ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Ra 4/4/2022, 11:58

U pravu je Violator. 

Za nas koji ne sudjelujemo u raspravi, ali čitamo vaše upise, ova tema doista izgleda poput video igrice pubertetlija. Iz tople sobe se vodi ljuti boj, tko je u pravu, tko je jači, pametniji, čiji tata ima većeg.

Neke je ovo bacilo 30 godina unatrag.

Miha, imaš gadnih problema s viđenjem stvarnosti. 
Violator nije kriva za ono što se dogodilo tebi ili tvojoj tetki. 
Stani, vrijeđaš je već jako dugo, a sad i prijetiš. 
Poistovjećuješ se s Ukrajincima, patiš s njima, a tim ljudima treba pomoć, a ne tvoja patnja. 

Učini nešto konkretno, pomozi nekom kome pomoć treba. To je sve što možeš i trebaš učiniti. 

Ostali... 
Razumjeti nešto ne znači da to trebamo i opravdavati.

Ra

2020-06-01

Pirate likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 12:01

Ra wrote:

Za nas koji ne sudjelujemo u raspravi, ali čitamo vaše upise, ova tema doista izgleda poput video igrice pubertetlija. Iz tople sobe se vodi ljuti boj, tko je u pravu, tko je jači, pametniji, čiji tata ima većeg.
Play station 2.

Call of duty. pirat Basketball lol!

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 91+CDfxlKNL._AC_SL1500_
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 12:09

Iden si skuhati još jednu kaficu.

Za razliku od nekih ja te igrice ne igram. Rijetko kad i to samo ako je nešto šta meni odgovar al ono nisan u tin vodama i po meni Putin je taj koji triba kupit Play station 2 i Call of Duty pa nek tamo ispoljava svoje sirove strasti i stvara u svojoj glavi neku svoju imperiju u kojoj je on vrhovni gospodar a ne da šalje gomilu ljudi u rat da drugoj gomili ljudi radi loše.

A za razliku od Mihe koji puno verbalno govori jaću vam sprašit metak u čelo budete li podržavali ovu agresiju Rusije na Ukrajinu i nalazi koje kakva opravdanja za istu.

Al prvo sad Vučic mora uvesti sankcije jer ja sam ipak đeneral GF s pet zvjezdica.

Ja sam za mir.

A gdje ćeš većeg mira nego da Srbija na Balkanu udari sankcije Rusiji.

A ako se bude iznutra bunila proruska oporba onda fino tv i kokice i gledat kako se mlate.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ra 4/4/2022, 12:13

RayMabus wrote:
Ra wrote:

Play station 2.

Call of duty. pirat Basketball lol!

Znači ova tema ima i svoje pravo ime?  :D

Aj dobro...
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 12:24

Tos sistem s termobaričkim raketama sa standardnim raketama dometa 2700 metara pa do 6000 metara a neke i 12 tisuća navodno.

Komada 45 na stanju. Podvozje od tenka T-72.

Ima isto takvo vozilo s podvozjem tenka T- 72 koje nosi 24 rakete za punjenje ( toliko ima i lanser na samom Tos ). Također ima i vozilo s kranom koje ih preutovara.

Ovaj pomočni s novim punjenjem je na gusjenicama jer mora slijediti ovog prvoga po blatu i drugim nepristupačnim terenima.

Oni dronovi samoubojice koje Amerika šalje su dometa 10 km dakle ovo mora biit u dometu toga.

Pronađi i uništi.

Ovo gore nisu stvari koje pišu ljudi koji igraju video igrice.

Ili možda igraju al ja ih baš i ne igram. Nešto jesan al neke svoje a i to onako sitno. Ne vuče me to previše. Imam  stvarne ratne igrice. NAŽALOST.

...

„Planet Zemlja je gigantski vrtić, gdje ova djeca, ta mala djeca, ovi momci koji imaju toliko znanja da slikaju najbolje slike, da naprave najbolja arhitektonska djela, oni također proizvode strojeve za ubijanje, zagađujuće strojeve kako bi uništili svoje vlastite vrste Uništavaju životinjske vrste Postoje stotine izumrlih vrsta riba Uništavaju vodu za piće.

Zamislite, na primjer, da ste se vi kao duh utjelovili u drugom svijetu gdje sva bića pomažu jedni drugima i dolazite na ovaj planet, a sa svog svemirskog broda vidite što se događa na Zemlji, kakva bi bila vaša reakcija?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ra 4/4/2022, 12:35

RayMabus wrote:Iden si skuhati još jednu kaficu.

Za razliku od nekih ja te igrice ne igram. Rijetko kad i to samo ako je nešto šta meni odgovar al ono nisan u tin vodama i po meni Putin je taj koji triba kupit Play station 2 i Call of Duty pa nek tamo ispoljava svoje sirove strasti i stvara u svojoj glavi neku svoju imperiju u kojoj je on vrhovni gospodar a ne da šalje gomilu ljudi u rat da drugoj gomili ljudi radi loše.

A za razliku od Mihe koji puno verbalno govori jaću vam sprašit metak u čelo budete li podržavali ovu agresiju Rusije na Ukrajinu i nalazi koje kakva opravdanja za istu.

Al prvo sad Vučic mora uvesti sankcije jer ja sam ipak đeneral GF s pet zvjezdica.

Ja sam za mir.

A gdje ćeš većeg mira nego da Srbija na Balkanu udari sankcije Rusiji.

A ako se bude iznutra bunila proruska oporba onda fino tv i kokice i gledat kako se mlate.
Naravno, ti si đeneral igraš samo galaktičke igrice. Tvoj metak će biti galaktički.  :)

Različitost mišljenja je poželjna, bilo bi grozno da svi jednako mislimo. 

Na ovoj temi nije problem čak ni u onima koji su zauzeli određeni stav spram ovog rata. 
Ljudi podržavaju one koji su im po nečemu bliži, po pripadnosti, ideologiji, nivou svijesti itd. 
Tu i tamo ih se izvrijeđa i ide se dalje.

Problem je u zahtijevanju zauzimanja strane u ratu koji se ne događa na našem tlu.  
Neki ljudi ne žele navijati ni za koga. Ovo nije tekma, rat je. 
Jednostavno im je žao svih ljudi koji pate, bez obzira na spol, porijeklo, boju kože itd. 

Upravo na te ljude je bačeno strašno puno govana. Pardon, metaka. :p
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 12:38

https://narod.hr/hrvatska/staresina-ne-bi-iznenadilo-da-nas-medvedev-s-pantovcaka-citira-veselina-sljivancanina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 12:40

Ra wrote:
Problem je u zahtijevanju zauzimanja strane u ratu koji se ne događa na našem tlu.  
Pogrešno.

Komšić i Zelenski su instalirani od anglosaskog židovskog liberalnog lobija samo u BiH nisu mogli stavit Židova jer za predsjednika iz reda hrvatskog naroda mora ipak biti nekakvi Hrvat.

Ono što je Ukrajina Rusiji to je BiH Hrvatskoj : meki trbuh.

Kad je već ovo počelo onda ja ima  svoje planove a to je da ja pobjedim a ne liberalna žgadija ili tupavo sirovi Putin.

Ja nisam počeo ovi rat al sam mjesec dana prije njegove odluke rekao šta će se Putinu desiti i sve opisao šta će moj cilj biti u tom ratuu ako ga pokrene.

I šta se mene tiče sve ide po planu kako meni paše.

Ja sam davno zauzeo stranu u ovom i bilo kojem ratu a to je Hrvatska, država u kojoj san se inkarnira.

Doduše ako ćemo biti precizni inkarnira san se u Jugoslaviji. lol!

Jbga tko je onda ima ideju da postoji emanicipacija i da će i ovdje biti rat. lol!

Duše ipak nemaju vremeplov. To postoji samo na fizičkom planu a osim vremenskih putnika i onih koji iskopaju te podatke ( ja sam neke prije deset godina ) i Boga podatke iz budućnosti nitko drugi ne zna. Dakle duše ipak nemaju te podatke osim ako ih nisu saznale od vremenskih putnika ili Boga.

Last edited by RayMabus on 4/4/2022, 12:46; edited 2 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 12:43

jebeno teska optuzba staresine prema zokiju..da je i medvedev i sljivancanin...ali zoki se sam ukopava...njegov problem je sto bi bio svasta nesto ali to je nemoguce..bio bi ljevicar ali bi bio desnicar...ne ide
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 12:53

Nek se sad čačkaju tamo na tom istoku.

--
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Post by RayMabus Sun 23 Jan - 8:11

Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.

Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi

-----------

To san i napisa prije mjesec dana al ove Tos-ove triba poskidat. To je termobaričko oružje i služi samo za uništavanje žive sile a oni pucaju i po naseljima tj civilima pa onda to triba eliminirat a eliminira se tako da tamo di to puca onda ni lanser nije dalje od 10 km a spor je jer je ipak gusjeničar i nosi teški teret pa je negdje u toj zoni onda.

Pronađi i uništi.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/4/2022, 12:57

Protiv NATO Rusija ne ni ovako ratovala.
Bilo bi izmedju, 5 I 10 milijuna vojnika sa strategijom sprzene zemlje i opceg unistenja
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 13:00

dere hodak agenturu..neka dere

https://kamenjar.com/hodak-rusko-srpska-peta-kolona-djeluje-u-hrvatskoj-punom-parom-evo-dejan-jovic/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 13:01

vuksadinare wrote:dere hodak agenturu..neka dere

https://kamenjar.com/hodak-rusko-srpska-peta-kolona-djeluje-u-hrvatskoj-punom-parom-evo-dejan-jovic/
Ma jebe mi se za njih sviju.

Srbija ako ne uvede sankcije Rusiji i Zapad će uvest sankcije Srbiji i AJ ZDRAVO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/4/2022, 13:06

A Visnja Staresina je valjda za to da Hrvatska salje vojsku u Ukrajnu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/4/2022, 13:09

Sta je ono u Buchi...kao zrtve ruskog masakra
A lesevi se mrdaju ...jedan dize ruku
Ne znaju ni false flag napravit kako spada
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 13:13

Ringo10 wrote:A Visnja Staresina je valjda za to da Hrvatska salje vojsku u Ukrajnu
ne kuzis ti poantu...zoki prica besmislice...pricat ovaj zlocin je takav i takav upravo potvrdjuje rijeci sljivancanina koji je u vukovarskoj noci zlocina novinarima rekao 'to se samo nesto puskara...'...zokijev problem je sto sto je bio pripadnik 'minken bojne' i to ga izgleda u ovim godinama pocelo frustrirati...jer je bio predmet sprdnje zbog toga..i sad hoda non stop po godisnjicama iz domovinskog rata i opet krivo radi..iz jedne krajnosti do druge..covjek ne kuzi da time samo ublazava savjest ali sprati je ne moze....oni koji ga savjetuju lose to cine...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 4/4/2022, 13:13

Del Ponte, Hag, Genocid, vec vidjeno.

Ovaca ne fali za sisanje.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 13:15

Ringo10 wrote:Sta je ono u Buchi...kao zrtve ruskog masakra
A lesevi se mrdaju ...jedan dize ruku
Ne znaju ni false flag napravit kako spada  
...tako su srbi na isti nacin relativizirali zlocine u vukovaru..'sta onaj ujko se mrda pravi se mrtav'..u kameru izreceno pred novinarima...negirati zlocin je negacija zlocina i nad tobom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 4/4/2022, 13:17

AssadNaPodmornici wrote:
a te priče "vezali su ukr snage". vezali su oni kurac.

vezali su ukrajinci njih za bandere selotejpom

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 Ukraine

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/4/2022, 13:19

....interesantno po nekima ovdje jedino ukri i hrvati cine ili su cinili zlocine dok su ruje pa i srbi same nevine dobrice..koji i ak ubiju to je zato sto su izazvani inace oni ne bi jer su 'cvijet miroljubivosti' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/4/2022, 13:19

Vucino ti si budala
Kakva realitivizacija kad se lijepo vidi kako se lesevi pomjeraju
I kakvi Srbi jebali te Srbi vise
Ringo10
Ringo10

2015-09-24