Ruska invazija na Ukrajinu
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kako rekoh ja sam kao i ti navijao da rusi što duže stoje kod kijeva.
i meni je kao i tebi žao što su rusi utekli kod kijeva a što nisu ostali barem još mjesec dana
i meni je kao i tebi žao što su rusi utekli kod kijeva a što nisu ostali barem još mjesec dana
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Šandor Winnetou likes this post
A dobro vjeruj u šta hoćešAssadNaPodmornici wrote:kako rekoh ja sam kao i ti navijao da rusi što duže stoje kod kijeva.
JA sam odmah rekao da od Kijeva nema ništa kad sam shvatio da tamo Rusi imaju oko 60 tisuća vojnuika
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Danas otidjoh do grada i nemalo se iznenadi kad pred Bankom sretoh tapkarose. Sto je o cemu se radi??? Suti, trazi se rublja vise nego suncokretovo ulje, Ruubbblljjaaaaaa, rublja, jedan na jedan kurs sa Dolarom, ajmo ljudi sutra ce biti i dva dolara za Rublju....Sto da radim. Dolara nemam a ni tapkarosi ne mijenjaju digitalno..... Dilema, teska....
2014-04-14
Ringo10 wrote:Buča je vrlo amaterski urađen FALSE FLAGGnječ wrote:
EVO GA! RUSOFIL! TREBA GA TARGETIRATI I LIKVIDIRATI
kako se usuđuje filozofirati o tome? lik kao ne vidi tko je agresor.
Ali to Zapad nije briga oni furaju svoju idiotsku priču
pogledaj i poslušaj svih 50 minuta ne priča samo o buchi. nisi poslušao sve jer emisija traje 50 minuta. kad poslušaš sve onda komentiraj.
Guest- Guest
Sutra ću svakako poslušati jer večeras nemam kad. Kasno je ovdjeGnječ wrote:Ringo10 wrote:Buča je vrlo amaterski urađen FALSE FLAGGnječ wrote:
pogledaj i poslušaj svih 50 minuta ne priča samo o buchi. nisi poslušao sve jer emisija traje 50 minuta. kad poslušaš sve onda komentiraj.
2015-09-24
uglavnom ono što je činjenica - koja je posljedica ruskog napada na kijev
vezali su svoju vojsku za kijev
demilitarizirali su jedan ogroman komad svoje kopnene vojske
zato sada u donbasu , navodno druga najjača armija svijeta ne može osvojiti više od 5km bez da izgubi tonu tenkova i ljudi, protiv doslovno najsiromašnije zemlje europe
vezali su svoju vojsku za kijev
demilitarizirali su jedan ogroman komad svoje kopnene vojske
zato sada u donbasu , navodno druga najjača armija svijeta ne može osvojiti više od 5km bez da izgubi tonu tenkova i ljudi, protiv doslovno najsiromašnije zemlje europe
Bilo kako bilo ali prva cetvrtina je odigrana. Daljnji razvoj ovisi samo o tome do koje razine saveznici zele da ponize kepeca. Naime ne mogu ga unisti skroz. Treba im trgovacki putnik za njihovu robu od oruzja, vojne opreme digitalnih sustava do jebenog hamburgera. Super slaba rusija ne vrijedi nikome. Tu je kljuc. Inace rusija se vratila kuci. Lokalni siledzija je nakon pijanstva i dreke i galame dobio po picki i ide doma. Mozda nalupa zenu i djecu. Mozda se "popravi" i dodje po jos jednu dozu.... Pred nama je.
2014-04-14
Kepec vise nema konce igre u rukama. Izgubio ih je nakon prvog tjedna. Sada igra kao medvjed kojeg cigo drazi alkom u nosu. Zalosno, jako zalosno, glupo i skupo. Naime kepec osvaja sta je vec kontrolirao. Mislim i da je Odesa jako daleko, nedostizno daleko. Sve ostalo je prodavanje muda pod bubrege. Malo ce podebljati u Donbasu gdje su rudnici i rat je dobio svoje lice koje je od pocetka bilo mutno , naime ruda, plin i nafta. Ostalo je za debile i sl......Cuj nacisti a on angazira chechenske islamiste i arapske da ubijaju krscane. Kako to netko moze kupiti.........
2014-04-14
Odesa... kad se očisti ona čeličana u Mariupolju i kad se zauzme cijeli DOnbas mislim da će ići na Odesu.
To je proruski grad ali i vrlo strateški bitna luka
To je proruski grad ali i vrlo strateški bitna luka
2015-09-24
Ti si lupetao takve gluposti da ti pamet stane, a bome ih i sada lupetaš.Ringo10 wrote:A dobro vjeruj u šta hoćešAssadNaPodmornici wrote:kako rekoh ja sam kao i ti navijao da rusi što duže stoje kod kijeva.
JA sam odmah rekao da od Kijeva nema ništa kad sam shvatio da tamo Rusi imaju oko 60 tisuća vojnuika
nemam toliko vremena, na putu sam...daj ukratko šta kažeGnječ wrote:Ringo10 wrote:Buča je vrlo amaterski urađen FALSE FLAGGnječ wrote:
Galina wrote:nemam toliko vremena, na putu sam...daj ukratko šta kažeGnječ wrote:Ringo10 wrote:Buča je vrlo amaterski urađen FALSE FLAGGnječ wrote:
a nemogu puno je toga morati ćeš sama pogledati i poslušati. isto preporučam i mihi, šandoru, dijagramu yodi, ljubici šmajserici i ostalim pimpekima.
evo govorio je i o stvarima koje je ebenica u detalje opisao kako su rusi zajebali ukre kod Kijeva. to je bila ruska navlakuša stručno se to u ruskoj vojnoj doktrini zove maskirovka
Russian military deception, sometimes known as maskirovka (Russian: маскировка, lit. 'disguise'[1]), is a military doctrine developed from the start of the 20th century. The doctrine covers a broad range of measures for military deception, from camouflage to denial and deception.
Deceptive measures include concealment, imitation with decoys and dummies, manoeuvres intended to deceive, denial, and disinformation. The 1944 Soviet Military Encyclopedia refers to "means of securing combat operations and the daily activities of forces; a complexity of measures, directed to mislead the enemy regarding the presence and disposition of forces..."[2] Later versions of the doctrine also include strategic, political, and diplomatic means including manipulation of "the facts", situation, and perceptions to affect the media and opinion around the world, so as to achieve or facilitate tactical, strategic, national and international goals.[3]
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_deception
evo pročitaj post od ebenice:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51022p860-ruska-invazija-na-ukrajinu
Guest- Guest
peskov u interviewu ruskoj televiziji priznao da im se gubici mjere u tisućama i da imaju gadne gubitke
jedino jebenica, ringo i sovak/safet su vjerovali da rusi ne ginu, da ono kod kijeva je bila "fake bitka" i da je svih onih +tisuću komada ruske uništene tehnike neka vrsta prevare..
jesi ti stvarno retardiran? kaj je tak teško stavit stvari na papir? dok su ukri digli svu rezervu i sve kaj su imali na zapadu ukrajine da brane kijev od 40 000 rusa kaj je suludo jer ta brojka ne može osvojit milujunski grad da se na trepavice postavi u isto vrijeme dok su "gazili" ruse kod kijeva nestala su im vozila pa su iste u panici skirvali po shoping centrima, nestalo im je tko zna koliko skladišta municije, oružja, oni deponiji nafte koji su gorili svaku drugu noć i sad kad su se rusi povukli od kijeva, nisu pobjegli kak ti briješ nego jednostavno sjeli u vozila i otišli ovi jadnici ne mogu doć do surane buče 3 dana, to se dogodilo kod kijeva. pa ti onda procijeni tko je koga "pregazio" kod kijeva. ti si štetan jebote, svatko tko je slijep je štetan, dok si ti gledao tenkiće k'o ludi gruber iz alo alo nestalo je sve ostalo, čak i da ukrima netko pošalje vozila više ih nemaju na kaj ni vozit, čak i da im pošalju topove više tim topovima nitko ne može vozit novu municiju, za opskrbu svakog topa treba par kamiona i nafta. nema više jel razumiješ? pa ti seri i pizdi koliko hoćeš, zbrajaj pijune. čobani poput tebe koštaju ukrajinu poraza. da sam ih ja ovak retardiran vodio danas bi stajali puno bolje.AssadNaPodmornici wrote:
jedino jebenica, ringo i sovak/safet su vjerovali da rusi ne ginu, da ono kod kijeva je bila "fake bitka" i da je svih onih +tisuću komada ruske uništene tehnike neka vrsta prevare..
Guest- Guest
Sasvim pogrešna analiza, rusi su kod kijeva zajebali samo sebe i netko pametan u vrhu ruske vojske je predvidio što bi se dogodilo da su rusi ostali tamo pa su kao iz dobre volje povukli snage. Čista logika ti kaže da ne žrtvuješ elitne postrojbe ako ne želiš nešto zauzeti/osloboditi, zatim na stotine komada oklopnih vozila, kamiona, na tisuće vojnika... a da s druge strane bojišta imaš zauzet samo jedan veći grad i ništa drugo od početnih pozicija.Gnječ wrote:Galina wrote:nemam toliko vremena, na putu sam...daj ukratko šta kažeGnječ wrote:Ringo10 wrote:Buča je vrlo amaterski urađen FALSE FLAGGnječ wrote:
a nemogu puno je toga morati ćeš sama pogledati i poslušati. isto preporučam i mihi, šandoru, dijagramu yodi, ljubici šmajserici i ostalim pimpekima.
evo govorio je i o stvarima koje je ebenica u detalje opisao kako su rusi zajebali ukre kod Kijeva. to je bila ruska navlakuša stručno se to u ruskoj vojnoj doktrini zove maskirovka
Russian military deception, sometimes known as maskirovka (Russian: маскировка, lit. 'disguise'[1]), is a military doctrine developed from the start of the 20th century. The doctrine covers a broad range of measures for military deception, from camouflage to denial and deception.
Deceptive measures include concealment, imitation with decoys and dummies, manoeuvres intended to deceive, denial, and disinformation. The 1944 Soviet Military Encyclopedia refers to "means of securing combat operations and the daily activities of forces; a complexity of measures, directed to mislead the enemy regarding the presence and disposition of forces..."[2] Later versions of the doctrine also include strategic, political, and diplomatic means including manipulation of "the facts", situation, and perceptions to affect the media and opinion around the world, so as to achieve or facilitate tactical, strategic, national and international goals.[3]
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_deception
evo pročitaj post od ebenice:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51022p860-ruska-invazija-na-ukrajinu
savršeno si opisao ruske gubitke kod kijeva. savršeno.ebenica wrote:jesi ti stvarno retardiran? kaj je tak teško stavit stvari na papir? dok su ukri digli svu rezervu i sve kaj su imali na zapadu ukrajine da brane kijev od 40 000 rusa kaj je suludo jer ta brojka ne može osvojit milujunski grad da se na trepavice postavi u isto vrijeme dok su "gazili" ruse kod kijeva nestala su im vozila pa su iste u panici skirvali po shoping centrima, nestalo im je tko zna koliko skladišta municije, oružja, oni deponiji nafte koji su gorili svaku drugu noć i sad kad su se rusi povukli od kijeva, nisu pobjegli kak ti briješ nego jednostavno sjeli u vozila i otišli ovi jadnici ne mogu doć do surane buče 3 dana, to se dogodilo kod kijeva. pa ti onda procijeni tko je koga "pregazio" kod kijeva. ti si štetan jebote, svatko tko je slijep je štetan, dok si ti gledao tenkiće k'o ludi gruber iz alo alo nestalo je sve ostalo, čak i da ukrima netko pošalje vozila više ih nemaju na kaj ni vozit, čak i da im pošalju topove više tim topovima nitko ne može vozit novu municiju, za opskrbu svakog topa treba par kamiona i nafta. nema više jel razumiješ? pa ti seri i pizdi koliko hoćeš, zbrajaj pijune. čobani poput tebe koštaju ukrajinu poraza. da sam ih ja ovak retardiran vodio danas bi stajali puno bolje.AssadNaPodmornici wrote:
a ako su rusi pobjedili kod kijeva, zašto se muče u donbasu? zašto ukrainska vojska koja je "poražena" kod kijeva, već hrpa njih raspoređena kod donbasa?
Ako je tako kako ti kažeš, što su postigli s tim svojim "meanevrom"? Ti samo lupetaš ono što ti je srcu drago i tražiš opravdanje za ruska sranja da bi ih dalje mogao u svojoj glavi prikazivati kao super silu i što ti ja znam što sve sebi ne umišljaš.ebenica wrote:jesi ti stvarno retardiran? kaj je tak teško stavit stvari na papir? dok su ukri digli svu rezervu i sve kaj su imali na zapadu ukrajine da brane kijev od 40 000 rusa kaj je suludo jer ta brojka ne može osvojit milujunski grad da se na trepavice postavi u isto vrijeme dok su "gazili" ruse kod kijeva nestala su im vozila pa su iste u panici skirvali po shoping centrima, nestalo im je tko zna koliko skladišta municije, oružja, oni deponiji nafte koji su gorili svaku drugu noć i sad kad su se rusi povukli od kijeva, nisu pobjegli kak ti briješ nego jednostavno sjeli u vozila i otišli ovi jadnici ne mogu doć do surane buče 3 dana, to se dogodilo kod kijeva. pa ti onda procijeni tko je koga "pregazio" kod kijeva. ti si štetan jebote, svatko tko je slijep je štetan, dok si ti gledao tenkiće k'o ludi gruber iz alo alo nestalo je sve ostalo, čak i da ukrima netko pošalje vozila više ih nemaju na kaj ni vozit, čak i da im pošalju topove više tim topovima nitko ne može vozit novu municiju, za opskrbu svakog topa treba par kamiona i nafta. nema više jel razumiješ? pa ti seri i pizdi koliko hoćeš, zbrajaj pijune. čobani poput tebe koštaju ukrajinu poraza. da sam ih ja ovak retardiran vodio danas bi stajali puno bolje.AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus likes this post
Ukraine's President Volodymyr Zelensky refusing to drop NATO bid
Guest- Guest
A da u donbasu rusi nisu ni blizu ostvarivanja zacrtanog i zauzimanja svega od odese do harkiva. OPvo je čisto lupetanje u nadi da se opravdaju ruske budalaštine i nesposobnost.AssadNaPodmornici wrote:savršeno si opisao ruske gubitke kod kijeva. savršeno.ebenica wrote:jesi ti stvarno retardiran? kaj je tak teško stavit stvari na papir? dok su ukri digli svu rezervu i sve kaj su imali na zapadu ukrajine da brane kijev od 40 000 rusa kaj je suludo jer ta brojka ne može osvojit milujunski grad da se na trepavice postavi u isto vrijeme dok su "gazili" ruse kod kijeva nestala su im vozila pa su iste u panici skirvali po shoping centrima, nestalo im je tko zna koliko skladišta municije, oružja, oni deponiji nafte koji su gorili svaku drugu noć i sad kad su se rusi povukli od kijeva, nisu pobjegli kak ti briješ nego jednostavno sjeli u vozila i otišli ovi jadnici ne mogu doć do surane buče 3 dana, to se dogodilo kod kijeva. pa ti onda procijeni tko je koga "pregazio" kod kijeva. ti si štetan jebote, svatko tko je slijep je štetan, dok si ti gledao tenkiće k'o ludi gruber iz alo alo nestalo je sve ostalo, čak i da ukrima netko pošalje vozila više ih nemaju na kaj ni vozit, čak i da im pošalju topove više tim topovima nitko ne može vozit novu municiju, za opskrbu svakog topa treba par kamiona i nafta. nema više jel razumiješ? pa ti seri i pizdi koliko hoćeš, zbrajaj pijune. čobani poput tebe koštaju ukrajinu poraza. da sam ih ja ovak retardiran vodio danas bi stajali puno bolje.AssadNaPodmornici wrote:
a ako su rusi pobjedili kod kijeva, zašto se muče u donbasu? zašto ukrainska vojska koja je "poražena" kod kijeva, već hrpa njih raspoređena kod donbasa?
od kud tebi da se oni muče kod donbasa? jel ti imaš njihove planove ili nekaj? ti si zaključio da oni hoće to i sad kad oni ne rade to kaj si ti zaključio jedina logika ej da ne mogu.AssadNaPodmornici wrote:savršeno si opisao ruske gubitke kod kijeva. savršeno.ebenica wrote:jesi ti stvarno retardiran? kaj je tak teško stavit stvari na papir? dok su ukri digli svu rezervu i sve kaj su imali na zapadu ukrajine da brane kijev od 40 000 rusa kaj je suludo jer ta brojka ne može osvojit milujunski grad da se na trepavice postavi u isto vrijeme dok su "gazili" ruse kod kijeva nestala su im vozila pa su iste u panici skirvali po shoping centrima, nestalo im je tko zna koliko skladišta municije, oružja, oni deponiji nafte koji su gorili svaku drugu noć i sad kad su se rusi povukli od kijeva, nisu pobjegli kak ti briješ nego jednostavno sjeli u vozila i otišli ovi jadnici ne mogu doć do surane buče 3 dana, to se dogodilo kod kijeva. pa ti onda procijeni tko je koga "pregazio" kod kijeva. ti si štetan jebote, svatko tko je slijep je štetan, dok si ti gledao tenkiće k'o ludi gruber iz alo alo nestalo je sve ostalo, čak i da ukrima netko pošalje vozila više ih nemaju na kaj ni vozit, čak i da im pošalju topove više tim topovima nitko ne može vozit novu municiju, za opskrbu svakog topa treba par kamiona i nafta. nema više jel razumiješ? pa ti seri i pizdi koliko hoćeš, zbrajaj pijune. čobani poput tebe koštaju ukrajinu poraza. da sam ih ja ovak retardiran vodio danas bi stajali puno bolje.AssadNaPodmornici wrote:
wtf? jesi ikad odigrao jednu jedinu partiju šaha? ako svatko zna kaj ti hoćeš onda jebeš strategiju, jebeš planove, jebeš sve. pričekaj tjedan dana pa ćeš vjerojatno znat kaj rusi hoće, isto kao i ja.
Guest- Guest
kaj su postigli? napali su milijunsku zemlju sa 150 000 vojnika, razdvojili vojsku koja se brani, onemogučili joj kretanje, uništili joj logistiku i u isto vrijeme osvajali dio teritorija. sa 150 000 protiv koliko 300 000-400 000 sa svom rezervom? pa kaj bi ti točno? prvi svjetski rat i juriš rova na rov?Šandor Winnetou wrote:Ako je tako kako ti kažeš, što su postigli s tim svojim "meanevrom"? Ti samo lupetaš ono što ti je srcu drago i tražiš opravdanje za ruska sranja da bi ih dalje mogao u svojoj glavi prikazivati kao super silu i što ti ja znam što sve sebi ne umišljaš.ebenica wrote:jesi ti stvarno retardiran? kaj je tak teško stavit stvari na papir? dok su ukri digli svu rezervu i sve kaj su imali na zapadu ukrajine da brane kijev od 40 000 rusa kaj je suludo jer ta brojka ne može osvojit milujunski grad da se na trepavice postavi u isto vrijeme dok su "gazili" ruse kod kijeva nestala su im vozila pa su iste u panici skirvali po shoping centrima, nestalo im je tko zna koliko skladišta municije, oružja, oni deponiji nafte koji su gorili svaku drugu noć i sad kad su se rusi povukli od kijeva, nisu pobjegli kak ti briješ nego jednostavno sjeli u vozila i otišli ovi jadnici ne mogu doć do surane buče 3 dana, to se dogodilo kod kijeva. pa ti onda procijeni tko je koga "pregazio" kod kijeva. ti si štetan jebote, svatko tko je slijep je štetan, dok si ti gledao tenkiće k'o ludi gruber iz alo alo nestalo je sve ostalo, čak i da ukrima netko pošalje vozila više ih nemaju na kaj ni vozit, čak i da im pošalju topove više tim topovima nitko ne može vozit novu municiju, za opskrbu svakog topa treba par kamiona i nafta. nema više jel razumiješ? pa ti seri i pizdi koliko hoćeš, zbrajaj pijune. čobani poput tebe koštaju ukrajinu poraza. da sam ih ja ovak retardiran vodio danas bi stajali puno bolje.AssadNaPodmornici wrote:
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu