ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 7 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by niels Tue 22 Mar - 23:18

epikur37 wrote:Isto tako, trenutno najvažnije hrvatsko nacionalno pitanje je pozicija u BiH.

Vjerovali ili ne, ali to nam je tako.

Nitko nas neće pitiati imamo li prava u južnom Tirolu, Sandžaku ili Kuršumliji.

Imamo samo dvije opcije, obraniti ih ili odreći se.

Mislim, ako se oko toga slažu Pantovčak i Banski dvori (a slažu se)…onda je nepotrebno to čak i isticati.

Pred tri mjeseca Europsko vijeće nije željelo staviti termin “konstitutivni” u svoje zaključke.

U Neumu su i EU i SAD promijenile stav i na otvoreno izvukle Bakira.

Malo je bilo lobiranja, malo su se okolnosti promijenile i eto.

niels

2021-04-26

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 22 Mar - 23:18

debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:
debotoijusto wrote:

zasto ne karlobag karlovac oli virovitica nego bas zagreb ?
zasto sve pokrivas ?

Jebi ga Zagreb je još uvijek stolnica...

ne, tebe nećemo zvati

jesam falio pitanje?

:)

Ok i ti si dobrodošao i sve pokrivam i dalje :)

eto, jepte se, organizirajte
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango Tue 22 Mar - 23:20

niels wrote:
dzango wrote:
niels wrote:

Ne.

Ima samo jedna vrsta izbjeglica. Riječ je o civilima koji se ne mogu braniti i bježe u prvu-drugu sigurnu zemlju.

Ilegalni migranti i socijalni lešinari nisu izbjeglice.

Nemoj mi lijepiti rasističke etikete, a ponajmanje vjerske (nisam vjernik). Pisao sam o volji i mogućnostima jednog ukrajinskog djeteta da se socijalizira u hrvatsko društvo, i nisam ga uspoređivao s nekim - jer ti neki uopće nisu izbjeglice.
Kako da ti ne lepim verske etikete kada si sam rekao da su ovi dobri zato što su Grkokatolici. Drugi bi valjda bili manje podobni. Bilo je puno izbeglica iz Sirije koji nisu nikakvi lešinari. Sa mojom ćerkom studira momak iz Sirije. Ne znam koje je vere ali znam da se lepo uklopio i da niko od toga ne pravi nikakvu halabuku, niti ga vodi na televiziju. Valjda nikome ne moramo da dokazujemo svoju humanost ili šta ti ja znam. Valjda se podrazumeva. 
I niko nije pravio medijski pir i lov na veštice kada su bombardovali i uništavali njegovu zemlju.

Dzango, logično je za očekivati da će se grkokatolički dječak bolje uklopiti u hrvatsko (ili srpsko) društvo od odraslog ilegalnog migranta koji je musliman, ne bježi od nikakvog rata (ima ih puno iz Pakistana, Iraka, itd.).

Eh sad, riječ je o Bizantincima koji umiju šutjeti i misliti svoje, ako treba desetljećima, kako smo mogli vidjeti u Afganistanu. Uostalom, bilo ih je dosta koji su studirali u Zagrebu u eri nesvrstanih.

Baš me zanima što dotični misli o tome što ti ćerka hoda okolo bez tvoje pratnje i nepokrivena, a kamoli što pohađa fakultet.

Ajde bre pa nismo deca…
Kakve veze ima koje je dete vere ako ga spasavaš od užasa rata? Ako je reč o humanosti a ne o nečemu drugom.

Može i odrasli Ukrajinac, koji beži od rata, sutra da dovede svoje prostitutke i prodaje hemiju ispred škola, čime se bavio i u Ukrajini. I šta ćemo sad?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 22 Mar - 23:20

niels wrote:
epikur37 wrote:Isto tako, trenutno najvažnije hrvatsko nacionalno pitanje je pozicija u BiH.

Mislim, ako se oko toga slažu Pantovčak i Banski dvori (a slažu se)…onda je nepotrebno to čak i isticati.

Pred tri mjeseca Europsko vijeće nije željelo staviti termin “konstitutivni” u svoje zaključke.

Ja sam osijedio čekajući i za malo izgubo vjeru...

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by niels Tue 22 Mar - 23:21

ebenica wrote:
niels wrote:ili ilegalnim migrantima koji su pokušali proći preko Hrvatske dalje u Europu.
u čemu je onda bio problem s njima ako uopće nisu htjeli ostat? naše žene nisu vrijedne silovanja ili šta?

Problem je valjda što imamo zakone, imamo državnu granicu. I što ne može granicu prolaziti gdje i kako se tko sjeti. Pa su isti bili prepraćeni nazad, i to je najmanje što im se moglo desiti.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by dzango Tue 22 Mar - 23:22

MDMiridije wrote:
dzango wrote:
MDMiridije wrote:

Pa nisam ja rekao da je to ispravno gledište samo kažem da je tako. Eno toten je lijepo napisao. Svi ljudi su u konačnici u većoj ili manjoj mjeri rasisti. I to redovito ispadne oni koji se najviše ufaju u prihvaćanje svih i svakoga da ispadne prikriveno veći šupci nego oni kojima direktno nešto smeta. Samo zato jer nešto nije lijepo ne znači da se ljudi prema tome postavljaju kako ne bi trebali.

Tvoj je problem što se ne možeš prisiliti da situaciju promatraš iz ugla da je jedna zemlja napala drugu i da se radi o očiglednoj invaziji. Potpuno si to nesposoban promatrati bez da na uteg ne stavljaš ameriku,izrael,srbiju,kurce-palce i što ja znam. I onda sramotiš sebe izjavama da su svi Ukrainci stoka samo zato jer su u ratu sa zemljom koju podrazumjevaš prijateljskom. 

Što je ok, navijački pristup je takav kakav je opet pristup, ali onda čemu ove tlapnje oko moraliziranja,humanosti i osjećaja za pravdu?
Ja pišem o tome da je ova hajka na Ruse čisto licemerje i nesposobnost logičkog razmišljanja glupe mase koja guta medijska govna koja joj se serviraju. Lažna humanost i pravdoljubivost, lažna briga za izbeglice i lažna osećajnost. Ljudi su govna i to treba otvoreno reći. Iza svega opet stoji politika i zaglupljivanje masa.

Ali si isto tako za Ukraince rekao sve i svašta demonizirajući iste bez većeg razloga i načelno radeći isto ovo za što optužuješ druge.
Ja nisam rekao da sam bolji. Za Ukrajince sam rekao da su budale koje rade za tuđe interese. Što se ovim ratom i potvrdilo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:23

niels wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:ili ilegalnim migrantima koji su pokušali proći preko Hrvatske dalje u Europu.
u čemu je onda bio problem s njima ako uopće nisu htjeli ostat? naše žene nisu vrijedne silovanja ili šta?

Problem je valjda što imamo zakone, imamo državnu granicu. I što ne može granicu prolaziti gdje i kako se tko sjeti. Pa su isti bili prepraćeni nazad, i to je najmanje što im se moglo desiti.
imamo zakone? pa i hitler je imao zakone? kakve to veze ima s humanosti? to kaj ih se batinalo po granici to je po nekom zakonu? unhcr hrvatska verzija ili kaj?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 22 Mar - 23:23

epikur37 wrote:
debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:

To je dio forumskog folklora, Ja sam tu već skoro 20 godina.

premda osobno

želio bih s mihom, treom i dijagramom sjesti zajedno

moja je želja u Zagrebu, sve pokrivam...a imenjaku očekujem da upriliči :)

zasto sve pokrivas ?

ne, tebe nećemo zvati

steta ... a zasto sve placas ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:25

niels wrote:
MDMiridije wrote:
niels wrote:

Dzango, logično je za očekivati da će se grkokatolički dječak bolje uklopiti u hrvatsko (ili srpsko) društvo od odraslog ilegalnog migranta koji je musliman, ne bježi od nikakvog rata (ima ih puno iz Pakistana, Iraka, itd.).

Eh sad, riječ je o Bizantincima koji umiju šutjeti i misliti svoje, ako treba desetljećima, kako smo mogli vidjeti u Afganistanu. Uostalom, bilo ih je dosta koji su studirali u Zagrebu u eri nesvrstanih.

Baš me zanima što dotični misli o tome što ti ćerka hoda okolo bez tvoje pratnje i nepokrivena, a kamoli što pohađa fakultet.

Ajde bre pa nismo deca…

Jeli Hamed Bangoura progresivac ili primitivac?

