Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nije SAD nego Saudijska Arabija majumune.crvenkasti wrote:U ratu koji SAD vodi protiv Jemena ubijeno je ili osakaćeno 10000 djece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha likes this post
Ajde lekove brzo. Opet si počeo da hiperventiliraš i tripuješ galaktičke federacije i ostala sranja.RayMabus wrote:Meni ne triba tu pričat Zemun je hrvatski.RayMabus wrote:Đango raketirat ću ti taj Zemun i stambeno naselje di živiš ako se ne unormališ i postaneš čovik a ne lutak na koncu.
Ima VBR i digneš li mi tlak , od Zemuna ću ti napraviti plato.
Izrokat ću ti ga ciloga tako da ćete svi priko mosta natrag u Srbiju i KRAJ RASPAVE.
JESI LI ME RAZUMIJA ?
AKO NISI...............
kaya wrote:Aha, ma nemoj zajebavat da se ti nadaš da ćete nas opet probat decinificirat uz rusku pomoć?!crvenkasti wrote:kaya wrote:
Za vas nam stvarno nato ne treba, kaj se ne sjećaš?!
Nisu Srbi krenuli sa denacifikacijom i uništenjem NATO-a, nego Rusi.
Srbi će nas na kraju, uz njihovi pomoć kao i prije, opet uvući u Srboslaviju.
Mislim mašta može svašta al ovo je previše.
Pa od vas ne bi ostao ni gumbić.
Dobro budeš se otrijeznio uskoro.
Kada vidiš kraj ovoga..
Primit će nas na kraju Srbi opet u svoju državu. Plakat ćemo i kmečati, dok ne pristanu. Oni su naivni.
Već smo dva puta tako i uspjelo nam je.
crvenkasti-
2014-04-17
Jok. To je jeftina propaganda za intelektualno limitirane jedače medijskih govana.kaya wrote:Nije? Mi smo mislili da je rusija napala ukrajinu a to je zapadna laž jelte! Pa evo sad je jedan ukrajinac za dnevnik dao neku izjavu. U srušenom gradu čovjek stoji na ruševini i kaže da mrzi ruse iz dna duše i da su gori od nacista.crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:
Sto je najludje Ukrainci recimo i Gruzijci su u desetcima tisuca prosvjedovali kad ih je bombardiralo...molili po crkvama upucivali prosvjedne okupljali se pred ambasadama,... nisu nikada ni priznali Kosovo. Imali su zdravu suradnju s ovima.
I sad pazi ovo samo zato jer ovi najvise izdrkavaju na rusiju odjednom im ukrainci nacisti,nasladuju se nad unistenim gradovima i slicno.
No ok. To mogu jos i ono....boli me ona stvar ni nemam posebno misljenje o psihickom stanju pojedinaca s druge strane koji provode zivot utazujuci zed za socijalizacijom na "ustaskom" forumu.....svakodnevno.....satima.
Meni se više gade naši vlastiti štakori koji su doživjeli rat,razaranja i nemoć...pa svejedno izdrkavaju na maloumnike koji to rade.
Ni Rusi ne mrze Ukrajince. Naprotiv, smatraju ih za braću. 40 posto Ukrajinaca smatra ruski svojim maternjim jezikom.
Ali ti se očito praviš blesav.
Znaš ti dobro da ovo nije rat između Rusa i Ukrajinaca.
To je isto valjda neka zapadna montaža.
Unormalite se malo.dzango wrote:Ajde lekove brzo. Opet si počeo da hiperventiliraš i tripuješ galaktičke federacije i ostala sranja.RayMabus wrote:Meni ne triba tu pričat Zemun je hrvatski.RayMabus wrote:Đango raketirat ću ti taj Zemun i stambeno naselje di živiš ako se ne unormališ i postaneš čovik a ne lutak na koncu.
Ima VBR i digneš li mi tlak , od Zemuna ću ti napraviti plato.
Izrokat ću ti ga ciloga tako da ćete svi priko mosta natrag u Srbiju i KRAJ RASPAVE.
JESI LI ME RAZUMIJA ?
AKO NISI...............
Ne možeš podržavat napade na gradove.
Imaš pravo na svoj stav al ne može podržavat nešto šta nema veze s ničim ljudskim.
Malo se unormali.
Da vas ne moram ja.
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put
2014-04-11
Propaganda? U stvari ne uništavaju gradove, nisu napali ukrajinu a ukrajinci se vesele njihovom dolasku i mašu tenkovima . Zapad laže sve, jel to?dzango wrote:Jok. To je jeftina propaganda za intelektualno limitirane jedače medijskih govana.kaya wrote:Nije? Mi smo mislili da je rusija napala ukrajinu a to je zapadna laž jelte! Pa evo sad je jedan ukrajinac za dnevnik dao neku izjavu. U srušenom gradu čovjek stoji na ruševini i kaže da mrzi ruse iz dna duše i da su gori od nacista.crvenkasti wrote:
Ni Rusi ne mrze Ukrajince. Naprotiv, smatraju ih za braću. 40 posto Ukrajinaca smatra ruski svojim maternjim jezikom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vidiš taj zapad je 10 dana prije napada tog manijaka rekao što će napraviti i da je pitanje sata. A tvoji prepošteni rusi su tvrdili da je to medijska propaganda protiv njih od zapada, kakav napad, ne pada im na pamet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
https://twitter.com/CalibreObscura/status/1505206987587522565?t=5AwnEOgonV4O-HVeAbMC1A
Zanimljivo Ukrainci još imaju ove balističke projektile točka ovako duboko u ratu sa kojima gađaju ruse.
Sve su bile priče da se Ukr vojska raspada od korupcije, međutim u ovoj fazi rata Ukrainci svako malo udaraju sa svojim mrls sustavima, točkama, oklopnom artiljerijom, itd..mislio sam prije rata da Ukrainci u roku 48h neće biti sposobni ratovati ništa drugo nego gerilski, međutim ovi i dalje vode relativno uspješan konvencionalni obrambeni rat protiv navodno druge armije svijeta, kojoj su već sada uništili jedan značaj postotak ukupne ratne tehnike.. U svega 20dana
Očito da i sami Rusi nisu svjesni uopće koga su napali, Ukr je realno prema ovome što su pokazali jedna od jačih armija u svijetu... Dobro ključna je i zapadna pomoć i najvažnije zapadni Intel
Zanimljivo Ukrainci još imaju ove balističke projektile točka ovako duboko u ratu sa kojima gađaju ruse.
Sve su bile priče da se Ukr vojska raspada od korupcije, međutim u ovoj fazi rata Ukrainci svako malo udaraju sa svojim mrls sustavima, točkama, oklopnom artiljerijom, itd..mislio sam prije rata da Ukrainci u roku 48h neće biti sposobni ratovati ništa drugo nego gerilski, međutim ovi i dalje vode relativno uspješan konvencionalni obrambeni rat protiv navodno druge armije svijeta, kojoj su već sada uništili jedan značaj postotak ukupne ratne tehnike.. U svega 20dana
Očito da i sami Rusi nisu svjesni uopće koga su napali, Ukr je realno prema ovome što su pokazali jedna od jačih armija u svijetu... Dobro ključna je i zapadna pomoć i najvažnije zapadni Intel
RayMabus wrote:Nije SAD nego Saudijska Arabija majumune.crvenkasti wrote:U ratu koji SAD vodi protiv Jemena ubijeno je ili osakaćeno 10000 djece.
Aha, da.
https://www.wnycstudios.org/podcasts/takeaway/segments/tracking-us-involvement-war-yemen
crvenkasti-
2014-04-17
U videosnimci koju je objavila Nexta TV vide se uništena vojna vozila, a u opisu piše kako je uništeno 60 vojnih i nekoliko oklopnih vozila
Dodaje se kako su ukrajinske snage srušile jedan ruski helikopter i oštetili drugi.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ukrajinci-unistili-konvoj-ruskih-vojnih-vozila-kod-zaporizja/2348844.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Dodaje se kako su ukrajinske snage srušile jedan ruski helikopter i oštetili drugi.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ukrajinci-unistili-konvoj-ruskih-vojnih-vozila-kod-zaporizja/2348844.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
A onda protestuj protiv toga a ne podržavat iste takve kad oni to isto rade.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nije SAD nego Saudijska Arabija majumune.crvenkasti wrote:U ratu koji SAD vodi protiv Jemena ubijeno je ili osakaćeno 10000 djece.
Aha, da.
https://www.wnycstudios.org/podcasts/takeaway/segments/tracking-us-involvement-war-yemen
2014-04-11
RayMabus wrote:A onda protestuj protiv toga a ne podržavat iste takve kad oni to isto rade.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
Nije SAD nego Saudijska Arabija majumune.
Aha, da.
Neću sam protestirati, izgledat ću glupo.
crvenkasti-
2014-04-17
a ONDA MI SE SKINI S KURCA.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:A onda protestuj protiv toga a ne podržavat iste takve kad oni to isto rade.crvenkasti wrote:
Aha, da.
Neću sam protestirati, izgledat ću glupo.
GLE, NEŠTO JE PROZUJALO KROZ OVU STAMBENU ZGRADU U MARIUPOLJU :
2014-04-11
Ukrajina će za nekoliko dana dobiti novu pošiljku američkog oružja, uključujući rakete Javelin i Stinger, izjavio je sekretar Ukrajinskog vijeća za nacionalnu sigurnost i odbranu Oleksij Danilov.
“Oružje će se u najskorije vrijeme naći na teritoriji naše zemlje. Riječ je o danima”, rekao je Danilov, prenio je Reuters.
-
“Oružje će se u najskorije vrijeme naći na teritoriji naše zemlje. Riječ je o danima”, rekao je Danilov, prenio je Reuters.
-
2014-04-11
U Luganskom oblasti. na oslobodjenim podrucjima otkriveni su tajni zatvori nacistickih bataljona AJDAR i TORNADO
Tu su se dogadjale strahote i teski zlocini
Taj rezim treba unistiti i postaviti normalna ljude
Tu su se dogadjale strahote i teski zlocini
Taj rezim treba unistiti i postaviti normalna ljude
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
23:00 Više nema željezničkog prometa između Ukrajine i Bjelorusije, tvrdi Oleksandr Kamyshin, predsjednik ukrajinske željezničke mreže. Kamyshin je to objavio nakon što je propao njegov apel bjeloruskim željezničarima da ne voze ruske vojne vlakove prema Ukrajini, javlja BBC.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/zelenski-razgovori-o-miru-su-jedina-sansa-da-rusija-smanji-stetu-zbog-vlastitih-gresaka-1572062 - www.vecernji.hr
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/zelenski-razgovori-o-miru-su-jedina-sansa-da-rusija-smanji-stetu-zbog-vlastitih-gresaka-1572062 - www.vecernji.hr
2014-04-11
i sutra kad NATO opet bude bombardirao srbiju taj isti ukrajinac će ponovo izaći na ulicu u protestirati u korist srbije... koja je i na ulici i u kuloarima podržala rusku agresiju na njega i njegov narod...kaya wrote:Nije? Mi smo mislili da je rusija napala ukrajinu a to je zapadna laž jelte! Pa evo sad je jedan ukrajinac za dnevnik dao neku izjavu. U srušenom gradu čovjek stoji na ruševini i kaže da mrzi ruse iz dna duše i da su gori od nacista.crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:
Sto je najludje Ukrainci recimo i Gruzijci su u desetcima tisuca prosvjedovali kad ih je bombardiralo...molili po crkvama upucivali prosvjedne okupljali se pred ambasadama,... nisu nikada ni priznali Kosovo. Imali su zdravu suradnju s ovima.
I sad pazi ovo samo zato jer ovi najvise izdrkavaju na rusiju odjednom im ukrainci nacisti,nasladuju se nad unistenim gradovima i slicno.
No ok. To mogu jos i ono....boli me ona stvar ni nemam posebno misljenje o psihickom stanju pojedinaca s druge strane koji provode zivot utazujuci zed za socijalizacijom na "ustaskom" forumu.....svakodnevno.....satima.
Meni se više gade naši vlastiti štakori koji su doživjeli rat,razaranja i nemoć...pa svejedno izdrkavaju na maloumnike koji to rade.
2015-08-08
Normalno da je propaganda. Da li se u ratu uništavaju zgrade i gradovi? Je l' to nešto novo? Šta su milsili na Majdanu? Da se u ratu neće uništavati gradovi? Da ih Zapad neće podmetnuti i žrtvovati za svoje ciljeve? Da Zapad neće ratovati sa Rusijom do poslednjeg Ukrajinca? Hoće. To su tražili i to su i dobili. Što više razaranja i više srušenih gradova, to bolje za Zapad i propagandu. Što više optisanih Ukrajinaca mrzi Ruse, to bolje Bolje će da zaginu za Zapad i bolje će zapadni mediji da nahrane govnima svoje konzumente.kaya wrote:Propaganda? U stvari ne uništavaju gradove, nisu napali ukrajinu a ukrajinci se vesele njihovom dolasku i mašu tenkovima . Zapad laže sve, jel to?dzango wrote:Jok. To je jeftina propaganda za intelektualno limitirane jedače medijskih govana.kaya wrote:
Nije? Mi smo mislili da je rusija napala ukrajinu a to je zapadna laž jelte! Pa evo sad je jedan ukrajinac za dnevnik dao neku izjavu. U srušenom gradu čovjek stoji na ruševini i kaže da mrzi ruse iz dna duše i da su gori od nacista.
što je BRaNIO majku jebo svoju, tako su srbi pisali za one bandite iz Šapca što smo ih potaracali u Nebojanu, kako su poginuli braneći svetu srpsku zemlju i vekovna ognjišta...RayMabus wrote:Zamjenik zapovjednika Crnomorske flote Ruske Federacije, kapetan prvog ranga Andrej Palij poginuo je na teritoriju Ukrajine. To je na svom blogu objavio njegov prijatelj, predsjednik konzultantske grupe "Pomoć" Konstantin Tsarenko.
“Prijatelji, drugovi oficiri! Naš kolega, časnik s velikim slovom, hrabri branitelj naše domovine, odan zakletvi i mornarici, otac pun ljubavi, pravi prijatelj, zamjenik zapovjednika Crnomorske flote, kapetan prvog reda Andrej Nikolajevič Paliy, nije duže s nama. Danas je naš prijatelj poginuo braneći nas, našu djecu, našu zemlju na njenim dalekim granicama!” napisao je Tsarenko.
Gdje je i pod kojim okolnostima poginuo zamjenik zapovjednika flote, nije objavljeno.
Za Palija se zna da je studirao u školi u Severomorsku, Murmansk regija, 1992. diplomirao je na kijevskom VVMPU-u sa diplomom socijalne psihologije, učitelj. Imao ukrajinsko državljanstvo. Po diplomiranju, poručnik Paliy imenovan je zamjenikom zapovjednika 4. satnije 2. pukovnije za obrazovni rad Nacionalne garde Ukrajine u Kijevu, ali je već u ožujku 1993., zbog odbijanja polaganja ukrajinske vojne zakletve, otišao u Sjeverna flota. U kolovozu-rujnu 2008. sudjelovao je u operaciji prisiljavanja Gruzije na mir.
Bio je zamjenik zapovjednika Crnomorske flote za vojno-politički rad.
2015-08-08
TOČNO.michaellcmacha wrote:
i sutra kad NATO opet bude bombardirao srbiju taj isti ukrajinac će ponovo izaći na ulicu u protestirati u korist srbije... koja je i na ulici i u kuloarima podržala rusku agresiju na njega i njegov narod...
Zato sam ja Đangu i odgovorio na ono kako ću se ja ustaša tek smijati kad Rusi napadnu Kijev a moj odgovor je bio : Pa puca mi kurac.
2014-04-11
Neko je spomenuo Jemen
Slicno kao sa Donbasom
Kad je Zapad protiv nekog rezima ili vlade, nad tim narodom se moze sprovoditi pokolj, genocid istrebljenje , najzvjerskiji zlocini, to na Zapadu nailazi na apsolutnu ignoranciju, na medijski zid
A ako nekoga Zapad voli taj neko moze da radi sta hoce
U slucaju Jemena taj narod zastite nema
Slicno kao sa Donbasom
Kad je Zapad protiv nekog rezima ili vlade, nad tim narodom se moze sprovoditi pokolj, genocid istrebljenje , najzvjerskiji zlocini, to na Zapadu nailazi na apsolutnu ignoranciju, na medijski zid
A ako nekoga Zapad voli taj neko moze da radi sta hoce
U slucaju Jemena taj narod zastite nema
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu