ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 4/4/2022, 18:59

ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Gnječ wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:Ruska stoka je i pse ubijala po ulici i dvirištima
https://t.me/slavaukrini/1306

Sve sto nanosi bol ipatnju onima koji se vracaju. Gamad i gotovo...sjeme im prokleto bilo.
:tu

kako vi znate da su te pse ubili rusi? kako recite meni na koji način ste vi došli do zaključka da su to baš rusi napravili? jel ste tamo na tom mjestu sada odakle pišete iz Ukrajine ili? kako kako ajde želim odgovore odgovorite mi ne laprdanjem nego dokazima. jebote bog svatko može baciti na ulicu dva uginula psa to snimiti i staviti na tik tok ili neku drugu jebenu soc-mrežu.

evo odoh ja sad do šinteraja idem snimati kako psi nemaju hrane pa u to šibnuti na tiktok fejsbuk i onda staviti link na forum i reći rusi su to ne daju psima hrane.

ajde lumeni čekam vaše odgovore bez laprdanja molim.
Ajd se goni u pičku materinu ok? Pobili su ljude i vezali im ruke na leđa a di neće pse. A sad odjebi kretinjo.
gle, prije jedno tjedan dana su našli golu vezanu ženu u azovom podrumu u mariupolju sa žigosanim kukastim križem na trbuhu.
nije mi palo na pamet to stavljat ovdje. to je prostituiranje mrtvih ljudi o kojima se ništa ne zna. da je stvarno nekome stalo do takvih žrtava spalio bi svo oružje na svijetu, ali nije, nije stalo nikome nego se to koristi za huškanje. i to je najveća pljuvačka koju ti ljudi kojih više nema mogu doživjet. da ih se koristi u plamsanje mržnje ne prema pojedincu koji je to napravio nego prema cijelom narodu.

Dvaput sam postavila video s Mauripoljcima koji na pitanje "tko puca po njima?" daju iznenadjujuc odgovor... Nitko to nije ni pogledao, a kamo li komentirao. Doista mislis da ce izaci iz svojih percepcijskih nisa?

Evo i treci put.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:01

Gnječ wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Gnječ wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:

Sve sto nanosi bol ipatnju onima koji se vracaju. Gamad i gotovo...sjeme im prokleto bilo.

kako vi znate da su te pse ubili rusi? kako recite meni na koji način ste vi došli do zaključka da su to baš rusi napravili? jel ste tamo na tom mjestu sada odakle pišete iz Ukrajine ili? kako kako ajde želim odgovore odgovorite mi ne laprdanjem nego dokazima. jebote bog svatko može baciti na ulicu dva uginula psa to snimiti i staviti na tik tok ili neku drugu jebenu soc-mrežu.

evo odoh ja sad do šinteraja idem snimati kako psi nemaju hrane pa u to šibnuti na tiktok fejsbuk i onda staviti link na forum i reći rusi su to ne daju psima hrane.

Ajd se goni u pičku materinu ok? Pobili su ljude i vezali im ruke na leđa a di neće pse. A sad odjebi kretinjo.

rekoh ti bez laprdanja kopile svrbsko.

Eto i tebe medju "petokolonasima". Sad ce Miha i s tobom gnojit' zemlju. A sto ti je to trebalo? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:04

violator wrote:
ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Gnječ wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:

gle, prije jedno tjedan dana su našli golu vezanu ženu u azovom podrumu u mariupolju sa žigosanim kukastim križem na trbuhu.
nije mi palo na pamet to stavljat ovdje. to je prostituiranje mrtvih ljudi o kojima se ništa ne zna. da je stvarno nekome stalo do takvih žrtava spalio bi svo oružje na svijetu, ali nije, nije stalo nikome nego se to koristi za huškanje. i to je najveća pljuvačka koju ti ljudi kojih više nema mogu doživjet. da ih se koristi u plamsanje mržnje ne prema pojedincu koji je to napravio nego prema cijelom narodu.

Dvaput sam postavila video s Mauripoljcima koji na pitanje "tko puca po njima?" daju iznenadjujuc odgovor... Nitko to nije ni pogledao, a kamo li komentirao. Doista mislis da ce izaci iz svojih percepcijskih nisa?

Evo i treci put.

neće pinky, sve se ponavlja, tak je i Ero na temi o koroni pisao da treba ić' po kućama i cijepit silom nas narodne neprijatelje "opasne po društvo", isto kak ovaj usrani drot piše na ovoj temi.
"ko nije s nama kurva mu je mama" mentalitet koji se stvorio devedesetih će nestat kad umru svi takvi pojedinci i do tada svijet se gleda samo ravno, nikakvog skretanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/4/2022, 19:04

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:u najgorem hipotetskom scenariju za Ruse - govorim najgorem, ako ne uspiju napraviti ništa kod Donbasa, osim što dobiju ogromne gubitike ide sljedeći scenarij.
A Ukrainci prodiru i uzimaju Herson i druge gradove.. u tom najgore scenariju, i sam status Krima dolazi onda u pitanje, jer će Krim doći u domet UKR artiljerije, i nakon što su ovi razorili Ukrainske gradove, ne vidim zašto bi se Ukrainci suzdržavali o rokanju po Krimu , koji ionako oni smatraju svojim teritorijom.. mislim , kažem ovo je teški "hipotetski scenarij", ali prije dva mjeseca nitko od nas nije mislio (osim Mihe) da će Putin napasti Ukrainu. A ne samo to, nitko nije mislio -ako ih i napadnu, da će Ukrainci izdržati duže od dva tjedna a kamo li da će nakon mjesec dana izvoditi kontra napade na pojedinim djelovima fronte ...

što duže rat bude trajao, sve će biti gadnije, to će biti razaranje na razini WW2 ...jer gradovi poptu Maripola, i drugih gradova u Donbasu su totalno uništeni.. nakon ove bitke, nevjerujem da će išta ostati od Kramatroska, SjevernoDonjecka, Lisičnjaka, Slavijanska itd.. bez obzira na ishod

Tu ne isključujem da Rusi krenu koristiti taktičko nuklearno oružje. Ili da Generali/FSB/GRU naprave puč kontra Putina.

Jednostavno više neće imati što izgubiti.
gadno je.. Rusi jednostavno previše riskiraju zagzrili su ... Ukrainci su trenutno napaljeni... naravno da bi Ukrainci izvodili te ofenzivne akcije, treba im još oklopnih vozila, mobilnih artiljerijskih sustava, dronova, i tona SAM sustava,  krstareće rakete, -to su ovi sa zapada najavili da će im slati.. i trebali bi se obraniti kod Donbasa, to jest nanjeti Rusima tolike gadne gubitke, da neće imati resursa da se brane dole..

Ako ode Krim, ode i Tatarstan, Baškoristan, Tuva, Čečenjija, Burjatija, a svi su ti naoružani do zuba, tamo bi bila klaonica samo takva jer svi bi gledali zgrabiti što više.

demografija se rusije brutalno promjenila zadnjih 30godina. pogledaj ovo.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Russij10

ovi označeni(ekipa od 19-30godina) najviše gine u Ukraini. Dakle pogledajte kako im je nepovoljna demografska piramida, i još na tisuće ljudi iz te skupine im je zaginulo, plus pitaj boga koliko trajnih invalida, .. to će biti katastrofa za ruski natalitet i za samu rusiju.

i pazi ovo, ona ispod piramida izgleda malo povoljnija, ali to su sve ove manjine... možeš misliti koliko će ti ovi na dnu , kada navrše 20-30godina biti lojalni Moskvi, ako ta bude vojno razjebana i ekonomski siromašna... nula bodova.

Putin nije ti svjestan, vrlo lako moguće da je gurnuo Rusiju u totalnu propast i nestanak ovim ratom. demografija vam je sve. Rusija je i izgubila SSSR zato jer im je padao broj stanovnika u odnosu na ostale regije .. za vrijeme staljina bili su većina i po kazahstanu, čak i na pola ukraine(gdje su gladomorom potamanjeni ukrainici), na kakvazu su bili većina, svugdje ostalo su bili značajan postotak.. sada u samoj rusiji nestaju.

a ludom putinu oni popovi i dugin i takvi pune glavu o "mstičnoj borbi protiv zapadne sotone" , dok unutar države rusija se raspada doslovno.. korupcja, loš natalitet, i razmnožavanje manjina.. sve to pod kontrolom je držala ogromna armija i strah od ruske vojske i petro dolari..

jednom kada ta armija se pokaže zakurac, a petrodolari ne budu dolazili u čečeniju, tatarstarn, burtaniju itd, jebeno će biti

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:06

kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Ovakvu demilitarizaciju su Rusi mogli postici avionima i raketama bez slanja vojske

postigli su to da je ukrajina bolje naoružana i vojno jača nego ikad, i višestruko u odnosu na ono od prije dva mjeseca...
A da je rusija skoro pa demilitarizirana, još ispucaju ovo 10% što imaju i mogu plašit vrane narednih 30 godina. 
Osim ako ne ispale atomsku a onda ih neće biti kada im stigne cijeli set atomskih. 
Onda više ne mogu plašiti ni vrane

ako ispale atomsku vjerojatno će im past na glavu jer je neko u međuvremenu maznuo gorivo iz rakete, ili zamijenio skupi deuterijsko tricijski upaljač prilikom servisa za zipa ili onaj kineski od dvije kune iz trafike.
😅

ako je onaj krš od drona tebi uletio u dvorišće i skoro ti pao na pamet mogu mislit kako bi se smijala da ti atomska centrala aterira na balkon.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:06

RayMabus wrote:
ebenica wrote:
RayMabus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Ovakvu demilitarizaciju su Rusi mogli postici avionima i raketama bez slanja vojske

postigli su to da je ukrajina bolje naoružana i vojno jača nego ikad, i višestruko u odnosu na ono od prije dva mjeseca...
koji si ti jazavac jebote :^0
s čim naoružana, zoljama? :D  je, evo narodna mlicija iz konga osvaja svijet, imaju pun kufer zolja i SUV-ova.
tolko su dobro opremljeni da su prvo 3 dana snimali kak rusa nema oko kijeva, kak su se povukli i tolko im je trebalo da se dotegle do buče u civilnim autima. prema onom aerodromu još uvijek hodaju, tek su do ograde došli. a tu se pisalo kak su ruse trebali u povlačenju zrokat bez milosti a s čim jebote? vi ste budale jer ne kužite da štetite, stvarate dojam da im ništa ne treba, da sve imaju, cijeli zapad tak a ti jadnici imaju puške i javeline. svi ti internet momenti su im došli glave, snimao se svaki tenk a rusi su im čistili pozadinu, baze, skladišta, vozila, centre za obuku. jača nego ikad, slava geroiem.
Složit ću se. Dalo bi se o tome i u detalje al otprilike je to to.
ne trebaš se slagat, meni je dovoljna nagrada kaj si me odblockao :tu
Nisam te odblokao nego ima sa strane opcija pokaži poruku pa ako mi se da kliknem da vidim jesi li šta pametno napisa ili si pila i dalje.
nemoj se samo naviknut da se ne razočaraš, slučajno je :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:08

Đeste
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:09

MDMiridije wrote:Đeste
e'o nas, jebemo radoznale.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 19:10

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:u najgorem hipotetskom scenariju za Ruse - govorim najgorem, ako ne uspiju napraviti ništa kod Donbasa, osim što dobiju ogromne gubitike ide sljedeći scenarij.
A Ukrainci prodiru i uzimaju Herson i druge gradove.. u tom najgore scenariju, i sam status Krima dolazi onda u pitanje, jer će Krim doći u domet UKR artiljerije, i nakon što su ovi razorili Ukrainske gradove, ne vidim zašto bi se Ukrainci suzdržavali o rokanju po Krimu , koji ionako oni smatraju svojim teritorijom.. mislim , kažem ovo je teški "hipotetski scenarij", ali prije dva mjeseca nitko od nas nije mislio (osim Mihe) da će Putin napasti Ukrainu. A ne samo to, nitko nije mislio -ako ih i napadnu, da će Ukrainci izdržati duže od dva tjedna a kamo li da će nakon mjesec dana izvoditi kontra napade na pojedinim djelovima fronte ...

što duže rat bude trajao, sve će biti gadnije, to će biti razaranje na razini WW2 ...jer gradovi poptu Maripola, i drugih gradova u Donbasu su totalno uništeni.. nakon ove bitke, nevjerujem da će išta ostati od Kramatroska, SjevernoDonjecka, Lisičnjaka, Slavijanska itd.. bez obzira na ishod

Tu ne isključujem da Rusi krenu koristiti taktičko nuklearno oružje. Ili da Generali/FSB/GRU naprave puč kontra Putina.

Jednostavno više neće imati što izgubiti.
gadno je.. Rusi jednostavno previše riskiraju zagzrili su ... Ukrainci su trenutno napaljeni... naravno da bi Ukrainci izvodili te ofenzivne akcije, treba im još oklopnih vozila, mobilnih artiljerijskih sustava, dronova, i tona SAM sustava,  krstareće rakete, -to su ovi sa zapada najavili da će im slati.. i trebali bi se obraniti kod Donbasa, to jest nanjeti Rusima tolike gadne gubitke, da neće imati resursa da se brane dole..

Ako ode Krim, ode i Tatarstan, Baškoristan, Tuva, Čečenjija, Burjatija, a svi su ti naoružani do zuba, tamo bi bila klaonica samo takva jer svi bi gledali zgrabiti što više.

demografija se rusije brutalno promjenila zadnjih 30godina.  pogledaj ovo.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Russij10

ovi označeni(ekipa od 19-30godina) najviše gine u Ukraini. Dakle pogledajte kako im je nepovoljna demografska piramida, i još na tisuće ljudi iz te skupine im je zaginulo, plus pitaj boga koliko trajnih invalida, .. to će biti katastrofa za ruski natalitet i za samu rusiju.

i pazi ovo, ona ispod piramida izgleda malo povoljnija, ali to su sve ove manjine... možeš misliti koliko će ti ovi na dnu , kada navrše 20-30godina biti lojalni Moskvi, ako ta bude vojno razjebana i ekonomski siromašna... nula bodova.

Putin nije ti svjestan, vrlo lako moguće da je gurnuo Rusiju u totalnu propast i nestanak ovim ratom.  demografija vam je sve. Rusija je i izgubila SSSR zato jer im je padao broj stanovnika u odnosu na ostale regije .. za vrijeme staljina bili su većina i po kazahstanu, čak i na pola ukraine(gdje su gladomorom potamanjeni ukrainici), na kakvazu su bili većina, svugdje ostalo su bili značajan postotak.. sada u samoj rusiji nestaju.

a ludom putinu oni popovi i dugin i takvi pune glavu o "mstičnoj borbi protiv zapadne sotone" , dok unutar države rusija se raspada doslovno.. korupcja, loš natalitet, i razmnožavanje manjina.. sve to pod kontrolom je držala ogromna armija i strah od ruske vojske i petro dolari..

jednom kada ta armija se pokaže zakurac, a petrodolari ne budu dolazili u čečeniju, tatarstarn, burtaniju itd, jebeno će biti
Pa tko ih šiša ? Nek propadnu.

A nu štete.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 19:10

vuce me u ukrajinu svakim danom sve jace
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/4/2022, 19:12

vuksadinare wrote:vuce me u ukrajinu svakim danom sve jace
vučeš me za jezik

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 19:16

AssadNaPodmornici wrote:
 vučeš me za jezik
aj sa mnom..sta cemo ovdje...tamo sad svi trebaju biti..to je svjetska povijest
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/4/2022, 19:20

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
 vučeš me za jezik
aj sa mnom..sta cemo ovdje...tamo sad svi trebaju biti..to je svjetska povijest
you first

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:21

Da te vuce nebi puno o tome pricao nego bi otisao ili nebi otisao. To su preozbiljne stvari da bi si rejting isao dizati na forumu bokte. Kani se tih gluposti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 19:23

šta nisi već bio pa se vratio?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 19:24

Meni je baš drago šta će se Rusija samopojebat.

Uostalom to sam im i najavio na forumu MJESEC DANA PRIJE OVE INVAZIJE.

-----------
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40

Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.

Ako je Rusija glupa NESTAT ĆE.

Tema :

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 19:25

MDMiridije wrote:

Da te vuce nebi puno o tome pricao nego bi otisao ili nebi otisao. To su preozbiljne stvari da bi si rejting isao dizati na forumu bokte. Kani se tih gluposti.
..otisao bi da nemam obitelj..iskreno..to mi je kocnica...pun kufer mi ovakvog zivota...ak trebam umrijeti.bolje od metka nego kakve bolescure...jedan dan bi isao drug8 ne bi kad pogledam kcer...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 4/4/2022, 19:26

Gnječ wrote:

bio pa se hvalio po forumu kako se nalazi kraj granice i sve to.. pa se predomislio zadnji tren i vratio nazad.. naravno u stvarnosti nije se makao iz fotelje

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 19:27

Gnječ wrote:

to je bila humanitarna strana...ali nije to to...dok ne pogladis oruzje...dok ne vidis neprijatelja kako se koprca,bjezi...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 19:27

Trulež od države koja je nasilnik.

Još najbolje da ću plakat kad se vrlo brzo iznutra počme urušavat i destabilizirat.

Evo plaćem, ovo su mi suze : Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 4/4/2022, 19:28

Za neko vrijeme OS Vuka Dinaraca Ukrajinca...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics