Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kod vasilivke ukrajinska vojska je izvela žestok artiljerijski protuudar, kojom prilikom je uništeno ili oštećeno više desetaka ruskih borbenih vozila, ujedno je uništen i ruski operativni stožer za oblast melitopolj upotrebom bajraktara... protuudar je izvršen oko 20,00 sati,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
RayMabus wrote:Ja neću ništa.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Crveni jel se ti slažeš da ja uništim srpski narod na Balkanu ?
Ti si i onako Hrvat pa tebe to ne dira.
JEL SE SLAŽEŠ ?
JEL SE SLAŽEŠ S TIME KAD NEKOGA U CG POŠALJEM U MAGAREČU KLUPU JER JE VIŠE OD GODINU DANA ČETNIKOVA I UZEJA MU POLUGE MOĆI A TAJ TVRDI KAKO ĆE DIGNIT USTANAK JER ĐUKANOVIC IMA VLAST IAKO ONI + DRITAN I DALJE IMAJU VEĆINU I MOŽE IZ OPORBE BLOKIRAT ĐUKANOVICA.
JEL SE SLAŽEŠ DA TAKVO SMEĆE KOJE RADI ZA RUSIJU I KAOS UNIŠTIM ?
Glavni stan galaktičke federacije će te poslati na istočni front u Ukrajinu. A tko tamo ode, taj je gotov.
Čekam da tvoji debili iz Crne Gore naprave pogrešan pamet pa ćeš vidit kako se brzo uće pameti.
Ja mogu istrijebit osam miljona Srba na Balkanu mrtav ladan ako procjenim da je to dobro za razvoj svijest na ovoj planeti tj izvažem da mi je to lakše nego vas trpiti.
Imam posla.
Eliminirat ću sve Srbe na Balkanu.
JEL TI JASAN TAJ DIO I KOJA JE MOJA ULOGA U SVEMIRU ?
Ulaz u za tebe Ukrajinu počinje u NATO centru za obuku Javorovski kod Lavova.
Samo zajebano je to što su Rusi to počeli gađati raketama, iako je jako blizu Poljske granice.
Массированный удар Армии России разрушил полигон с инструкторами НАТО
9 убитых и 57 раненых. 30 крылатых ракет ударили по полигону в Львовской области - в 25 км от границы с Польшей, где военные НАТО обучали солдат ВСУ и неонацистов из полков "Айдар" и "Азов".
На днях в Офисе президента Украины сообщили о размещении там большого числа новобранцев ВСУ.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ja san na Karpatima. Fino s uzvisine pijen koktel i zavaljen u fotelju gledam kako se kolju ovi istočno od mene.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo ti pa čitaj, obrati pažnju na datum :
Idiote, nisam anđeo čuvar nego anđeo znanja.
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:13Idiote, nisam anđeo čuvar nego anđeo znanja.
@RayMabus wrote:Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
2014-04-11
Jesi li ti ovaj Jasminko Dujić? Jebem te smotana.vuksadinare wrote:https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3272047129742628&id=100008121183379&set=a.1387952258152134&source=48dzango wrote:Samo jako.
https://twitter.com/mrsorokaa/status/1502983453452734468?t=ZbzIydzbmAm6EwH2VNRJoQ&s=19
Rusi su izgubili ovaj rat. Ne možeš ubit dušu jednog naroda. Isto to su doživjeli Njemci s ustašama i četnicima na ovom našem nesretnom Balkanu.
Rusi su izgubili ovaj rat. Ne možeš ubit dušu jednog naroda. Isto to su doživjeli Njemci s ustašama i četnicima na ovom našem nesretnom Balkanu.
red wolf-
2016-02-10
Zapamtite, samo jedan događaj će zaustaviti ovaj rat. Onda će se ukrajinska zastava vijoriti Luganskom i Donjeckom.
red wolf-
2016-02-10
A ne znam baš. Toliko pametan nisan.red wolf wrote:Onda će se ukrajinska zastava vijoriti Luganskom i Donjeckom.
Budale su uopće šta se ratuju. Gomila kretena.
2014-04-11
https://www.ft.com/content/8f3e0214-94b1-4d73-b34f-31c189437578
Ljubav Kine prema Rusiji. hahahahahahahahahahahahahaha
Ljubav Kine prema Rusiji. hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Ukrajinci se brane. Nisu sigurno budale. Ruski narod mora raskrstit s budalama u svojoj zemlji, a to vrijeme je jako blizu.RayMabus wrote:A ne znam baš. Toliko pametan nisan.red wolf wrote:Onda će se ukrajinska zastava vijoriti Luganskom i Donjeckom.
Budale su uopće šta se ratuju. Gomila kretena.
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:kod vasilivke ukrajinska vojska je izvela žestok artiljerijski protuudar, kojom prilikom je uništeno ili oštećeno više desetaka ruskih borbenih vozila, ujedno je uništen i ruski operativni stožer za oblast melitopolj upotrebom bajraktara... protuudar je izvršen oko 20,00 sati,
https://twitter.com/666_mancer/status/1503072661861187586
Ovo je još uvijek obrambeni rat. Ali, kad se dogodi onaj događaj što se ima dogoditi, pa kad krenu Ukrajinci u protunapad, što će tek tada biti. Jadne ruske majke.
Ovo je još uvijek obrambeni rat. Ali, kad se dogodi onaj događaj što se ima dogoditi, pa kad krenu Ukrajinci u protunapad, što će tek tada biti. Jadne ruske majke.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:https://twitter.com/666_mancer/status/1503072661861187586
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:07Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this image Click to see fullsize
2014-04-11
prije 2h
“Evropska komisija i Evropska služba za vanjske poslove su iznijele prijedloge o novim sankcijama, razrađenim nakon neformalnog samita u Versaju i konsultacija s našim međunarodnim partnerima”, navodi se u objavi na Twitteru, prenosi Tanjug, pozivajući se na Tass.
Predloženi paket sankcija posebno predviđa suspenziju čanstva Rusije u Svetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO), Međunarodnom monetarnom fondu (MMF) i Svjetskoj banci, kao i ukidanje statusa najpovlaštenije nacije u trgovini sa zapadnim zemljama, čime će se otvoriti široke mogućnosti za nametanje carina na rusku robu.
U ponedjeljak se očekuje odobrenje novih sankcija Rusiji
Finalizacija i odobrenje novog paketa sankcija Rusiji na ambasadorskom nivou Evropske unije očekuju se u ponedjeljak, objavljeno je u nedjelju na Twitter nalogu Francuske, koja predsjedava Vijećem EU-a.“Evropska komisija i Evropska služba za vanjske poslove su iznijele prijedloge o novim sankcijama, razrađenim nakon neformalnog samita u Versaju i konsultacija s našim međunarodnim partnerima”, navodi se u objavi na Twitteru, prenosi Tanjug, pozivajući se na Tass.
Predloženi paket sankcija posebno predviđa suspenziju čanstva Rusije u Svetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO), Međunarodnom monetarnom fondu (MMF) i Svjetskoj banci, kao i ukidanje statusa najpovlaštenije nacije u trgovini sa zapadnim zemljama, čime će se otvoriti široke mogućnosti za nametanje carina na rusku robu.
2014-04-11
https://twitter.com/visegrad24/status/1503130296140578819?s=20&t=5ZsMwtcbxscVVVmW2QIxuw
Uništavaju Ruse....
Uništavaju Ruse....
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:kod vasilivke ukrajinska vojska je izvela žestok artiljerijski protuudar, kojom prilikom je uništeno ili oštećeno više desetaka ruskih borbenih vozila, ujedno je uništen i ruski operativni stožer za oblast melitopolj upotrebom bajraktara... protuudar je izvršen oko 20,00 sati,
Vidio sam tu snimku od drona gdje je uništen ruski zapovjedni centar ali za ovo ostalo čekam potvrdu, jer i Ukrainci preuvelicavaju često pa čekamo vizualnu potvrdu neku.. Ako je ne bude onda je rekla kazala,
Ukrajinske snage za specijalne operacije koriste srpske minobacačke bombe M73 HE brzim tempom uz korekciju dronova protiv ruskih vojnika u blizini Moshchuna (rijeka Irpin u blizini Kijeva).red wolf wrote:https://twitter.com/visegrad24/status/1503130296140578819?s=20&t=5ZsMwtcbxscVVVmW2QIxuw
Uništavaju Ruse....
Dronovi stvarno čine razliku u ovom ratu.
Vojnik kaže da su sretni što je neprijatelj tako glup.
-
Ukri srpskim minobacačkim granatima ubijaju Ruse.
2014-04-11
tre o ovom smo pričali...
2015-08-08
RayMabus wrote:Ukrajinske snage za specijalne operacije koriste srpske minobacačke bombe M73 HE brzim tempom uz korekciju dronova protiv ruskih vojnika u blizini Moshchuna (rijeka Irpin u blizini Kijeva).red wolf wrote:https://twitter.com/visegrad24/status/1503130296140578819?s=20&t=5ZsMwtcbxscVVVmW2QIxuw
Uništavaju Ruse....
Dronovi stvarno čine razliku u ovom ratu.
Vojnik kaže da su sretni što je neprijatelj tako glup.
-
Ukri srpskim minobacačkim granatima ubijaju Ruse.
Hahahahaha
Crvenkasti na aparatima
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mislim da je ovo nešto friško, jer je protuudar bio oko 8 večeras, a ti si komentirao tijekom dana, ne znam jel to isto to...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:kod vasilivke ukrajinska vojska je izvela žestok artiljerijski protuudar, kojom prilikom je uništeno ili oštećeno više desetaka ruskih borbenih vozila, ujedno je uništen i ruski operativni stožer za oblast melitopolj upotrebom bajraktara... protuudar je izvršen oko 20,00 sati,
Vidio sam tu snimku od drona gdje je uništen ruski zapovjedni centar ali za ovo ostalo čekam potvrdu, jer i Ukrainci preuvelicavaju često pa čekamo vizualnu potvrdu neku.. Ako je ne bude onda je rekla kazala,
2015-08-08
eto kao da su nas čuli, u svakom slučaju rasti će oni u svakom pogledumichaellcmacha wrote:tre o ovom smo pričali...
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50