Dakle, ovo je logička pogreška.

Hamed nije istovjetan muslimanskoj populaciji u Hrvatskoj ili ilegalnim migrantima koji su pokušali proći preko Hrvatske dalje u Europu.

E sad nije ni to fer baš tako gledati, ljudi ističu da se radi o kulturološkoj prepreci. A i njega su odgajali ljudi koji su došli iz sjebanih zemalja. Čak štoviše pošto je to bilo puno prije vjerojatno je njihov odgoj po toj istoj logici bio još radikalniji s puno više ograničenja.

Mislim karikiram sada....ali imamo mi čitav niz ljudi u hr koji su se sasvim lijepo prilagodili na prilike ovdje. Vjerojatno će ih biti i više. Nije samo hamed. Ima još ljudi samo su ovi slavniji nekako u prvom planu, on, pa onaj Rakan Rushaidat on je isto nešto Sirija,Jordan nisam siguran sad. Ne može se reći za čovjeka da planira masovna preobraćenja pod prijetnjom javnih smaknuća itd...

Braća Sharbini jbt...ako su to tradicionalni muslimani onda u pizdu materinu sve. 

Da se razumijemo globalno gledajući moje je mišljenje da je masovno miješanje kultura bez razmišljanja katastrofa u nastajanju epskih razmjera. Pogotovo kad se govori o stanovništvu iz većine Afričkih zemalja. Ne zato jer ja mrzim te ljude nego radi toga jer masa ljudi nema osobite želje za prilagodbom, niti većina domicilnog stanovništva ima želje za miješanjem s stanovništvom koje dolazi. Ili su u najmanju ruku nepovjerljivi. Zbog toga je to osuđeno na propast. Ali metode koje ljudi zazivaju kad se radi o odnosu prema ljudima koji prelaze granicu i slično...ja se radije maknem da to ne čitam. No opet za taj stihijski izbjeglički pristup je opet kriva pozicija same Europe i način na koji se te ljude zvalo da dođu tu. Što je debela krivnja same njemačke. Na kraju će doći doslovno do onoga što nitko ne želi. Dakle radikalizacije domicilnog stanovništva iz nebitno kojih razloga. Te naposlijetku političke organizacije istih te naposlijetku pravnih rješenja koja će voditi doslovno ka ekspulziji svih i svakoga tko napravi bilo kakav zajeb. 

A najluđe će biti na kraju da se to opće neće dogoditi u nas ili igdje na prostoru ex yuge, Grčkoj itd...nego u zemljama koje najviše govore drugima da su divljaci u odnosu prema tim ljudima. Jer kod njih se događa politička radikalizacija ne kod nas. Čak štoviše ljudi koji su došli i ostali u hr...su ih isti ti koji zazivaju sve i svašta prihvatili bez problema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:26

dzango wrote:
MDMiridije wrote:
dzango wrote:
Ja pišem o tome da je ova hajka na Ruse čisto licemerje i nesposobnost logičkog razmišljanja glupe mase koja guta medijska govna koja joj se serviraju. Lažna humanost i pravdoljubivost, lažna briga za izbeglice i lažna osećajnost. Ljudi su govna i to treba otvoreno reći. Iza svega opet stoji politika i zaglupljivanje masa.

Ali si isto tako za Ukraince rekao sve i svašta demonizirajući iste bez većeg razloga i načelno radeći isto ovo za što optužuješ druge.
Ja nisam rekao da sam bolji. 

Pošteno onda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 22 Mar - 23:27

Šandor Winnetou wrote:
epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ne bi trebalo ali ako je to cijena da se jednom zauvijek riješe stoke onda držim da je trebaju platiti, bilo kakav pristanak na ruske uvjete je dugotrajno umiranje u agoniji sa slomljenim moralom i duhom cijelog naroda.
¸

Ali stani malo Tre..

Jesmo li mi pregovarali?

Ja se sjećam, mali brao sam šljive u Bosni a ti si ratovao....

Naši su pregovarali i nudili su Srbima više nego što su Srbi  zaslužili i imali pravo.

Oni su odbili, i poklopili smo ih s pravom.

Hrvatska je pregovarala i nudila rješenja!

Ima li mjesta u Ukrajini za pregovor?

Ako nema, ok ali onda Ukrajinu ne treba ostaviti samu.

Pa i rusi sve odbijaju, vidiš da se pregovara i žao mi je i ljut sam kad vidim što ruska nacistička stoka radi i istovremeno postavlja ultimatume. Nema u njima vjere i oni priznaju samo zakon jačega kao i srpski fašisti ili čečenski koljači, smire se tek kad dobiju po tamburi a držim da zapad više neće stati na iste grablje kao kad se SSSR raspao a zapad gurnio silne milijarde u rusku vojsku da bi mogli održavati nuklearni arsenal sigurnim.

Želim reći da nije ok Ukrajinu ostaviti samu u tom ratu a istovremeno podržavati rat do kraja.

Prosto je i elementarno, barem s ratne strane.

A mi smo već prešli Rubikon i kontinent se podijelio, Kina će žvakati Rusiju a mi smo u milosti Amerikie, svijet postaje bipolaran.

Mi Europa smo postali provincija na tektonskom razmeđu...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by niels Tue 22 Mar - 23:27

dzango wrote:

Kakve veze ima koje je dete vere ako ga spasavaš od užasa rata? Ako je reč o humanosti a ne o nečemu drugom.

Može i odrasli Ukrajinac, koji beži od rata, sutra da dovede svoje prostitutke i prodaje hemiju ispred škola, čime se bavio i u Ukrajini. I šta ćemo sad?

Da bi netko išao na fakultet, punoljetan je i nije dete. Ako je rat u njegovoj zemlji onda očekujem od njega da ju brani, a ne da bježi preko 10-ak zemalja i studira u Beogradu.

Vidio sam na TV-u dijete od 8 godina. Čisto sumnjam da se takvi bave reketom, drogom i prostitucijom. Odrasli Ukrajinci, bili anđeli ili kriminalci nisu mogli prijeći granicu, vratili su se i brane svoju zemlju.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:28

niels wrote:

Sutra će opet možda promijeniti mišljenje. Ja čak mislim da ih uopće nije briga za posljedice bilo kakvog dogovora samo da dogovora bude i da se ne moraju više s tim zajebavati. Ovako ovlaš  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:29

MDMiridije wrote: moje je mišljenje da je masovno miješanje kultura bez razmišljanja katastrofa u nastajanju epskih razmjera. Pogotovo kad se govori o stanovništvu iz većine Afričkih zemalja.
Almost 20 million people live in the New York metro area, speaking a total of over 800 languages.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 22 Mar - 23:29

debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:
debotoijusto wrote:

zasto sve pokrivas ?

ne, tebe nećemo zvati

Zato što sam predugo na ovom forumu,

Zato što mogu i

Zato što bih to iskreno želio upriličiti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:31

niels wrote:
Vidio sam na TV-u dijete od 8 godina. Čisto sumnjam da se takvi bave reketom, drogom i prostitucijom. .
to je dijete u vremenu. ostat će zauvijek zarobljeno u tom trenutku kad si ga ti vidio. nikad neće ostarit, nikad neće odrast, ostat će to dijete.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Tue 22 Mar - 23:32

MDMiridije wrote:
dzango wrote:
MDMiridije wrote:

Ja nisam rekao da sam bolji. 

Pošteno onda.
Ja nisam lažni humanista, ne plačem nad sudbionm jadnih belih hrišćana u Ukrajini, ne pravim se da je ovaj rat važniji od drugih koji se godinama vode bez prestanka.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Mar - 23:36

Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:
A koja je to druga istina u ovom ratu osim da rusi prave urbicid, ekocid i genocid nad Ukrainom i njezinim narodom?

U ratu nema pobjednika? Ima i ovdje se unaprijed znaju i tu nema dvojbe.

Prijatelji koji ga  "razumiju"? Pa svatko od nas koji je prošao pakao sa srbendama ga razumije jer isto razmišlja, ti ili netko treći to teško može razumjeti a pogotovo jer ste obični kalkulanti koji bi preko vlastitog komoditeta progledali kroz prste rusima u svinjariji koje rade u Ukrajini pa se stoga odjednom kao objektivno gleda i iz drugog kuta pa kao postoje dvije ili tri istine. Nema toga curo draga, istina je jedna a sve drugo je mazanje očiju i kalkulacija radi vlastitog probitka.

Sta nisi ti podrijetlom Srbin koji je sad veci Hrvat od Hrvata? :-/

I kakav ja to komoditet zelim odrzati time sto sam svjesna tlacitelja koji ne udaraju jedni po drugima nego se razracunavaju preko manjih zemalja i naroda? Ali dobro, sjecam se tvojih bisera o ateizmu i moralu pa ti i ne zamjeram, takav si kapacitet, izgleda. Ne ide dalje od povrsine. I kako ti tocno pomazes Ukrajini, osim sto gnojis ovdje? Molis Boga dok pljesces onima sto se spremaju na klanje?

Odakle ti uopce pomisao da postojite "vi" koji ste patili u onom ratu pa znate  i "mi" koji smo valjda u svemu tome bili izuzeti!? Koja sam to ja u "mi"!?

Ne, u ratu nema pobjednika. Procitaj to jos jednom i dubuko udahni, pokreni te dvije

ganglije.

O Bože, dakle na forumu me zna barem 10 ljudi u reali i svi su ovdje rekli da nemam veze sa srbima po bilo kojoj osnovi ali ti se zakačiš na priče idota crvljikastog koga nitko ne poznaje i sad tu pokušavaš istrolati u smjeru gdje bi me dotukla sa svojim iskustvom na nekom nižem levelu. Tužno je to i jadno od tebe No
..I kakav ja to komoditet zelim odrzati time sto sam svjesna tlacitelja koji ne udaraju jedni po drugima nego se razracunavaju preko manjih zemalja i naroda?...

O čemu ti to, kome je Ukrajina bila prijetnja ikada pa da je rusi napadnu? A komoditet koji spominjem je da se bojiš krize koja će se preliti i na EU zbog velikog sranja što ga jebeni rusonacisti rade u Ukrajini.

Odakle ti uopce pomisao da postojite "vi" koji ste patili u onom ratu pa znate  i "mi" koji smo valjda u svemu tome bili izuzeti!? Koja sam to ja u "mi"!?

Naravno da postojimo mi i vi, mi koji suosjećamo sa napadnutim narodom jer smo i sami prošli takvu kalvariju i vi koji gajite empatiju prema rusima pa razvodnjavate priču oko ruske agresije sa trećim zemljama, teorijama urote, NATOM, kurcem palcom što sve već nećete izmisliti.

Ne, u ratu nema pobjednika. Procitaj to jos jednom i dubuko udahni, pokreni te dvije ganglije.

Nemoj ti o ganglijama svega ti, eto koliko si bistra pokazala si već u svojoj prvoj rečenici gdje te idiot crveni mota oko malog prsta usprkos činjenici da ovdje piše sranja godinama a što ti tek onda rade ozbilniji igrači ne želim ni zamišljati.

Ne znam sto Crveni pise, ne citam ga. Dakle nisi Srbin koji glumi veceg Hrvata od samih Hrvata? :)

Ne postojite "vi" koji suosjecate i "mi" koji ne suosjecamo jer trenutno razmjenjujemo upise ti i ja, a ja nastupam kao ja :) I moja je obitelj prolazila kroz te ratne godine s uzasom na plecima i stvarima o kojima se ne prica jer ih se potiskuje. Toliko bole. Velis ti - "vi"? Skrivas se iza zamisljenog kolektiva? Reci mi, kako ti to tocno pomazes Ukrajincima, osim sto "suosjecas"? Jesi li barem posjetio njihovu zajednicu i odnio kakvu vaznu potrepstinu? Ili ti to "suosjecanje" sluzi da bi pripustio ludovanje demona i prijetio slaganjem "incuna"?

Ne bojim se nikakvog gubitka komoditeta, nazalost, s krizama sam se pomirila....

The Big Bullyju je konacno odgovorio drugi tlacitelj i to je uzasna stvarnost u kojoj su se Ukrajinci probudili. Dva se tlacitelja samaraju preko drugih naroda i manjih zemalja. To je ono sto vidim. Topovsko meso kojim orkestriraju psihopati - na sigunoj udaljenosti.

Ali razumijem, vi "suosjecate", a mi "branimo" Putina. I sve je kako treba bit' jer ste humani pa se danima nabrijavate jedni na druge. Eto, to Ukrajincima jaaako pomaze. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 22 Mar - 23:36

debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:
debotoijusto wrote:

zasto sve pokrivas ?

ne, tebe nećemo zvati

eto, jesi ti možda magistar, njegovi upisi djeluju ko da je išao sa mojom Marinom na fakultet... a kostović kad bi ga čitao bojim se da bi si lupio hrkljuš u čelenku... ok objasni mu da se ponaša snishodljivo, a to je uvijek i svugdje odbojno...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by niels Tue 22 Mar - 23:37

ebenica wrote:
niels wrote:
ebenica wrote:

imamo zakone? pa i hitler je imao zakone? kakve to veze ima s humanosti? to kaj ih se batinalo po granici to je po nekom zakonu? unhcr hrvatska verzija ili kaj?

Da, imamo zakone, imao ih je i Hitler, Džingis Kan, Idi Amin ili Pol Pot. Udisali su kisik a izdisali ugljični dioksid. Jeli su i pili, a spavali su 6-8 sati dnevno.

Ne znam što ti to znači.

Zakoni su tu da se sprovode, a za to su nadležne institucije. Ili će biti tako, ili ćemo imati državu samo po imenu. Oni su tu za izbjeglice koji se registriraju, traže azil, dobivaju privremene dokumente, smještaj itd. itd.

To za ove kriminalce (a to su oni, neovisno o rasi, vjeri, itd.) nije. Batinalo ih se na granici i vraćalo nazad upravo zato da ih ne uvodimo u sustav i dozvolimo im da manipuliraju s istim. Uzeli bi im mobitele i novac, prebili ih, i vratili nazad.

Točno ono jedino što nisu htjeli da im se desi.
niels
niels

Male
2021-04-26

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by mentalitet Tue 22 Mar - 23:39

michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
samo bi lud čovjek pristao na ruske uvjete pa da ih rusi jebu do kraja vječnosti. Dakle žrtvuj i milijun ljudi ali se nemoj pokoriti bitangama i silovateljima. Kad ih se jednom na taj način riješiš više nikada gadovi neće imati moć nad tobom i za dugo vremena će biti prezreni i odbačeni od svih normalnih ljudi na svijetu.

Nije politika u tome tre.

Niti je ovo posve rat jedan na prema jedan, premda na polju jeste, brutalno.

Ne treba žrtvovati milijun ljudi, ovo je vražija posla.

Razumijem emociju i posve je jasno da je Rusija silnik i agresor,

Tu nema izgovora, radi se o tome da Ukrajina sama ovo neće  dobiti jedino sebe  može potrošiti za interes drugih.

I to je cijela tragedija po mom mišljenju.

Ako idemo do kraja, neka se Zapad uključi, pa kud puklo, nemam problem s tim.

evo ovoga ope, ti nemaš problem, pa ti si jaja pojede u strahu da će ti propasti sezona... tebee boli kurac za bilo koga, a sad si se tu počeo i kuratiti, iskajući da se zapad uključi... pa uključit će se, ali kad on procijeni da je vrijeme da se uključi... pa makar ti zbog tog financijski egzistencijalno propao... nemoj nam samo prodavati lire da te je briga za živote ukrajinske djece jer te nije briga...

Shto ne priznate da ste bolesno ljubomorni shto je chovjek uspjeshan ?Pa ga kao fol kritizirate zbog Rusije..Na kraju krajeva da se ti nisi borio kako kazesh ( mada viishe vjerujem FRANKU nego teb) za ovakvu Hrvatsku ni on ne bi dolazio u nju nego bi bio svoj na svome, mozda josh uspjeshniji.Covjek se samo prilagodio tome tvom sistemu i vremenu za koji si ti navodno krvario i pragmatichno postupa kao i tisuce drugiih a ti si nesposoban i tochka.I ja sam ispao budala jer sam bio medju onima koji su dijelili hrvatsko i shakom i kapom.Danas vidiim da sam bio glup ko kurac,a trebao sam se natrpat i onda otic iz te vukojebine.Zato Epiju skidam kapu.Da je u USA vec bii bio milioner jer je pun ideja i ne srami se kopati zemlju ,znachi raditi naporno.Takvima je samo nebo granica a vama koji visite po cijeli boziji dan na iinternetu i vodite Ukrainsko Ruske ratove treba zabraniti i da jedete jer niste od nikakve koristi za Hrvatsku i gomila ste nesposobnjakovica.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics