ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by abraham 4/4/2022, 19:28

Za neko vrijeme OS Vuka Dinaraca Ukrajinca...

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 19:28

AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:vuce me u ukrajinu svakim danom sve jace

šta nisi već bio pa se vratio?
bio pa se hvalio po forumu kako se nalazi kraj granice i sve to.. pa se predomislio zadnji tren i vratio nazad.. naravno u stvarnosti nije se makao iz fotelje
bio sam...mislio sam to mi je dovoljno..i privremeno utazilo zedj..ali nedovoljno...miris baruta je ono pravo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 4/4/2022, 19:34

odi za prvu ruku na sljeme , ima popust za umirovljenike i pripomogni ekonomiju grada sa zicarom i grahom
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 19:35

prije 12m

Metsola: EU treba uvesti embargo Rusiji i prestati finansirati bombe

Evropska unija treba uvesti embargo Rusiji i smanjiti svoju energetsku ovisnost kako bi se prestalo nedirektno finansirati bombe, poručila je predsjednica Evropskog parlamenta Roberta Metsola na plenarnoj sjednici u Strasbourgu, zatraživši i strožije sankcije.

Ona je pozvala i na usvajanje težeg paketa sankcija za Rusiju, naglasivši da Evropa treba ubrzati svoju politiku “nulte neovisnosti” o Kremlju, prenosi Hina.

“Moramo ciljati i na one koji podržavaju i finansiraju Putina i zatvoriti sve one rupe koje još postoje. Putinovi oligarsi i članovi njegove stranke ne smiju naći ni jedno utočište”, dodala je Metsola.

Evropska unija hitno razmatra nove sankcije nakon otkrića masakra u Buči, a jedan je diplomat rekao da bi novi paket mogao biti usvojen u srijedu ili četvrtak.

Metsola je zatražila i dodatnu podršku za Ukrajince, koji se “u nemogućim uvjetima” bore za europske vrijednosti.

:tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:36

MDMiridije wrote:

Da te vuce nebi puno o tome pricao nego bi otisao ili nebi otisao. To su preozbiljne stvari da bi si rejting isao dizati na forumu bokte. Kani se tih gluposti.

jebote štatije sad odjednom? tu na forumu samo što ne izbije građanski rat koliko ste uprli pomoći ukropima a sad taktičko povlačenje u fotelju? bodri ga nek ide evo ja ću mu platit benz samo da ode u Mariupol.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 19:37

debotoijusto wrote:

odi za prvu ruku na sljeme , ima popust za umirovljenike i pripomogni ekonomiju grada sa zicarom i grahom
....nista od toga...volio bi biti snajperist kao svetoje :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:40

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:

bio pa se hvalio po forumu kako se nalazi kraj granice i sve to.. pa se predomislio zadnji tren i vratio nazad.. naravno u stvarnosti nije se makao iz fotelje
bio sam...mislio sam to mi je dovoljno..i privremeno utazilo zedj..ali nedovoljno...miris baruta je ono pravo

pucaj si u glavu tako ćeš najbolje osjetiti miris baruta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:44

evo to je to. sve je rekao.

"To fight, kill, fulfill the tasks of the West" - "Bandera Readings" in Kiev, Ukraine

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 19:44

Prije 16 minuta

Europski povjerenik o novim sankcijama Rusiji: Sve opcije su na stolu

Nakon što su danas američki predsjednik Joe Biden i britanska ministrica vanjskih poslova Liz Truss najavili nove sankcije Rusiji kao odgovor na izvješća o masovnim ubojstvima civila na sjeveru Ukrajine, slične informacije stižu i iz Europske unije.

Europski povjerenik za ekonomiju Paolo Gentiloni tako je najavio da bi nove europske sankcije mogle uključivati ruski energetski sektor.

"Sve opcije su na stolu. To danas stoji više nego ikad prije", rekao je Gentiloni prije sastanka s ministrima financija eurozone na kojem će se raspravljati o novim sankcijama.

Ranije je francuski predsjednik Emmanuel Macron pozvao na nove sankcije Rusiji kojima bi meta bio ruski izvor ugljena i nafte. Francuskim medijima rekao je da "postoje jasne indikacije o ratnim zločinima".

No Macron nije spomenuo da bi na udaru sankcija bio i ruski plin, kojim EU ispunjava 40% svojih potreba za plinom.

:tu :tu :tu :tu :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:46

Ukraine. Across its eastern border is Russia and to its west-Europe. For centuries, it has been at the center of a tug-of-war between powers seeking to control its rich lands and access to the Black Sea. 2014's Maidan Massacre triggered a bloody uprising that ousted president Viktor Yanukovych and painted Russia as the perpetrator by Western media. But was it? "Ukraine on Fire" by Igor Lopatonok..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:48

ebenica wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Gnječ wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:Ruska stoka je i pse ubijala po ulici i dvirištima
https://t.me/slavaukrini/1306

Sve sto nanosi bol ipatnju onima koji se vracaju. Gamad i gotovo...sjeme im prokleto bilo.
:tu

kako vi znate da su te pse ubili rusi? kako recite meni na koji način ste vi došli do zaključka da su to baš rusi napravili? jel ste tamo na tom mjestu sada odakle pišete iz Ukrajine ili? kako kako ajde želim odgovore odgovorite mi ne laprdanjem nego dokazima. jebote bog svatko može baciti na ulicu dva uginula psa to snimiti i staviti na tik tok ili neku drugu jebenu soc-mrežu.

evo odoh ja sad do šinteraja idem snimati kako psi nemaju hrane pa u to šibnuti na tiktok fejsbuk i onda staviti link na forum i reći rusi su to ne daju psima hrane.

ajde lumeni čekam vaše odgovore bez laprdanja molim.
Ajd se goni u pičku materinu ok? Pobili su ljude i vezali im ruke na leđa a di neće pse. A sad odjebi kretinjo.
gle, prije jedno tjedan dana su našli golu vezanu ženu u azovom podrumu u mariupolju sa žigosanim kukastim križem na trbuhu.
nije mi palo na pamet to stavljat ovdje. to je prostituiranje mrtvih ljudi o kojima se ništa ne zna. da je stvarno nekome stalo do takvih žrtava spalio bi svo oružje na svijetu, ali nije, nije stalo nikome nego se to koristi za huškanje. i to je najveća pljuvačka koju ti ljudi kojih više nema mogu doživjet. da ih se koristi u plamsanje mržnje ne prema pojedincu koji je to napravio nego prema cijelom narodu.

Dvaput sam postavila video s Mauripoljcima koji na pitanje "tko puca po njima?" daju iznenadjujuc odgovor... Nitko to nije ni pogledao, a kamo li komentirao. Doista mislis da ce izaci iz svojih percepcijskih nisa?

Evo i treci put.

neće pinky, sve se ponavlja, tak je i Ero na temi o koroni pisao da treba ić' po kućama i cijepit silom nas narodne neprijatelje "opasne po društvo", isto kak ovaj usrani drot piše na ovoj temi.
"ko nije s nama kurva mu je mama" mentalitet koji se stvorio devedesetih će nestat kad umru svi takvi pojedinci i do tada svijet se gleda samo ravno, nikakvog skretanja.

Zivotna ironija, a Ero bi iz svojeg kutka mogao reci i poetska pravda jer je Miha njegova osnazena verzija.

Pozdrav.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 4/4/2022, 19:49

violator wrote:
Dvaput sam postavila video s Mauripoljcima koji na pitanje "tko puca po njima?" daju iznenadjujuc odgovor... Nitko to nije ni pogledao, a kamo li komentirao. Doista mislis da ce izaci iz svojih percepcijskih nisa?

ima tamo svega, ali..teško naći rusa u mariupolju, ko da si pitala srbe u vukovaru tko je tukao po gradu, ustaše naravno
vjerojatno su i kazalište tukli sami, i tako sve redom, nisu rusi, ne
uostalom, i patrick se drži svoje niše, proruske naravno
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

RayMabus, veber, michaellcmacha, Noor and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/4/2022, 19:51

RayMabus wrote:Prije 16 minuta

Europski povjerenik o novim sankcijama Rusiji: Sve opcije su na stolu

Nakon što su danas američki predsjednik Joe Biden i britanska ministrica vanjskih poslova Liz Truss najavili nove sankcije Rusiji kao odgovor na izvješća o masovnim ubojstvima civila na sjeveru Ukrajine, slične informacije stižu i iz Europske unije.

Europski povjerenik za ekonomiju Paolo Gentiloni tako je najavio da bi nove europske sankcije mogle uključivati ruski energetski sektor.

"Sve opcije su na stolu. To danas stoji više nego ikad prije", rekao je Gentiloni prije sastanka s ministrima financija eurozone na kojem će se raspravljati o novim sankcijama.

Ranije je francuski predsjednik Emmanuel Macron pozvao na nove sankcije Rusiji kojima bi meta bio ruski izvor ugljena i nafte. Francuskim medijima rekao je da "postoje jasne indikacije o ratnim zločinima".

No Macron nije spomenuo da bi na udaru sankcija bio i ruski plin, kojim EU ispunjava 40% svojih potreba za plinom.

:tu :tu :tu :tu :tu
Odjebati rusiju i sve njihove energente, izbaciti ih iz svega, doslovce iz svega. Rusofoile pohapsiti i deportirati u rusiju nogom u guzicu, izgraditi zid, žica, krokodili, struja,strojnice koje djeluju na pokret...i srbiju skupa s njima

Male
2017-12-31

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by veber 4/4/2022, 19:53

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:

pucaj si u glavu tako ćeš najbolje osjetiti miris baruta.
prvo neka jedan opali u zemlju, da nekog nevinog ne ubije, onda neka duboko udahne, mada je danas municija praktično bez dima i vatre, a ni mirisa nema nekaj-onda neka si šusne u vugla.

zrno je brže od dima, tako da ne bi omirisal nikaj.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:54

ljubo1212 wrote:
violator wrote:

ima tamo svega, ali..teško naći rusa u mariupolju, ko da si pitala srbe u vukovaru tko je tukao po gradu, ustaše naravno

Dakle tvoj je odgovor na video da je Patrick pronalazio Ruse koji su spremno optuzivali ukrajinske vojne snage za napade?

Okej.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik 4/4/2022, 19:55

Gnječ wrote:
MDMiridije wrote:

Da te vuce nebi puno o tome pricao nego bi otisao ili nebi otisao. To su preozbiljne stvari da bi si rejting isao dizati na forumu bokte. Kani se tih gluposti.

jebote štatije sad odjednom? tu na forumu samo što ne izbije građanski rat koliko ste uprli pomoći ukropima a sad taktičko povlačenje u fotelju? bodri ga nek ide evo ja ću mu platit benz samo da ode u Mariupol.

:D

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 19:58

Ja sam za to da radi ove Buče udarimo Rusiji potpuni embargo na uvoz ugljena u EU. Neku poruku moramo poslat.

Uostalom ugljen je fuj, Evropa ima dovoljno i svoga a ako nema ona imaju saveznici te da se smanji željeznički i brodski promet između Rusije i EU jer tko zna šta on može prenit ispod tog ugljena skrivečki, npr nekakvu atomsku il tako šta.

Odma embargo na ugljen Rusiji u EU kao poruka radi ovoga u Buči.

I onda svaki novi zločin = žešči embargo i sankcije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by ljubo1212 4/4/2022, 20:01

violator wrote:
ljubo1212 wrote:
violator wrote:

Dakle tvoj je odgovor na video da je Patrick pronalazio Ruse koji su spremno optuzivali ukrajinske vojne snage za napade?

Okej.

taj novinar je već bio faktčekiran, proruski propagandist,

https://www.bellingcat.com/news/2022/02/28/exploiting-cadavers-and-faked-ieds-experts-debunk-staged-pre-war-provocation-in-the-donbas/
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/4/2022, 20:03

ljubo1212 wrote:
violator wrote:
ljubo1212 wrote:
violator wrote:

Okej.

https://www.bellingcat.com/news/2022/02/28/exploiting-cadavers-and-faked-ieds-experts-debunk-staged-pre-war-provocation-in-the-donbas/
Uvijek je bilo i uvijek će biti sisača fejkova, ubacivanje biolabova, NATO, USA,.... treba opravdati  rusku stoku po svaku cijenu.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 20:11

ljubo1212 wrote:
violator wrote:
ljubo1212 wrote:
violator wrote:

Okej.

evo gluperde faktčekera treba te zidarskom kaciolom po tamburi pička ti materina. kako si ti odmah skočio krme rvacko jebote. tako i tvoji faktčekeri za covid sve se ispostavilo da lažu. ajd tornjaj se u rvacku pičku materinu krme rvacko tursko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 20:12

ljubo1212 wrote:
violator wrote:

pa ima tamo i grka krme rvacko kaciolom zidarskom bi te lupao po tamburi dok ne bi prosvirao nedirajte mi ravnicu...mrš đurbe tursko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics