ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 49 of 50 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 49 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:14

Tovariš Koba wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:Ko srbi... "za tri dana smo u Zagrebu"

prošlo 30 godina evo srbi po floridi i po svuda, požarevac ovo ono... "dogodine u kninu", aha
izgleda da je kod njih sve u znaku broja tri :)

a tebi nije?
otac, sin i duh sveti?
da nisi postao komunac?

:)
...ja ne..ali bojim se da si se ti popravoslavio

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:14

crvenkasti wrote:

prošlo 30 godina evo srbi po floridi i po svuda, požarevac ovo ono... "dogodine u kninu", aha

Rusi su Srbi i Kinezi. Mi spadamo na Zapad.
...zapad ili ne...znamo di ne spadamo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 11/4/2022, 14:15

vuksadinare wrote:
Tovariš Koba wrote:
crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:

https://sputniknews.com/20220411/genocide-of-donbass-civilians-women-elderly-and-children-1094619604.html

to su rusi u donbasu od 2014. trpjeli svako malo.
zapadu bolio kurac za te zločine.
i sad da ih netko vrati pod ukrajinu?
ajd i da to vidim.
...tak su srbi jadni trpjeli u srao krajini...oluja je bila jeben genocid...prava nejac oni i rusi

jebem ja svakog tko ovo uspoređuje s domovinskim ratom.
od premijera, ministra do forumske stoke sitnog zuba.
tko ne vidi razliku taj je maliciozan ili glup.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:15

Tovariš Koba wrote:
vuksadinare wrote:
Tovariš Koba wrote:
crvenkasti wrote:Poklon čitateljima: link sa puno mrtvih Rusa!
Za gledanje i uživanje:

https://sputniknews.com/20220411/genocide-of-donbass-civilians-women-elderly-and-children-1094619604.html

to su rusi u donbasu od 2014. trpjeli svako malo.
zapadu bolio kurac za te zločine.
i sad da ih netko vrati pod ukrajinu?
ajd i da to vidim.
...tak su srbi jadni trpjeli u srao krajini...oluja je bila jeben genocid...prava nejac oni i rusi

jebem ja svakog tko ovo uspoređuje s domovinskim ratom.
od premijera, ministra do forumske stoke sitnog zuba.
tko ne vidi razliku taj je maliciozan ili glup.
ajd reci razliku..osim sto je ukrajina neovisna pa napadnuta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/4/2022, 14:17

Ako Rusi pobijede u Ukrajini, gotovi smo svi.

Lavrov: Russian Special Operation in Ukraine Aims to Put End to US Course for World Domination
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Službenik 11/4/2022, 14:17

vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:

znamo. 
u slobodne narode nikako.
više su oni iz subsaharskog bantustana danas slobodni nego mi.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by melkior 11/4/2022, 14:18

Ljudi, dajte se saberite. Ne vodi se nikakav rat, nego je na djelu koordinirana akcija zbrinjavanja ruskih viškova rashodovanog željeza na reciklažna dvorišta i deponije diljem Ukrajine. S obzirom da je Ukrajina trenutno u procesu pristupanju EU-u, cijena recikliranja je trenutno u Ukrajini puno jeftinija nego u Rusiji, a Putin, kao i svaki dobar gospodar izuzetno je osjetljiv na povećanje cijena. U Ukrajini se trenutno ne nalaze nikakvi ruski vojnici, nego komunalni radnici čistoće, svi u zelenome, koji se žrtvuju i danonoćno rade za spas planeta Zemlje. Ukrajinski direktor čistoće, Zelenskij, već noćima ne spava i puca pod šavovima jer se Ukrajina preračunala i nema kapaciteta za zbrinjavanje svog tog silnog otpada. Sad optužuje Putina da ga je prevario i da se nisu tako dogovorili, ali rusku lovu je znao uzeti, stoga mu i ne preostaje ništa drugo nego da od prijateljskih i savezničkih zemalja, a posebno Njemačke, traži dodatnu opremu i resurse zbog čega je i draga nam Ursula Von der Layen odlučila pokloniti Ukrajini bespovratna sredstva iz EU fondova, a i našem Plenkoviću bi bilo bolje da ode u Ukrajinu i traži Zelenskog da mu otkrije recept za izvlačenje dodatnih sredstava iz EU fondova. 
Ovom prilikom svakako želim pohvaliti Rusiju zbog visoko razvijene svijesti o potrebi zaštite okoliša, a na međunarodnu zajednicu apeliram da pritisne Ameriku i Kinu radi potrebe utjecaja na kretanja svjetskih cijena recikliranja starog željeza, te da pošalju iz skladišta svoje viškove kontejnera i dodatne vreće za zbrinjavanje biološkog otpada... chase  :earthhug:
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:20

Tovariš Koba wrote:
vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:

znamo. 
u slobodne narode nikako.
više su oni iz subsaharskog bantustana danas slobodni nego mi.
.....naravno da smo slobodni..u sve smo usli svojevoljno...nitko ti nije prislonuo pistolj na celo...vec sam naveo u nekim od danasnjih postova..narod je birao ono sto je ponudjeno u izlogu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 11/4/2022, 14:21

crvenkasti wrote:

vi spadate u kurac krasni, a tamo otprilike i jeste

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:24

....to sto lako padamo na obecanja to je drugi kraj opanaka..guzica i oci vece od mozga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/4/2022, 14:25

marcellus wrote:
crvenkasti wrote:

vi spadate u kurac krasni, a tamo otprilike i jeste

Jesu li tebi Rusi i Srbi slični?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:27

....drugo nitko nama ne brani izaci iz eu-a i nato-a...mozemo i sutra podnjet zahtjev ako zelimo izaci..nece puno izgubiti nato i eu...niti ce rusi nesto dobiti...pitanje koliko cemo mi onda profitirati...poznavajuci nas..ne puno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by melkior 11/4/2022, 14:29

melkior wrote:Ljudi, dajte se saberite. Ne vodi se nikakav rat, nego je na djelu koordinirana akcija zbrinjavanja ruskih viškova rashodovanog željeza na reciklažna dvorišta i deponije diljem Ukrajine. S obzirom da je Ukrajina trenutno u procesu pristupanju EU-u, cijena recikliranja je trenutno u Ukrajini puno jeftinija nego u Rusiji, a Putin, kao i svaki dobar gospodar izuzetno je osjetljiv na povećanje cijena. U Ukrajini se trenutno ne nalaze nikakvi ruski vojnici, nego komunalni radnici čistoće, svi u zelenome, koji se žrtvuju i danonoćno rade za spas planeta Zemlje. Ukrajinski direktor čistoće, Zelenskij, već noćima ne spava i puca pod šavovima jer se Ukrajina preračunala i nema kapaciteta za zbrinjavanje svog tog silnog otpada. Sad optužuje Putina da ga je prevario i da se nisu tako dogovorili, ali rusku lovu je znao uzeti, stoga mu i ne preostaje ništa drugo nego da od prijateljskih i savezničkih zemalja, a posebno Njemačke, traži dodatnu opremu i resurse zbog čega je i draga nam Ursula Von der Layen odlučila pokloniti Ukrajini bespovratna sredstva iz EU fondova, a i našem Plenkoviću bi bilo bolje da ode u Ukrajinu i traži Zelenskog da mu otkrije recept za izvlačenje dodatnih sredstava iz EU fondova. 
Ovom prilikom svakako želim pohvaliti Rusiju zbog visoko razvijene svijesti o potrebi zaštite okoliša, a na međunarodnu zajednicu apeliram da pritisne Ameriku i Kinu radi potrebe utjecaja na kretanja svjetskih cijena recikliranja starog željeza, te da pošalju iz skladišta svoje viškove kontejnera i dodatne vreće za zbrinjavanje biološkog otpada... chase  :earthhug:
Specijalna vojna ekološka operacija  blackboard
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/4/2022, 14:29

ebenica wrote:
vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
hoće to tak kad zarobiš, smakneš zarobljene i dereš se u kameru slava geroiem, slava ukraini.
to te nije podsjetilo na isil ili tak neš?
onda ti smatras da je hrastov na koranskom mostu pocinio zlocin smaknuvsi zarobljene cetnike koji su napadali karlovac?
ako su bili zarobljeni onda da. ubijanje bilo kojeg zarobljenika je zločin.

Tu se moram složiti. Nema ničeg časnog u ubojstvu nekog tko je položio oružje i takve pojedince bi svaka vojska koja drži do sebe trebala sankcionirati. U ratu je to teško provesti, a pogotovo dokazati, ali ove budale su se išle još i snimati. Autogol svakako. Nema opravdanja pa čak i da je logistički teško izvedivo zbrinjavanje istih...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:31

darth_vader wrote:
ebenica wrote:
vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
kic wrote:
hoće to tak kad zarobiš, smakneš zarobljene i dereš se u kameru slava geroiem, slava ukraini.
to te nije podsjetilo na isil ili tak neš?
onda ti smatras da je hrastov na koranskom mostu pocinio zlocin smaknuvsi zarobljene cetnike koji su napadali karlovac?
ako su bili zarobljeni onda da. ubijanje bilo kojeg zarobljenika je zločin.

Tu se moram složiti. Nema ničeg časnog u ubojstvu nekog tko je položio oružje i takve pojedince bi svaka vojska koja drži do sebe trebala sankcionirati. U ratu je to teško provesti, a pogotovo dokazati, ali ove budale su se išle još i snimati. Autogol svakako. Nema opravdanja pa čak i da je logistički teško izvedivo zbrinjavanje istih...
japanci nisu postovali one koji su zarobljeni...smatrali su to kukaviclukom..i zato su bili okrutni prema zarobljenicima..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:35

japanci su imali moto...ako si se vec latio oruzja a oruzje sluzi za ubijanje onda ili ubij ili budi ubijen..sve drugo je necastan cin
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by melkior 11/4/2022, 14:36

Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!  :yaay
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:39

melkior wrote:Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!  :yaay
..pa naveo sam primjer japanaca..koji to nisu gledali kao sport..ako si se vec latio oruzja onda si spreman za borbu..na zivot i smrt...ako se ne zelis boriti ne primaj pusku u ruke..izlaz mozes uvijek pronaci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by melkior 11/4/2022, 14:42

vuksadinare wrote:
melkior wrote:Moram priznati da mi to s poštovanjem međunarodnih konvencija o pravima zarobljenika nikako nije sjelo, naime, nije rat sport pa sad imaš igralište, suce, gledatelje, zviždaljku i fair play. Jer ako je tako, hoćemo turnir, ionako nema ništa zanimljivog na TV-u!  :yaay
..pa naveo sam primjer japanaca..koji to nisu gledali kao sport..ako si se vec latio oruzja onda si spreman za borbu..na zivot i smrt...ako se ne zelis boriti ne primaj pusku u ruke..izlaz mozes uvijek pronaci
Možda se ljudi vole predavati jer nemaju više municije, ostali bez zaliha, a mnogi od njih su ionako ročnici kojima se lagalo da ih se šalje na vojnu vježbu, a ne u rat. U stvari, tamo vlada jebeni kaos.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2022, 14:45

melkior wrote:
vuksadinare wrote:
Možda se ljudi vole predavati jer nemaju više municije, ostali bez zaliha, a mnogi od njih su ionako ročnici kojima se lagalo da ih se šalje na vojnu vježbu, a ne u rat. U stvari, tamo vlada jebeni kaos.
Ta priča kako nisu znali nego da su mislili da je vježba mogla je držat vodu prvih 15 dana.

Znaš kako se to radi ? Ima puno opcija a sad je samo pitanje moje bujne mašte i situacije šta ću s takvima.

Recimo da ti dam uvid u svoju svirepost prema takvima i ako se odlučim razmjeniti ih a onda žigosanje slova Z na licu tako da imaju trajni ožiljak ili kidanja ova dva prsta s kojima se povlaći obarač na obje ruke itd.

U suštini takva sakaćenja da budu u osnovi hodajući živi primjer drugima koji krenu dole s pričom : nismo znali, nismo htjeli, nas su natjerali drugi itd. bla bla bla
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/4/2022, 14:47

melkior wrote:
vuksadinare wrote:
pa ja sam svjedok kad smo zarobili dva pripadnika srpske paravojne dragovoljacke postrojbe 'dusan silni'..oba dva su se kunuli po starom srpskom obicaju da su - kuhari i prisilno mobilizirani..mobilizirani u cetnicku dragovoljacku alo dragovoljacku postrojbu 'dusan silni'...a kod njih jos pronadjene stranacke iskaznice srpske narodne obnove mirka jovica...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 49 of 50 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics