Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ujke nervozne. Vide kako im proleze nacistička braća u Ukrajini. Evo jedne plavuše za početak.michaellcmacha wrote:jebo ti on mamu, i to sa dvije plavedzango wrote:michaellcmacha wrote:
doći ćete kurac ima netko tko i o tome vodi računa...
A tek je počelo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kad dođu Rusi, boli me kurac, ja ću reći da sam Srbin.
Njima je to ionako isto, a to me može spasiti da me ne odvedu u Sibir! Tamo odvode naciste.
Njima je to ionako isto, a to me može spasiti da me ne odvedu u Sibir! Tamo odvode naciste.
crvenkasti-
2014-04-17
On navija samo i iskljucivo za tzv. RSK, sada u Rusima vidi nadu sutra u nekome dugome i tako dok ne krepa kao i ta mu neuspjela tvorevina.RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
Jerbo je Zapad napao Srbiju kad su ovi krenuli u protjerivanje albanaca i dali Kosovu pravo na samopredjeljenje.
Te sada ovo podrazumjeva pod nekakav vid osvete za to iako Ukraina srbiji nikada nista lose nije napravila.
Guest- Guest
Ja sam sretan šta je Mariupolj pao i to kao humanitarna katastrofa jer sad će totalni pritisak na Srbiju da uvede sankcije Putinu.dzango wrote:Ujke nervozne. Vide kako im proleze nacistička braća u Ukrajini. Evo jedne plavuše za početak.michaellcmacha wrote:jebo ti on mamu, i to sa dvije plavedzango wrote:
A tek je počelo.
Đango zeru si glup.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kreten nepodojeni, naziva nacistima one koji nikada nisu priznali kosovo... ok ipak zna da su pomagali da mu otjeramo ćaću i njega iz srao krajineMDMiridije wrote:RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
Jerbo je Zapad napao Srbiju kad su ovi krenuli u protjerivanje albanaca i dali Kosovu pravo na samopredjeljenje.
Te sada ovo podrazumjeva pod nekakav vid osvete za to iako Ukraina srbiji nikada nista lose nije napravila.
2015-08-08
Dobro ,ste vi ponoreli?
Sta je s vama???
Pa nemam uopće volje više proviriti ovdje,a kamo li sudjelovati u debatama.
Zamisli ti to cijeli dan visiti ovdje i svađati se sa nepostojećim likovima poput Crvenkastog,ili pak voditi monologe poput Longija.
Ne prepoznajem vas više.
Sta je s vama???
Zamisli ti to cijeli dan visiti ovdje i svađati se sa nepostojećim likovima poput Crvenkastog,ili pak voditi monologe poput Longija.
Ne prepoznajem vas više.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
Obrnuto. Ja sam Hrvat, i zato navijam za Ukrajinu.
A navijam zato jer u Ukrajini su na vlasti ukrajinski nacisti. To je nešto kao Hrvati, to jest ustaše kod nas.
A ustaše su temelj i osnova opstanka Hrvatske.
I dok god ustaše vladaju Hrvatskom, ja ću biti Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ukrajinci su ovde kolateralna šteta, svojom glupošću. Pravi Rat je između Rusije i NATO. Nije ni Srbija Ukrajini ništa nažao učinila.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
Vidi ja sam etnički Hrvat i mene boli kurac šta se pravoslavci rokaju između sebe.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
Obrnuto. Ja sam Hrvat, i zato navijam za Ukrajinu.
A navijam zato jer u Ukrajini su na vlasti ukrajinski nacisti. To je nešto kao Hrvati, to jest ustaše kod nas.
A ustaše su temelj i osnova opstanka Hrvatske.
I dok god ustaše vladaju Hrvatskom, ja ću biti Hrvat.
Win win situacija koju ja iskorištavam makisamlno u svoju korist ( kad je već Putin krenija na njih ).
Šta ti imaš od toga uzevši u obzir da Ukrajina nije priznala Kosovo a Rusija radi neke pokrajine i priznaje ih tj svoja Kosova i po toj logici će trgovat s Amerikancima za Kosovo ?
Ja vas ne kužin eto. Ne znan zašto navijate za tu Rusiju u ovoj situaciji. Nije mi to jasno uopće.
2014-04-11
Bićeš još srećniji kada padne Kiev. Biće još veća humanitarna katastrofa.RayMabus wrote:Ja sam sretan šta je Mariupolj pao i to kao humanitarna katastrofa jer sad će totalni pritisak na Srbiju da uvede sankcije Putinu.dzango wrote:Ujke nervozne. Vide kako im proleze nacistička braća u Ukrajini. Evo jedne plavuše za početak.michaellcmacha wrote:
jebo ti on mamu, i to sa dvije plave
A tek je počelo.
Đango zeru si glup.
Pa puca mi kurac.dzango wrote:Bićeš još srećniji kada padne Kiev. Biće još veća humanitarna katastrofa.RayMabus wrote:Ja sam sretan šta je Mariupolj pao i to kao humanitarna katastrofa jer sad će totalni pritisak na Srbiju da uvede sankcije Putinu.dzango wrote:
Ujke nervozne. Vide kako im proleze nacistička braća u Ukrajini. Evo jedne plavuše za početak.
A tek je počelo.
Đango zeru si glup.
2014-04-11
ali je hrvatskoj i bilo bi dobro da nestanete sa lica zemlje, ako bude kakve opcije za to treba ju provesti u djelo....dzango wrote:Ukrajinci su ovde kolateralna šteta, svojom glupošću. Pravi Rat je između Rusije i NATO. Nije ni Srbija Ukrajini ništa nažao učinila.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
jastreb wrote:Dobro ,ste vi ponoreli?
Sta je s vama???
Ne prepoznajem vas više.
Ja se sam sebi gadim. Jebi ga.
crvenkasti-
2014-04-17
tada bi se moglo recipročno pristupiti demontaži srbije po ruskom modelu... nadajmo se da će vas rusi primiti u dovoljnom broju...dzango wrote:Bićeš još srećniji kada padne Kiev. Biće još veća humanitarna katastrofa.RayMabus wrote:Ja sam sretan šta je Mariupolj pao i to kao humanitarna katastrofa jer sad će totalni pritisak na Srbiju da uvede sankcije Putinu.dzango wrote:
Ujke nervozne. Vide kako im proleze nacistička braća u Ukrajini. Evo jedne plavuše za početak.
A tek je počelo.
Đango zeru si glup.
2015-08-08
i meni je ovo skroz bzvz, bilo bi bolje da se raspiše lovna sezona.... ;)jastreb wrote:Dobro ,ste vi ponoreli?
Sta je s vama???
Ne prepoznajem vas više.
2015-08-08
Koga boli kurac za Hrvatsku? Sutra ćete i vi da ginete za gazde sa Zapada kao danas Ukrajinci. I na kraju će opet da opstanu i Rusija i Ukrajina a vi ćete da najebete zajedno sa braćom Ukrajincima jer ste tuđe kučkice bez ikakve vrednosti.michaellcmacha wrote:ali je hrvatskoj i bilo bi dobro da nestanete sa lica zemlje, ako bude kakve opcije za to treba ju provesti u djelo....dzango wrote:Ukrajinci su ovde kolateralna šteta, svojom glupošću. Pravi Rat je između Rusije i NATO. Nije ni Srbija Ukrajini ništa nažao učinila.MDMiridije wrote:
Već su demontirali 1999. i ništa. Srbija opstala a vi i dalje sikćete kao hijene po forumu.michaellcmacha wrote:tada bi se moglo recipročno pristupiti demontaži srbije po ruskom modelu... nadajmo se da će vas rusi primiti u dovoljnom broju...dzango wrote:Bićeš još srećniji kada padne Kiev. Biće još veća humanitarna katastrofa.RayMabus wrote:
Ja sam sretan šta je Mariupolj pao i to kao humanitarna katastrofa jer sad će totalni pritisak na Srbiju da uvede sankcije Putinu.
Đango zeru si glup.
michaellcmacha wrote:kreten nepodojeni, naziva nacistima one koji nikada nisu priznali kosovo... ok ipak zna da su pomagali da mu otjeramo ćaću i njega iz srao krajineMDMiridije wrote:RayMabus wrote:Crveni zašto ti navijaš za Rusiju ?
Sto je najludje Ukrainci recimo i Gruzijci su u desetcima tisuca prosvjedovali kad ih je bombardiralo...molili po crkvama upucivali prosvjedne okupljali se pred ambasadama,... nisu nikada ni priznali Kosovo. Imali su zdravu suradnju s ovima.
I sad pazi ovo samo zato jer ovi najvise izdrkavaju na rusiju odjednom im ukrainci nacisti,nasladuju se nad unistenim gradovima i slicno.
No ok. To mogu jos i ono....boli me ona stvar ni nemam posebno misljenje o psihickom stanju pojedinaca s druge strane koji provode zivot utazujuci zed za socijalizacijom na "ustaskom" forumu.....svakodnevno.....satima.
Meni se više gade naši vlastiti štakori koji su doživjeli rat,razaranja i nemoć...pa svejedno izdrkavaju na maloumnike koji to rade.
Guest- Guest
Đango, ti i Crveni i slični ste se potpuno pogubili u geostrategiji.
Jel ti čuješ sebe šta ti pričaš ?
Navijaš za ubijanje Ukrajinaca radi velike Rusije jer će oni onda kao vama pomoć naparaviti veliku Srbiju.
A svašta.
Jel ti čuješ sebe šta ti pričaš ?
Navijaš za ubijanje Ukrajinaca radi velike Rusije jer će oni onda kao vama pomoć naparaviti veliku Srbiju.
A svašta.
2014-04-11
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu