Ruska invazija na Ukrajinu
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Vucino ti si budala
Kakva realitivizacija kad se lijepo vidi kako se lesevi pomjeraju
I kakvi Srbi jebali te Srbi vise
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
rusi i srbi su isto pleme isti narativ ista cud isti obrazac ponasanja u ratu..i usporediti ih nije promaseno...za mene zlocinci i primitivniRingo10 wrote:Vucino ti si budala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos prije trideset i kusur godina zlocesta djeca nisu bezveze snimila 'istocno od jaja'
2015-09-08
Vucino lesevi se pomjeraju ...o tome ti govorim jebali te Srbi
Ja sam na strani Rusa jer su pravedna strana protiv sotonskog Zapada I Amerike
Ja na strani Zapada, Amerike i Engleske nikad ne mogu biti...nikad vise
Ukri su sluge zapadnog imperijalizma i tu za mene sva prica zavrsava
2015-09-24
evo mene opet. malo ću dizati tlak rvackim ustašama i ustašicama.
Guest- Guest
Neka tebe da malo zakuhas postalo je dosadno...
2015-09-24
pa rusi su ti perverzniji od zapadnjaka..Ringo10 wrote:Vucino lesevi se pomjeraju ...o tome ti govorim jebali te Srbi
2015-09-08
Kažu Ukri da je ono jučer bija SU- 35
Jedan od najmodernijih ruskih borbenih aviona, Suhoj Su-35s, srušio se u blizini Izjuma u istočnoj Ukrajini, nekih 120 kilometara od jugoistočno od Harkova, piše The Aviationist. Ukrajinci tvrde da su oni oborili zrakoplov, ali ta informacija u ovom trenutku nije potvrđena.
Uništen jedan od najmodernijih ruskih borbenih aviona, Ukrajinci tvrde: ‘Mi smo ga oborili!‘
Izgleda da ipak nije onaj kljunaš jer ja ovdje vidim kokpit veličine za jednog pilota.
Na ovoj slici izgleda ko kljunaš al u osnovi kako je tresnulo o tlo to se spljoštilo.
A onoj gore se vidi da je ono pilotska kabina za jednog pilota a ne dvojicu koja sjede jednog do drugoga.
Ovako izgleda kabina kod Su-34 bombardera :
Jedan od najmodernijih ruskih borbenih aviona, Suhoj Su-35s, srušio se u blizini Izjuma u istočnoj Ukrajini, nekih 120 kilometara od jugoistočno od Harkova, piše The Aviationist. Ukrajinci tvrde da su oni oborili zrakoplov, ali ta informacija u ovom trenutku nije potvrđena.
Uništen jedan od najmodernijih ruskih borbenih aviona, Ukrajinci tvrde: ‘Mi smo ga oborili!‘
Izgleda da ipak nije onaj kljunaš jer ja ovdje vidim kokpit veličine za jednog pilota.
Na ovoj slici izgleda ko kljunaš al u osnovi kako je tresnulo o tlo to se spljoštilo.
A onoj gore se vidi da je ono pilotska kabina za jednog pilota a ne dvojicu koja sjede jednog do drugoga.
Ovako izgleda kabina kod Su-34 bombardera :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
.....kako nwtko rece kad rusofilima se isprazni novcanik ili bude prezen svi trce na zli zapad nitko u rusiju..eto toliko tko je licemjeran a tko nije..
2015-09-08
Nikad na strani Amerike i Engleske...niti na strani bilo koga ko se bori i gine za njihove interese
2015-09-24
Premala mu je ova nagorena konstrukcija pilotske kabine za kabinu s dva pilota koji sjede jedan do drugoga i nema ove ovalne rubove nego one standardne a i na ovoj novoj slici se vidi da je nos aviona po svemu sudeći standardan al se sploštio donji dio kako je tresnuo na tlo pa na onoj prvoj slici ( snimljena iz zraka pod kutem ) izgleda kao da je nos od kljunaša a ne standardnog Suhoja.
Evo ta nova slika :
Znači ipak ovo nije Su-34 bombarder po ovome šta ja vidim.
Evo ta nova slika :
Znači ipak ovo nije Su-34 bombarder po ovome šta ja vidim.
Last edited by RayMabus on Mon 4 Apr - 13:37; edited 2 times in total
2014-04-11
ja nisam s njom imao ništa, ona je ta koja j počela krokodilske suze puštati radi ruskih koljača i ubojica i u tom smislu ja sam rekao da se ona trpa u koš sa Levim, alfom, jebenicom i još tu nekima koji će ukoliko hrvatska bude napadnuta u nekom širem sukobu biti operativno interesantni zbog opasnosti da bi mogli sudjelovati u sabotažama ili diverzirati... i to je njih jako uvrijedilo a ja sam im išao na ruku davši naglasak da je vrlo bitno da ih službe procesuiraju kako ne bi bili izloženi hvatanju od strane mnogih nas koji ćemi itekako biti zainteresirani da se sabotere i diverzante hvata, s tim da će puno lošije proći ukoliko ih se tako bude hvatalo... i to je to, na to su se oni počeki kofrčiti, pozivati na nekakva ljudska prava i mene vrijeđati, i ja sam im na to rekao ako budemo izloženi napadu, a oni budu sabotirali obranu ili diverzirali u cilju pomaganja agresoru za kojeg trenutno navijaju, ja prvi ako budem u mogućnosti ću se pobrinuti da ne uspiju u svom naumu, pa makar ih to i glave koštalo... naravno nije isključeno da i mene to košta glave... eto to je ta priča... naravno ona se uzjebala i počela vrijeđati, a eto ja joj nisam ostao dužan i sve što sam rekao iza toga stojim... definitivno bih radije da j ona zavržila u đubru a ne netko tko je bio vrijedan življenja u ovoj državi i za ovu državu.. ona, jebenica, levi, alfa ne znam gdje živi, nisu toga vrijedni, e sad ako to tebi ne odgovara sory, ja od tog ne odstupam, jednom smo zbog takvih imali strašn gubitke, nema smisla da nam se to opet ponovi...Ra wrote:U pravu je Violator.
Za nas koji ne sudjelujemo u raspravi, ali čitamo vaše upise, ova tema doista izgleda poput video igrice pubertetlija. Iz tople sobe se vodi ljuti boj, tko je u pravu, tko je jači, pametniji, čiji tata ima većeg.
Neke je ovo bacilo 30 godina unatrag.
Miha, imaš gadnih problema s viđenjem stvarnosti.
Violator nije kriva za ono što se dogodilo tebi ili tvojoj tetki.
Stani, vrijeđaš je već jako dugo, a sad i prijetiš.
Poistovjećuješ se s Ukrajincima, patiš s njima, a tim ljudima treba pomoć, a ne tvoja patnja.
Učini nešto konkretno, pomozi nekom kome pomoć treba. To je sve što možeš i trebaš učiniti.
Ostali...
Razumjeti nešto ne znači da to trebamo i opravdavati.
da li sam ja nešto učinio konkretno... pa ako sam lijepo rekao da sam odmah čim se vidjelo u kojem to smjeru ide, a yoda zna da sam ja 15.02. znao da će ukrajina upasti u ogromno zlo koje joj je odreila fašistička genocidna rusija, tj njen diktator, ja sam sve što je vrijedilo, a nisam uopće koristio, prenamjenio za njih i to je putem nekog tko ima upliva i veze sa humanitarnom pomoći već otišlo kud treba....
sjetim se da smo ja i ti razgovarali i da si i više nego ok osoba, i ja sam, ali ima prag tolerancije preko kojeg ne puštam ni milimetra, i to je tako i tako će biti dok je mene...
2015-08-08
Evginey (or Yevhen) Karas, leader of the Ukrainian neo-Nazi C14 group, spoke at the Annual Banderovite Readings in Kyiv, Ukraine, on 5 February. He dispels the many narratives pushed by those flying the Ukrainian flag on their social media profiles, corporate media and pro-Zelenskyy governments and institutions.
In an article that accompanies their video below, R&U Videos reminds us that C14 was named a “hate group” by the US State Department in 2019 for its persecution of LGBTQ+ and Roma people. “This organisation, under Poroshenko and Zelensky, closely cooperates with the Security Service of Ukraine (“SBU”) and is used for attacks on those who disagree with the course of the ruling elite,” R&U Videos wrote.
“We are now being given so much weaponry. Not because, as some say, “the West is helping us.” Not because they want the best for us. But because we form the tasks set by the West. Because we are the only ones ready to do them,” Karas said.
Further into his speech Karas said: “Even Kolomoyskyi admitted: ‘Yes Nazis, I sponsored them, I helped them because I want to chase Yanukovych away.” Ihor Kolomoyskyi is also behind the rise of Zelensky from comedian to President of Ukraine.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Nikad na strani Amerike i Engleske...niti na strani bilo koga ko se bori i gine za njihove interese
Normalno.
Čekamo izbore u sjevernoj Irskoj. U vodstvu smo po anketama.
Dobijemo li te izbore to će biti još jedan udarac Komšiću jer su Briti jedni od njegovih najvećih podržavatelja u BiH.
Last edited by RayMabus on Mon 4 Apr - 13:44; edited 1 time in total
2014-04-11
eto lik koji tvrdi da hrvatska kao samostalna država ne bi trebala postojati prima plaću od te iste države, i usput ga jasmina popović poziva u svoju emisiju da kao neki autoritet da svoje mišljenje o "sukobu ukrajine i rusije" kao eto dvije se države sukobile, pa čak i ne rusija sa ukrajinom nego ukrajina sa rusijom... ono sprdačina na entu...vuksadinare wrote:dere hodak agenturu..neka dere
https://kamenjar.com/hodak-rusko-srpska-peta-kolona-djeluje-u-hrvatskoj-punom-parom-evo-dejan-jovic/
2015-08-08
Dobro ti je to Gnjec
Eto to su vam Ukri ...pa ih podrzavajte
Ja sluge Anglosaksonskog imperijalizma nikad ne mogu podrzavat
Eto to su vam Ukri ...pa ih podrzavajte
Ja sluge Anglosaksonskog imperijalizma nikad ne mogu podrzavat
2015-09-24
Ukrainian neo-Nazi leader: "We the only ones who are ready to carry out the tasks of the West"
Ukrainian Foreign Minister Dmytro Kuleba said that the country had received more than 1,000 tons of weapons worth more than $1.5 billion from Western partners.
On February 5th, at the nationalist forum "Bandera Readings" in Kiev, the leader of the infamous neo-Nazi movement "C14" Yevgeny Karas said that they were now given so many weapons because they are "the only ones who are ready to carry out the tasks of the West", because "we have fun killing and we have fun fighting"
Also Karas talked about "Euro-Maidan" - the West-sponsored coup of 2014 which now often called "Maidan" or "revolution of dignity" in Ukrainian and Western media.
According to Karas, "EuroMaidan" had nothing to do with "Euro-integration" wishes, but everything to do with nationalists' wishes to change course of the country.
It follows from Karas' theses that the West does not want the ultra-right to gain political power but they want for the nationalists to retain control over the street, and if needed - to "fight and kill."
Why are such speeches commonplace in Ukraine? Well, because state institutions, courts, law enforcement agencies do not work, do not protect citizens, do not guarantee their rights. And then such "naZionalists", as Karas here, distraught from impunity, run out into the streets.
Why are such speeches commonplace in Ukraine? Well, because state institutions, courts, law enforcement agencies do not work, do not protect citizens, do not guarantee their rights. And then such "naZionalists", as Karas here, distraught from impunity, run out into the streets.
https://web.archive.org/web/20220317123041/https://www.wardiary.net/post/ukrainian-neo-nazi-leader-we-the-only-ones-who-are-ready-to-carry-out-the-tasks-of-the-west
Ukrainian Foreign Minister Dmytro Kuleba said that the country had received more than 1,000 tons of weapons worth more than $1.5 billion from Western partners.
On February 5th, at the nationalist forum "Bandera Readings" in Kiev, the leader of the infamous neo-Nazi movement "C14" Yevgeny Karas said that they were now given so many weapons because they are "the only ones who are ready to carry out the tasks of the West", because "we have fun killing and we have fun fighting"
Also Karas talked about "Euro-Maidan" - the West-sponsored coup of 2014 which now often called "Maidan" or "revolution of dignity" in Ukrainian and Western media.
According to Karas, "EuroMaidan" had nothing to do with "Euro-integration" wishes, but everything to do with nationalists' wishes to change course of the country.
It follows from Karas' theses that the West does not want the ultra-right to gain political power but they want for the nationalists to retain control over the street, and if needed - to "fight and kill."
https://web.archive.org/web/20220317123041/https://www.wardiary.net/post/ukrainian-neo-nazi-leader-we-the-only-ones-who-are-ready-to-carry-out-the-tasks-of-the-west
Guest- Guest
Da, to su vam vasi Ukri
Rusija treba spasiti Novorusiju od ovih ludjaka i manijaka a ostalo poslat u pizdu materinu
Kakva kurceva denacifikacija. To je zarazeno do srzi i tu pomoci nema
Ostavit Zapadu nek se jebe sa ovim likovima. Zasluziju jedni druge
Rusija treba spasiti Novorusiju od ovih ludjaka i manijaka a ostalo poslat u pizdu materinu
Kakva kurceva denacifikacija. To je zarazeno do srzi i tu pomoci nema
Ostavit Zapadu nek se jebe sa ovim likovima. Zasluziju jedni druge
2015-09-24
Mariupol... Ukraine in the embrace of lies
Testimonies from the refugees who are lucky to escape Mariupol alive...
video link
https://web.archive.org/web/20220323021843/https://www.wardiary.net/post/mariupol-ukraine-in-the-embrace-of-lies-march-of-2022
You wanted to run away from the war, but they didn't let you out...
They poked him in the back with a barrel of a gun and drove him back into the basement. Those who tried to escape unnoticed from the city now lie motionless in the yards and on the streets.
When you have already said goodbye to life a hundred times, ceasing to react to the continuous rumble of explosions above, and the whole world has shrunk to the size of a small basement room, filled to the brim with frightened women and roaring children - what is left for you?
Hundreds of hours of painful waiting. Hunger, thirst, and pain, stale cold air saturated with whitewash falling from the ceiling. Feelings are gone, everything seems like a long painful dream from which you can not wake up. The house burned down, the street burned down, and the city too. Only burnt, slashed walls and ashes remained. And all past life burned down, it is no more.
But questions remain.
Testimonies from the refugees who are lucky to escape Mariupol alive...
video link
https://web.archive.org/web/20220323021843/https://www.wardiary.net/post/mariupol-ukraine-in-the-embrace-of-lies-march-of-2022
You wanted to run away from the war, but they didn't let you out...
They poked him in the back with a barrel of a gun and drove him back into the basement. Those who tried to escape unnoticed from the city now lie motionless in the yards and on the streets.
When you have already said goodbye to life a hundred times, ceasing to react to the continuous rumble of explosions above, and the whole world has shrunk to the size of a small basement room, filled to the brim with frightened women and roaring children - what is left for you?
Hundreds of hours of painful waiting. Hunger, thirst, and pain, stale cold air saturated with whitewash falling from the ceiling. Feelings are gone, everything seems like a long painful dream from which you can not wake up. The house burned down, the street burned down, and the city too. Only burnt, slashed walls and ashes remained. And all past life burned down, it is no more.
But questions remain.
Guest- Guest
Bravo Gnjec svaka cast
Cijeli Zapad podrzava najgori olos, sljam i neonacisticku bagru
2015-09-24
Pa šta se zamaraš s time ? Ionako će ih sad u Mariupolju potamanit.Ringo10 wrote:Bravo Gnjec svaka cast
Nek se rokaju između sebe. Tko in jebe svima mater. Azovac ubije Čečena a Čečen Azovca i svi smo na dobitku.
Jednostavno. Dva manje.
2014-04-11
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu