index.hr najposjećenija hrvatska stranica i ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu
Page 1 of 1
index.hr najposjećenija hrvatska stranica i ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu
Index ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu
Index.hr
Prije 3 sata
Index ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu
Foto: Index
PREMA Similarwebu, vodećem svjetskom neovisnom istraživanju posjete, Index.hr je ovaj mjesec ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu.
Podatke možete pogledati ovdje: https://www.similarweb.com/website/index.hr/#traffic
Index je ujedno najposjećeniji hrvatski website prema svim relevantnim međunarodnim istraživanjima. Uz Similarweb to su istraživanja Reutersa, Alexe i DotMetricsa.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/index-usao-u-1000-najposjecenijih-stranica-na-svijetu/2348459.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
...................
Čestitke Babiću, jednostavan recept, budi brz i samo loži!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: index.hr najposjećenija hrvatska stranica i ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu
Da se zapitaš koliko je istinita ta statistika. A koje točno članke čita taj cijeli svijet?
Re: index.hr najposjećenija hrvatska stranica i ušao u 1000 najposjećenijih stranica na svijetu
Svjetski a naše... :)
Ozbiljno, potpuno vjerujem da je index čitan. Ali nije mi ni najmanje drago, jer je riječ o informeru po kvaliteti članaka.
Ovaj je antirežimski, malo više ušminkan i to je to...nije hrvatski jal, više osjećam susramlje zbog ove vijesti.
Ozbiljno, potpuno vjerujem da je index čitan. Ali nije mi ni najmanje drago, jer je riječ o informeru po kvaliteti članaka.
Ovaj je antirežimski, malo više ušminkan i to je to...nije hrvatski jal, više osjećam susramlje zbog ove vijesti.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Svjetski a naše... :)
Ne volim ih čitati ali najbrže prenose vijesti a i navukli su me da se živciram zbog njihovoih provokativnih komentara.
Formula pali, brzina i provokacija.
Negdje je spomenut Vjesnik, njega sam najradije čitao.
Danas nešto slično nađem u Vijencu od Matice.
Ali slabo...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Smece Soroshovsko kao shto je bio i Feral T. a i B92 danas.Nemam problema prochitati bilo koju vijest i bilo kojeg sadrzaja ako je istinita ali danas su mediji na Balkanu korumpirani i u vlasnishtvu stranih agencija koje provode politiku svojih zemalja na tome balkanskom prostoru.Ochigledno je da zavadii pa vladaj i dan danas uspijeva tamo.
Ali me ipak raduje da i danas u svakom kukolju nadjesh i neko zrno zita kao shto je ovo u USA
Ingraham: They are masters at propaganda
https://www.youtube.com/watch?v=MPnF0qz4fSc
ili ovo
lara logan on real America's voice
https://www.youtube.com/watch?v=XoFDJoop8-Q
Jeje mošmisliti "ceo svet" jedva čeka gugltranslejtati Đihadu Pericu i Dugačeka i Jarića i Voju :D
mentalitet wrote:niels wrote:Svjetski a naše... :)
Smece Soroshovsko kao shto je bio i Feral T. a i B92 danas.Nemam problema prochitati bilo koju vijest i bilo kojeg sadrzaja ako je istinita ali danas su mediji na Balkanu korumpirani i u vlasnishtvu stranih agencija koje provode politiku svojih zemalja na tome balkanskom prostoru.Ochigledno je da zavadii pa vladaj i dan danas uspijeva tamo.
Ali me ipak raduje da i danas u svakom kukolju nadjesh i neko zrno zita kao shto je ovo u USA
Ingraham: They are masters at propaganda
https://www.youtube.com/watch?v=MPnF0qz4fSc
ili ovo
lara logan on real America's voice
https://www.youtube.com/watch?v=XoFDJoop8-Q
B92 je maltene sendvicarski bilten ovih dana ali ajd
Guest- Guest
cujem li ja to soros ?
dakle biljezim jos jedan soros na portalu o zivotu kim kardashian
dakle biljezim jos jedan soros na portalu o zivotu kim kardashian
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Ministrica Juretić za Index o 1000 eura za svako dijete: To je važno za pronatalitetnu politiku
» Stranica 'Anonymous Hrvatska' počela objavljivati podatke osoba iz BiH povezanih s terorizmom
» Hrvatska 15-a na listinajjadnijihzemalja na svijetu
» Hrvatska ekonomija.. index ekonomskih sloboda
» Hrvatska je 49. najbogatija država na svijetu
» Stranica 'Anonymous Hrvatska' počela objavljivati podatke osoba iz BiH povezanih s terorizmom
» Hrvatska 15-a na listinajjadnijihzemalja na svijetu
» Hrvatska ekonomija.. index ekonomskih sloboda
» Hrvatska je 49. najbogatija država na svijetu
Page 1 of 1