ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by abraham 24/3/2022, 16:49

Znaci cilj nije bilo zauzimanje Kieva, osvjajanje zgarde parlamenta, uhicenje Zelenskog i nacista, eliminacija istih i postavljanje "podobnog" covjeka. Naseg, bi se reklo. Da ne trazim sad.... Poslije su ulijetali fazoni sa NATO iako Ukrajina nije ni trazila clanstvo u istom niti je ni pridruzeni clan. Poslije je uletjela prica o biloskim labaratorijima gdje se pravilo nesta sta ce unistit samo genetske Ruse (majko Isusova 2020-ge)..... Poslije da ce kastrirati Ruske vojnike , poslije se teorije i ciljevi mijenjaju kao kod antivaksera.... Zanimljivo. Oni krenuli onako sa guscjim peruskama da skakljau Ukrajince po tabanima  a Ukri spremili svijece.... Kila mozga...

abraham

2014-04-14

niels likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 16:52

Evo :

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/3/2022, 16:54

Meni je miha bio napisao da će me srediti sa nečim što se zove "srk".
Pitao sam što je to, i on je nalijepio sliku nekakvog noža. Užas.

I poslije, 2-3 mececa, kad god bih u gradu vidio nekog idiota na ulici, ja bih usrao od straha.

I sad zadrhtim kad god vidim budalu.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 16:57

violator wrote:
michaellcmacha wrote:
violator wrote:

Je li ovo prijetnja likvidacijom, mozda?
kako ti je Longi reko... ti pa ti pa ti... pa gdje bi ljudi stigli kad bi se sa mizerijom poput tebe bavili... nego da te pitam nešto, koliko dugo ima kako si rastavljena... razvedena jel...

A kome onda prijetis likvidacijom spominjuci odmascenu automatsku pusku? Daj fino konkretno napisi... :) Hajde, junace. Koga bi sve ovdje resetao?
evo Šefu sam detaljno pojasnio, usput ga uputio da vidi sa Longijem, koji je tvoj problem i to bi bilo to, naravno da se nosiš u tri pičke materine tako glupa, nadam se da će ti ajkule i tebi i jebenom u moje ime opalit koju koksu u to mutavo tjeme... ožda nadođeš nakon koksanja...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 16:59

abraham wrote:Znaci cilj nije bilo zauzimanje Kieva, osvjajanje zgarde parlamenta, uhicenje Zelenskog i nacista, eliminacija istih i postavljanje "podobnog" covjeka. Naseg, bi se reklo. Da ne trazim sad.......
ne, ne vjerujem da je to bio cilj. sve ozbiljno akj su rusi htjeli i oko toga utrošili malo truda ukrajinci nisu mogli ništa, od kemijskih laboratorija do one baze kraj poljske granice gdje su pobijeni oni strani instruktori. koji će im kurac grad od 3 milje stanovnika kojeg niti mogu osiguravat niti pokorit? zelenski više treba rusima nego zapadu jer je legitimni predstavnik i s njim mogu sklopit dogovor, uklanjanje zelenskog bi stvorilo neku vladu u egzilu na koju ne bi imali nikakav utjeca niti bi mogli postić neki dogovor. eliminacija nacista je i dalje aktualna u mariupolju i tu ukrajinci ne mogu ništa osim se borit do zadnjeg metka ili čovjeka. nemaju snage za proboj, nemaju snage za pomoć, nemaju snage za ništa. ono kaj rade učinkovito i uspješno je uništavanje manjih ruskih jedinica i to rade jebeno. kad makneš propagandu dobiješ realno stanje.
a sad si žvači mozak i dalje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 17:00

crvenkasti wrote:Meni je miha bio napisao da će me srediti sa nečim što se zove "srk".
Pitao sam što je to, i on je nalijepio sliku nekakvog noža. Užas.

I poslije, 2-3 mececa, kad god bih u gradu vidio nekog idiota na ulici, ja bih usrao od straha.

I sad zadrhtim kad god vidim budalu.
bit će mi draže da ti sa svojom svojtom doživiš, ne nužno i preživiš jedan recipročni mariupoljski dan i noć u ruskoj režiji... srk bi moguće i zaiskao da ne gledaš što te snalazi...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:01

michaellcmacha wrote: ajkule i tebi i jebenom u moje ime opalit koju koksu u to mutavo tjeme...
naravno da hoće. i demoni će isto pogotovo kad se sjete kak si ih pijan pendrečio po stanici otete s ulice, pardon, uhićene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/3/2022, 17:02

sad su rusofili presli na opravdavajucu stratesku politiku putina i rusije..'ma nisu oni tako mislili omaklo im se ' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 17:07

AssadNaPodmornici wrote:
ebenica wrote:
RayMabus wrote:Sad ulazimo u fazu rata kad je upad zaustavljen i dolazi do stabilizacije fronta i sad će tek ić sijanje mina svugdje gdje je crta obrane i di su mogući upadi i ofenzive.[/size][/font][/color]

Jbga.

To će njima bit problem i kad rat završi jer nećeš znat di je tko stavlja mine a bit će i zvončica jer Rusi ispaljivali zvončiće po Kijevu a Rusija nije potpisnik zabrane kasetne municije tako da će oni sad i to koristit.

aide nakon 3 dana ili 5 dana, ali nakon mjesec dana svakom je idiotu jasno da rusima nije cilj zauzimanje teritorija, niti su to igdje probali u ovih mjesec dana, niugdje nisu nešto masovno napali, zauzeli i ukopali se, baš nigdje. napreduju samo po točkama ciljeva i kasnije se povuku, mariupolj im je jedini cilj kao neko sjedište azova i eventualno luka. ovo sve drugo ih ne zanima niti malo. nakon mjesec dana ti pričaš gluposti.
totalno suprotno od ovoga što pišeš.
eno ludi lukašenko je otkrio planove bio na televiziji.

planovi su bili okupacija 2/3 ukraine gdje je 3/4 populacije/industrije. 
i pojedini zarobljeni ruski oficirili su rekli da su imali planove koji bi trajali maksimalno 2 tjedna . 

isto tako i vojska im je bila opremljena za 2 tjedna ratovanja, drugi način na koji su napredovali u prva 3-4 dana ti govori da nisu očekivali ozbiljan rat.

sada ih sastavilo po pički i pokušavaju se sabrati i dobijaju udarce non stop i sada kmečanje..
koja je to debilčina to nisu istine...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:09

vuksadinare wrote:sad su rusofili presli na opravdavajucu stratesku politiku putina i rusije..'ma nisu oni tako mislili omaklo im se ' :)
ti si totalni idiot ako misliš da oko zelenskog nema hrpa ruskih agenata, u ukrajinskoj vojsci, policiji i tajnoj službi...ne, bio je samo onaj jedan pregovarač, jesu mu pokazali :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 17:10

vuksadinare wrote:sad su rusofili presli na opravdavajucu stratesku politiku putina i rusije..'ma nisu oni tako mislili omaklo im se ' :)
ma ne opravdavaju se još,jer još nisu dobili onaj jači vidljivi impuls... ovaj debil iz rijeke takve debilane prosipa da to nisu istine...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:10

michaellcmacha wrote:
koja je to debilčina to nisu istine...
kako bi me sad pendrekom vezanog u nekoj policijskoj dvorani, kaj ne ;)
uh.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:11

michaellcmacha wrote: ovaj debil iz rijeke takve debilane prosipa da to nisu istine...
violator je žensko i može bit samo debiluša.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 17:12

ebenica wrote:
michaellcmacha wrote: ajkule i tebi i jebenom u moje ime opalit koju koksu u to mutavo tjeme...
naravno da hoće. i demoni će isto pogotovo kad se sjete kak si ih pijan pendrečio po stanici otete s ulice, pardon, uhićene.
s obzirom da sam s nekima od tih deččki ostao dobar još od onda, budem ih uputio da pripaze na tebe tak drčnog u kurčevitog, tek toliko da i ti malo nadođeš ko i ta glupača iz tvog susjedstva...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 17:13

ebenica wrote:
michaellcmacha wrote: ovaj debil iz rijeke takve debilane prosipa da to nisu istine...
mislio sam na tebe i ti si iz rijeke... kaj ne

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:14

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
mislio sam na tebe i ti si iz rijeke... kaj ne
ne, čobane. ja sam iz zagreba.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:15

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
s obzirom da sam s nekima od tih deččki ostao dobar još od onda, budem ih uputio da pripaze na tebe tak drčnog u kurčevitog, tek toliko da i ti malo nadođeš ko i ta glupača iz tvog susjedstva...
oprostio si im što si ih vezane pendrečio? baš si velikog srca, prijateljstva do groba.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:15

Svaki poraz je pobjeda, svako uništeno vozilo je zapravo napušteno, svaki nezauzeti grad ciljano nije zauzet, svaki zauzeti je ciljano zauzet. Svaki poginuli rus nije poginuo. Ukrainci se zapravo ne bore, samo se fašisti bore. Rusi nisu napravili invaziju nego oslobađaju. Poravnati gradovi se srušili od dotrajalosti a ukrainske civile ubijaju sami ukrainci da bi ruse optužili.

To je otprilike narativ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:16

michaellcmacha wrote:
violator wrote:
michaellcmacha wrote:
kako ti je Longi reko... ti pa ti pa ti... pa gdje bi ljudi stigli kad bi se sa mizerijom poput tebe bavili... nego da te pitam nešto, koliko dugo ima kako si rastavljena... razvedena jel...

A kome onda prijetis likvidacijom spominjuci odmascenu automatsku pusku? Daj fino konkretno napisi... :) Hajde, junace. Koga bi sve ovdje resetao?
evo Šefu sam detaljno pojasnio, usput ga uputio da vidi sa Longijem, koji je tvoj problem i to bi bilo to, naravno da se nosiš u tri pičke materine tako glupa, nadam se da će ti ajkule i tebi i jebenom u moje ime opalit koju koksu u to mutavo tjeme... ožda nadođeš nakon koksanja...

Moj problem su bolesnici poput tebe kojima se probudila zedj za krvlju pa posvuda vide neprijatelje kojima treba stati na kraj. I ti, tako psihotican, imas pristup oruzju kojim ces nekom nesretniku "uljepsati" dan. Nije mi samo razumljivo kako te nitko od tvojih jos nije pokusao namoliti da si malo posjetis lijecnika?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 17:17

MDMiridije wrote:
 Svaki poraz je pobjeda, svako uništeno vozilo je zapravo napušteno, svaki nezauzeti grad ciljano nije zauzet, svaki zauzeti je ciljano zauzet. Svaki poginuli rus nije poginuo. Ukrainci se zapravo ne bore, samo se fašisti bore. Rusi nisu napravili invaziju nego oslobađaju. Poravnati gradovi se srušili od dotrajalosti a ukrainske civile ubijaju sami ukrainci da bi ruse optužili.

To je otprilike narativ.
čitaj ponovo. nema gore nego kad ljudi počnu izmišljat, mijenjat i dodavat. da sam to htio napisati tako bi i pisalo. ja ne koristim isprike niti pisanje između redova to je valjda svakom jasno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 17:24

violator wrote:
michaellcmacha wrote:
violator wrote:

Moj problem su bolesnici poput tebe kojima se probudila zedj za krvlju pa posvuda vide neprijatelje kojima treba stati na kraj. I ti, tako psihotican, imas pristup oruzju kojim ces nekom nesretniku "uljepsati" dan. Nije mi samo razumljivo kako te nitko od tvojih jos nije pokusao namoliti da si malo posjetis lijecnika?

jebali ti bolesnici poput mene mater, nadam se da će te u ranije spomenutom slučaju kao saboterku, subverzivku ili diverzivku pravodobno detektirati i opametiti... onda bi trebala biti i malo manje glupa i malo više centrirana...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics