ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 11 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by melkior 2/4/2022, 16:17

Ti Ukri, to ko Hamas, postavili mitraljesko gnijezdo na krov vrtića pa se onda bune zbog stradanja civila...moja baka je bila u pravu, ajde vi deco van na livadu pa se tamo tucite, što se stalno držite kuće  lol!

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2022, 16:20

marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Nije to to Sandorcino.

Nisu oni toliko glupi

Drugo je tu u pitanju

Uostalom na Jugoistoku ih ne docekuju cvijecem ali nema ni otpora stanovnistva

A u Donbasu ih jedva cekaju

Jednostavno ciljevi su im od pocetka skromniji nego sto to propaganda govori
Inace bi poslali milijun vojnika

da, to je bila ratna varka što su pokušali zauzet kijev i sve to gore prvog dana, ono poginulo im 13.000 ljudi da bi zavarali neprijatelja

u biti nisu htjeli ništa osvojit, samo su se pravili da ih više pogine
to bi bilo logičko objašnjenje događaja, "napast" kijev i natjerat ukrajince na "obranu" istoga, pregrupiranje snaga sa ciljeva koji su ti bitniji i slabljenju istih, to bi objasnilo zakaj je tak puno toga palo u prvim tjednima, oslabljena obrana da bi se branio glavni grad. uz napad stvoriš prijetnju koja je krenula, fantomsku kolonu koja je krenula. ima malih problema da stigne, jebe ju hrana i gorivo, ali je krenula i samo kaj nije stigla, snimke iz zraka te iste kolone pokazuju hrpu kamiona, tu i tam neki top, i nikad baš nikad nikakve vojske kak proteže noge oko tih kamiona dok kolona stoji, reklo bi se kolona vozača vozila sa ceradama, krumpira gospođo.
ovo je krenulo osvojit kijev:
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 11 782_we10

vjerojatno su i ukrajinci nakon nekog vremena skužili da je to sranje, moguće nakon kaj se kolona razbježala od "30 heroja na 30 quadova", vjerojatno im je došlo iz guzice u glavu da je to sranje i to je malo promijenilo stanje na ratištu, prestali su trošit resurse na sranje. ovom forumu nikak da svane.
ja bih tebe razvalio u šahu. nevjerojatna stupidnost.

da, jako logično, uništiš si reputaciju u svijetu, natovariš si razorne sankcije, sad svi znaju da je ruska vojska tigar od papira i kurac na biciklu, pobiju ti čudo ljudi i unište čudo tehnike, ali eto to je bio plan...

uzalud je sve, vi glupani ćete uvijek bit glupani, to je jednostavno tak.
ubili su 10000 rusa jelda? ukrajinci kažu. mater vam glupu koji ste vi idioti :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/4/2022, 16:22

ebenica wrote:
marcellus wrote:
ebenica wrote:
marcellus wrote:
Ringo10 wrote:Nije to to Sandorcino.

Nisu oni toliko glupi

Drugo je tu u pitanju

Uostalom na Jugoistoku ih ne docekuju cvijecem ali nema ni otpora stanovnistva

A u Donbasu ih jedva cekaju

Jednostavno ciljevi su im od pocetka skromniji nego sto to propaganda govori
Inace bi poslali milijun vojnika

da, to je bila ratna varka što su pokušali zauzet kijev i sve to gore prvog dana, ono poginulo im 13.000 ljudi da bi zavarali neprijatelja

u biti nisu htjeli ništa osvojit, samo su se pravili da ih više pogine
to bi bilo logičko objašnjenje događaja, "napast" kijev i natjerat ukrajince na "obranu" istoga, pregrupiranje snaga sa ciljeva koji su ti bitniji i slabljenju istih, to bi objasnilo zakaj je tak puno toga palo u prvim tjednima, oslabljena obrana da bi se branio glavni grad. uz napad stvoriš prijetnju koja je krenula, fantomsku kolonu koja je krenula. ima malih problema da stigne, jebe ju hrana i gorivo, ali je krenula i samo kaj nije stigla, snimke iz zraka te iste kolone pokazuju hrpu kamiona, tu i tam neki top, i nikad baš nikad nikakve vojske kak proteže noge oko tih kamiona dok kolona stoji, reklo bi se kolona vozača vozila sa ceradama, krumpira gospođo.
ovo je krenulo osvojit kijev:
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 11 782_we10

vjerojatno su i ukrajinci nakon nekog vremena skužili da je to sranje, moguće nakon kaj se kolona razbježala od "30 heroja na 30 quadova", vjerojatno im je došlo iz guzice u glavu da je to sranje i to je malo promijenilo stanje na ratištu, prestali su trošit resurse na sranje. ovom forumu nikak da svane.
ja bih tebe razvalio u šahu. nevjerojatna stupidnost.

da, jako logično, uništiš si reputaciju u svijetu, natovariš si razorne sankcije, sad svi znaju da je ruska vojska tigar od papira i kurac na biciklu, pobiju ti čudo ljudi i unište čudo tehnike, ali eto to je bio plan...

uzalud je sve, vi glupani ćete uvijek bit glupani, to je jednostavno tak.
ubili su 10000 rusa jelda? ukrajinci kažu. mater vam glupu koji ste vi idioti :facepalm
zasto ne bi ubili?..imas dokaz da nisu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 16:26

Šta više Rusi lupaju po civilima = veća mržanja između Ukrajinaca i Rusa.

Kokolo kokolo kokolo kokolo moj

Od tebe sam tada
nadimak ja dobila
ko u nekoj prici
ludo te zavoljela
ali to su bili
nasi zadnji dani
proslost sad smo mi

Ref.

To, to, to si mi
nekad saputao
la, la, la, la, la, la
sad, sad, sada bi mogli
vratit one dane
kad smo bili sretni

Ref.

Kokolo, kokolo, kokolo
kokolo moj
kokolo, kokolo, kokolo
kad si bio moj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/4/2022, 16:36

Pusti kretene EBENICA...

Dakle, zauzimanje i okupacija cijele UKR nikad nije bila agenda

Cak ni sredisnji UKR sa Kijevom nije cilj

Sta je cilj?

Dvije mogucnosti

Prvi, samo oslobadjanje Donbasa uz unistenje vojne moci Ukrajine

Drugi, cijela Novorusija od Harkova do Odese i rumunjske granice. Kad se to zauzme, formira se neka paralelna vlast I time se prisili UKR na labavu federalizaciju. To je startna pozicija za odcjepljenje Novorusije uz referendum u doglednoj buducnosti
Za tu soluciju dva su problema - prvo i za tako nesto Rusi imaju nedovoljan broj vojnika, a drugo, Rusi bi morali u Novorusiju investirati enormni novac kako bi ekonomski obnovili to podrucje Ukrajine a tesko da bi javnost u Rusiji bila spremna na takvu zrtvu.

Dakle ja tipujem da je samo oslobadjanje Donbasa osnovni cilj. Uz unistenje vojne moci UKR

Denacifikacija je tlapnja, nemoguca misija  jer Ukri su toliko ogrezli u Banderizam da tu pomoci nema. Tu treba mnogo, mnogo vremena a najvjerojatnije nikada
Zato od Ukra nema nista. Zapad podrzava njihov banderovski neonacizam jer im treba protiv Rusije ali im se to intimno gadi.
Posebno Poljacima.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2022, 16:42

michaellcmacha wrote:
za taj tvoj scenarij moraju pronaći bar 1000 ruskih jebenica.... oni bi mogli biti ti svemirski marinci po uzoru na njega, nema da brinu. europu će pregaziti onako iz zajebancije
kad nađu 100 poput tebe to će bit scenarij za jako kvalitetne konc logore, tuć' ćete cijelu zavezanu bespomoćnu rusiju, iz užitka.
kak ti pimpač zatitra na to kaj ne ;) nisi ti za bacit, bespomoćne možeš tuć' i pod stare dane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 16:54

Vladimir Putin mogao bi ostati bez raspoloživih tenkova, projektila i borbenih zrakoplova jer se njihove komponente i motori proizvode u Ukrajini, piše The Telegraph. Ruskim vojnicima nakon pet tjedana sukoba tako polako, ali sigurno, nestaje oružja.

Preciznije, motori za sve ruske helikoptere, brodove i krstareće rakete, znatan dio motora za borbene mlazne zrakoplove, kao i komponente za rakete zemlja-zrak i tenkove proizvode se u ukrajinskim tvornicama, koje, jasno, više ne opskrbljuju Putinove snage.

Kriza zaliha naoružanja, prenosi the Telegraph, posebno će utjecati na proizvodnju borbenih tenkova T-72, jednog od glavnih oklopnih vozila ruske vojske. I sustavi za lansiranje projektila proizvode se u Ukrajini, u Izjumu, gradu na istoku države, koji ruske snage nisu uspjele zauzeti.

Podrazumijeva se da se Rusija također neće moći opskrbiti krstarećim raketama Kh-55, koje se lansiraju iz zraka i koje mogu nositi nuklearne bojeve glave, budući da se oslanjaju na uvozne komponente. Rakete Kh-55 koriste Rusija, Kina i Iran, a koriste motor proizveden u Harkivu, rekli su za The Telegraph visoki izvori iz britanskog ministarstva obrane. Nadalje, sve ruske rakete lansirane iz helikoptera i brodova koriste motore ukrajinske proizvodnje.

Zapadne sankcije znače da Putin također ne može kupovati oružje od Francuske, koja je Rusiji od 2014. do početka rata u Ukrajini isporučila opremu vrijednu stotine milijuna funti.

Rusi bi uskoro mogli ostati bez ključne municije: Komponente za rakete i tenkovske motore kupovali su od Ukrajine
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/4/2022, 16:58

Jebo te kojr gluposti pisu zapadni mediji a vi ovdje prenosite.
Sve ali bas sve sto je Rusija kupovala od UKR, Rusija sad proizvoda sama
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 17:03

Eto nemaju ni dijelova za tenkove T-72 i neke rakete jer se dosta tih dijelova proizvodilo baš u Ukrajini.

Lijepo.

Ajmo novi glazbeni broj :

Sacuvaj Boze da bi te tako
I malim prstom u tebe mako
Jel' lazem, lazes garant

Mama mi je rekla da budem ozbiljna
Da se dobro pazim
I da ne nagazim takvog mangupa
Zato nemoj brate
Nemoj da me napadas

Pa kaze, sve bi me
Bas sve, curice ljubile
A ti me neces, ti me neces

Ne bi ti kruna sa glave pala
Kad bi mi mali poljubac dala
Jel' tako, e nije garant

Zato nemoj brate
Nemoj da si dosadan

Steta bi bila da propadne stvar
Kada smo tako opasan par
Jel' tako, nije garant
Opasno je opasno, da se igramo

Mnoge su mi rekle
Da su se opekle, pa sad tuguju
Zato nemoj brate
Nemoj da me zamaras

Sve bi me curice ljubile
A ti me neces, ti me neces

A ha ha ha ahaa ha ha ha ha ha ha ahaaa ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 2/4/2022, 17:24

Ringo10 wrote:Pusti kretene EBENICA...

Dakle, zauzimanje i okupacija cijele UKR nikad nije bila agenda

Cak ni sredisnji UKR sa Kijevom nije cilj

Sta je cilj?

Dvije mogucnosti

pa to su već imali.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2022, 17:26

RayMabus wrote:
niels wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Moja vojna genijalnost je ipak nezamjenjiva.

Samo u bolesnoj nakupini beskorisne materije koju nosiš između ušiju.

Uvijek isto s tobom.

Dođeš, napišeš kvalitetan i potkrijepljen upis, ne moram se uvijek slagati s sadržajem, ali svaka čast na argumentaciji.

Problem nastaje kad ti netko kratko otpiše s uvredom. Ovo nije monolog, raspravljaš s živim ljudima.

Na to se tvoje ponašanje potpuno promijeni, kočijaško-psovački diskurs. Mislim da možeš bolje, u prvom redu braniti svoje mišljenje i teze. To je i za tebe dobro, jer u životu vrlo često moraš uvjeravati ljude u nešto, i to ne ide iz prve, nego iz pete ili osme.

Nekad nećeš nikada uspjeti, ali svejedno moraš dalje kroz život, a ovakvim ponašanjem i kod prijateljski nastrojenih neutralaca pališ mostove.

Razmisli o tome, imaš kapaciteta, ali i temperament.
Ja se nisam uvrijedio. Ima poprilično istine u tome šta je on rekao meni al osoba može bit munjena al ipak vojno genijalna.

Zato sam ti to i rekao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2022, 17:29

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:
niels wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Uvijek isto s tobom.

Dođeš, napišeš kvalitetan i potkrijepljen upis, ne moram se uvijek slagati s sadržajem, ali svaka čast na argumentaciji.

Problem nastaje kad ti netko kratko otpiše s uvredom. Ovo nije monolog, raspravljaš s živim ljudima.

Na to se tvoje ponašanje potpuno promijeni, kočijaško-psovački diskurs. Mislim da možeš bolje, u prvom redu braniti svoje mišljenje i teze. To je i za tebe dobro, jer u životu vrlo često moraš uvjeravati ljude u nešto, i to ne ide iz prve, nego iz pete ili osme.

Nekad nećeš nikada uspjeti, ali svejedno moraš dalje kroz život, a ovakvim ponašanjem i kod prijateljski nastrojenih neutralaca pališ mostove.

Ja se nisam uvrijedio. Ima poprilično istine u tome šta je on rekao meni al osoba može bit munjena al ipak vojno genijalna.

Zato sam ti to i rekao.

I da, postoje ljudi koji su munjeni, ali i genijalni u nekom uskom željenom području svojih interesa. 
No, ti to jednostavno nisi.
Genijalan na bilo kojem području.
Samo si munjen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2022, 17:33

Ringo10 wrote:Dvije mogucnosti

Drugi, cijela Novorusija od Harkova do Odese i rumunjske granice. Kad se to zauzme, formira se neka paralelna vlast I time se prisili UKR na labavu federalizaciju. To je startna pozicija za odcjepljenje Novorusije uz referendum u doglednoj buducnosti
Za tu soluciju dva su problema - prvo i za tako nesto Rusi imaju nedovoljan broj vojnika, a drugo, Rusi bi morali u Novorusiju investirati enormni novac kako bi ekonomski obnovili to podrucje Ukrajine a tesko da bi javnost u Rusiji bila spremna na takvu zrtvu.

To više nisu realne mogućnosti. Samo (nečiji) planovi ili još preciznije, obične želje ako ne i snovi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 17:33

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:
niels wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Uvijek isto s tobom.

Zato sam ti to i rekao.

I da, postoje ljudi koji su munjeni, ali i genijalni u nekom uskom željenom području svojih interesa. 
Samo si munjen.
Bolje išta nego ništa.

:D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 2/4/2022, 17:37

RayMabus wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:
niels wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:

Uvijek isto s tobom.

Zato sam ti to i rekao.

Samo si munjen.
Bolje išta nego ništa.

:D

:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 17:46

Speare Shaker wrote:
Ringo10 wrote:Dvije mogucnosti

To više nisu realne mogućnosti. Samo (nečiji) planovi ili još preciznije, obične želje ako ne i snovi.
A moguće je ako će bacat bojne otrove a konvencionalno jako teško.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/4/2022, 17:51

melkior wrote:Dosadni ste, kako ide rat?  :cleanteeth
rusi pobjeđuju na svim frontovima... nikako ih stići...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 17:58

Rusija nije potpisnik tih zabrana o uporabi kemijskog oružja a 2018 godine je ukrajinska crkva dobila autokefalnost i Putin je popizdio i sad mu nije uspilo osvojit Kijev čime je planirao između ostaloga i ukinit tu ukrajinsku crkvu jer je sjedište Kijev i sad namjerno granatira civile jer dosta tog stanovništva je ostalo vjerno crkvi Moksve i sad tamo ti Ukrajinci koji mu pružaju otpor su mu višak i ako ne može konvencionalno onda nisu isključeni ni bojni otrovi.

On namjerno granatira civile kako bi se stvorila mržnja pa da se Ukri najuše na ove šta su ostali odani crkvi Moskve i onda im on kao alternativu nudi zamjenu stanovništva tj naselit će ih u Donbas.

Dakle Ukri su u Donbasu višak i ako im ne uspije slomiti otpor ...raste mogućnost uporabe kemijskih otrova jer on tamo i onako sprovodi etničko čišćenje i ti Ukri su mu višak i stanovništvo koje pruža otpor i mora ih eliminirat iz Donbasa.

Ne moraju to bit ni neke velike uporabe nego ono nešto u centar gradova da se ti civili Ukri koji mu pružaju otpor poplaše i pobjegnu itd.

PS : Ovo ne znači da će to uopće bit tako tj da će se ovo odigrat al ovo je neko moje opažanje s obzirom na razvoj postojeće situacije i s obzirom na ponašanje ruske vojske ( namjerno granatiranje civila tamo ).

Last edited by RayMabus on 2/4/2022, 18:05; edited 7 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/4/2022, 17:59

ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:
za taj tvoj scenarij moraju pronaći bar 1000 ruskih jebenica.... oni bi mogli biti ti svemirski marinci po uzoru na njega, nema da brinu. europu će pregaziti onako iz zajebancije
kad nađu 100 poput tebe to će bit scenarij za jako kvalitetne konc logore, tuć' ćete cijelu zavezanu bespomoćnu rusiju, iz užitka.
kak ti pimpač zatitra na to kaj ne ;) nisi ti za bacit, bespomoćne možeš tuć' i pod stare dane.
mogu i pomoćne poput tebe i sad pod stare dane...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/4/2022, 18:21

Britanski PVO sistemi za ukrajinsku mornaricu

Partija britanskih PVO sistema Starstreak isporučena je u Odesu za opremanje preživelih brodova i čamaca ukrajinske mornarice.
Trenutno se vrši izbor na koje brodove će biti postavljeni britanski kompleksi zbog ograničenog snabdevanja za potrebe pomorskih snaga. Nakon toga biće organizovana hitna obuka posade u korišćenju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/4/2022, 18:50

što ćemo sa Bučom... tamo je poubijan velik broj muškaraca od 18-60 godina

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down