ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by kic Mon 11 Apr - 11:40

vidio neki klip gdje rusi pjevaju i mašu zastavama, gotovo bacaju cvijeće pred ruske tenkove :|

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 11 Apr - 11:45

Nema nikakve agresije osim što su razorili pola jedne suverene države, pobili masu civila i sad bi ih netko trebao žaliti možda? Ili podržavati nečiji imperijalizam bez pokrića. Doduše, po mjerilima zapada, Putin je zaslužio Nobela za mir. To stoji.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 11 Apr - 11:56

darth_vader wrote:Polako, kad Putin rješi naciste, stižu elitni padobranci ubosnu i di smo onda?
u ratu, tj tamo gdje sam ja rekao da ćemo biti, i to u nekoliko navrata naglasio, ali vas je ogromna većina poduzimala manevar koji se može nazvati "lako ćemo, a i nije priša"... nije da se veselim, ali bit će mi zanimljivo slušat muk i tišinu, onih koji danas još uvijek vole zaarlaukati stojeći u uvjerenju da se ništa od ovog trenutnog nas ne tiče...

Last edited by michaellcmacha on Mon 11 Apr - 11:57; edited 1 time in total

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Mon 11 Apr - 11:57

ruska kolona tenkova negdje uništena, ne znam još datum niti lokaciju. pretpostavljam da je to negdje oko Donbasa, čekam geolokaciju i datum

2018-06-14

Back to top Go down

Post by melkior Mon 11 Apr - 12:00

Kako god, krenula je ruska ofenziva na Donbas. S obzirom na njihovu dosadašnju (ne)efikasnost, ovo bi vrlo lako mogao biti njihov kraj. Ali, možda se zajebem, moje predviđanje je 65% da će Ukrajinci odbiti rusku ofenzivu, dakle, 35% dajem šanse Rusima da će uspjeti slomiti Ukrajince u Donbasu. Neće biti nikakve tenkovske bitke između ruskih i ukrajinskih snaga, polomit će im Ukri tenkove stingerima i javelinima. Budale još nisu skužili da im Ukri prisluškuju komunikacijske veze? Nije im to WWII.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by crvenkasti Mon 11 Apr - 12:01

AssadNaPodmornici wrote:

ruska kolona tenkova negdje uništena, ne znam još datum niti lokaciju. pretpostavljam da je to negdje oko Donbasa, čekam geolokaciju i datum

Čekaj, da složimo. Evo, možeš i sam:

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 Damaged-rusty-battle-tank-isolated-white-background-d-illustration-133339906
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior Mon 11 Apr - 12:03

michaellcmacha wrote:
darth_vader wrote:Polako, kad Putin rješi naciste, stižu elitni padobranci ubosnu i di smo onda?
u ratu, tj tamo gdje sam ja rekao da ćemo biti, i to u nekoliko navrata naglasio, ali vas je ogromna većina poduzimala manevar koji se može nazvati "lako ćemo, a i nije priša"... nije da se veselim, ali bit će mi zanimljivo slušat muk i tišinu, onih koji danas još uvijek vole zaarlaukati stojeći u uvjerenju da se ništa od ovog trenutnog nas ne tiče...
Službeni ruski mediji otvoreno govore da treba denacificirati Baltik. Zajeb je samo u tome što prvo moraju slomiti Donbas, a još ni Mariupol nije pao. Ali, Kremlj definitivno ne misli stati, Putin planira proširiti rat.
melkior

2015-08-09

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by kic Mon 11 Apr - 12:05

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:Nazi Ukraina ima i Gestapo zove se SBU. Metode su im copycat gestapovske samo jos i gore od gestapovskih.

Wow evo nesto za nase bojovnike forumske

Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovs using brute force.
tako moj gnječ završavaju oni koji glume majmune i ufuravaju se u furku proruski nastrojenih sabotera, diverzira i prokazivača... konkretno na videu koji si stavio, kod jednog je pronađeno oružje, ista stvar i sa drugim, plus oprema u vozilu... to su moj gnječ ubojice i prema njima se brutalno postupa... evo ti govoriš kako priželjkuješ pokolje nad hrvatima, hrvatskom vojskom, želiš da nama neprijateljska rusija baci nuklearnu bombu na nas.... slobodno možeš očekivati u daljnim fazama širenja sukoba jedan ovakav brutalan pristup ophođenja spram tebe... i svakog tko poput tebe iznosi stajališta koja si ti iznosio... ako nisi primjetio Levi se ne pojavljuje na temi, jer mu je netko dao do znanja da bi doslovno mogao bez glave ostati... ;)

a moj miha... zbog pisanja na forumu i stajališta ne bi trebalo nikome željeti takvo zlo..
a moj Kic, kad ti netko takav prouzroči nenadoknadive gubitke, onda ću te ja pitati da li bi trebalo ili ne bi ili ti hoćeš meni reći da ak se to dogodi nekom drugom a ne tebi da je to onda ok... nemoj me jebat sa tim forama, rekao sam ti, ako misliš da me trebaš bani rati ili trajno udaljiti to napravi, ali mi te fore kako mir mir mir nitko nije kriv nemoj prodavati.. čitaj sa razumijevanjem, Bog s tobom, ne nasjedaj na te sheme svi imaju pravo na mišljenje... ja mu jebem sve živo i mrtvo tko ima pravo misliti pa i na ovom forumu pisati da na hrvatsku treba baciti nuklearnu bombu i kako hrvatsku ustašiju treba tamaniti... koji je vama, što vam nije u redu po pitanju kognicije da elementarne stvari niste sposobni razlučiti.... za koju je pičku materinu proliveno 100 000 litara krvi, hrvatske krvi, da bi tu pojedini sroljci bez ikakvih posljedica zazivali masovna ubojstva i totalno uništenje hrvatskog naroda...

gnječ piše takve stvari od praskozorja foruma, nevezano za ovaj rat, ja prvi se gnušam na takve komentare, ali ne mislim ih zabranjivati.. nadobio se i on banova, i opet ga radije vidim ovdje - jer je netko tko doprinosi raspravi svojim iskopanim informacijama, i mislim i vjerujem da je to izraz slobode za koju se i hrvatska krv proljevala, ne mislim da se ginulo za novo jednoumlje...

ne mislim ni tebe trajno udaljavati, ali ću morati te hladiti ako budeš prijetio ljudima ovdje..
samo ti sinko radi svoj posao... ;), jesam li ti ikada prigovorio... što se tiče gnječa ja i on smo si dobri, mir je nije rat, dobar sam i sa jebenicom, također mir je nije rat, a ako do rata dođe, ja bih radije da oni obojica budu na hrvatskoj strani, to bi bilo logično i normalno, ako misle biti u podrumu, i to je ok, nije svatko za rat... nulta je stopa tolerancije ukoliko se navabe na saboterstvo, diverziranje ili prokazivanje... i to može biti samo tako i nikako drugačije, i ne odnosi se na njih dvojicu osobno nego na profil osoba koje bi potencijalno mogle biti te fele... ponovit ću oni su meni obojica dragi i sa gnječom mi je uvijek ok razgovarati, a on nek kaže jesmo li ikad jedan drugom uputili bilo kakvu prijetnju ili se uopće posvadili tijekom telefonskih razgovora, a malo malo podivanimo o aktualnim temama...
ono gore boldano ti je žešća glupost u kontekstu događanja i ja ti mogu iz prve ruke reći da krivo vjeruješ, izraz slobode nije, javno i ostrašćeno pozivanje, priželjkivanje da hrvatska bude izložena nuklearnom napadu kojeg bi ishod bio totalno uništenje hrvatske i hrv naroda i to kad je opasnost od takvog scenarija u određenoj mjeri čak i moguća.... i mene da ti budem iskren boli kurac što se ti gnušaš na njegove komentare tog tipa, ja nikad nisam imao taj tvoj luksuz, jer da smo se svi mi gnušali, malo bi nas danas bilo

svi su ti prijatelji, ajde dobro, onda više nećemo čitati o skidanju glava zbog drugog mišljenja?

netko želi totalno uništenje hrvatske nuklearnom, da ono inače nismo imali prilike nikad pročitati takvo nešto ovdje, i jako utječe na ostvarenje te mogućnosti?

ne znam o kom luksuzu pričaš, ali stvaraš otrovnu atmosferu-
iz nekog razloga ili ignoriraš napisano ili ne razumiješ napisano... nisam nigdje napisao da smo prijatelji nego da smo si dobri, a to nije isto i da s gnječom i telefonom razgovaram a ne samo tu na forumu... prijatelj mi je npr Tre, Dijagram, Noor, Veber...
ovo zadnje nema koegzistencije... ne znaš na šta ciljam, ali vidiš baba rogu... 
ajmo onda ovako, kad već Gnječ ne stvara nikakvu lošu atmosferu svojim priželjkivanjima da rus baci nuklearnu bombu na hrvatsku s ciljem da se poubija ustašija, evo ja mu se pridružujem u tim željama i nadam se da će mene i moje ugasiti u prvom trenu, a recimo vas što se gnušate nek zaobiđe prvi udar, tak da uživate koji dan, mjesec pa i godinu... jel to ok...dao vam Bog duranja...

pa, kako zoveš nekog s kim si dobar - a niste prijatelji?

stvara i gnječ lošu atmosferu ponekad, a možda i ja kad nekog pošaljem u krasni kao Soru onokad..

nažalost više Hrvata je rastjerala represivna porezna politika, i političko miješanje u sve pore gospodarstva, nego bilo koji okupator..

mi službeno u ratu nismo, tako da molim te da prestaneš nabrajati na forumu kako treba s kim se odnositi, pišu i četnici po forumu godinama svašta, pa nikom ništa..
ma o čemu ti pričaš kakva represivna porezna politika, hrvati su migracjski narod od pamtivjeka dajte zajebite sa tim forama da je eto baš danas odnosno ovih 30 godina najgorih u povijesti... 
hoćemo o poreznoj poolitici... koliko imaš godina, koliko imaš djece i koliko imaš staža... imaš puno godina, jedno ili nijedno dijete i malo staža jer sve vam je ispod časti raditi... a dobro onda nek ti je kriva porezna politika... 
ja za razliku od mnogih vas ako pizdim, a pizdim, onda je to na situacije na koje nisam imao utjecaja, a učinile su mi ogromnu nepopravljivu štetu... a vi mnogi pizdite jer vam se teško dić za malo novaca, jer bi rado sve u kratkom roku, a već ste debelo preskočili Isusove godine... moj sin ima 22 godine i 5 godina staža u jednoj te istoj firmi, drugi sin ima 19 godina i 2 godine staža, a treći ide u školu, ali i na praksu za koju mjesečno dobija 1300 kuna... 
ovaj najstariji je prosječno godišnje zarađivao 100 000 kuna, znači 500 000 u 5 godina, nema žene nema djece, pa koliko bi vi zarađivali... 

ovo zadnje uzeo sam na znanje, ali eto vidiš neće ti jezik nego pravo... pišu četnici godinama svašta pa nikom ništa, tako da ću ja ipak sebi ostaviti za pravo da bandi koja podržava ničim izazvano klanje i ubijanje ukrajinaca u njihovoj zemlji, jebem sve po spisku i da im povremeno dan učinim nelagodnim.... 
i sad da ti kažem tu javno, nastaviš li mi srati i docirati zbog ovih par klošara i ološara kojima ja želim da im se dogodi sve što se jučer i danas događa nedužnim ukrajincima, sa Ti ćemo prijeći na Vi...
tak da te molim da prestaneš sa tim dociranjima, odnosno idi nekim jebenim redom, ili nemoj, al onda odjebi sa tim forama...

sviđa mi se tvoj zatipak: poolitika

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 47 0_Know-someone-whos-had-a-crappy-day-Cheer-them-up-with-a-limited-edition-Poop-emoji-cake-available-for-World-Emoji-Day

šalu na stranu, dužan sam ti odgovor, ne mislim iznositi svoj resume, i ne mislim se uopće uvlačiti u te priče dokazivanja - nažalost iseljen narod sam za sebe govori, slažem se da treba žaliti samo situacije kad osoba nema više izbora - jer za ostalo smo si sami krivi, tebi i tvojim sinovima svaka čast - iskreno te cijenim jer mislim da često pišeš iz srca i unosiš se u to, i svašta si prošao očito, ali mislim da ti baš to srce tamni u ovoj velikoj situaciji, mislim da je najgore kad čovjek uništava svoju dušu, Gavrila smatra herojem većina iz njegova naroda, a po meni je uništio svoju dušu, otvorio pakao i sveo sebe na prikazu, te povukao mnoge za sobom tim putem.. kad smo kod sinova naroda, dovoljno je sjetiti se Hanibala i Scipia, obojica su najviše učinili za svoju naciju, pa bili odbačeni ko zadnja smetala na kraju, ne znam jesu li nacije zaista toliko bitna kategorija više? pitam se isto što bi imali kad bi stvarna desnica zavladala a ne mlaki HDZ, mislim da bi samo imali slabiju verziju ove današnje Mila Maca Srbije, a ona je daleko od poželjnog modela..? - no nebitno, svako nek se brine za svoju dušu u ovom životu, neću ti docirati, ionako ne čitam baš (jedino Assada kad stignem) već ljudi sami na tebe ukazuju da prijetiš glavom, ako misliš da drugi prelaze neke granice: ukaži, ne vidim sve, jer mislim da je promašeno u životu se baviti nekome na opskurnom forumu učiniti dan nelagodnim, očito si bolji od toga.. želim ti sve najbolje i tvojima, prekid komunikacije što se mene tiče, lp!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by melkior Mon 11 Apr - 12:06

Mislim daje sad ozbiljno pitanje ne samo rusko-ukrajinskog rata, već sigurnosti čitave Europe što ruski vojni vrh otvoreno laže Putina, što mu lažu obavještajne službe, Putin živi u deluzijama baš kao i Hitler početkom ´45. godine.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by kic Mon 11 Apr - 12:22

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Mon 11 Apr - 12:35

kic wrote:
hoće to tak kad zarobiš, smakneš zarobljene i dereš se u kameru slava geroiem, slava ukraini.
to te nije podsjetilo na isil ili tak neš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 11 Apr - 12:39

ebenica wrote:
kic wrote:
hoće to tak kad zarobiš, smakneš zarobljene i dereš se u kameru slava geroiem, slava ukraini.
onda ti smatras da je hrastov na koranskom mostu pocinio zlocin smaknuvsi zarobljene cetnike koji su napadali karlovac?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 11 Apr - 12:40

ajmo bad blue boys molim odgovor...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 11 Apr - 12:41

vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
onda ti smatras da je hrastov na koranskom mostu pocinio zlocin smaknuvsi zarobljene cetnike koji su napadali karlovac?
ako su bili zarobljeni onda da. ubijanje bilo kojeg zarobljenika je zločin.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 11 Apr - 12:43

ebenica wrote:
vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
to bbbovci ne misle koji su mural hrastovu napravili...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 11 Apr - 12:44

vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
to bbbovci ne misle koji su mural hrastovu napravili...
ja mu nisam napravio mural. jedini mural koji sam ja radio je vukovar. kaj je radio netko drugi puca mi kurac. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Mon 11 Apr - 12:46

ebenica wrote:
kic wrote:

to je slijepa mržnja i ideološka zatrovanost ali isprovocirana..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Mon 11 Apr - 12:49

kic wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:

to je slijepa mržnja i ideološka zatrovanost ali isprovocirana..
ove slike su se počele pojavljivat nakon sve češćih smaknuća ruskih zarobljenika pa ti seri koliko god hoćeš.
ubit nekoga zarobljenog i derat se slava geroiem je isto ko i ubit nekoga i derat se alahu akbar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 11 Apr - 12:50

....pa normalno da je mrznja..ako te netko napadne porusi i opljacka dom..nastradaju ti clanovi obitelji..bas ces pucati od tolerancije i ljubavi...ima da rokas da onima koji misle isto uciniti ne padne napamet vrsit agresiju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 11 Apr - 12:52

vuksadinare wrote:....pa normalno da je mrznja..ako te netko napadne porusi i opljacka dom..nastradaju ti clanovi obitelji..bas ces pucati od tolerancije i ljubavi...ima da rokas da onima koji misle isto uciniti ne padne napamet vrsit agresiju
a u stvarnosti je to nešto sasvim obrnuto, kad tak smakneš stvaraš potpuno obrnuto, i najvećem mirotvorcu dođe da ti vrati na isti način.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 11 Apr - 12:54

ebenica wrote:
vuksadinare wrote:....pa normalno da je mrznja..ako te netko napadne porusi i opljacka dom..nastradaju ti clanovi obitelji..bas ces pucati od tolerancije i ljubavi...ima da rokas da onima koji misle isto uciniti ne padne napamet vrsit agresiju
a u stvarnosti je to nešto sasvim obrnuto, kad tak smakneš stvaraš potpuno obrnuto, i najvećem mirotvorcu dođe da ti vrati na isti način.
dosli oni mene klat i srat pa ih zarobim i jos ih treba tetositi..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics