Ruska invazija na Ukrajinu
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
U stvari, nigde nema dokaza da su Rusi ubili ijednog civila. Slike oko Kijeva koje su nekakav navodni dokaz su samo deo medijske kampanje koja se očekivala od početka rata. Nigde nema dokaza ko ih je ubio. Jedino ko ih je slikao i upotrebio.AssadNaPodmornici wrote:kako koji dio Ruske vojske. oni sa zmijskog otoka su se vratili u razmjeni , nisu nikoga mučili , vidit ćemo.. imaju i Ukrainci na stotine i stotine ruskih zarobljenika.. istina je da je par njih bilo mučeno, ali većinu su Ukrainci relativno ok zbrinuli.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
Samo se nadam da Rusi i Čečenci unatoč gadnim gubicima ovdje neće biti barbari i da ih neće mučiti kao što su Srbi radili sa našim zarobljenicima.
bagra zlocinacka ne postuje nikakve konvencije
gledaj računaj da je i u Ruskom interesu da ne muče vojnike, prvo lakše ćeš ih nagovoriti na predaju itd. drugo koristiš ćeš ih za razmjenu. zarobljenik pun kurac vrijedi, em lakše osvajaš područje ako se ove zarobiš, em ih možeš mjenjati , em niti rusi niti ukrainci nemaju mlade muške populacije, takvi ti trebaju za obnoviti natalitet, uzdržavati ekonomiju sutra itd..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Šandor Winnetou dislikes this post
samo azov ima tu brojku koju si ti napisao, gdje su normalne snage i gdje je sve ono akj se pouvklo u mariupolj u prvim tjednima ruske okupacije.AssadNaPodmornici wrote:ebenica wrote:fascinantno je kak ti ignoriraš stvarnost. koliko je rusa poginulo u mriupolju? koliko je ukrajinaca branilo mariupolj?AssadNaPodmornici wrote:
naravno prije nego srbi i pro-rusi ovo budu slavili kao "pobjedu", čak i ti regularci Ukrainski, borili su se preko mjesec dana u okruženju, bez opskrbe streljivom, hranom, oružjem, bez pojačanja, nanjeli su Rusima gadne gubitke. Heroji. Nije se niti sramota predati dok se god boriš do zadnjih resursa. Ukraina nema puno muškaraca da ginu tek tako, danas sutra ovi ljudi će trebati kada pobjede Rusiju, izgraditi Ukrainu itd.. a možda će se opet i ratovati kada ih se zamjene.
Azovci su sa druge strane fanatici, vjeorjatno su puno bolje naoružani itd, ali nažalost Mariopol je pri padu, ali je Ukraincima kupio dovoljno vremena i Rusima nanosi gadne gubitke još uvijek i još će neko vrijeme.. ali Rusi u Mariopol ubacuju "neograničene" količine topovskog mesa, granata i svega ostaloga , a ovi nemaju pitku vodu mjesec dana. Danas sutra će ih se razmjenit za Ruske zarobljenike, kao što smo mi naše u Vukovaru mjenjali .
Samo se nadam da Rusi i Čečenci unatoč gadnim gubicima ovdje neće biti barbari i da ih neće mučiti kao što su Srbi radili sa našim zarobljenicima.
navodno je 40 000 rusa osvajalo mariupolj a branilo ga 25-30000 ukrajinaca. ovo su ostaci koji se predaju i ono kaj sam ti već rekao da je mariupolj davno pao, onog trena kad su izgubili kontrolu nad istim i počeli se skrivat po podrumima i zgradama. ako je branilo 25 000 ukrainaca i ako su ovo ostaci koji se predaju onda je to prevelika cijena za jednu ukrajinu, izgubit toliko ljudi na jednom mjestu.
a izgubili su toliko ljudi na jednom mjestu jer su ih rusi ukopali, cijelu vojsku su im ukopali, doslovno gdje se tko našao tu je, nema transporta iz kijeva u mariupolj, nema razmještanja trupa, nema slanja oružja osim eventualno municije i javelina, nema topova, tenkova, avijacije, ničega. spali su na vojnike sa ručnim naoružanjem i javelinima koji se ne mogu pomaknut smjesta na kojem su se našli. to ti je realnost događaja. dok ste vi ovdje drkali na par uništenih tenkova, rusi su demilitarizirali ukrajinu i vama dan danas to nije jasno. fascinantno.
ta broja od 30 000 ukrainaca u mariopolu je fantazija velika.
razne procjene što sam čitao idu od 3000(donja procjena) do 8000 gornja procjena - koliko ih je branilo mariopol.i to sam pročitao sa Ruskih izvora, pro-ruskih twitera i analitičara. a ti si brojku vojnika povećao za 5-10puta. i šta ja sada dalje sa tebom iman raspravljati.. a i neman vremena
ali mislim, nemaj ti vremena koliko god hoćeš, ta iluzija u kojoj si ti trenutno, nije to alamo jebote ili vukovar. ukrajinci su imali vojsku prije ovoga i to dobro obučenu, po nato standardima i mariupolj im je pao jer se nisu mogli maknut s mjesta na kojem su se našli. to ti je jebena strategija, ono kaj vi na forumu ne kužite jer nije opipljivo, nije slika uništenog tenka, stvar koju možeš vidjet.
Guest- Guest
slusaj ti, nisu redali ovdje, redali su u ukrajini, opet cu ti fotke postavljatiebenica wrote:slušaj, rusi nisu ovdje redali inćune i svršavali na to. ili zbor zarobljenih inćuna, poredane orke, kak lijepo gnoje ukrajinsku svetu zemlju i ostala sranja. pucali u koljena za twiter.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
kad bacaš na drugoga govno onda to ne možeš ako si i sam u govnima do grla. bumerang ti se uvijek vrati.
Šandor Winnetou likes this post
"Danas ćemo preko našeg stalnog predstavnika (u UN-u) organizirati tiskovnu konferenciju na kojoj ćemo predočiti dokumente o pravoj naravi događaja", rekao je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.
Rusko ministarstvo vanjskih poslova dodaje da će se konferencija održati u 21:30 po srednjoeuropskom vremenu u UN-ovu sjedištu u New Yorku.
Kremlj je i ranije odlučno odbijao sve optužbe u vezi s otkrićem velikog broja trupala civila u Buči, blizu Kijeva, nakon povlačenja ruskih snaga.
Lavrov je snimke trupala nazvao "lažnima", osudivši "propagandno-dezinformacijsku" kampanju.
samo da ne krene o iraku afganistanu vjetnamu i enola gay dvomotorcu prije nego optuzi filmsku ekipu
Rusko ministarstvo vanjskih poslova dodaje da će se konferencija održati u 21:30 po srednjoeuropskom vremenu u UN-ovu sjedištu u New Yorku.
Kremlj je i ranije odlučno odbijao sve optužbe u vezi s otkrićem velikog broja trupala civila u Buči, blizu Kijeva, nakon povlačenja ruskih snaga.
Lavrov je snimke trupala nazvao "lažnima", osudivši "propagandno-dezinformacijsku" kampanju.
samo da ne krene o iraku afganistanu vjetnamu i enola gay dvomotorcu prije nego optuzi filmsku ekipu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
i da nije uništena "nekolicina ruskih tenkova", nego na jednom izvoru gdje je svaki izvor vizualno potvrđen ;
Rusi su izgubili 2500 komada tehnike. tenkova, oklopnih vozila, protuzračnih sustava, kamiona, artiljeriskih sustava itd, (tu nisu uračunati avioni i helikppteri to je u drugoj analizi).
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
To su samo oni viuzalno potvrđeni gubici, dakle realni su još i veći, jer ne uspiješ sve snimiti mobitelom i dronom, .
prema jednom analitičaru, takvi Ruski gubici su njima -"unsustainable" - ne održivi. Gube toliku količinu tehnike, da nastave li takvim tempom, čak i moćna Rusija će ostati bez tehnike i ratovati će se samo pješacima.
Do sada pazi u prvih mjesec ipo dana Rusi su izgubili vizualno potvrđeno - više tenkova nego što ih ima Britanija i Francuska - zajedno
pa ti fantaziraj "svršavate na par izgubljenih komada ruske tehnike".
p.s ona brojka od 2500 komada ruske tehnike - nije konačna brojka, jer Oryx i njegova ekipa tvrde da Rusi imaju još par stotina komada tehnike u "backlogu" - dakle to su slike koje oni moraju potvrditi da su Ruske, da nisu duplikati, itd, većina toga će se potvrditi, svaku sliku ili video, oryx i ekipa obrade, provjere, pročešljaju, rade geolokaciju da vidu da nije već prije slikao iz nekog drugog kuta itd.
računaj , da hrpa toga se ne uspije snimiti , ruski gubici u tehnici su preko 3000 komada teške tehnike.. još jedan mjesec takvih gubitaka i Rusi neće imati uskoro šta slati.
Jer kako je stavlja hektorivic i drugi, počeli su zbog gadnih gubitaka ali i korupcije ulaziti u stara skladišta tenkova itd, i skužili su da većinu stare tehnike , ne mogu uopće upaliti niti motore, i nije niti približno modernizirano da bi ih mogao poslati na ratište.. itd.
Ukrainci imaju gadne gubitke ali puno manje , iz razloga jer se efikasno brane. Plus zaboravljaš da su Ukrainci zarobili toliko recimo komada Ruskih tenkova u solidnom stanju, da sam čitao da trenutno imaju više tenkova nego što su imali prije rata
problem je što tenkovi ne vrijede "previše" u ovom trenutku, Rusi su ih najviše "demilitarizirali" u uništavanju starih sovjetskih(ali efikasnih) Ukrainskih SAM sustava srednjeg i dugog dometa.
I ne brigaj se, trenutno u Ukraini, Ukrainci raspolažu sa puno većim količinama SAM sustava malog dometa nego što su imali prije rata. Puno više.
A budi bez brige doći će i SAM sustavi srednjeg dometa, samo problem je što takvih i na zapadu nema previše(radi zapadne doktrine ratovanja) a Rusi imaju sve manje i manje aviona i helikoptera. Kako sam jutros čitao jednog analitičara, ponavljam opet - Ruski gubici su "unsustainable" , Ukrainci u nekim segmentima su jači sada nakon mjesec ipo dana ratovanja nego na početku rata.
Rusi su izgubili 2500 komada tehnike. tenkova, oklopnih vozila, protuzračnih sustava, kamiona, artiljeriskih sustava itd, (tu nisu uračunati avioni i helikppteri to je u drugoj analizi).
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
To su samo oni viuzalno potvrđeni gubici, dakle realni su još i veći, jer ne uspiješ sve snimiti mobitelom i dronom, .
prema jednom analitičaru, takvi Ruski gubici su njima -"unsustainable" - ne održivi. Gube toliku količinu tehnike, da nastave li takvim tempom, čak i moćna Rusija će ostati bez tehnike i ratovati će se samo pješacima.
Do sada pazi u prvih mjesec ipo dana Rusi su izgubili vizualno potvrđeno - više tenkova nego što ih ima Britanija i Francuska - zajedno
p.s ona brojka od 2500 komada ruske tehnike - nije konačna brojka, jer Oryx i njegova ekipa tvrde da Rusi imaju još par stotina komada tehnike u "backlogu" - dakle to su slike koje oni moraju potvrditi da su Ruske, da nisu duplikati, itd, većina toga će se potvrditi, svaku sliku ili video, oryx i ekipa obrade, provjere, pročešljaju, rade geolokaciju da vidu da nije već prije slikao iz nekog drugog kuta itd.
računaj , da hrpa toga se ne uspije snimiti , ruski gubici u tehnici su preko 3000 komada teške tehnike.. još jedan mjesec takvih gubitaka i Rusi neće imati uskoro šta slati.
Jer kako je stavlja hektorivic i drugi, počeli su zbog gadnih gubitaka ali i korupcije ulaziti u stara skladišta tenkova itd, i skužili su da većinu stare tehnike , ne mogu uopće upaliti niti motore, i nije niti približno modernizirano da bi ih mogao poslati na ratište.. itd.
Ukrainci imaju gadne gubitke ali puno manje , iz razloga jer se efikasno brane. Plus zaboravljaš da su Ukrainci zarobili toliko recimo komada Ruskih tenkova u solidnom stanju, da sam čitao da trenutno imaju više tenkova nego što su imali prije rata
problem je što tenkovi ne vrijede "previše" u ovom trenutku, Rusi su ih najviše "demilitarizirali" u uništavanju starih sovjetskih(ali efikasnih) Ukrainskih SAM sustava srednjeg i dugog dometa.
I ne brigaj se, trenutno u Ukraini, Ukrainci raspolažu sa puno većim količinama SAM sustava malog dometa nego što su imali prije rata. Puno više.
A budi bez brige doći će i SAM sustavi srednjeg dometa, samo problem je što takvih i na zapadu nema previše(radi zapadne doktrine ratovanja) a Rusi imaju sve manje i manje aviona i helikoptera. Kako sam jutros čitao jednog analitičara, ponavljam opet - Ruski gubici su "unsustainable" , Ukrainci u nekim segmentima su jači sada nakon mjesec ipo dana ratovanja nego na početku rata.
Šandor Winnetou likes this post
jesi ista drugo ocekivao?debotoijusto wrote:"Danas ćemo preko našeg stalnog predstavnika (u UN-u) organizirati tiskovnu konferenciju na kojoj ćemo predočiti dokumente o pravoj naravi događaja", rekao je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.
stavljaj, meni to ne znači ništa, ja nisam rus. redaj ruse kolko god hoćeš ako te to veseli.Noor wrote:slusaj ti, nisu redali ovdje, redali su u ukrajini, opet cu ti fotke postavljatiebenica wrote:slušaj, rusi nisu ovdje redali inćune i svršavali na to. ili zbor zarobljenih inćuna, poredane orke, kak lijepo gnoje ukrajinsku svetu zemlju i ostala sranja. pucali u koljena za twiter.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
kad bacaš na drugoga govno onda to ne možeš ako si i sam u govnima do grla. bumerang ti se uvijek vrati.
Guest- Guest
ebenica wrote:samo azov ima tu brojku koju si ti napisao, gdje su normalne snage i gdje je sve ono akj se pouvklo u mariupolj u prvim tjednima ruske okupacije.AssadNaPodmornici wrote:ebenica wrote:fascinantno je kak ti ignoriraš stvarnost. koliko je rusa poginulo u mriupolju? koliko je ukrajinaca branilo mariupolj?AssadNaPodmornici wrote:
naravno prije nego srbi i pro-rusi ovo budu slavili kao "pobjedu", čak i ti regularci Ukrainski, borili su se preko mjesec dana u okruženju, bez opskrbe streljivom, hranom, oružjem, bez pojačanja, nanjeli su Rusima gadne gubitke. Heroji. Nije se niti sramota predati dok se god boriš do zadnjih resursa. Ukraina nema puno muškaraca da ginu tek tako, danas sutra ovi ljudi će trebati kada pobjede Rusiju, izgraditi Ukrainu itd.. a možda će se opet i ratovati kada ih se zamjene.
Azovci su sa druge strane fanatici, vjeorjatno su puno bolje naoružani itd, ali nažalost Mariopol je pri padu, ali je Ukraincima kupio dovoljno vremena i Rusima nanosi gadne gubitke još uvijek i još će neko vrijeme.. ali Rusi u Mariopol ubacuju "neograničene" količine topovskog mesa, granata i svega ostaloga , a ovi nemaju pitku vodu mjesec dana. Danas sutra će ih se razmjenit za Ruske zarobljenike, kao što smo mi naše u Vukovaru mjenjali .
navodno je 40 000 rusa osvajalo mariupolj a branilo ga 25-30000 ukrajinaca. ovo su ostaci koji se predaju i ono kaj sam ti već rekao da je mariupolj davno pao, onog trena kad su izgubili kontrolu nad istim i počeli se skrivat po podrumima i zgradama. ako je branilo 25 000 ukrainaca i ako su ovo ostaci koji se predaju onda je to prevelika cijena za jednu ukrajinu, izgubit toliko ljudi na jednom mjestu.
a izgubili su toliko ljudi na jednom mjestu jer su ih rusi ukopali, cijelu vojsku su im ukopali, doslovno gdje se tko našao tu je, nema transporta iz kijeva u mariupolj, nema razmještanja trupa, nema slanja oružja osim eventualno municije i javelina, nema topova, tenkova, avijacije, ničega. spali su na vojnike sa ručnim naoružanjem i javelinima koji se ne mogu pomaknut smjesta na kojem su se našli. to ti je realnost događaja. dok ste vi ovdje drkali na par uništenih tenkova, rusi su demilitarizirali ukrajinu i vama dan danas to nije jasno. fascinantno.
razne procjene što sam čitao idu od 3000(donja procjena) do 8000 gornja procjena - koliko ih je branilo mariopol.i to sam pročitao sa Ruskih izvora, pro-ruskih twitera i analitičara. a ti si brojku vojnika povećao za 5-10puta. i šta ja sada dalje sa tebom iman raspravljati.. a i neman vremena
ali mislim, nemaj ti vremena koliko god hoćeš, ta iluzija u kojoj si ti trenutno, nije to alamo jebote ili vukovar. ukrajinci su imali vojsku prije ovoga i to dobro obučenu, po nato standardima i mariupolj im je pao jer se nisu mogli maknut s mjesta na kojem su se našli. to ti je jebena strategija, ono kaj vi na forumu ne kužite jer nije opipljivo, nije slika uništenog tenka, stvar koju možeš vidjet.
ja ti lipo kažem , pro-ruski izvori koje pratim, tvrde od 3000-8000 azovaca i reg ukrainske vojske je ostalo u gradu kada je počeo rat i nisu se htjeli povući. samo si ti u svojoj glavi kao debilni safet izvukao brojku od 25 000 -30 000, što ne postoji nigdje ,
i da Azov nije samo u Marioplu. Azov je praktički na svakoj liniji fronte imaju na tisuće i tisuće boraca diljem Ukraine. I svakim danom im dolaze novi dobrovoljci i trenutno su na obuci.
ok, eto, sve pet na ratištu za ukrajince. ako ti to tak paše.AssadNaPodmornici wrote:i da nije uništena "nekolicina ruskih tenkova", nego na jednom izvoru gdje je svaki izvor vizualno potvrđen ;
dominiraju.
Guest- Guest
gdje su na obuci?AssadNaPodmornici wrote:ebenica wrote:samo azov ima tu brojku koju si ti napisao, gdje su normalne snage i gdje je sve ono akj se pouvklo u mariupolj u prvim tjednima ruske okupacije.AssadNaPodmornici wrote:ebenica wrote:fascinantno je kak ti ignoriraš stvarnost. koliko je rusa poginulo u mriupolju? koliko je ukrajinaca branilo mariupolj?AssadNaPodmornici wrote:
ja ti lipo kažem , pro-ruski izvori koje pratim, tvrde od 3000-8000 azovaca i reg ukrainske vojske je ostalo u gradu kada je počeo rat i nisu se htjeli povući. samo si ti u svojoj glavi kao debilni safet izvukao brojku od 25 000 -30 000, što ne postoji nigdje ,
i da Azov nije samo u Marioplu. Azov je praktički na svakoj liniji fronte imaju na tisuće i tisuće boraca diljem Ukraine. I svakim danom im dolaze novi dobrovoljci i trenutno su na obuci.
Guest- Guest
Ona naredana, u stvari..nabacana i pofrkana izmasakrirana tijela civila nisu rusi...to je samo njihovo djeloebenica wrote:stavljaj, meni to ne znači ništa, ja nisam rus. redaj ruse kolko god hoćeš ako te to veseli.Noor wrote:ebenica wrote:slušaj, rusi nisu ovdje redali inćune i svršavali na to. ili zbor zarobljenih inćuna, poredane orke, kak lijepo gnoje ukrajinsku svetu zemlju i ostala sranja. pucali u koljena za twiter.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
slusaj ti, nisu redali ovdje, redali su u ukrajini, opet cu ti fotke postavljati
to ne znamo niti ti niti ja, jel su rusi ili su ukrajinci i čije je to točno djelo. možda je neki ukrajinski miha jednostavno pomahnitao a možda i neki ruski.Noor wrote:Ona naredana, u stvari..nabacana i pofrkana izmasakrirana tijela civila nisu rusi...to je samo njihovo djeloebenica wrote:stavljaj, meni to ne znači ništa, ja nisam rus. redaj ruse kolko god hoćeš ako te to veseli.Noor wrote:ebenica wrote:slušaj, rusi nisu ovdje redali inćune i svršavali na to. ili zbor zarobljenih inćuna, poredane orke, kak lijepo gnoje ukrajinsku svetu zemlju i ostala sranja. pucali u koljena za twiter.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
slusaj ti, nisu redali ovdje, redali su u ukrajini, opet cu ti fotke postavljati
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:kako koji dio Ruske vojske. oni sa zmijskog otoka su se vratili u razmjeni , nisu nikoga mučili , vidit ćemo.. imaju i Ukrainci na stotine i stotine ruskih zarobljenika.. istina je da je par njih bilo mučeno, ali većinu su Ukrainci relativno ok zbrinuli.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
gledaj računaj da je i u Ruskom interesu da ne muče vojnike, prvo lakše ćeš ih nagovoriti na predaju itd. drugo koristiš ćeš ih za razmjenu. zarobljenik pun kurac vrijedi, em lakše osvajaš područje ako se ove zarobiš, em ih možeš mjenjati , em niti rusi niti ukrainci nemaju mlade muške populacije, takvi ti trebaju za obnoviti natalitet, uzdržavati ekonomiju sutra itd..
Upravo to
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Prije 23 minute
Bijela kuća: Ovog tjedna idu nove sankcije Rusiji
SAD će ovog tjedna najaviti nove sankcije Rusiji, potvrdio je Jake Sullivan, savjetnik američkog predsjednika Joea Bidena za nacionalnu sigurnost.
"Ovog tjedna možete očekivati najavu novih sankcija. Koordiniramo se s partnerima i saveznicima o točnim parametrima, ali da, ovog tjedna ćemo moći najaviti nove metode ekonomskog pritiska na Rusiju", rekao je Sullivan.
Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden danas je, komentirajući snimke i fotografije masakra u Buči, rekao da "traži još više sankcija Rusiji" pa dodao da će ih uskoro najaviti.
Masakr u Buči nije nazvao genocidom, ali je rekao da se radi o ratnom zločinu i pozvao na suđenje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.
Bijela kuća: Ovog tjedna idu nove sankcije Rusiji
SAD će ovog tjedna najaviti nove sankcije Rusiji, potvrdio je Jake Sullivan, savjetnik američkog predsjednika Joea Bidena za nacionalnu sigurnost.
"Ovog tjedna možete očekivati najavu novih sankcija. Koordiniramo se s partnerima i saveznicima o točnim parametrima, ali da, ovog tjedna ćemo moći najaviti nove metode ekonomskog pritiska na Rusiju", rekao je Sullivan.
Podsjetimo, američki predsjednik Joe Biden danas je, komentirajući snimke i fotografije masakra u Buči, rekao da "traži još više sankcija Rusiji" pa dodao da će ih uskoro najaviti.
Masakr u Buči nije nazvao genocidom, ali je rekao da se radi o ratnom zločinu i pozvao na suđenje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sta su mozda ukrajinci?ebenica wrote:to ne znamo niti ti niti ja, jel su rusi ili su ukrajinci i čije je to točno djelo. možda je neki ukrajinski miha jednostavno pomahnitao a možda i neki ruski.Noor wrote:Ona naredana, u stvari..nabacana i pofrkana izmasakrirana tijela civila nisu rusi...to je samo njihovo djeloebenica wrote:stavljaj, meni to ne znači ništa, ja nisam rus. redaj ruse kolko god hoćeš ako te to veseli.Noor wrote:ebenica wrote:slušaj, rusi nisu ovdje redali inćune i svršavali na to. ili zbor zarobljenih inćuna, poredane orke, kak lijepo gnoje ukrajinsku svetu zemlju i ostala sranja. pucali u koljena za twiter.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
7m
Replying to
@PhillipsPOBrien
Most recent update has Russian tank losses up to 425, 176 of which have been captured outright by the Ukrainians and potentially reusable. The Ukrainians have captured more and more advanced tanks than they have lost so far in the war.
Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
3m
Ukraine has lost 93 tanks from all causes the large majority of which are T-64 (Soviet era tanks based on a model first built in 1964), while most of those captured have been T-72s with some T-80s and T-90s, all more modern and capable (designed 1972, 1980, 1990).
@PhillipsPOBrien
·
7m
Replying to
@PhillipsPOBrien
Most recent update has Russian tank losses up to 425, 176 of which have been captured outright by the Ukrainians and potentially reusable. The Ukrainians have captured more and more advanced tanks than they have lost so far in the war.
Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
3m
Ukraine has lost 93 tanks from all causes the large majority of which are T-64 (Soviet era tanks based on a model first built in 1964), while most of those captured have been T-72s with some T-80s and T-90s, all more modern and capable (designed 1972, 1980, 1990).
AssadNaPodmornici wrote:Jer kako je stavlja hektorivic i drugi, počeli su zbog gadnih gubitaka ali i korupcije ulaziti u stara skladišta tenkova itd, i skužili su da većinu stare tehnike , ne mogu uopće upaliti niti motore, i nije niti približno modernizirano da bi ih mogao poslati na ratište.. itd.
Doslovno ostali su ih jedino vintage T-64 kakve su slali u Siriju. Orginalni T-72 iz skladišta su još gori, pošto je T-72 bio "jeftini tenk" a T-64 skupi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
7m
Replying to
@PhillipsPOBrien
Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
3m
To san i ja izbroja nikidan na onoj tvojoj stranici koju san memoria. 160 i nešto komada T-72 i tih novijih a izgubili najviše ove prastare T-64, i sad će in još Poljaci poklonit svoje tenkove T-72 jer Poljska je uzela nekih mislim oko 250 američkih Abrams tenkova pa svojih 300 tenkova T-72 može dat Ukrajini.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici likes this post
ovo je nešto fascinantno, gradonačelnik buče u trenutku kad su se rusi povukli, niti jedna jedina riječ o njegovim sugrađanima koji leže po ulicama grada kojem je on gradonačelnik, javlja se ispred neke upravne zgrade, znači da je prošao kroz grad, nevjerojatne emocije nekoga tko je prošao kroz grad (to je 31.3):
ukrajinska vojska je 2 dana kasnije ušla u buču? ili 3 i onda su se pojavile snimke masakra.
ukrajinska vojska je 2 dana kasnije ušla u buču? ili 3 i onda su se pojavile snimke masakra.
Guest- Guest
nikome na čelu ne piše kaj je.Noor wrote:sta su mozda ukrajinci?ebenica wrote:to ne znamo niti ti niti ja, jel su rusi ili su ukrajinci i čije je to točno djelo. možda je neki ukrajinski miha jednostavno pomahnitao a možda i neki ruski.Noor wrote:Ona naredana, u stvari..nabacana i pofrkana izmasakrirana tijela civila nisu rusi...to je samo njihovo djeloebenica wrote:stavljaj, meni to ne znači ništa, ja nisam rus. redaj ruse kolko god hoćeš ako te to veseli.Noor wrote:ebenica wrote:slušaj, rusi nisu ovdje redali inćune i svršavali na to. ili zbor zarobljenih inćuna, poredane orke, kak lijepo gnoje ukrajinsku svetu zemlju i ostala sranja. pucali u koljena za twiter.Noor wrote:pa ako onakva zvjerstva cine civilima..starcima, zenama, djeci, zamisli kako ce ovi prociAssadNaPodmornici wrote:
Guest- Guest
RayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
7m
Replying to
@PhillipsPOBrien
Phillips P. OBrien
@PhillipsPOBrien
·
3m
To san i ja izbroja nikidan na onoj tvojoj stranici koju san memoria. 160 i nešto komada T-72 i tih novijih a izgubili najviše ove prastare T-64, i sad će in još Poljaci poklonit svoje tenkove T-72 jer Poljska je uzela nekih mislim oko 250 američkih Abrams tenkova pa svojih 300 tenkova T-72 može dat Ukrajini.
prati stranicu, updatea se svaki dan.. i sa ukrainskim gubicima i ruskim
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu