Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
...ja ne..ali bojim se da si se ti popravoslavioTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:izgleda da je kod njih sve u znaku broja trimarcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
prošlo 30 godina evo srbi po floridi i po svuda, požarevac ovo ono... "dogodine u kninu", aha
a tebi nije?
otac, sin i duh sveti?
da nisi postao komunac?
:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...zapad ili ne...znamo di ne spadamocrvenkasti wrote:marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
prošlo 30 godina evo srbi po floridi i po svuda, požarevac ovo ono... "dogodine u kninu", aha
Rusi su Srbi i Kinezi. Mi spadamo na Zapad.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tak su srbi jadni trpjeli u srao krajini...oluja je bila jeben genocid...prava nejac oni i rusiTovariš Koba wrote:crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:
https://sputniknews.com/20220411/genocide-of-donbass-civilians-women-elderly-and-children-1094619604.html
to su rusi u donbasu od 2014. trpjeli svako malo.
zapadu bolio kurac za te zločine.
i sad da ih netko vrati pod ukrajinu?
ajd i da to vidim.
jebem ja svakog tko ovo uspoređuje s domovinskim ratom.
od premijera, ministra do forumske stoke sitnog zuba.
tko ne vidi razliku taj je maliciozan ili glup.
ajd reci razliku..osim sto je ukrajina neovisna pa napadnutaTovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:...tak su srbi jadni trpjeli u srao krajini...oluja je bila jeben genocid...prava nejac oni i rusiTovariš Koba wrote:crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:
https://sputniknews.com/20220411/genocide-of-donbass-civilians-women-elderly-and-children-1094619604.html
to su rusi u donbasu od 2014. trpjeli svako malo.
zapadu bolio kurac za te zločine.
i sad da ih netko vrati pod ukrajinu?
ajd i da to vidim.
jebem ja svakog tko ovo uspoređuje s domovinskim ratom.
od premijera, ministra do forumske stoke sitnog zuba.
tko ne vidi razliku taj je maliciozan ili glup.
2015-09-08
Ako Rusi pobijede u Ukrajini, gotovi smo svi.
Lavrov: Russian Special Operation in Ukraine Aims to Put End to US Course for World Domination
Lavrov: Russian Special Operation in Ukraine Aims to Put End to US Course for World Domination
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:...zapad ili ne...znamo di ne spadamocrvenkasti wrote:marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
znamo.
u slobodne narode nikako.
više su oni iz subsaharskog bantustana danas slobodni nego mi.
Ljudi, dajte se saberite. Ne vodi se nikakav rat, nego je na djelu koordinirana akcija zbrinjavanja ruskih viškova rashodovanog željeza na reciklažna dvorišta i deponije diljem Ukrajine. S obzirom da je Ukrajina trenutno u procesu pristupanju EU-u, cijena recikliranja je trenutno u Ukrajini puno jeftinija nego u Rusiji, a Putin, kao i svaki dobar gospodar izuzetno je osjetljiv na povećanje cijena. U Ukrajini se trenutno ne nalaze nikakvi ruski vojnici, nego komunalni radnici čistoće, svi u zelenome, koji se žrtvuju i danonoćno rade za spas planeta Zemlje. Ukrajinski direktor čistoće, Zelenskij, već noćima ne spava i puca pod šavovima jer se Ukrajina preračunala i nema kapaciteta za zbrinjavanje svog tog silnog otpada. Sad optužuje Putina da ga je prevario i da se nisu tako dogovorili, ali rusku lovu je znao uzeti, stoga mu i ne preostaje ništa drugo nego da od prijateljskih i savezničkih zemalja, a posebno Njemačke, traži dodatnu opremu i resurse zbog čega je i draga nam Ursula Von der Layen odlučila pokloniti Ukrajini bespovratna sredstva iz EU fondova, a i našem Plenkoviću bi bilo bolje da ode u Ukrajinu i traži Zelenskog da mu otkrije recept za izvlačenje dodatnih sredstava iz EU fondova.
Ovom prilikom svakako želim pohvaliti Rusiju zbog visoko razvijene svijesti o potrebi zaštite okoliša, a na međunarodnu zajednicu apeliram da pritisne Ameriku i Kinu radi potrebe utjecaja na kretanja svjetskih cijena recikliranja starog željeza, te da pošalju iz skladišta svoje viškove kontejnera i dodatne vreće za zbrinjavanje biološkog otpada...
Ovom prilikom svakako želim pohvaliti Rusiju zbog visoko razvijene svijesti o potrebi zaštite okoliša, a na međunarodnu zajednicu apeliram da pritisne Ameriku i Kinu radi potrebe utjecaja na kretanja svjetskih cijena recikliranja starog željeza, te da pošalju iz skladišta svoje viškove kontejnera i dodatne vreće za zbrinjavanje biološkog otpada...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
.....naravno da smo slobodni..u sve smo usli svojevoljno...nitko ti nije prislonuo pistolj na celo...vec sam naveo u nekim od danasnjih postova..narod je birao ono sto je ponudjeno u izlogu..Tovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:...zapad ili ne...znamo di ne spadamocrvenkasti wrote:marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
znamo.
u slobodne narode nikako.
više su oni iz subsaharskog bantustana danas slobodni nego mi.
2015-09-08
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
vi spadate u kurac krasni, a tamo otprilike i jeste
....to sto lako padamo na obecanja to je drugi kraj opanaka..guzica i oci vece od mozga
2015-09-08
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"
vi spadate u kurac krasni, a tamo otprilike i jeste
Jesu li tebi Rusi i Srbi slični?
crvenkasti-
2014-04-17
....drugo nitko nama ne brani izaci iz eu-a i nato-a...mozemo i sutra podnjet zahtjev ako zelimo izaci..nece puno izgubiti nato i eu...niti ce rusi nesto dobiti...pitanje koliko cemo mi onda profitirati...poznavajuci nas..ne puno
2015-09-08
Specijalnamelkior wrote:Ljudi, dajte se saberite. Ne vodi se nikakav rat, nego je na djelu koordinirana akcija zbrinjavanja ruskih viškova rashodovanog željeza na reciklažna dvorišta i deponije diljem Ukrajine. S obzirom da je Ukrajina trenutno u procesu pristupanju EU-u, cijena recikliranja je trenutno u Ukrajini puno jeftinija nego u Rusiji, a Putin, kao i svaki dobar gospodar izuzetno je osjetljiv na povećanje cijena. U Ukrajini se trenutno ne nalaze nikakvi ruski vojnici, nego komunalni radnici čistoće, svi u zelenome, koji se žrtvuju i danonoćno rade za spas planeta Zemlje. Ukrajinski direktor čistoće, Zelenskij, već noćima ne spava i puca pod šavovima jer se Ukrajina preračunala i nema kapaciteta za zbrinjavanje svog tog silnog otpada. Sad optužuje Putina da ga je prevario i da se nisu tako dogovorili, ali rusku lovu je znao uzeti, stoga mu i ne preostaje ništa drugo nego da od prijateljskih i savezničkih zemalja, a posebno Njemačke, traži dodatnu opremu i resurse zbog čega je i draga nam Ursula Von der Layen odlučila pokloniti Ukrajini bespovratna sredstva iz EU fondova, a i našem Plenkoviću bi bilo bolje da ode u Ukrajinu i traži Zelenskog da mu otkrije recept za izvlačenje dodatnih sredstava iz EU fondova.
2015-08-09
ebenica wrote:ako su bili zarobljeni onda da. ubijanje bilo kojeg zarobljenika je zločin.vuksadinare wrote:onda ti smatras da je hrastov na koranskom mostu pocinio zlocin smaknuvsi zarobljene cetnike koji su napadali karlovac?ebenica wrote:hoće to tak kad zarobiš, smakneš zarobljene i dereš se u kameru slava geroiem, slava ukraini.kic wrote:
to te nije podsjetilo na isil ili tak neš?
Tu se moram složiti. Nema ničeg časnog u ubojstvu nekog tko je položio oružje i takve pojedince bi svaka vojska koja drži do sebe trebala sankcionirati. U ratu je to teško provesti, a pogotovo dokazati, ali ove budale su se išle još i snimati. Autogol svakako. Nema opravdanja pa čak i da je logistički teško izvedivo zbrinjavanje istih...
darth_vader-
2014-04-17
japanci nisu postovali one koji su zarobljeni...smatrali su to kukaviclukom..i zato su bili okrutni prema zarobljenicima..darth_vader wrote:ebenica wrote:ako su bili zarobljeni onda da. ubijanje bilo kojeg zarobljenika je zločin.vuksadinare wrote:onda ti smatras da je hrastov na koranskom mostu pocinio zlocin smaknuvsi zarobljene cetnike koji su napadali karlovac?ebenica wrote:hoće to tak kad zarobiš, smakneš zarobljene i dereš se u kameru slava geroiem, slava ukraini.kic wrote:
to te nije podsjetilo na isil ili tak neš?
Tu se moram složiti. Nema ničeg časnog u ubojstvu nekog tko je položio oružje i takve pojedince bi svaka vojska koja drži do sebe trebala sankcionirati. U ratu je to teško provesti, a pogotovo dokazati, ali ove budale su se išle još i snimati. Autogol svakako. Nema opravdanja pa čak i da je logistički teško izvedivo zbrinjavanje istih...
2015-09-08
japanci su imali moto...ako si se vec latio oruzja a oruzje sluzi za ubijanje onda ili ubij ili budi ubijen..sve drugo je necastan cin
2015-09-08
Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!
2015-08-09
..pa naveo sam primjer japanaca..koji to nisu gledali kao sport..ako si se vec latio oruzja onda si spreman za borbu..na zivot i smrt...ako se ne zelis boriti ne primaj pusku u ruke..izlaz mozes uvijek pronacimelkior wrote:Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!
2015-09-08
Možda se ljudi vole predavati jer nemaju više municije, ostali bez zaliha, a mnogi od njih su ionako ročnici kojima se lagalo da ih se šalje na vojnu vježbu, a ne u rat. U stvari, tamo vlada jebeni kaos.vuksadinare wrote:..pa naveo sam primjer japanaca..koji to nisu gledali kao sport..ako si se vec latio oruzja onda si spreman za borbu..na zivot i smrt...ako se ne zelis boriti ne primaj pusku u ruke..izlaz mozes uvijek pronacimelkior wrote:Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!
2015-08-09
Ta priča kako nisu znali nego da su mislili da je vježba mogla je držat vodu prvih 15 dana.melkior wrote:Možda se ljudi vole predavati jer nemaju više municije, ostali bez zaliha, a mnogi od njih su ionako ročnici kojima se lagalo da ih se šalje na vojnu vježbu, a ne u rat. U stvari, tamo vlada jebeni kaos.vuksadinare wrote:..pa naveo sam primjer japanaca..koji to nisu gledali kao sport..ako si se vec latio oruzja onda si spreman za borbu..na zivot i smrt...ako se ne zelis boriti ne primaj pusku u ruke..izlaz mozes uvijek pronacimelkior wrote:Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!
Znaš kako se to radi ? Ima puno opcija a sad je samo pitanje moje bujne mašte i situacije šta ću s takvima.
Recimo da ti dam uvid u svoju svirepost prema takvima i ako se odlučim razmjeniti ih a onda žigosanje slova Z na licu tako da imaju trajni ožiljak ili kidanja ova dva prsta s kojima se povlaći obarač na obje ruke itd.
U suštini takva sakaćenja da budu u osnovi hodajući živi primjer drugima koji krenu dole s pričom : nismo znali, nismo htjeli, nas su natjerali drugi itd. bla bla bla
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa ja sam svjedok kad smo zarobili dva pripadnika srpske paravojne dragovoljacke postrojbe 'dusan silni'..oba dva su se kunuli po starom srpskom obicaju da su - kuhari i prisilno mobilizirani..mobilizirani u cetnicku dragovoljacku alo dragovoljacku postrojbu 'dusan silni'...a kod njih jos pronadjene stranacke iskaznice srpske narodne obnove mirka jovica...melkior wrote:Možda se ljudi vole predavati jer nemaju više municije, ostali bez zaliha, a mnogi od njih su ionako ročnici kojima se lagalo da ih se šalje na vojnu vježbu, a ne u rat. U stvari, tamo vlada jebeni kaos.vuksadinare wrote:..pa naveo sam primjer japanaca..koji to nisu gledali kao sport..ako si se vec latio oruzja onda si spreman za borbu..na zivot i smrt...ako se ne zelis boriti ne primaj pusku u ruke..izlaz mozes uvijek pronacimelkior wrote:Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!
2015-09-08
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu