ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umrla Madeleine Albright

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Umrla Madeleine Albright - Page 3 Empty Re: Umrla Madeleine Albright

Post by Serbinho-3 23/3/2022, 22:56

POSLEDNJU IZJAVU OLBRAJTOVA POSVETILA PUTINU! Kletve odzvanjaju i nakon njene smrti!

https://informer.rs/planeta/vesti/688736/medlin-olbrajt-smrt-vladimir-putin

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 23/3/2022, 22:58

Iscrpi Ruske resurse, smanji potraznju za energentima?

Ruski resursi ce se smanjiti, ali isto i Zapadni.

Cene energije ce usporiti ekonomiju kao i manjak

sirovina.

Rusija ima sirovine a ti nista, nastampan

papir, koliko neko veruje u isti.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 22:59

Serbinho-3 wrote:Medlin, neka ti Bog oprosti sve što si nam uradila - MI NE MOŽEMO!

https://informer.rs/vesti/politika/688766/medlin-olbrajt-preminula-reakcije-politicara

Calmate por favor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 23/3/2022, 23:00

MDMiridije wrote:
Serbinho-3 wrote:Medlin, neka ti Bog oprosti sve što si nam uradila - MI NE MOŽEMO!

https://informer.rs/vesti/politika/688766/medlin-olbrajt-preminula-reakcije-politicara

Calmate por favor

Calmate col cazzo...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by mentalitet 23/3/2022, 23:18

Serbinho-3 wrote:
MDMiridije wrote:

Calmate por favor

Calmate col cazzo...

Ja sam odluchio tome bolesniku a i ostali ustashoidima i kreteniima ne odgovarati.Nema smisla jebo te kameni mozgovi nishta ne shvacaju tako i ti ne hrani drogiranog trola.Moj savjet poshaljesh ga u 100 pickih materinih a ako josh potrebuje povecavash mu svaki puta za 100.Bolesnici jebote ,nemaju za pivo u dzepu pa jalni i ljubomorni na sve i svakog.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by omni 23/3/2022, 23:22

mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:
MDMiridije wrote:

Calmate por favor

Calmate col cazzo...

Ja sam odluchio  tome bolesniku a i ostali ustashoidima i kreteniima ne odgovarati.Nema smisla jebo te kameni mozgovi nishta ne shvacaju tako i ti ne hrani drogiranog trola.Moj savjet poshaljesh ga u 100 pickih materinih a ako josh potrebuje povecavash mu svaki puta za 100.Bolesnici jebote ,nemaju za pivo u dzepu pa jalni i ljubomorni na sve i svakog.
Antisemit nacist o ustasama, pljuc  :D :^0 :blj :blj
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by mentalitet 23/3/2022, 23:26

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:Nikada se ne javljam na ovakve vijesti ali iizgleda je pozvao sebi djavo jer nije ispunila njegova ochekivanja .Boli bi naslov bio "Umrla zidovska kuja",jedna karika manje u Dubokoj drzavii.
Nadam se da će te Eva prijaviti kao što je prijavila neke forumaše u vezi antisemitizma na forumu, ono ona je tvoj habitus da se razumjemo, židovka koja obožava sve kao i ti samo je židovka koja ne trpi sranja o židovima.

Eva je prava zidovka ii ona se ne bi druzila sa vama fashistima taman da je u pitanju smrt ili zivot ali ima medju vama laznih zidova kome ja polagano jebem mamicu a njih u mozak dok ne provriju ka kaviica na reshou.Pa taj Zelenski isti je kao Sorosh za vrijeme nacizma,i zato svakog zidova koji shuruje sa nacizmom treba ubiti bez griznje savjesti jer pljuju na grobove svojih predaka pobijenih u WWII i Eva bi se slozila samnom.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 23/3/2022, 23:28

omni wrote:
mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:

Calmate col cazzo...

Ja sam odluchio  tome bolesniku a i ostali ustashoidima i kreteniima ne odgovarati.Nema smisla jebo te kameni mozgovi nishta ne shvacaju tako i ti ne hrani drogiranog trola.Moj savjet poshaljesh ga u 100 pickih materinih a ako josh potrebuje povecavash mu svaki puta za 100.Bolesnici jebote ,nemaju za pivo u dzepu pa jalni i ljubomorni na sve i svakog.
Ma retardinjo u pičku materinu ali i kukavelj do neba, čim sam mu spomenio evu i da dotična prijavljuje forumaše izraelskoj ambasadi za antisemitizam odlučila me pička ignorirati kao da sam mu ja zaprjetio prijavom :DDD

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 23:30

Kakva prelepa vest večeras. :hail 
Roštiljaj se u paklu, jebem ti prvi red na sa’rani, govno zlikovačko…
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 23/3/2022, 23:31

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:Nikada se ne javljam na ovakve vijesti ali iizgleda je pozvao sebi djavo jer nije ispunila njegova ochekivanja .Boli bi naslov bio "Umrla zidovska kuja",jedna karika manje u Dubokoj drzavii.
Nadam se da će te Eva prijaviti kao što je prijavila neke forumaše u vezi antisemitizma na forumu, ono ona je tvoj habitus da se razumjemo, židovka koja obožava sve kao i ti samo je židovka koja ne trpi sranja o židovima.

Eva je prava zidovka ii ona se ne bi druzila sa vama fashistima taman da je u pitanju smrt ili zivot ali ima medju vama laznih zidova kome ja polagano jebem mamicu a njih u mozak dok ne provriju ka kaviica na reshou.Pa taj Zelenski isti je kao Sorosh za vrijeme nacizma,i zato svakog zidova koji shuruje sa nacizmom treba ubiti bez griznje savjesti jer pljuju na grobove svojih predaka pobijenih u WWII i Eva bi se slozila samnom.
O eto tebe mladog, četnik mlad došao u grad i jede govna rad

Dobar tek spodobo četnička

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by mentalitet 23/3/2022, 23:31

omni wrote:
mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:

Calmate col cazzo...

Jesam i meni se moze oprostiti kao i ustashama ali zidovima koji suradjuju sa fashistima ne moze oprostiti ni bog a kamo li njihov narod.Gadi mi se takvi ljudi a siguran sam da se gadi i pravim zidovima.

Pobiti sve mamu im jebem.Znate vi dobro o chemu ja tipkam .A Eva je jedina forumashica duzna poshtovanja na ovome forumu pa je zbog svoga psihichkog zdravlja maknula se odavde samo shto mene necete moci maci osim da me kic kikne za svagda, a A onda bi vam forum riknuo jer bi jebali jedan drugome majku nakon mjesec dana.Plus toga interesantniji sam za chitati od svih vas debila.::))))

Neo-Nazi threat in new Ukraine
https://www.youtube.com/watch?v=5SBo0akeDMY

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 23:41

Serbinho-3 wrote:
MDMiridije wrote:

Calmate por favor

Calmate col cazzo...

Cerca di non condividere troppo i valori tradizionali nutriti nella tua famiglia. Mi rendo conto che la maggior parte di voi serbi siete bastardi consanguinei. Ma sottolinearlo senza mezzi termini non ti fara sembrare meno degenerato di quanto non sei gia.

Ora vai a fottere una presa di corrente. Barbaro del cazzo.

:x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 23/3/2022, 23:49

MDMiridije wrote:
Serbinho-3 wrote:
MDMiridije wrote:

Calmate por favor

Calmate col cazzo...

Cerca di non condividere troppo i valori tradizionali nutriti nella tua famiglia. Mi rendo conto che la maggior parte di voi serbi siete bastardi consanguinei. Ma sottolinearlo senza mezzi termini non ti fara sembrare meno degenerato di quanto non sei gia.

Umrla Madeleine Albright - Page 3 1f602

2017-10-06

Back to top Go down

Post by omni 23/3/2022, 23:56

MDMiridije wrote:
Serbinho-3 wrote:
MDMiridije wrote:

Calmate por favor

Calmate col cazzo...

lol! lol!
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 24/3/2022, 00:13

Vidim po komentarima po portalima da ljudi više slave nego tuguju.
Nije bila baš toliko "pravedna" niti objektivna kad su u pitanju bili interesi amera ili njezinog odabranog naroda.
A ni našim ocem domovine se nije baš volila koliko se sjećam.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by niels 24/3/2022, 01:07

catabbath wrote:Vidim po komentarima po portalima da ljudi više slave nego tuguju.
Nije bila baš toliko "pravedna" niti objektivna kad su u pitanju bili interesi amera ili njezinog odabranog naroda.
A ni našim ocem domovine se nije baš volila koliko se sjećam.

Ja sam joj poželio laku zemlju. Ne volim komentirati ljude dok se još nisu ni ohladili.

A da imam što za reći o dotičnoj, imam, ali danas ipak pijetet.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 24/3/2022, 01:16

MDMiridije wrote:
Serbinho-3 wrote:
MDMiridije wrote:

Calmate por favor

Calmate col cazzo...

Non provocherei. 

Sono degenerati, come si vede nel turbo folk, nei “rijaliti”, negli “informatori” e soprattutto nel loro moccioso presidente. ;)

Non provocherei, sono la loro più grande punizione su 24/7. :)
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/3/2022, 01:46

Serbinho-3 wrote:SINONIM ZA ZLOŽIVELA JE U BEOGRADU KAO DETE A SRBE JE MRZELA IZ DUBINE DUŠE: Ko je bila Medlin Olbrajt, jedna od perjanica NATO agresije na SRJ

POLITIKA
23.03.2022. 21:24h

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3897943/zivela-je-u-beogradu-kao-dete-a-srbe-je-mrzela-iz-dubine-duse-ko-je-bila-medlin-olbrajt-jedna-od-perjanica-nato-agresije-na-srj
kako se usudila mrziti vas..nejac se ne mrzi nego joj se uvijek tepa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 24/3/2022, 07:04

Bil Klinton o smrti Medlin Olbrajt: "Ožalošćeni smo. Okončala je etničko čišćenje u Bosni i Kosovu"

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3475115-bil-klinton-ozaloscen-posle-smrti-medlin-olbrajt-okoncala-je-etnicko-ciscenje-u-bosni-i-kosovu
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by abraham 24/3/2022, 07:18

RIP... Pokusavam zamisliti kako bi svijet izgledao da je bila aktivna u Ronaldovo vrijeme. Mislim da svijet ne bi igledao kao danas ali to je samo moja spekulacija....Bilo kako bilo zena sa "mudima". Da odrasla sa Srbima i mislim da ih je dobro znala. Zato obostrana "ljubav".... kila ,mozga

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 10:23

abraham wrote:RIP... Pokusavam zamisliti kako bi svijet izgledao da je bila aktivna u Ronaldovo vrijeme. Mislim da svijet ne bi igledao kao danas ali to je samo moja spekulacija....Bilo kako bilo zena sa "mudima". Da odrasla sa Srbima i mislim da ih je dobro znala. Zato obostrana "ljubav".... kila ,mozga

Da, trebalo je pustiti ipak na nemilost nedićevoj specijalnoj policiji i gestapou, a ne kriti je po Vrnjačkoj Banji sa lažnim srpskim identitetom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics