Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:Kaljiningrad na Baltiku je ruska enklava. Do njega se može avionom ili brodom al amfibije prevoze tenkove.
Amfibije su jedini brodovi koji moraju doć na kopno ako se vojska želi iskrcat i ako ova druga strana ima nešto moćno onda oni neće al ako misle da nema doći će i na 5 km od obale i onda gađaš vanjske amfibije tako da se one zapale i stanu na mjestu i blokiraju ostalima da se okreću u tom pravcu a kako su već blizu obale i jure onda sad ide novi pluton protubrodskim raketama i dešava se masakr.
Rusi bi u takvom amfibijskom napadu tamo koristili 80 posto svoje amfibijske flote a sva bi bila izmasakrirana ovom vojnom taktikom a to znači da Rusija nema više toliku amfibijsku flotu da na Baltiku iz Sankt Petersburga tim istim brodovima prebaci u kratkom roku hrpu tenkova koji bi iz enklave Kalinigrad izvršili tenkovski napad na Poljsku i Litvu.
Trebale bi im godine i godine dok bi izgradili tako opet brojnu amfibijsku flotu.
Ja sam za mir.
Nije moj problem ako on napadne. Njegov je.
Lijep pozdrav od generala GF s pet zvjezdica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ma to su insinuacije bez osnove... ruski vojnici su spremni boriti se i ginuti za majčicu rusiju i u najtežim uvjetima... ruska vojska je najodanija svom vojskovođi, psihopati...
Dokone glazbene želje oboljelih od sindroma prestarjelih skojevaca.
Guest- Guest
RayMabus wrote:
Moja vojna genijalnost je ipak nezamjenjiva.
Samo u bolesnoj nakupini beskorisne materije koju nosiš između ušiju.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Post by RayMabus Sun 23 Jan -
Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
-----------------------------------------
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Post by RayMabus Sun 23 Jan
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
----------
2014-04-11
samo se ti zajebavaj s generalom vidit cu te kad izvede "ono" s ogledalima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Yoda je sve dobro detektirao.
Samo kao dodatak - stanovništvo Donetska i Luganjska je od 2014 proruski raspoloženo. Tamo bi Ukrajince doživjeli kao neprijatelje, te bi reagirali panično (otprilike kao u Iraku 2005), a ako otpor ne bi uspio, krenula bi bežanija kao i nakon Oluje.
Ima naznaka da Ukrajinci to ne razumiju, jer vidim da su se iskrcali na krajnje zapadnu točku Krima. Važno je da kontroliraju euforiju i da si ne postavljaju nerealne ciljeve.
Ukrajina je temeljito razorena, sumnjam da će se i uz najveću međunarodnu pomoć ikada oporaviti od ovakve agresije. Sumnjam da znamo i za dio razaranja i zločina.
Samo kao dodatak - stanovništvo Donetska i Luganjska je od 2014 proruski raspoloženo. Tamo bi Ukrajince doživjeli kao neprijatelje, te bi reagirali panično (otprilike kao u Iraku 2005), a ako otpor ne bi uspio, krenula bi bežanija kao i nakon Oluje.
Ima naznaka da Ukrajinci to ne razumiju, jer vidim da su se iskrcali na krajnje zapadnu točku Krima. Važno je da kontroliraju euforiju i da si ne postavljaju nerealne ciljeve.
Ukrajina je temeljito razorena, sumnjam da će se i uz najveću međunarodnu pomoć ikada oporaviti od ovakve agresije. Sumnjam da znamo i za dio razaranja i zločina.
niels-
2021-04-26
RayMabus wrote:Nasmija san se.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Od psihički poremećene hodajuće šake jada i vreće govana.
Preciznije rečeno.
A šta ću.
PA TI PRIČAJ ŠTA HOĆEŠ.
Mene nema, potpuno sam prazan
I za srce ujela me sarka,
Ja sam izlizan ko vojnicki kazan
Ja sam ponisten ko postanska marka.
Ako te ima, pomozi mi, Boze,
Dusa mi je godinama trovana,
Covek je zbir creva, kostiju i koze,
Covek je vreca govana.
Cujem iza ledja podsmesljiv kikot,
Nekad bih ubio, a nekad mi se place,
Ja jedino umem da budem Don Kihot
I da dalje jurim svoje vetrenjace.
Kucici i kucke mahali su repom,
A ja bespomocan ko riba na suvom,
O necemu lepom pricao sam slepom
I sve svoje istine pevao sam gluvom.
Ovih dana ja sam
Bolestan od ljudi,
Nemoj da me diras
Sutra me probudi.
U pravu si Spear : čovjek je vreća govana. Ha ha ha ha
2014-04-11
niels wrote:Yoda je sve dobro detektirao.
Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Post by RayMabus Sun 23 Jan -
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
---
2014-04-11
Uvijek isto s tobom.
Dođeš, napišeš kvalitetan i potkrijepljen upis, ne moram se uvijek slagati s sadržajem, ali svaka čast na argumentaciji.
Problem nastaje kad ti netko kratko otpiše s uvredom. Ovo nije monolog, raspravljaš s živim ljudima.
Na to se tvoje ponašanje potpuno promijeni, kočijaško-psovački diskurs. Mislim da možeš bolje, u prvom redu braniti svoje mišljenje i teze. To je i za tebe dobro, jer u životu vrlo često moraš uvjeravati ljude u nešto, i to ne ide iz prve, nego iz pete ili osme.
Nekad nećeš nikada uspjeti, ali svejedno moraš dalje kroz život, a ovakvim ponašanjem i kod prijateljski nastrojenih neutralaca pališ mostove.
Razmisli o tome, imaš kapaciteta, ali i temperament.
niels-
2021-04-26
darth_vader likes this post
Ja se nisam uvrijedio. Ima poprilično istine u tome šta je on rekao meni al osoba može bit munjena al ipak vojno genijalna.niels wrote:Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Uvijek isto s tobom.
Dođeš, napišeš kvalitetan i potkrijepljen upis, ne moram se uvijek slagati s sadržajem, ali svaka čast na argumentaciji.
Problem nastaje kad ti netko kratko otpiše s uvredom. Ovo nije monolog, raspravljaš s živim ljudima.
Na to se tvoje ponašanje potpuno promijeni, kočijaško-psovački diskurs. Mislim da možeš bolje, u prvom redu braniti svoje mišljenje i teze. To je i za tebe dobro, jer u životu vrlo često moraš uvjeravati ljude u nešto, i to ne ide iz prve, nego iz pete ili osme.
Nekad nećeš nikada uspjeti, ali svejedno moraš dalje kroz život, a ovakvim ponašanjem i kod prijateljski nastrojenih neutralaca pališ mostove.
Razmisli o tome, imaš kapaciteta, ali i temperament.
Iđemo dalje.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51001-gradonacelnik-lavova-zapad-mora-potpuno-prestati-kupovati-rusku-naftu-i-plin
2014-04-11
Tesla je najveći um 20 stoljeća pa ipak su ga prosječni Kromanjonci na ovoj planeti smatrali čudakom i uvrnutim.
To tako ide kad te netko s nižim mentalnim kapacitetom ne može dovatit.
To tako ide kad te netko s nižim mentalnim kapacitetom ne može dovatit.
2014-04-11
ide...evo opet strateške ciljeve tukumelkior wrote:Dosadni ste, kako ide rat?
Last edited by Noor on 2/4/2022, 16:06; edited 2 times in total
Evo kako vam ide razgovor mene i još jednog forumaša i prvo vidiš moju zajebanciju i da ja ne ulazim punom u detalje a onda svaki novi post jer traži objašnjenje detalje ja mu pišem sve.
Ja to ima u svom umu prije nego šta nešto kažem.
Vidim šire od običnih ljudi.
Ja to ima u svom umu prije nego šta nešto kažem.
Vidim šire od običnih ljudi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro, odgovor je ne može tako da smo završili tu raspravu.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Ma kakvo nadograđivanje. Pa da još gađaju Krim i počmu treći svjetski rat.
40 km dovoljno. To za obranu. Kakvi 200 km. Ne budi lud. Gađat će in Krim pa će počet treći svjecki rat radi tamo nekakvih Ukrajinaca.
Sta ce gadjati na Krimu protubrodskom raketom? Krim je inace "contested" teritorij. Gadjali su im grad bas u Rusiji jucer. Kad je rat tad je rat jebote. Napalo ih je brane se.
Ne dam. 40 km in je dovoljno. Ako ovi krenu prema obali i da ih drže dalje od iste. To je to. Ne dam više od toga.
Neka kupe ako oće veći domet.
2014-04-11
RayMabus wrote:Moraš gledat širu sliku. Oni nisu NATO a ima puno korupcije i ne želim in dati nešto novo šta mogu preprodat Rusima. A onda ne želim da imaju takve jake domete da ne gađaju Krim al isto tako i rumunjsku mornaricu koja in je susjed ( možda slučajno al želim to izbjeći ). Zatim ti skuplji sistemi koštaju i to ako češ onda plati a oni ne znaju rukovat uopće i onda prvo to pa eto imaš obranu.
I još jedna stvar, Rusi se žele iskrcat i ako pokažen da imaju nešto jako onda će ih gađat raketama a ovako mogu mislit da nemaju i zaletit se na obalu a onda će dobit po pički.
A taj scenarij ti u osnovi znači da ću in masakrirat sve amfibije pa se neće imat čime iskrcat u CG i radit veviku Svbiju.
Dovoljno jasan ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta oćete ? Sve san van fino objasnija.
Rusi su i na Baltiku. Nijemci im to sigurno ne daju pa da ne bude iskorišteno nego da in potope brodove i tako smanje rusku flotu šta olakšava Njemačkoj dominaciju na Baltiku.
Ne znam kojim jezikom da van više objasnim a sve vam objašnjeno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kaljiningrad na Baltiku je ruska enklava. Do njega se može avionom ili brodom al amfibije prevoze tenkove.
Amfibije su jedini brodovi koji moraju doć na kopno ako se vojska želi iskrcat i ako ova druga strana ima nešto moćno onda oni neće al ako misle da nema doći će i na 5 km od obale i onda gađaš vanjske amfibije tako da se one zapale i stanu na mjestu i blokiraju ostalima da se okreću u tom pravcu a kako su već blizu obale i jure onda sad ide novi pluton protubrodskim raketama i dešava se masakr.
Rusi bi u takvom amfibijskom napadu tamo koristili 80 posto svoje amfibijske flote a sva bi bila izmasakrirana ovom vojnom taktikom a to znači da Rusija nema više toliku amfibijsku flotu da na Baltiku iz Sankt Petersburga tim istim brodovima prebaci u kratkom roku hrpu tenkova koji bi iz enklave Kalinigrad izvršili tenkovski napad na Poljsku i Litvu.
Trebale bi im godine i godine dok bi izgradili tako opet brojnu amfibijsku flotu.
Ja sam za mir.
Nije moj problem ako on napadne. Njegov je.
2014-04-11
Jooj, ti Ukrajinci su živo zlo, iz svake stambene zgrade tri vojna stožera vireNoor wrote:ide...evo opet strateške ciljeve tukumelkior wrote:Dosadni ste, kako ide rat?
Udri Putine, mamu im nacističku
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja navijam da Hrvatska i Bjelorusija zajedno napadnu Ukrajinu. Mi ćemo sa sjevera, a oni s juga
2015-08-09
Ti Ukri, to ko Hamas, postavili mitraljesko gnijezdo na krov vrtića pa se onda bune zbog stradanja civila...moja baka je bila u pravu, ajde vi deco van na livadu pa se tamo tucite, što se stalno držite kuće
2015-08-09
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu