ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 29 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by veber 3/4/2022, 23:40

dzango wrote:
veber wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
violator wrote:
veber wrote:
violator wrote:Sram te bilo.
vas nemre biti sram.
nastavili ste di je hitler stao.
sada i ovaj koristi istu nacističku retoriku i metode.

ali doći će to u ravnotežu.
Daj ne sviraj kurcu i ne palamudi. Jebo te CNN i njihove konstrukcije. Odmah Hitler, satanizoavanje radi medijske hajke, neke božanske pravde i ostala sranja sudnjeg dana. Bez mozga, vlastitog stava i grama srama posle ovakvog vređanja forumašice. To je žensko konjine nekulturne.
jebote cnn i vaše konstrukcije. 
i konstrukcije putina.

sve sam to proživio prije 30 godina, vaša sranja, pobune i dustašizaciju hrvatske.

neka se žensko prijavi kod tvoje bratije koja ima praksu silovanja u čoporu, više put dnevno, mjesecima.

pa nam prenesite vaše utiske.

svi ste ista stoka.

nema razlike između hitlera, miloševića ili sada putina.

isti-isti

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2022, 23:41

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
pa jebem joj ja mater bezobraznu... pa da me kic i trajno banira jebem joj sve živo i mrtvo... radi tih ljudi... kuja jedna bez lica i obraza... ja sam tako ljude nalazio koje je stoka koja je njoj mila mučki ubijala... pička joj materina... 1800 ljudi su njeni simpatikusi poubijali u mom kraju... poremećen joj je otac koji ju je poremećenu izdelao, vrlo vjerojatno našikan alkoholom...

Malo mi se ponavljas, srecice. Daj si promijeni te tabletice, vidis da te cine nervoznim. I usput .. 2022. je. Boli me dupe sto si ti nekoc radio i bio. Sad si luzer koji drka nad mrtvacima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/4/2022, 23:45

Đeste.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/4/2022, 23:58

violator wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
pa jebem joj ja mater bezobraznu... pa da me kic i trajno banira jebem joj sve živo i mrtvo... radi tih ljudi... kuja jedna bez lica i obraza... ja sam tako ljude nalazio koje je stoka koja je njoj mila mučki ubijala... pička joj materina... 1800 ljudi su njeni simpatikusi poubijali u mom kraju... poremećen joj je otac koji ju je poremećenu izdelao, vrlo vjerojatno našikan alkoholom...

Malo mi se ponavljas, srecice. Daj si promijeni te tabletice, vidis da te cine nervoznim. I usput .. 2022. je. Boli me dupe sto si ti nekoc radio i bio. Sad si luzer koji drka nad mrtvacima.
jebo te luzer koji te napravio... bolje bi ti bilo da se pitaš kako si ispala tako nakaradna...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 4/4/2022, 00:02

RayMabus wrote:
veber wrote:
Hektorović wrote:Totalni poraz ne samo što nisu osvojili Kijev, nego što nisu čak uspjeli niti nametnuti opsadu.
meni nije jasno s tehničke strane.
da su toliki idioti.

ajd da je došla ekipa s tahitija pa išla osvajati ukrajinu krajem zime i početkom proljeća.
nikaj se ne bi čudio.

ali ovi krenuli kada se zemlja otkravljuje.
linije opskrbe su im vezane uz ceste.

kao stvoreno za zasjede.

goriva imaju za par dana, nemaju naftovod niti centralnu opskrbu.

zaigrali se s votkom i zabrijali da će za tri dana osvojiti kijev.
i pol ukrajine.

a, pride zapad otvoreno podržava ukrajinu.

kaj je taj debil mislio?

ili želi nuklearni?
A mislio je ponoviti scenariji iz Kazastana koji se desio :

https://www.theguardian.com/world/2022/jan/11/kazakhstan-russian-led-military-bloc-to-start-withdrawing-troops-says-president

A tamo negdi odma početkom godine dakle nekih mjesec i pol do dva najviše prije.

Jedino šta ovdje za razliku od Kazastana cilj ne bi bio očuvanje postojeće vlade nego skidanje postojeće a postavljanje neke svoje marionete.

Pa da, u biti su igrali na nekakav Anschluss Ukrajine, luđački su vozili male kolone do Kijeva bez da su pazili na pozadinu i logistiku. 

Nakon 3 dana već je bilo očito kako im ne ide, no nastavili su još tjednima raditi sulude poteze.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 4/4/2022, 00:04

MDMiridije wrote:Đeste.
a, eto. opet lapo-lapo.

kao i uvijek.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 00:05

michaellcmacha wrote:
violator wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:

jebo te luzer koji te napravio... bolje bi ti bilo da se pitaš kako si ispala tako nakaradna...

Nego reci ti svojim kolegama gejmerima koliki ti je danasnji score. Je li pao koji bod za trud i zalaganje? Napravi ti fino screenshot trenutnog levela i posalji ga Ukrajincima da znaju da nisu sami i da se junacki boris za njihovu stvar - na forumu!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/4/2022, 00:08

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:
veber wrote:
Hektorović wrote:Totalni poraz ne samo što nisu osvojili Kijev, nego što nisu čak uspjeli niti nametnuti opsadu.
meni nije jasno s tehničke strane.
da su toliki idioti.

ajd da je došla ekipa s tahitija pa išla osvajati ukrajinu krajem zime i početkom proljeća.
nikaj se ne bi čudio.

ali ovi krenuli kada se zemlja otkravljuje.
linije opskrbe su im vezane uz ceste.

kao stvoreno za zasjede.

goriva imaju za par dana, nemaju naftovod niti centralnu opskrbu.

zaigrali se s votkom i zabrijali da će za tri dana osvojiti kijev.
i pol ukrajine.

a, pride zapad otvoreno podržava ukrajinu.

kaj je taj debil mislio?

ili želi nuklearni?
A mislio je ponoviti scenariji iz Kazastana koji se desio :

https://www.theguardian.com/world/2022/jan/11/kazakhstan-russian-led-military-bloc-to-start-withdrawing-troops-says-president

A tamo negdi odma početkom godine dakle nekih mjesec i pol do dva najviše prije.

Jedino šta ovdje za razliku od Kazastana cilj ne bi bio očuvanje postojeće vlade nego skidanje postojeće a postavljanje neke svoje marionete.

Pa da, u biti su igrali na nekakav Anschluss Ukrajine, luđački su vozili male kolone do Kijeva bez da su pazili na pozadinu i logistiku. 

Nakon 3 dana već je bilo očito kako im ne ide, no nastavili su još tjednima raditi sulude poteze.
samo kaj je hitler imao instaliranu ekipu u austriji, kao i bavarske smradove u njemačkoj-to je ista stoka ko i srbi samo katolici.
i onda je nsšlusirao.
putin se uzjebao na idola hitlera i loše podatke da ih ukrajina čeka raširenih ruku.

i opet će sve završiti u ukrajini.

i koja kretenčina ide u proljeće ofenzivu pokretati.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 00:18

michaellcmacha wrote: i treba vas prokazivat odnosno ukazivat službama da imao gamad među nama koju treba držat na oku, a po potrebi i procesuirati odnosno lišavati slobode i držati pod ključem...
prijavi me jebem ti mater usranu drukersku. tak si nekad prijavljivao tko ide na misu, devedesetih si promijenio kaput pa si prijavljivao tko je kupio krivi trakor. smeće udbaško prijavljuje "narodne neprijatelje". jebem ti mater usranu poremećenu drotovsku. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/4/2022, 00:20

violator wrote:
Nego reci ti svojim kolegama gejmerima koliki ti je danasnji score. Je li pao koji bod za trud i zalaganje? Napravi ti fino screenshot trenutnog levela i posalji ga Ukrajincima da znaju da nisu sami i da se junacki boris za njihovu stvar - na forumu!
misliš da je život PC ili PS igra?

mi smo odigrali level, ovisi o generaciji. ali zadnji nam je bio 1995-Storm, za vas moderne, za nas starije Oluja.
za džangovu i crvenkastu ekipu level je imao dodatni gejming Traktorijada.

ali su imali sreće pa nismo bili kao vi, čak su mogli odigrati level s Traktorom i imali su opciju Život

ovi vaši ne igraju tako. prvo isključe opciju Život

onda skupljaju bodove.

u toj opciji igre Warframe, četnici nisu stavili opciju extenzije Traktorijada.

samo imaš opcije Genocid, Masakar, Silovanje.
možeš random ili bodovno.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović 4/4/2022, 00:21

veber wrote:samo kaj je hitler imao instaliranu ekipu u austriji, kao i bavarske smradove u njemačkoj-to je ista stoka ko i srbi samo katolici.
i onda je nsšlusirao.
putin se uzjebao na idola hitlera i loše podatke da ih ukrajina čeka raširenih ruku.

Pa izgleda kako je i ovaj mislio kako ima ekipu u Ukrajini koja će podizati Ruske zastave...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 00:23

RUSKI TOS KOD IZJUMA: Termobaričnim projektilima po ukrajinskim snagama koje odstupaju
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 29 213478_tos-1-foto-printskrin-telegram-vysokygovorit-1_f
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 00:23

veber wrote:
violator wrote:
misliš da je život PC ili PS igra?

mi smo odigrali level, ovisi o generaciji. ali zadnji nam je bio 1995-Storm, za vas moderne, za nas starije Oluja.
za džangovu i crvenkastu ekipu level je imao dodatni gejming Traktorijada.

ali su imali sreće pa nismo bili kao vi, čak su mogli odigrati level s Traktorom i imali su opciju Život

ovi vaši ne igraju tako. prvo isključe opciju Život

onda skupljaju bodove.

u toj opciji igre Warframe, četnici nisu stavili opciju extenzije Traktorijada.

samo imaš opcije Genocid, Masakar, Silovanje.
možeš random ili bodovno.
i kaj si napravio poslije te oluje? jesi pomogao kome? dao nekom šnitu kruha a da nisi drkao po tome 5 godina?
koji si ti kurac napravio osim nekaj za svoju guzicu k'o i ovo smeće drotovsko koje se borilo za svoje dupe i da samo on ima pravo nekaj reć' a da svi ostali šute ili će ih prijavit, smeće drukersko.
a ponekad mlati i vezane klince po policijskim postajama, pa borio se za to, kaj ne? isto kak se sad borite za ukrajinu, kurcem za istu niste mrdnuli, moja usrana susjeda skuplja hranu i traži smještaj a vi drkate na slike mrtvih. slava herojem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/4/2022, 00:25

Hektorović wrote:
veber wrote:samo kaj je hitler imao instaliranu ekipu u austriji, kao i bavarske smradove u njemačkoj-to je ista stoka ko i srbi samo katolici.
i onda je nsšlusirao.

Pa izgleda kako je i ovaj mislio kako ima ekipu u Ukrajini koja će podizati Ruske zastave...
očito se zajebao.
hitin je bio austrijanac, skompleksiran kao i putler.
samo putler nije ukrajinac.

i nema kilavog chamberllena u britaniji.
pride je računao na štasi babu merkel.

ali eto popušio je foru.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 4/4/2022, 00:36

ebenica wrote:
i kaj si napravio poslije te oluje? jesi pomogao kome? dao nekom šnitu kruha a da nisi drkao po tome 5 godina?
koji si ti kurac napravio osim nekaj za svoju guzicu k'o i ovo smeće drotovsko koje se borilo za svoje dupe i da samo on ima pravo nekaj reć' a da svi ostali šute ili će ih prijavit, smeće drukersko.
a ponekad mlati i vezane klince po policijskim postajama, pa borio se za to, kaj ne? isto kak se sad borite za ukrajinu, kurcem za istu niste mrdnuli, moja usrana susjeda skuplja hranu i traži smještaj a vi drkate na slike mrtvih. slava herojem.
gle.
to kaj te murja klepila jer si dilao vutra, to je tvoj problem.

i što imaš raditi nakon rata, dijeliti kruh?
te dječje fore ostavi za dječji vrtić.

ali ako te zanima otvorio sam firmu koja se specijalizirala za precizne dijelove koji su išli u izvoz, mercedes, bmw, massive, vw malo.
zapošljavao ljude.

onda da bi uhljebi mogli živjet dignuli su poreze, davanja. kraljica je obećavala novu švicarsku, a anemični da ćemo biti bolji od tri švicarske i dvije njemače.

i onda sam se pokupio.
sada radim u daimleru, vozim renault, živim u kontejneru i sanjam o povratku u hrvatsku.
s nestrpljenjem očekujem da mi anemio ponudi posao u struci. i sumu od koje boli glava, of kors
hranim se u lidlu i te spike iz "domovine".

ali stvarnost je potpuno drugačija.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 00:38

veber wrote:
ebenica wrote:
gle.
to kaj te murja klepila jer si dilao vutra, to je tvoj problem.

i što imaš raditi nakon rata, dijeliti kruh?
te dječje fore ostavi za dječji vrtić.

ali ako te zanima otvorio sam firmu koja se specijalizirala za precizne dijelove koji su išli u izvoz, mercedes, bmw, massive, vw malo.
zapošljavao ljude.

onda da bi uhljebi mogli živjet dignuli su poreze, davanja. kraljica je obećavala novu švicarsku, a anemični da ćemo biti bolji od tri švicarske i dvije njemače.

i onda sam se pokupio.
sada radim u daimleru, vozim renault, živim u kontejneru i sanjam o povratku u hrvatsku.
s nestrpljenjem očekujem da mi anemio ponudi posao u struci. i sumu od koje boli glava, of kors
hranim se u lidlu i te spike iz "domovine".

ali stvarnost je potpuno drugačija.
a sad navijaš i paziš da se sovak slučajno ne rega, češljaš postove. k'o i ovo smeće paranoidno drotovsko.
i nemoj gatat o meni, ispadaš glup k'o kurac ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/4/2022, 00:44

veber wrote:
MDMiridije wrote:Đeste.
a, eto. opet lapo-lapo.

kao i uvijek.

Cujes s obzirom na zadnje dvi-tri godine....dan siromašan događajima je blago nemjerljivo :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 00:59

Obrađeno preko 91 posto glasova, Orbanova stranka definitivno ima uvjerljivu dvotrećinsku većinu
Rezultati na 91.96 posto obrađenih mjesta:

Fidesz: 53.49 posto
Ujedinjeni za Mađarsku: 34.63 posto
Pokret naša domovina: 6.28 posto
Sastav parlamenta:

Fidesz: 135 zastupnika
Ujedinjeni za Mađarsku: 56 zastupnika
Pokret naša domovina: 7 zastupnika
MNOÖ: 1 zastupnik

Moram svakako istaknuti da su velike međunarodne organizacije bile protiv nas. Možemo im samo poručiti: svaki cent koji su dali mađarskoj ljevici je novac bačen kroz prozor.

Pobjeda će ostati zapamćena do kraja našeg života jer sada je trebalo pobijediti najsloćnije neprijatelje, ljevice u zemlji i ljevicu u inozemstvu, medije vani, Sorošev novac čak i ukrajinskog predsjednika. Tolko neprijatelja nikad nismo imali. ALi ne postoji novac koji nas može zaustaviti ako smo složni! Ako smo zajedno prijeći ćemo i preko najvećeg zida.

Orban: Ovo je velika pobjeda, vidi se i s Mjeseca, ne samo iz Bruxellesa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 01:01

Orban osvojio dvotrećinsku većinu u parlamentu za iduće četiri godine i nazvao Zelenskog NEPRIJATELJEM.

Pobjeda će ostati zapamćena do kraja našeg života jer sada je trebalo pobijediti najsloćnije neprijatelje, ljevice u zemlji i ljevicu u inozemstvu, medije vani, Sorošev novac čak i ukrajinskog predsjednika. Tolko neprijatelja nikad nismo imali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/4/2022, 01:11

Prije 4 minute

Ukrajina: Sedam mrtvih i 34 ranjena u novom ruskom napadu na Harkiv. U Donjecku šest mrtvih

Sedam osoba je izgubilo život, a 34 su ranjene u ruskom napadu u nedjelju na stambenu četvrt u Harkivu, velikom gradu na sjeveroistoku Ukrajine, priopćilo je tamošnje državno odvjetništvo.

U Dergačiju, blizu Harkiva, najmanje su tri osobe poginule a sedam je ranjeno u granatiranju stambene četvrti, rekao je gradonačelnik Vjačeslav Zadorenko na Facebooku.

Šest osoba je poginulo a jedna je ranjena u okolici Donjecka, na istoku zemlje, u ruskim napadima, objavio je načelnik regionalne vojne uprave Pavel Kriljenko na Telegramu.

Također na istoku zemlje, jedna je osoba izgubila život a tri su ranjene u nedjelju kada je ruska granata pogodila bolnicu u mjestu Rubižnje, rekao je ranije guverner Serhij Hajdaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 4/4/2022, 01:18

njihovom zvjerstvu nema kraja...

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content