda da je kod njih sve u znaku broja trimarcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
a tebi nije?
otac, sin i duh sveti?
da nisi postao komunac?
marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
Rusi su Srbi i Kinezi. Mi spadamo na Zapad.
crvenkasti-
2014-04-17
...ja ne..ali bojim se da si se ti popravoslavioTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:izgleda da je kod njih sve u znaku broja trimarcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
a tebi nije?
otac, sin i duh sveti?
da nisi postao komunac?
2015-09-08
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu