Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista
I svi bi trebali skidati gaće jer on kao može sve uništiti ako svi ne daju da ih jebe kad mu se hurac digne.omni wrote:Problem koji je nastao sada je taj da kepec prijeti na sve strane nuklearnim oruzjem. I kada se rat u Ukrajini zavrsi taj manijak ce dok ne popije metak od svojih ucjenjivati svijet sa tim.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ima tu i dosta zapadnog preracunavanja i kukavicluka. Klipanu treba uzvratiti ozbiljnom prijetnjom i ultimatumima, s klipanima njegovog kalibra samo sakom u glavu ide, nema drugih opcija.Šandor Winnetou wrote:I svi bi trebali skidati gaće jer on kao može sve uništiti ako svi ne daju da ih jebe kad mu se hurac digne.omni wrote:Problem koji je nastao sada je taj da kepec prijeti na sve strane nuklearnim oruzjem. I kada se rat u Ukrajini zavrsi taj manijak ce dok ne popije metak od svojih ucjenjivati svijet sa tim.
Last edited by omni on 24/3/2022, 00:28; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Poljaci i oni ex sovieti sa Baltika imaju traume od Rusa a ovi ih još namjerno trolaju.
Neznam da ove a baltika ali poljski turisti krkani mi sigurno nebi falili...
catabbath wrote:Poljaci i oni ex sovieti sa Baltika imaju traume od Rusa a ovi ih još namjerno trolaju.
Meni nikada nisu smetali turisti ni odkud. A ima degenerika da ti pamet stane među istima, ali mahom su ti ljudi najveća prijetnja samima sebi s obzirom na to koje pizdarije povremeno rade. Uvijek nekako kontam, koliki god neko krkan bio, tu je par dana i nikada ga više neću vidjeti.
Guest- Guest
Ja večih krkana od Poljaka kad pričamo o EU turistuma nisam sreo. Ali ipak nebi da im spizde atomsku jer su preblizu nama, ako mora ne spizdi prvo Englesku i sl.
catabbath-
2015-08-22
Bolje da spizde Ameriku, da se rusofil amerikanac tamo maze dragim mu plutonijumom poslanim od najveceg prijatelja od metar i zilet.
omni-
2014-04-12
Ja sam svega vidio, prošlo ljeto su bili neki klinci amerikanci. Ono kad idu u većim skupinama valjda fakultetski ili ne znam ni ja što. Unajme u Krilu jedrenjake i onda idu obalom. Dakle likovi su se toliko napili da su čovjeka koji je spavao na klupici vezali za istu i bacili ga u more tako...kao štos i onda ga potezali nazad da ga izvuku...
U biti možda mi je još tu najviše nevjerojatno što su lokalci nastavili pušiti cigarete i ispijati sokove kao da se ništa ne događa. Još mrak bio, nisam siguran ni da je band na trgu prestao svirati. A redovito ljeti bude po apartmanima urlanja i suza...to nikada nisam mogao razumjeti. Dođu ljudi pređu toliki put malo da se opuste, preplate odmor preko svake mjere i onda se tuku,maltretiraju jedni druge i slično
U biti možda mi je još tu najviše nevjerojatno što su lokalci nastavili pušiti cigarete i ispijati sokove kao da se ništa ne događa. Još mrak bio, nisam siguran ni da je band na trgu prestao svirati. A redovito ljeti bude po apartmanima urlanja i suza...to nikada nisam mogao razumjeti. Dođu ljudi pređu toliki put malo da se opuste, preplate odmor preko svake mjere i onda se tuku,maltretiraju jedni druge i slično
Last edited by MDMiridije on 24/3/2022, 00:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ameri nikad ne ratuju na svom tlu, nađu budale koje to rade umjesto njih. I btw. kad čitaš njihove komentare oni se totalno sprdaju s ovim ratom i nama u Europi, kao da ratuju crnci u Africi...
Naravno, prvi korak je zaprjetiti bjelorusiji da ne smije više prdnuti prema Ukrajini a kamoli da se umješa ili će vidjeti ono što rusi prave ukrajincima iz prve ruke.omni wrote:Ima tu i dosta zapadnog preracunavanja i kukavicluka. Klipanu treba uzvratiti ozbiljnom prijetnjom i ultimatumima, s klipanima njegovog kalibra samo sakom u glavu ide, nema drugih opcija.Šandor Winnetou wrote:I svi bi trebali skidati gaće jer on kao može sve uništiti ako svi ne daju da ih jebe kad mu se hurac digne.omni wrote:Problem koji je nastao sada je taj da kepec prijeti na sve strane nuklearnim oruzjem. I kada se rat u Ukrajini zavrsi taj manijak ce dok ne popije metak od svojih ucjenjivati svijet sa tim.
ne daj Bože takvog zlakaya wrote:A u narednih 30 sekuni od rusije će ostati prah.
može...neka probaju
ali ako zaista to naprave ni njima se dobro ne piše
2014-04-16
ma o čem tiSerbinho-3 wrote:Poljaci ce dobiti po pički...
Neki Poljak na Fejsu opravdava bombardovanje Srbije,
Kosovo, Srebrenica...medijski spin...
Glavni subjekti Anti Ruske histerije u Svetu.
Rece moj kolega danas na poslu, kako ne razume toliku
histeriju oko Ukrajine a samo u Jugoslaviji, koliko smo
pobili ljudi i nikoga nije zanimalo.
Kao da bi Ukrajince zanimalo sto se isto radi u nekoj drugoj
zemlji.
Rece covek sve.
Poljake, koji su ucestvovali u agresiji na Srbiju, sutra ako ih
napadnu, pazi da jos ne dizem Putina u nebesa kao oni
Ameriku, ali biti toliki olos i sljam ljudske sorte, trebas
biti bas olos.
Hrvatski klijenti, obraz djon.
misliš da je potpuno u redu što su srbi napadali redom republike oko sebe
naravno da je bio red to što im se dogodilo nakon zla koje su prouzročili drugima
Putin vas podržava kao pa ste dobili krila
neka krila imaju jako krataku putanju leta
toliko kukate o napadu na srbiju da je to više gnusno čitati pšo internetu a u drugim zemljamna koje ste napali izazvali ste daleko, daleko više ljudskih žrtava i materijalne štete
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Još malo pa neće baš ništa ostati od Hrvatske
» Izetbegović: Nek čuju stranci i svi ostali da HDZ bez deblokade doma naroda neće dobiti ništa
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
» Lavrov: „Turska nije ispunila ništa iz ugovora iz Sočija i Al-Nusre u Idlibu neće biti“
» Farmerima stigla 'čestitka' iz Bruxellesa nakon koje više ništa neće biti isto
» Izetbegović: Nek čuju stranci i svi ostali da HDZ bez deblokade doma naroda neće dobiti ništa
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
» Lavrov: „Turska nije ispunila ništa iz ugovora iz Sočija i Al-Nusre u Idlibu neće biti“
» Farmerima stigla 'čestitka' iz Bruxellesa nakon koje više ništa neće biti isto
Page 2 of 2